HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Μετά απο 32 σελιδες την χωρισε αυτος?
Μπα,,, Ακόμα στο σκεπτεται!!!
Μετά απο 32 σελιδες την χωρισε αυτος?
μπορει να ειναι παλαιοημερολογιτης και να τις μετραει τις στιγμες αλλιως
Ναι, ναι, ναί εμείς γιατί κοίταξε, στην εδε αρχή ούτε, ούτε, και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσουν να γίνει αυτό το παιχνίδι αλλά ύστερα μόλις, μόλις όπως είπαμε ότι αυτό εμείς, δεν καν θέλαμε αυτοί είπανε, όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε και εμείς μετά είπαμε όχι, λέμε, λέμε δεν θα γίνει θα κάνει γίνει αυτό πάλι θα σημειώσει για να οριστεί για να, για να γίνει αυτό να ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
Ενα χρονο και την βαρεθηκες????????????//
Δρομο τοτε...............
ασε γιατι ειπε ο τυπος οτι ειναι περιεργη περιπτωση η γκομενα,οταν τις λεει για χωρισμους κλπ αγριευει,φωναζει και τα σπαειΑν πήρε συμβουλες απο δω σιγουρα!
Μηπως ειναι κλωνος του τσουλι και την βρισκεις ετσι?ασε γιατι ειπε ο τυπος οτι ειναι περιεργη περιπτωση η γκομενα,οταν τις λεει για χωρισμους κλπ αγριευει,φωναζει και τα σπαει
λες να πεσαμε σε τετοια περιπτωση;Μηπως ειναι κλωνος του τσουλι και την βρισκεις ετσι?
λες να πεσαμε σε τετοια περιπτωση;
Αχαχουχας έγραψε:Τι διπλοπροφιλο βρε κοπελια ?
Ελεος δηλαδη....
Πρωτα με βγαλατε ρουφιανο μετα χαζον μετα ηλιθιο μετα πεφτουλα μετα αμαμητο (ειμαι :mrgreen: )
μετα ψευτη μετα υποκριτη μετα γλοιωδες υποκειμενο ......... ατελειωτη η λιστα με τους χαρακτηρισμους
τωρα θα μου προσθεσετε και το παρασημο του τρελου σχιζοφρενη ?
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!
Γαμω την τυχη μου γαμω και το πηγαδι που κατουρησα μαζι
Τι να πω ?
Τοση ατυχια ουτε ο χειροτερος γκαντεμης δεν ειχε ......
Ειμαι σιγουρος!!!!λες να πεσαμε σε τετοια περιπτωση;
δυσκολη περιπτωση βλεπω εδωρε τυπε μπορει να εγινε παρεξηγηση. μη κατηγορουμε τους ανθρωπους αδικα. κοιτα εδω μια αδικια
διαθέτει σπάνιο αρχείο ομολογουμένωςδυσκολη περιπτωση βλεπω εδω
θα πηγαινει η φαπα συννεφο λες;Ειμαι σιγουρος!!!!
Ξερεις τι βασανιστηρια θα εχει αποψε?
δυσκολη περιπτωση βλεπω εδω
θα πηγαινει η φαπα συννεφο λες;
τυπε αυτος αποκαλει τον εαυτο του τρελο σχιζοφρενη. και τον πειραζω εγω που τον λεω μογγολο?
ρε τυπε μπορει να εγινε παρεξηγηση. μη κατηγορουμε τους ανθρωπους αδικα. κοιτα εδω μια αδικια
να της μαθει το BDSMΤελικά μία είναι η λύση... Να την σαπίσει στο ξύλο και να πει ότι ήταν βίτσιο που τώρα το βγαζει αφού την γνώρισε καλύτερα...
Πρεπεινα εχεις φαει χοντρη φλασια μαζι μου εσυ ε ?
Ελα παραδεξου το μια φορα .... δεν ειναι κακο να το πεις.
Λεγε και ποσταρε οτι θες.... δειξε το καψιμο σου μαζι μου αφοβα !!!!!