Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ SUPPORT ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ SUPPORT ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ.

Τυπε στον παγκο σε βλεπω,δε σε βλεπω να παιζεις βασικος  :2funny:

Επισκέπτης
Δικε μου Τροτσκας εισαι? :2funny: :2funny:

Πολύ σωστή η απόφαση του Ρωσικού δικαστηρίου έναντι του συγκροτήματος των Pussy Riot... σέβομαι την ορθόδοξη εκκλησία, ασκώ κριτική, αλλά δεν πατάω το πόδι μου εκεί, ούτε βεβηλώνω τους ιερούς χώρους των Ορθοδόξων.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Πολύ σωστή η απόφαση του Ρωσικού δικαστηρίου έναντι του συγκροτήματος των Pussy Riot... σέβομαι την ορθόδοξη εκκλησία, ασκώ κριτική, αλλά δεν πατάω το πόδι μου εκεί, ούτε βεβηλώνω τους ιερούς χώρους των Ορθοδόξων.
Δικε μου τελικα εισαι αφασια, ποτε θα κανονισουμε μπουρδελοτσαρκα στο ρομαντικο Μεταξι?

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί μου.

ρε φιλε πραγματικα. ολη μερα ανεβαζεις βιντεο, γραφεις σε φρεντ σε φορουμ και σε μπλογκς απο οτι λες.

1.τι δουλεια κανεις?
2.αν δεν δουλευεις. πως σκατα εγινες σαν μπιφτεκι ωμο και χαλασμενο?
3. τι ειναι αυτο που περιμενεις απο τη ζωη σου?

Επισκέπτης
ρε φιλε πραγματικα. ολη μερα ανεβαζεις βιντεο, γραφεις σε φρεντ σε φορουμ και σε μπλογκς απο οτι λες.

1.τι δουλεια κανεις?
2.αν δεν δουλευεις. πως σκατα εγινες σαν μπιφτεκι ωμο και χαλασμενο?
3. τι ειναι αυτο που περιμενεις απο τη ζωη σου?

1.Πρόεδρος πολιτικού κινήματος.
2.Όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί είμαστε εύσωμοι.Πάγκαλος-Βενιζέλος-Καραμανλής-Πασπαρόγατος κ.α.
3.Την ώρα που θα με ψηφίσει ο ελληνικός λαός,να αναλάβω την διακυβέρνηση τις χώρας.

Επισκέπτης
Αυτοβιογραφία

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας στην Ελληνική δημοκρατία. Είμαι νόμιμος πολίτης της Ελλάδας δηλαδή Έλληνας πολίτης και διεθνιστής καθώς δεν έχω συγκεκριμένη εθνική συνείδηση αλλά θεωρώ πατρίδα μου όλη την γη και έθνος μου όλα τα κράτη του κόσμου. Έτσι λοιπόν μπορεί σε μια φάση της ζωής μου να δηλώσω Έλληνας και σε μια άλλη Τούρκος, ανάλογα δηλαδή με τα κέφια μου.
    Ως προς το θρήσκευμα μου είμουν πρώην βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, αργότερα προσυλητίστικα στο δόγμα "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" και έγινα εβραίος/προτεστάντης ή υπερ-ισραηλινός προτεστάντης ευαγγελιστής ή ένας ιουδαιο-χριστιανός, και τώρα δηλώνω ΠΑΝΘΡΗΣΚΟΣ δηλαδή πιστεύω ταυτόχρονα στις 3 μονοθειστικς θρησκείες (Ισλάμ, Ιουδαισμός, Χριστιανιμός).
    Στον χώρο της φιλοσοφίας και συγκεκριμένα του τεκτονισμού είμαι υπερσιωνιστής (έτσι όπως ορίζω εγώ τον υπερσιωνισμό) δίχως να είμαι μυημένος ακόμη ως τέκτονας, διότι θεωρώ τον εαυτό μου ανένταχτο, δηλαδή δεν θέλω να εκπροσοπούμε από κανένα μασονικό τάγμα, διότι δεν θέλω όταν προσεύχομαι ή επικαλούμε τον Θ-ό να συνπάρχω με άλλους ανθρώπους και αυτό διότι θεωρώ την πίστη μου με τον Θ-ό καθαρά προσωπική και δεν επιθυμώ να την μοιράζομαι με άλλους.
    Τέλος αναγνωρίζω στην πίστη μου τον ένα και μοναδικό Θ-ό του κόσμου με το όνομα Ιεχωβά ή Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) αλλά δεν ανήκω στην οργάνωση των μαρτύρων του ιεχωβά παρόλες τις ομοιότητες που έχω στην πίστη μου με αυτήν ως προς την ερμηνία του λόγου του Θ-ο. Έτσι λοιπόν αγαπώ τον ένα και μοναδικό θεό του κόσμου, αλλά ΔΕΝ ασπάζομαι την θεοκρατία και τα θεοκρατικά καθεστώτα στον κόσμο που αποτελούν ακραίες μορφές πίστης στο θεό.
    Σπούδασα στο Δεύτερο Λύκειο Δράμας, αργότερα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, υπήρξα μέλος, υποψήφιος της Π.Α.Σ.Π. για 2 έτη.
    Αγωνίζομαι ειρηνικά και δημοκρατικά κατά του εθνικισμού στην Ελλάδα αλλά όχι κατά του εθνισμού που αποτελεί μια υγειή έκφραση αγάπης προς την πατρίδα.
    Στηρίζω τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο περιθώριο στην Ελλάδα (τσιγγάνοι, ιερόδουλες, μετανάστες, μειονότητες) αλλά από την άλλη δεν θεωρώ την Ελλάδα ένα ξέφραγκο αμπέλι που να μπαίνει σε αυτήν λαθραία και να ασυδωτεί οποιοσδήποτε εφόσον δεν υπάρχει εφαρμοζμένο στην Ελλάδα ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Είμαι φιλελεύθερος στα κοινωνικά θέματα, ένας άνθρωπος χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, ένας αληθινός επαναστάτης που προτιμά να θυσιάζετε για τις ιδέες του παρά να θυσιάζει.
    Επίσης είμαι φιλειρηνικό άτομο, τηρώ τους νόμους του ελληνικού κράτους και τους σέβομαι, είμαι εναντίον του ρατσισμού-εθνικισμού όπως προείπα καθώς και της αντίθετης ακραίας ιδεολογίας που είναι ο αναρχοκομμουνισμός καθώς πιστεύω πως κάνει κακό στον χώρο μου, επίσης είμαι κατά των καταλήψεων σε σχολές, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους και κατά των απεργιών.
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο οι φοιτητικές παρατάξεις θα ασχολούνται ΜΟΝΟ με θέματα επιστημονικά με βάση το αντικείμενο σπουδών της κάθε σχολής βοηθώντας και στηρίζοντας τους φοιτητές στις σπουδές τους και όχι με απαρχαιωμένες σοσιαλιστικές και άλλες ιδεολογίες (εκτός τις σχολές πολιτικών επιστημών).
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο θα υπάρχει άσυλο μόνο ιδεών και όχι και τρομοκρατικών, κακοποιών στοιχείων (ακροαριστερών ή ακροδεξιών), στο οποίο θα υπάρχει αστυνόμευση από ιδιώτες (ιδιωτικές εταιρίες) και όχι από την δημόσια ελληνική αστυνομία που είναι φίλα προσκείμενη σε εθνικιστικές ιδεολογίες ανεξάρτητα από το όποιο κόμμα είναι στην εξουσία.
    Το πολιτικό όραμα μου είναι η δημιουργία μιας κεντρικής βαλκανικής και μιας μεσογειακής ένωσης που θα φέρει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή που ανήκει η Ελλάδα (βαλκάνια, μεσόγειος), η φιλική συνήπαρξη αναρχικών και εθνικοσοσιαλιστών στην κοινωνία μέσα από την ισχυροποίηση του σημερινού δημοκρατικού πολιτεύματος και την μετατροπή του εθνικισμού σε εθνισμό ή αντεθνισμό, η δημιουργία μιας ανοιχτής κοινωνίας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αλλά και με νόμους αυστηρούς, η δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού που θα καταργήσει τους εθνικούς στρατούς και θα επιβάλει την παγκόσμια ειρήνη χωρίς πολέμους καταλύοντας παράλληλα οποιασδήποτε μορφή βίαιης εξέγερσης ή επανάστασης.
    Το όραμα μου είναι μια εξανθρωπισμένη, δίκαιη παγκοσμιοποίηση για όλους!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτοβιογραφία

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνιάδης γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας στην Ελληνική δημοκρατία. Είμαι νόμιμος πολίτης της Ελλάδας δηλαδή Έλληνας πολίτης και διεθνιστής καθώς δεν έχω συγκεκριμένη εθνική συνείδηση αλλά θεωρώ πατρίδα μου όλη την γη και έθνος μου όλα τα κράτη του κόσμου. Έτσι λοιπόν μπορεί σε μια φάση της ζωής μου να δηλώσω Έλληνας και σε μια άλλη Τούρκος, ανάλογα δηλαδή με τα κέφια μου.
    Ως προς το θρήσκευμα μου είμουν πρώην βαπτισμένος χριστιανός ορθόδοξος, αργότερα προσυλητίστικα στο δόγμα "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ" και έγινα εβραίος/προτεστάντης ή υπερ-ισραηλινός προτεστάντης ευαγγελιστής ή ένας ιουδαιο-χριστιανός, και τώρα δηλώνω ΠΑΝΘΡΗΣΚΟΣ δηλαδή πιστεύω ταυτόχρονα στις 3 μονοθειστικς θρησκείες (Ισλάμ, Ιουδαισμός, Χριστιανιμός).
    Στον χώρο της φιλοσοφίας και συγκεκριμένα του τεκτονισμού είμαι υπερσιωνιστής (έτσι όπως ορίζω εγώ τον υπερσιωνισμό) δίχως να είμαι μυημένος ακόμη ως τέκτονας, διότι θεωρώ τον εαυτό μου ανένταχτο, δηλαδή δεν θέλω να εκπροσοπούμε από κανένα μασονικό τάγμα, διότι δεν θέλω όταν προσεύχομαι ή επικαλούμε τον Θ-ό να συνπάρχω με άλλους ανθρώπους και αυτό διότι θεωρώ την πίστη μου με τον Θ-ό καθαρά προσωπική και δεν επιθυμώ να την μοιράζομαι με άλλους.
    Τέλος αναγνωρίζω στην πίστη μου τον ένα και μοναδικό Θ-ό του κόσμου με το όνομα Ιεχωβά ή Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος (Μ.Α.Τ.Σ.) αλλά δεν ανήκω στην οργάνωση των μαρτύρων του ιεχωβά παρόλες τις ομοιότητες που έχω στην πίστη μου με αυτήν ως προς την ερμηνία του λόγου του Θ-ο. Έτσι λοιπόν αγαπώ τον ένα και μοναδικό θεό του κόσμου, αλλά ΔΕΝ ασπάζομαι την θεοκρατία και τα θεοκρατικά καθεστώτα στον κόσμο που αποτελούν ακραίες μορφές πίστης στο θεό.
    Σπούδασα στο Δεύτερο Λύκειο Δράμας, αργότερα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, υπήρξα μέλος, υποψήφιος της Π.Α.Σ.Π. για 2 έτη.
    Αγωνίζομαι ειρηνικά και δημοκρατικά κατά του εθνικισμού στην Ελλάδα αλλά όχι κατά του εθνισμού που αποτελεί μια υγειή έκφραση αγάπης προς την πατρίδα.
    Στηρίζω τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στο περιθώριο στην Ελλάδα (τσιγγάνοι, ιερόδουλες, μετανάστες, μειονότητες) αλλά από την άλλη δεν θεωρώ την Ελλάδα ένα ξέφραγκο αμπέλι που να μπαίνει σε αυτήν λαθραία και να ασυδωτεί οποιοσδήποτε εφόσον δεν υπάρχει εφαρμοζμένο στην Ελλάδα ένα σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Είμαι φιλελεύθερος στα κοινωνικά θέματα, ένας άνθρωπος χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, ένας αληθινός επαναστάτης που προτιμά να θυσιάζετε για τις ιδέες του παρά να θυσιάζει.
    Επίσης είμαι φιλειρηνικό άτομο, τηρώ τους νόμους του ελληνικού κράτους και τους σέβομαι, είμαι εναντίον του ρατσισμού-εθνικισμού όπως προείπα καθώς και της αντίθετης ακραίας ιδεολογίας που είναι ο αναρχοκομμουνισμός καθώς πιστεύω πως κάνει κακό στον χώρο μου, επίσης είμαι κατά των καταλήψεων σε σχολές, δημόσιες υπηρεσίες, χώρους και κατά των απεργιών.
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο οι φοιτητικές παρατάξεις θα ασχολούνται ΜΟΝΟ με θέματα επιστημονικά με βάση το αντικείμενο σπουδών της κάθε σχολής βοηθώντας και στηρίζοντας τους φοιτητές στις σπουδές τους και όχι με απαρχαιωμένες σοσιαλιστικές και άλλες ιδεολογίες (εκτός τις σχολές πολιτικών επιστημών).
    Θέλω ένα πανεπιστήμιο στο οποίο θα υπάρχει άσυλο μόνο ιδεών και όχι και τρομοκρατικών, κακοποιών στοιχείων (ακροαριστερών ή ακροδεξιών), στο οποίο θα υπάρχει αστυνόμευση από ιδιώτες (ιδιωτικές εταιρίες) και όχι από την δημόσια ελληνική αστυνομία που είναι φίλα προσκείμενη σε εθνικιστικές ιδεολογίες ανεξάρτητα από το όποιο κόμμα είναι στην εξουσία.
    Το πολιτικό όραμα μου είναι η δημιουργία μιας κεντρικής βαλκανικής και μιας μεσογειακής ένωσης που θα φέρει ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή που ανήκει η Ελλάδα (βαλκάνια, μεσόγειος), η φιλική συνήπαρξη αναρχικών και εθνικοσοσιαλιστών στην κοινωνία μέσα από την ισχυροποίηση του σημερινού δημοκρατικού πολιτεύματος και την μετατροπή του εθνικισμού σε εθνισμό ή αντεθνισμό, η δημιουργία μιας ανοιχτής κοινωνίας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αλλά και με νόμους αυστηρούς, η δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού που θα καταργήσει τους εθνικούς στρατούς και θα επιβάλει την παγκόσμια ειρήνη χωρίς πολέμους καταλύοντας παράλληλα οποιασδήποτε μορφή βίαιης εξέγερσης ή επανάστασης.
    Το όραμα μου είναι μια εξανθρωπισμένη, δίκαιη παγκοσμιοποίηση για όλους!
καλα ξηγιεσαι δικε μου
stoned-smiley.gif

