Νέα

Πορνοστάρς τότε και τώρα (ήμουνα νιός και γέρασα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Nikki Dial.42 ετων,Αμερικανιδουλα.
Γυρισε καμια 70αρια σκηνες μεταξυ του 1992-1997.Τελευταια φορα που την κατεγραψε φωτογραφικος φακος ηταν το 2002(δευτερη φωτο).Οι φαν της ακομα αναριωτουνται αν τον επαιρνε απο πισω.Μερικοι υποστηριζουν πως υπαρχουν 2-3 τετοιες σκνηνες(αν τις βρω θα τις παραθεσω)
Τον εδινε τον κωλαρικο της στα ερασιτεχνικα της πορνο ειναι 2 σκηνες τις εχει και στο xhamster !!!! Μουναρα για τα γουστα μου παντα στην εφηβεια μου ειχα τρελλες καυλες για παρτυ της καπου παιζειβκαι να εχω ολες τος ταινιες τις σε καποιον σκληρο ξεχασμενο!!! Ευχαριστω φιλε για την αμεση αποκριση !!!!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Anita Blonde

Συνημμένα

• 300x300.jpg
    300x300.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
SWR

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Τον εδινε τον κωλαρικο της στα ερασιτεχνικα της πορνο ειναι 2 σκηνες τις εχει και στο xhamster !!!! Μουναρα για τα γουστα μου παντα στην εφηβεια μου ειχα τρελλες καυλες για παρτυ της καπου παιζειβκαι να εχω ολες τος ταινιες τις σε καποιον σκληρο ξεχασμενο!!! Ευχαριστω φιλε για την αμεση αποκριση !!!!
Eπισης γιατι παραλιγο να το ξεχασω το βιογραφικο της Nikki Dial λεει οτι εχει δανεiσει τη φωνη της σε μερικα hentai anime,πραγμα το οποιο μου προκαλει αηδια γιατι στο μυαλο μου εχω συνδεσει το hentai με τη παιδικη πορνογραφια.Ποιος μαλακας θα κατσει να δει πορνο σε κινουμενα σχεδια(ή κατι τετοιο τελος παντων)αν δεν ειναι κατα βαθος παιδοφιλος?

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Eπισης γιατι παραλιγο να το ξεχασω το βιογραφικο της Nikki Dial λεει οτι εχει δανεiσει τη φωνη της σε μερικα hentai anime,πραγμα το οποιο μου προκαλει αηδια γιατι στο μυαλο μου εχω συνδεσει το hentai με τη παιδικη πορνογραφια.Ποιος μαλακας θα κατσει να δει πορνο σε κινουμενα σχεδια(ή κατι τετοιο τελος παντων)αν δεν ειναι κατα βαθος παιδοφιλος?
Εγω εβλεπα τις κανονικες τις τσοντες !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Teresa Orlowski(62 ετων).Πολωνιδα,με Γερμανικη υπηκοοτητα.
Αυτη κι αν ηταν milf.Πορνοσταρ και παραγωγος ιδιοκτητης της VTO(Video Teresa Orlowski).Σκοτωνομαστε στα βιντεοκλαμπ,περι τα τελη του 80,ποιος θα νοικιασει πρωτος τη κασετα,καθε φορα που εβγαινε το νεο σηκουελ της Foxy Lady.

Κουβαδες σπερματος! Με αυτη αλλα και με κατι αλλες γκομενες που παιζανε στις ταινιες που πρωταγωνιστουσε.

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.952
Πόντοι
1.756
Ξεχασατε την Νο1 θεομουναρογκομεναρα... Που για μενα την εποχη του Φιλμνετ ηταν η απολυτη θεα!!!  :rockon: Asia Carrera :rockon:
παντρευτηκε εναν παραγωγο ταινιων και εκανε παιδια...Δυστυχως ο αντρας της σκοτωθηκε σε τροχαιο...
Η κυρια γαμιοταν σαν να μην υπαρχει αυριο....  :kneel:

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 1374900964_42320.jpg
    1374900964_42320.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 24

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
Ξεχασατε την Νο1 θεομουναρογκομεναρα... Που για μενα την εποχη του Φιλμνετ ηταν η απολυτη θεα!!!  :rockon: Asia Carrera :rockon:
παντρευτηκε εναν παραγωγο ταινιων και εκανε παιδια...Δυστυχως ο αντρας της σκοτωθηκε σε τροχαιο...
Η κυρια γαμιοταν σαν να μην υπαρχει αυριο....  :kneel:
για ριξε μια ματια σις πρωτες σελιδες του θεματος.. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.952
Πόντοι
1.756
για ριξε μια ματια σις πρωτες σελιδες του θεματος.. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλως την αναφερεις φιλε... αλλα μια φωτο δεν ανεβασες... η γυναικα ηταν αστερι....  :hi:
τα ιδια γουστα εχουμε βλεπω....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
Καλως την αναφερεις φιλε... αλλα μια φωτο δεν ανεβασες... η γυναικα ηταν αστερι....  :hi:
τα ιδια γουστα εχουμε βλεπω....
η σχεση μου με την τεχνολογια δεν ειναι καλη....περιμενα απο το παληκαρι που ανοιξε το θεμα να ανεβασει φωτο αλλα τον προλαβες... :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Πολύ ωραίο νήμα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν αυτή η μαύρη είναι πορνοστάρ εγώ θα ψηφίσω Λεπέν στις εκλογές.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ρε παιδια εχει κανενας links με ανεβασμένες τις βιντεοταινιες της Gina Wilde?????H παιδική μου φαντασιωση λέμε... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Την Laura Angel παρολο που την εχουν παρει απο οπου υπαρχει τρυπα στο κορμι ,παρολο που εχει κανει πολλα οσο αναφορα s/m και οχι μονο , παντως και εγω την παντρευομουν!!! Και καθε βραδυ κολαση!!! Υπερμουναρα οντως κορυφαια και σαν γυναικα αλλα και με τρομερη ηθοποιια!!!! Nikki Dial κανεις;;;;
το s/m τι ειναι?σουπερ μαρκετ? :grin: :grin: :2funny: πραγματικα ειναι πολυ μουναρα παλια προ ιντερνετ εποχη εκανα πως και πως να την πετυχω στα τοτε δορυφορικα καναλια!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
η ασια καρερα δεν μου αρεσε ουτε και η σιλβια σαιντ που ειπατε(για αλβανακι μου εκανε με το κεφαλι που εχει) για μενα τοπ της εποχης ηταν laura angel,anita blonde,niki anderson...και υπαρχουν και αλλες βεβαια kate moore,clara morgane,delfyn dellage κτλ...γενικα στην ευρωπη ειχαμε τα καλυτερα μουνια!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μην ξεχνάμε την -βίος και πολιτεία- Belladonna (γ. 1981). Από τα 18 στη βιομηχανία, σήμερα στα 34 σταμάτησε
να παίζει (αφού έκανε τα πιο ακραία που μπορούσε) και τώρα πλέον έχει δική της εταιρεία παραγωγής ταινιών.
Από τις πιο πετυχημένες και σεξουαλικώς αδίστακτες του χώρου.

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 28

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις