Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Ναι, ναι, ναί εμείς γιατί κοίταξε, στην εδε αρχή ούτε,  ούτε, και κοιτάξτε αυτοί  δεν ήθελαν να ακούσουν να γίνει αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα  μόλις, μόλις όπως είπαμε ότι αυτό εμείς,  δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε, όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε και εμείς μετά είπαμε όχι, λέμε,  λέμε δεν θα γίνει θα κάνει γίνει αυτό πάλι θα σημειώσει για να οριστεί  για να, για να γίνει αυτό να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

Ενα χρονο και την βαρεθηκες????????????//

Δρομο τοτε...............

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ασε γιατι ειπε ο τυπος οτι ειναι περιεργη περιπτωση η γκομενα,οταν τις λεει για χωρισμους κλπ αγριευει,φωναζει και τα σπαει
Μηπως ειναι κλωνος του τσουλι και την βρισκεις ετσι?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
δεν βρηκα το κουραγιο να διαβασω τις 32 σελιδες,ουτε το μνημονιο να ηταν, αλλα επειδη εχω αναλογη εμπειρια θα σου πω τι πιανει σχεδον παντα (αν δεν εχεις ηδη χωρισει).Να γινεις βαρετος,να γινεις κακος στο πηδημα και γενικα να της δειξεις οτι ξενερωσες.Σε ενα μηνα θα εχει φυγει και το βασικο....θα ειναι και χαρουμενη που θα το κανει και ισως σου ζητησει και συγγνωμη που σε πληγωσε (στα αρχιδια σου αλλα θα το παιξεις πληγωμενος). Λιγη υπομονη θελει.

Αν δεν μπορεις να περιμενεις τοτε και με δεδομενο οτι εχει πατρικο σπιτι για να παει να μεινει,πες απλα "σε μια βδομαδα να εχεις φυγει".Ετσι σκετα,κοφτα χωρις σαλτσες.Δεν ξερεις ποσο μαλακας θα νιωσεις αν μετα απο ενα δυο χρονια πεις "γιατι δεν ειχα χωρισει πιο νωρις".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λες να πεσαμε σε τετοια περιπτωση;

ρε τυπε μπορει να εγινε παρεξηγηση. μη κατηγορουμε τους ανθρωπους αδικα. κοιτα εδω μια αδικια  :2funny:

Αχαχουχας έγραψε:
Τι διπλοπροφιλο βρε κοπελια ?
Ελεος δηλαδη....
Πρωτα με βγαλατε ρουφιανο μετα χαζον μετα ηλιθιο μετα πεφτουλα μετα αμαμητο (ειμαι  :mrgreen: )
μετα ψευτη μετα υποκριτη μετα γλοιωδες υποκειμενο ......... ατελειωτη η λιστα με τους χαρακτηρισμους
τωρα θα μου προσθεσετε και το παρασημο του τρελου σχιζοφρενη ?

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ  !!!!!!!!!!!!!

Γαμω την τυχη μου γαμω και το πηγαδι που κατουρησα μαζι
Τι να πω ?

Τοση ατυχια ουτε ο χειροτερος γκαντεμης δεν ειχε ......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
θα πηγαινει η φαπα συννεφο λες;

Μπααα....Συμφωνα με ταs περιγραφαs, αυτη θα το παιξει Μαρθα Βουρτση,  οποτε σαν γνησιοs αντραs.... ε τι θα κανει.......ε τι θα κανει..ε τι θα κανει....

Θα την κρατησει :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε τυπε μπορει να εγινε παρεξηγηση. μη κατηγορουμε τους ανθρωπους αδικα. κοιτα εδω μια αδικια  :2funny:

Πρεπεινα εχεις φαει χοντρη φλασια μαζι μου εσυ ε ?

Ελα παραδεξου το μια φορα .... δεν ειναι κακο να το πεις.

Λεγε και ποσταρε οτι θες.... δειξε το καψιμο σου μαζι μου αφοβα !!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τελικά μία είναι η λύση... Να την σαπίσει στο ξύλο και να πει ότι ήταν βίτσιο που τώρα το βγαζει αφού την γνώρισε καλύτερα...  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρεπεινα εχεις φαει χοντρη φλασια μαζι μου εσυ ε ?

Ελα παραδεξου το μια φορα .... δεν ειναι κακο να το πεις.

Λεγε και ποσταρε οτι θες.... δειξε το καψιμο σου μαζι μου αφοβα !!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες μου γιατι λες τον εαυτο σου τρελο σχιζοφρενη και μετα κλαις που σε λεω μογγολο. σου φαινεται χειροτερο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom