Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
τρομερη εκμεταλλευση, δεν την πληρωνει,δεν την ζει, δεν την γαμαει, ριχνουν καυγαδες,αυτος χαριεντιζεται με αλλες, καλα η γκομενα πρεπει να περναει θαυμασια, σου λεει αυτος ειναι οντως ο θεος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ

:tooth: :tooth:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω  :fuck2:.
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου  μεινουν τυψεις?
αρχηγε κανε αυτο που εκανα εγω μια φορα και εχει πιασει και η γκομενα εφυγε σε δευτερολεπτα.
τις λες μια μερα οτι το απογευμα θα ερθει σπιτι σου μια φιλη σου για καφε γιατι εχετε να συζητησετε κατι,και καλα θα κανει να μην στο σπιτι εκεινη την ωρα. αν εχεις γκομενα και ερθει καλος,αν δεν εχεις δεν πειραζει,ανακατωσε το κρεβατι,λερωσε το μπιανο,σαν να φανει οτι επεσε γαμησι στο σπιτι,οταν γυρισει η γκομενα σου σπιτι θα τα δει,θα φρικαρει λιγο,θα μυξοκλαψει κανενα μισαωρο,και θα συκωθει να φυγει.τωρα αν ειναι κανενα ζωων εντελος πες τις οτι εισαι με αλλη γκομενα πλεον.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
sexiari κωλο σ εχει δωσει?

Φίλος έδωσες καλή ιδέα τώρα. Σεξιάρη πες της ότι άρχισες να έχεις φετίχ με κοπρολαγνεία, κατούρημα κλπ να δεις για πότε θα γίνει καπνός η άλλη... :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
νομιζω οτι θελει στρωσιμο η κοπελιτσα

ξεμπουκωμα και θα της φυγουν και ζηλιες κ ολα

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φίλος έδωσες καλή ιδέα τώρα. Σεξιάρη πες της ότι άρχισες να έχεις φετίχ με κοπρολαγνεία, κατούρημα κλπ να δεις για πότε θα γίνει καπνός η άλλη... :2funny:
αλλα θα το μαθουν ολοι οι γνωστοι του μετα  :birdman:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι θελει στρωσιμο η κοπελιτσα

ξεμπουκωμα και θα της φυγουν και ζηλιες κ ολα
φιλτατε στο χωριο μου λενε οτι αν σου δινει κουλουρι τοτε μονο την κατεχεις ολοκληρωτικα :woldman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε οσο τηs δινει σεξ, τοσο θα κολαει αυτη........

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
τρομερη εκμεταλλευση, δεν την πληρωνει,δεν την ζει, δεν την γαμαει, ριχνουν καυγαδες,αυτος χαριεντιζεται με αλλες, καλα η γκομενα πρεπει να περναει θαυμασια, σου λεει αυτος ειναι οντως ο θεος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ
Κάτι τέτοιες χαλάνε την πιάτσα αγάπη μου .
Απαραδεκτη .

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα