Νέα

Ποιά η μεγαλύτερη μαλακία που κάνατε στην ζωή σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εκανα σχετικα προσφατα ήταν το οτι συναντησα τον παπα του φορουμ (ξερετε αυτον που πουλαει εξυπναδες και αστειακια :) ), αυτος τραβηξε φωτογραφια την κωλαθρα μου μολις γυρισα πλατη(με τζιν...μη μπερδευεστε...), με εδειχνε απο δω κι απο κει(δεν ειχε τα παπαρια να με βγαλει εν γνωση μου προφανως) θαβοντας με, δηλωσε οτι του την επεσα κι ολας, ειπε οτι τη φωτο την τραβηξε καποιος αλλος και μετα εγινε ρομπα καθοτι ξεκατινιαστηκε με το μισο φορουμ οποτε πηρα το αιμα μου πισω......φυσικα οταν τον πηρα τηλεφωνο και του ριξα παναγιες το παιξε κινεζος μιας και δεν ειχε τουλαχιστον τα κοτσια να παραδεχτει την πουστια που εκανε....

συμπερασμα βεβαια ολων αυτων (το θεμα του ξεκατινιασματος δε με ενδιεφερε και ιδιαιτερα μιας και δε με αφορουσε το συγκεκριμενο ζητημα....αλλους ενδιεφερε) ηταν οτι μετα τις φημες που με θελανε μπαζο και αγαμητη ΞΑΦΝΙΚΑ εξαιρετικα σοβαρα και ευηποληπτα μελη του φορουμ (οχι τιποτα λιγουρια ή μουνοδουλοι) με τα οποια μιλαγα "στο φιλικο" κοψανε λασπη........μεχρι και μπλοκ στο μσν εφαγα απο μερικους μερικους....προφανως αυτο το "φιλικο" δε μπορουν να το εχουν με ενα μπαζο :2funny:

εν τω μεταξυ τα εφερε καπως η πουτανα η τυχη και ειχα audiovisual απο καποια μελη του φορουμ (εν αγνοια τους....ατιμοι χακερ)

συμπερασμα των παραπανω: οταν μιλαω για μερικους καραγκιοζηδες που περιδιαβαινουν το φορουμ ξερω παρα πολυ καλα για ποιο πραγμα μιλαω......

επομενως παπαδακο οταν μιλας για τα "τεμαχια" του φορουμ και για το ποσα απιδια παιρνει ο σακος των τεμαχιων του φορουμ βαλε καλα στον υποθαλαμο του εγκεφαλου σου οτι τα τεμαχια αυτα εχουν αρχιδια και τιμη και δεν πουλανε εξυπναδες απλα για να δειχθουνε.....ουτε ξεκατινιαζονται θαβοντας ολον τον κοσμο πισω απο την πλατη τους......και επειδη ξερω 2-3 απο αυτα τα τεμαχια ξερω παρα πολυ καλα οτι κατι κεφτεδες σαν εσενα που πουλανε εξυπναδες τους εχουν για πρωινο

δεν υπαρχει λογος να προβω σε περισσοτερες αποκαλυψεις για τα ξεκατινιασματα του παπα μου αρκει το οτι εχει ξεφτυλιστει στο φορουμ οποτε το δικο μου "ξεκατινιασμα" ληγει εδω....

φιλακια :)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και για να μην ειμαι εκτος θεματος εχω να κανω πολυ καιρο μαλακιες περαν αυτης της τελευταιας........περν του οτι εμπιστευτηκα μερικα ατομα που δε θα επρεπε κανοντας "φιλικη" οπως νομιζα κουβεντουλα :2funny:

Οι μεγαλυτεροι μουνοδουλοι ειναι αυτοι που δε φαινονται ;)
Ναι ρε mounitsa κατι μας ειπες τωρα λες και δεν ξεραμε ποιος ειναι η [size=30pt]ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΑ ΑΡΧΙΚΑΤΙΝΑ[/size] του site !!!
Sorry αλλα αργησες να το καταλαβεις !!!!
Να ρωτας καμμια φορα πιο πριν !!!
Α και προσοχη στις παραμανες !!! :think: :think:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Τώρα κατάλαβα γιατί είχα λόξυγγα...
lol-020.gif

Mariaath

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμ!Όταν τον είχα αφήσει να μας τραβήξει με το κινητό του κατά την διάρκεια και το είχε δείξει την άλλη μέρα στον κολητό του.Αλλά δεν το άφησα να παεί παραέξω,το έσβησε χωρίς πολλά πολλά!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ασχετη ερωτηση..

