Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνοστάρς τότε και τώρα (ήμουνα νιός και γέρασα)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
efialtoylis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 174
- Πόντοι
- 280
Το απόλυτο θεόμουνο
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.838
- Πόντοι
- 9.931
Πωω ρε μάγκες τη απίστευτα μουνιά παίζανε τότε στις τσόντες...Laura Angel, Anita Blond, Anita Dark κ.α. οι περισσότερες σημερινές πορνοσταρ δεν πιάνουν μια μπροστά σε αυτές τόσο σε εμφάνιση όσο και σε "υποκριτική".
SWR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Tiffany Mynx(44 ετων).
Απο το 1992 εχει πανω απο 400 σκηνες στο ενεργητικο της και αποτελει μια κατηγορια απο μονη της.Γυναικα με ελαχιστες ηθικες αναστολες αν κρινω απο την αποφαση της να βαλει το γιο της το 2008 σε ηλικια 18 ετων να γυρισει μια σκηνη(με την κολητη της-γνωστη και μη εξαιραιτεα- Alana Evans)εναντι 300 δολλαριων.Πολυ απλα κολαση.(Προς τιμη της θα ακολουθησουν προσεχως και αλλες φωτογραφιες).Eπισης να τονιστει οτι εχει 2 χρονια να εμφανιστει σε καινουρια σκηνη πραγμα που με εχει ριξει σε βαθια μελαγχολια.
Απο το 1992 εχει πανω απο 400 σκηνες στο ενεργητικο της και αποτελει μια κατηγορια απο μονη της.Γυναικα με ελαχιστες ηθικες αναστολες αν κρινω απο την αποφαση της να βαλει το γιο της το 2008 σε ηλικια 18 ετων να γυρισει μια σκηνη(με την κολητη της-γνωστη και μη εξαιραιτεα- Alana Evans)εναντι 300 δολλαριων.Πολυ απλα κολαση.(Προς τιμη της θα ακολουθησουν προσεχως και αλλες φωτογραφιες).Eπισης να τονιστει οτι εχει 2 χρονια να εμφανιστει σε καινουρια σκηνη πραγμα που με εχει ριξει σε βαθια μελαγχολια.
Συνημμένα
SWR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Bobbi Bliss,42 ετων.
Εμεινε στην ιστορια ως ενα απο τα πιο διασημα βαθια λαρυγγια του πορνο.Ξεκινησε την καριερα της το 1997.Εχει να φανει πολλα χρονια.Λεγεται οτι ειχε ενα ατυχημα με ποδηλατο του βουνου που την αφησε παραλυτη και στα δυο της ποδια.Αλλα τελικα καταφερε να γινει καλα.Τελευταια ανοιξε ενα λογαριασμο στο twitter,κατι που αφησε ελπιδες μηπως επαλελθει,αλλα ακομα τιποτα.
Εμεινε στην ιστορια ως ενα απο τα πιο διασημα βαθια λαρυγγια του πορνο.Ξεκινησε την καριερα της το 1997.Εχει να φανει πολλα χρονια.Λεγεται οτι ειχε ενα ατυχημα με ποδηλατο του βουνου που την αφησε παραλυτη και στα δυο της ποδια.Αλλα τελικα καταφερε να γινει καλα.Τελευταια ανοιξε ενα λογαριασμο στο twitter,κατι που αφησε ελπιδες μηπως επαλελθει,αλλα ακομα τιποτα.
Συνημμένα
sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Sarah Young , αμετρητες οι μαλακιες για παρτη της.Ιδιαιτερα στα dp & CIF ηταν ΘΕΑ!!Η πρωτη πορνσταρ που πηρε 1 εκ. δολλαρια για ενα φιλμ
Ακομα δεν εχω βρει φρεσκο πραμα δικο της , το ψαχνω (μαλλον εχει αποσυρθει)
Ακομα δεν εχω βρει φρεσκο πραμα δικο της , το ψαχνω (μαλλον εχει αποσυρθει)
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Αγαπητέ θεματοθέτα,
Κάνε και μία έρευνα και παρουσίαση στο υπέρμουνο(όλα φυσικά πάνω της) που στην εφηβεία στοίχειωνε τα υγρά μου όνειρα: Nikki Anderson !!!
Κάνε και μία έρευνα και παρουσίαση στο υπέρμουνο(όλα φυσικά πάνω της) που στην εφηβεία στοίχειωνε τα υγρά μου όνειρα: Nikki Anderson !!!
SWR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Για καποιο περιεργο λογο το μισο φορουμ τη βρισκει με τις ανατολικοευρωπαιες.Δεν βρηκα πολλα αδερφε.Ειναι 38 ετων Ουγγαρεζα.Εκανε πανω απο 100 σκηνες μεταξυ 1996-2004.Επισης εγινε εξωφυλλο στο Penthouse το Μαιο του 2000.Αυτα.Αγαπητέ θεματοθέτα,
Συνημμένα
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Είναι 38 και σταμάτησε από το 2004; Μεγάλη αμαρτία...
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Δεν είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι εκτός από το ότι είναι μουνάρες κυρίως με αυτές δούλευαν οι ευρωπαίοι, αλλά και αμερικανοί παραγωγοί σε παραγωγές που έφταναν στην χώρα μας την προ ίντερνετ εποχή. πχ σκανδιναβικές παραγωγές δεν έφταναν ελλάδα.Για καποιο περιεργο λογο το μισο φορουμ τη βρισκει με τις ανατολικοευρωπαιες.Δεν βρηκα πολλα αδερφε.Ειναι 38 ετων Ουγγαρεζα.Εκανε πανω απο 100 σκηνες μεταξυ 1996-2004.Επισης εγινε εξωφυλλο στο Penthouse το Μαιο του 2000.Αυτα.
Unidentified X
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2014
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Απο τις πιο ομορφες του χωρου Σε μελαχρινη και ξανθια εκδοσηΑγαπητέ θεματοθέτα,
Συνημμένα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.838
- Πόντοι
- 9.931
Δεν είναι περίεργο αν σκεφτείς ότι εκτός από το ότι είναι μουνάρες κυρίως με αυτές δούλευαν οι ευρωπαίοι, αλλά και αμερικανοί παραγωγοί σε παραγωγές που έφταναν στην χώρα μας την προ ίντερνετ εποχή. πχ σκανδιναβικές παραγωγές δεν έφταναν ελλάδα.
Καθολου περιεργο τυπε μου, οι γκομενες ηταν καραμουναρες και το βασικότερο έβγαζαν απίστευτη καύλα μπροστά στην κάμερα... για όσκαρ τσόντας μιλάμε καμιά σχέση με Αμερικανες.
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Την Laura Angel παρολο που την εχουν παρει απο οπου υπαρχει τρυπα στο κορμι ,παρολο που εχει κανει πολλα οσο αναφορα s/m και οχι μονο , παντως και εγω την παντρευομουν!!! Και καθε βραδυ κολαση!!! Υπερμουναρα οντως κορυφαια και σαν γυναικα αλλα και με τρομερη ηθοποιια!!!! Nikki Dial κανεις;;;;laura angel σήμερα!Το κανονικό της όνομα είναι Lenka Harroch Görgesová.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Sylvia Saint, δεν ξέρω πως είναι τώρα αλλά έχυσα κουβάδες για πάρτη της στα νιάτα μου!
Αν κρίνω από τις αναρτήσεις φωτογραφιών της στο twitter (Μάρτιο και Νοέμβριο 2015 αντιστοίχως)
μια χαρά φωτιά και λαύρα φαίνεται, στα 39 έτη της (γ. 1976). Έκανε πολύ καλό και δυνατό DAP.
Συνημμένα
SWR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Teresa Orlowski(62 ετων).Πολωνιδα,με Γερμανικη υπηκοοτητα.
Αυτη κι αν ηταν milf.Πορνοσταρ και παραγωγος ιδιοκτητης της VTO(Video Teresa Orlowski).Σκοτωνομαστε στα βιντεοκλαμπ,περι τα τελη του 80,ποιος θα νοικιασει πρωτος τη κασετα,καθε φορα που εβγαινε το νεο σηκουελ της Foxy Lady.
Αυτη κι αν ηταν milf.Πορνοσταρ και παραγωγος ιδιοκτητης της VTO(Video Teresa Orlowski).Σκοτωνομαστε στα βιντεοκλαμπ,περι τα τελη του 80,ποιος θα νοικιασει πρωτος τη κασετα,καθε φορα που εβγαινε το νεο σηκουελ της Foxy Lady.
Συνημμένα
SWR
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2015
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Nikki Dial.42 ετων,Αμερικανιδουλα.Την Laura Angel παρολο που την εχουν παρει απο οπου υπαρχει τρυπα στο κορμι ,παρολο που εχει κανει πολλα οσο αναφορα s/m και οχι μονο , παντως και εγω την παντρευομουν!!! Και καθε βραδυ κολαση!!! Υπερμουναρα οντως κορυφαια και σαν γυναικα αλλα και με τρομερη ηθοποιια!!!! Nikki Dial κανεις;;;;
Γυρισε καμια 70αρια σκηνες μεταξυ του 1992-1997.Τελευταια φορα που την κατεγραψε φωτογραφικος φακος ηταν το 2002(δευτερη φωτο).Οι φαν της ακομα αναριωτουνται αν τον επαιρνε απο πισω.Μερικοι υποστηριζουν πως υπαρχουν 2-3 τετοιες σκνηνες(αν τις βρω θα τις παραθεσω)
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 140