kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
θελο να γινο επαγελματιασ παντα ερασιτεχνι ιμουνα σε ολα1 βημα πριν γινει επαγγελματιας κερατας τυπε
θελο να γινο επαγελματιασ παντα ερασιτεχνι ιμουνα σε ολα1 βημα πριν γινει επαγγελματιας κερατας τυπε
τι σιμενι σιγατατικιση?
Που χαθηκες εσυ βρε θηριο ?θελο να γινο επαγελματιασ παντα ερασιτεχνι ιμουνα σε ολα
τυπε η αντιγονειτορ εψαχνε γαμπροθελο να γινο επαγελματιασ παντα ερασιτεχνι ιμουνα σε ολα
και το γκαζακι χωρις φασουλαδα τι θα το κανεις ?Απλα......εγω πλερωνω τη ΔΕΗ κι εσυ φτιανειs τη φασουλαδα
Αμα δεν φτιανειs εσυ φασουλαδα, εγω θ αναβω το γκαζακι
απο την ζηλια τους,επειδη τους εκλασε και ειναι μαζι μου τωραΤον Λιλα δεν εχω καταλαβει τι τον αναφερετε συχνα ?
Ο ανθρωπος εκανε το κεφι του οπως γουσταρε, χωρις να ενοχλει η να πιεζει κανεναν
Ουτε σας ζητησε κατι, απο οσο ειδα, ουτε και σας ενοχλησε πουθενα...
Αφηστε τον στην ησυχια του επιτελους .....
Κι εσεις δεν εισαστε επ' ουδενι καλυτεροι.
και το γκαζακι χωρις φασουλαδα τι θα το κανεις ?
ο λιλας ΖΕΙ!!Τον Λιλα δεν εχω καταλαβει τι τον αναφερετε συχνα ?
Ο ανθρωπος εκανε το κεφι του οπως γουσταρε, χωρις να ενοχλει η να πιεζει κανεναν
Ουτε σας ζητησε κατι, απο οσο ειδα, ουτε και σας ενοχλησε πουθενα...
Αφηστε τον στην ησυχια του επιτελους .....
Κι εσεις δεν εισαστε επ' ουδενι καλυτεροι.
εγο πσινο ρεγκα στι εφιμεριδαΓια να σταματησω τη ΔΕΗ....Θα φτιανω κανα αβγο βραστο, κανα τραχανα, σαρδελα, ρεβυθοκαφε...Περασμενα μεγαλεια
αυτο το ρεβυθοκαφε δεν το εχω ξανακουσει ....Για να σταματησω τη ΔΕΗ....Θα φτιανω κανα αβγο βραστο, κανα τραχανα, σαρδελα, ρεβυθοκαφε...Περασμενα μεγαλεια
καπουτσινο απο ροβιθιααυτο το ρεβυθοκαφε δεν το εχω ξανακουσει ....
τι ειναι αυτο παλι ?
Βρε ζωη να εχει ο ανθρωπος .... Μια χαρα τυπος ειναι....ο λιλας ΖΕΙ!!
και πινεται αυτο ?καπουτσινο απο ροβιθια
αυτο το ρεβυθοκαφε δεν το εχω ξανακουσει ....
τι ειναι αυτο παλι ?
εγο πσινο ρεγκα στι εφιμεριδα
δε μιραζομε ποτε τι ρεγκα μουΤοτενεs που δεν ειχαμε καφε, ψηναμε το ρεβυθι....Οι γευσειs ειναι παρομοιεs
Δικε μου
Τοτενεs που δεν ειχαμε καφε, ψηναμε το ρεβυθι....Οι γευσειs ειναι παρομοιεs
Δικε μου
Εσεις πρεπει να εισαστε αρκετα μεγαλοι σε ηλικια, για να τα γνωριζετε αυτα....δε μιραζομε ποτε τι ρεγκα μου
δε μιραζομε ποτε τι ρεγκα μου
Εσεις πρεπει να εισαστε αρκετα μεγαλοι σε ηλικια, για να τα γνωριζετε αυτα....
κε εγο ιεμ εμπιροσ αλα μονο με χαινεκενΕ οχι δα και σαν την Πελοποννησο...........Αν και προτιμω την λεξη εμπειροι