chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Λες αν την κερατώσει με τις άλλες που τον γυροφέρνουν, να κολλήσει χειρότερα αυτή;
κι'αυτο παιζει :S
Λες αν την κερατώσει με τις άλλες που τον γυροφέρνουν, να κολλήσει χειρότερα αυτή;
ακριβως ολα να τα περιμενεις :SΓυναίκες τύπε. Ποτέ δεν ξέρεις
Αυτο ειναι παντρεια !!!!!!
τρομερη εκμεταλλευση, δεν την πληρωνει,δεν την ζει, δεν την γαμαει, ριχνουν καυγαδες,αυτος χαριεντιζεται με αλλες, καλα η γκομενα πρεπει να περναει θαυμασια, σου λεει αυτος ειναι οντως ο θεος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ
αρχηγε κανε αυτο που εκανα εγω μια φορα και εχει πιασει και η γκομενα εφυγε σε δευτερολεπτα.συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω .
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου μεινουν τυψεις?
sexiari κωλο σ εχει δωσει?
sexiari κωλο σ εχει δωσει?
αλλα θα το μαθουν ολοι οι γνωστοι του μεταΦίλος έδωσες καλή ιδέα τώρα. Σεξιάρη πες της ότι άρχισες να έχεις φετίχ με κοπρολαγνεία, κατούρημα κλπ να δεις για πότε θα γίνει καπνός η άλλη...
φιλτατε στο χωριο μου λενε οτι αν σου δινει κουλουρι τοτε μονο την κατεχεις ολοκληρωτικανομιζω οτι θελει στρωσιμο η κοπελιτσα
ξεμπουκωμα και θα της φυγουν και ζηλιες κ ολα
αλλα θα το μαθουν ολοι οι γνωστοι του μετα
δε το σκεφτηκαΘα τους πει οτι το έκανε για να την ξεφορτωθεί
ξεμπουκωμα θελει και μετα ολα θα ειναι καλαΡε οσο τηs δινει σεξ, τοσο θα κολαει αυτη........
Κάτι τέτοιες χαλάνε την πιάτσα αγάπη μου .τρομερη εκμεταλλευση, δεν την πληρωνει,δεν την ζει, δεν την γαμαει, ριχνουν καυγαδες,αυτος χαριεντιζεται με αλλες, καλα η γκομενα πρεπει να περναει θαυμασια, σου λεει αυτος ειναι οντως ο θεος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχ
και μετα θα κολησει μαζι σουξεμπουκωμα θελει και μετα ολα θα ειναι καλα
αν ειναι να μου την δωσει να την ξεμπουκωσω να στρωσει
χαχαχακαι μετα θα κολησει μαζι σου
και μετα θα κολησει μαζι σου
και μετα θα κολησει μαζι σου