Τελικα, υπαρχει καποιο thread που να μην γραψουν οι Μουνιτσο-διαφορες και να μην γινει μπουρδελο ??

Ολο " θα..θα..θα" και ολο θα μας πουν τα νικς των μουνοδουλων και ολοι ασχολουνται με τις κολαρο-μουναρες τους..και ολοι οι πουστηδες θα ξεμπροστιαστουν..και..και...Ειτε πειτε τα πραγματα με το ονομα τους η' και παρτε φορα και ελατε με την οπισθεν κοπελιες..!!

Με κουρασατε..

Αυτα..

Ρε νοκια εχεις καταφερεις να βρεις τροπο να περιορισεις μια γυναικα? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ειναι αδυνατον. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι τουμπεκι και να συμβηβαστουμε.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ετσι ειναι αυτα :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μετα τη "μαλακια" που μοιραστηκα μαζι σας παγωσε το θρεντ.......επομενος λεμεεεεεεεεεεεεεεεε :cheesy: :cheesy:

υ.γ. μπειμπυ μη μου φωανζεις γιατι ειμαι ευαισθητηηηηηηηηηηηηη :( :(

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μετα τη "μαλακια" που μοιραστηκα μαζι σας παγωσε το θρεντ.......επομενος λεμεεεεεεεεεεεεεεεε :cheesy: :cheesy:

Επρόκειτο για μια ανευ προηγουμένου αποκάλυψη γι' αυτό πάγωσε το thread!!!!  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Nokia, μου φαίνεται μόνος σου κουράζεσαι... Ποιος απείλησε ότι θα αποκαλύψει και δεν το έκανε;
Εγώ την είπα τη μαλακία μου, είπα να βγω λίγο οφ τόπικ...

^^^^^^^^ περιμένουν όλοι τον μποναμά που έταξε η mounitsa  :cheesy:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Nokia, μου φαίνεται μόνος σου κουράζεσαι... Ποιος απείλησε ότι θα αποκαλύψει και δεν το έκανε;

ρε μεγαλε σε χασαμε εσενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
μπορι να κανι μαλακια μια μαλακισμενι;
οχι

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

ελα ρε τι φωναζεις?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.940
Πόντοι
606
μεγαλη μαλακια του παρελθοντος ειναι οτι δεν εβαλα στο μηχανογραφικο των πανελληνιων τη σχολη που πραγματικα ηθελα να σπουδασω,αν και δεν μου βγηκε σε κακο στην πορεια...

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
το τηλ. της το εχεις ακομα??? :grin:

Φιλαράκο τηλέφωνο δεν έχω καθότι όλες οι κλήσεις ήταν απόρρητες και ήταν από αυτή πος εμέ.. Ξέρω όμως ακριβή διεύθυνση αλλά δεν ξάνα πάτησα αν είναι εκεί ακόμα. Το σίγουρο είναι πάντως είναι ότι πρέπει να "περιφέρεται" σε διάφορα sites σε στυλ zoo.

:rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τι εταξα και δεν το πηρα πρεφα????

μαρη μπουμ........δεν εχεις δηλωμενο φυλ στο προφιλ σου και γραφεις οτι σου αρεσουν οι κωλαρες.......τι περιμενες δηλαδη?? οτι θα σε περασουν για ουρσουλινα? :2funny:

johnny.be.good

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η μαλακια που εκανα ειναι οτι αφησα να περασουν καποια χρονια στη ζωη μου ανεκμεταλευτα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom