The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
δεν εδωσα ποτε σημασια στα φραγκα.τωρα στα γεραματα θα το κανω;
Ποτέ δεν είναι αργά, γαλή μου.
δε ψηνομαι...Ποτέ δεν είναι αργά, γαλή μου.
στα 45 ειναι ετοιμος για τον ταφο οχι για οικογενεια
σιγα τα ωα ρε φιλεστα 45 ειναι ετοιμος για τον ταφο οχι για οικογενεια
που λεει ο λογος! you get the ideaδηλαδη εγω που ειμαι 46 να περιμενω το μνημοσυνο μου!!!!!!!
ζωη σε σας εγω τα εφαγα τα γαμοψωμα μου τοπο στα νιατα και κατι 200.000 ευρω που εχω στην μπαντα θα βρω κανα πουτανακι να του τα γραψω για να μην ριξει τις τιμες ποτε!!!!!!!!
Καμιά φορά βέβαια συνειδητοποιούμε πως τελικά δεν είμαστε έτοιμοι ποτέ διότι η ελευθερία για πολλούς (κι εγώ μέσα) είναι το υπέρτατο αγαθό .νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο post .
Στα 28 και συγκατοικηση ? Ηδη μου σηκωθηκαν οι τριχες...
και μονο που κανουμε αυτη τη συζητηση , φαινεται οτι το παιδι δεν ειναι
ετοιμο για γαμο και παιδια, απλα παρασυρθηκε λιγο απο τα συναισθηματα του.
Αν ηταν πραγματικα περπατημενος και "χορτασμενος" απο την ασωτη ζωη , τις γυναικες κτλ
θα ηταν πιο συνειδητοποιημενος σε θεματα "οικογενειας" και δεν θα ζηταγε γνωμη στο bourdela.com
Να πω οτι ειναι 45, ενταξει δεκτο ειναι ετοιμος για οικογενεια , αλλα 28 ? : :o :o
μπα...δεν εχει χιουμορ γουστο και κοινωνικη μορφωση.επιπλεον εγω ειμαι ρομαντικο κοριτσι.θελω ερωτααα!!!εισαι οκ τοτε. γιατι και ο λαχειοπωλης τα λεφτα τα εχει σε ποστ. λουκουμι θα την βρεις σου λεω. αν βαριεσαι θα στο γυριζει και σε φιλεναδα αγγελικη να λετε για ρουχα. θαχεις και την μμμμμμμαμα παρειτσα.
αυτα ειναι
28 και συγκατοικηση!Ελεος!
Αν δεν γαμήσεις τωρα,να χαρείς την ελευθερία σου ,πότε θα το κάνεις χρυσό μου?
Θα της πεις απλά χωρίζουμε,δεν νιώθω έτοιμος για δεσμεύσεις,θέλω να είμαι ελεύθερος σε αυτή την φάση.Σε εκτιμώ αλλά ΤΕΛΟΣ.
Μην μασησεις απο κλάματα και μαλακίες.Θα κλάψει ,θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει.ΤΕΛΟΣ.
μπα...δεν εχει χιουμορ γουστο και κοινωνικη μορφωση.επιπλεον εγω ειμαι ρομαντικο κοριτσι.θελω ερωτααα!!!
το οτι πιστευετε οτι μεσα σε μια σχεση στερειτε η ελευθερια σας δε το κατανοω.Καμιά φορά βέβαια συνειδητοποιούμε πως τελικά δεν είμαστε έτοιμοι ποτέ διότι η ελευθερία για πολλούς (κι εγώ μέσα) είναι το υπέρτατο αγαθό .
ειλικρινα ειναι σαν να διαβαζω τον εαυτο μου !!Καμιά φορά βέβαια συνειδητοποιούμε πως τελικά δεν είμαστε έτοιμοι ποτέ διότι η ελευθερία για πολλούς (κι εγώ μέσα) είναι το υπέρτατο αγαθό .
ναι θα του πει.ή μαλλον "εαν αυτος ο ανδρας εισαι εσυ ναι". δοκιμασμενοΦλυαρίες και στείρες αντιπαραθέσεις.
Αρκεί να της θέσει την κάτωθι ερώτηση :
Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωή σου, με έναν και μόνον άνδρα;
Κι αν του πει ναι?Θα την παντρευτεί?Φλυαρίες και στείρες αντιπαραθέσεις.
Αρκεί να της θέσει την κάτωθι ερώτηση :
Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωή σου, με έναν και μόνον άνδρα;
βγαλε τον σκασμο!!!παρτον εσυ αμα θες.το μισος απο την αγαπη αλλωστε τα χωριζει μια λεπτη γραμμη.,βουλωστο ρε. η γρια θα σου ραψει ενα μπαουλο κουρτινορουχα.
το οτι πιστευετε οτι μεσα σε μια σχεση στερειτε η ελευθερια σας δε το κατανοω.
κατουρα τα μπουτια σου ρε εκτορα.ε με γκομενο-φαντασμα πως θα μπορουσες αλλωστε
μπα...δεν εχει χιουμορ γουστο και κοινωνικη μορφωση.επιπλεον εγω ειμαι ρομαντικο κοριτσι.θελω ερωτααα!!!
το μισος απο την αγαπη αλλωστε τα χωριζει μια λεπτη γραμμη.,