Επισκέπτης
Συγγραφικό μου έργο
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: 1) Ολιγοσακχαρίτες ως πρεβιοτικά: Χημεία και ρόλος τους στην Τεχνολογία προϊόντων με προβιοτική δράση. 2) Συντήρηση οσπρίων με τροποποιημένες ατμόσφαιρες και αιθέρια έλαια. 3) Αυτοματισμοί Ελληνικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ 4) Σαλάτες και Κρύες Σούπες (Τεχνολογία Μεταποίησης Οπωροκηπευτικών) 5) Βούτυρο (Τεχνολογία Λιπών) 6) Νεότερες εξελίξεις στη συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας

Επισκέπτης
Πολιτικές μου θέσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ :
Στις μέρες μας πέθαναν ιδεολογίες και κοσμοθεωρίες του περασμένου αιώνα (καπιταλισμός, κομμουνισμός, εθνικοσοσιαλισμός, αναρχία) καθώς η δυστυχία που επικρατεί παγκοσμίως δεν αφήνει περιθώρια για βαθιές πολιτικές σκέψεις και στοχασμούς.
Η μόνη ιδεολογία για μένα που είναι υπαρκτή στις μέρες μας και εφαρμόσιμη, είναι να φέρουμε μέσα από το σημερινό σύστημα της παγκοσμιοποίησης μια παγκόσμια σοσιαλιστική δικτατορία (αντεθνική χούντα) στην οποία θα απολαύσουν όλοι οι λαοί τα μεταλλαγμένα αγαθά της γης σε έναν στρατοκρατικό κόσμο και εικονικό στον οποίο δεν θα υπάρχει βία, φτώχεια και πορνεία αλλά αντίθετα θα κυριαρχεί η υπερεξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, η σεξουαλική απελευθέρωση και ο τεχνολογικός αυτοματισμός της καθημερινότητας των πολιτών.
Για να έρθει όμως αυτός ο επίγειος παράδεισος στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα είμαστε Θ-οί δίχως τον Θ-ό και βασιλιάδες χωρίς στέμμα, πρέπει να κάνουμε βαθιές πολιτικές αλλαγές και να στηρίξουμε τις επενδύσεις ιδιωτών με χαμηλό επιχειρηματικό φόρο, τις διακρατικές συνεργασίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, τον διακρατικό και διαθρησκειακό διάλογο για την ειρήνη, αλληλοκατανόηση, έτσι ώστε κάποια στιγμή όλα να απλοποιηθούν και να γίνουν όλοι οι λαοί του κόσμου ένας ενιαίος λαός και ομοιογενής με κοινή γλώσσα, ίδιο χρώμα, DNA κτλ.
Η παγκόσμια σοσιαλιστική αντεθνική δικτατορία που οραματίζομαι θα πρέπει να έχει ένα παγκόσμιο οικονομικό κέντρο την Ιερουσαλήμ, με επιμέρους διοικητικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Τέλος πρέπει να αντιληφθούμε ότι μόνο οι ειδικοί πρέπει να έχουν λόγο, δηλαδή οι επιστήμονες που έχουν φοιτήσει ή συνεργάζονται με μεγάλα ακαδημαικά κέντρα και πολυεθνικές μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας και την τέλεια πολιτική πρόταση που θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία.
Έτσι λοιπόν εγώ ο Γεώργιος Αντωνιάδης πιστεύω πως η πολιτική συνδέετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την θετική επιστήμη και γιαυτό θα πρέπει να:

Στηρίξουμε την εκκολαπτόμενη τεχνολογία μας για να επαναστατικοποιήσουμε τον κόσμο μας και να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας. Για παράδειγμα, η νανο-τεχνολογία θα κάνει τη γεωργία και τη βαριά βιομηχανία περιττές, η υπέρ-τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα ξεπεράσει την ανθρώπινη, η αιώνια ζωή θα γίνει δυνατή μέσα σε έναν υπολογιστή χωρίς την ανάγκη για ένα υλικό σώμα, και πολλά, πολλά περισσότερα.
    Να παράγουμε όλο και νέα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, μεταφορικά μέσα για να εκμηδενίσουμε τον χρόνο και να κατακτήσουμε το διάστημα.
    Να κλωνοποιούμε ακριβή αντίγραφα του εαυτού μας, αν το κάνουμε αυτό τότε το επόμενο βήμα θα είναι να μεταφέρουμε τη μνήμη μας και την προσωπικότητά μας στους νέους κλωνοποιημένους εγκεφάλους μας, κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να ζήσουμε πραγματικά για πάντα. Εφόσον θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε το παρελθόν μας, θα είμαστε ικανοί να συσσωρεύουμε γνώση επ’ αόριστον και να κατακτήσουμε την αθανασία του σώματος. 'Ετσι τώρα, το υπέρτατο όνειρο του Ανθρώπου για αιώνια ζωή, το οποίο οι θρησκείες τους παρελθόντος υποσχόταν μόνο μετά θάνατον σε έναν μυθικό παράδεισο, γίνεται μια επιστημονική πραγματικότητα.

Επίσης χρειάζετε ανάπτυξη στην Ελλάδα για να βγούμε από την κρίση, να έρθουν επενδυτές στην χώρα μας και να ανοίξουν επιχειρήσεις όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει:

Να πέσει η φορολογία και να μειωθεί η γραφειοκρατία διότι όσο οι επιχειρήσεις στη χώρα μας λειτουργούν σε καθεστώς αδυσώπητης φορολογίας, ούτε η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας θα βελτιωθεί, ούτε η ύφεση θα αντιμετωπιστεί, ούτε θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν.
    Να παραγκωνισθεί ο παρασιτικός δημόσιος τομέας στον οποίο ένας δουλεύει και 9 κολοβαράνε
    Να ανοιχτεί γενικά η οικονομία και ας χάσουν λεφτά τα κλειστά επαγγέλματα

Τέλος πρέπει να μειωθούνε οι σπατάλες παντού, να μειώσουμε δραστικά τις δαπάνες για τους αμυντικούς εξοπλισμούς, να ανοίξουμε τα σύνορα μας μόνο όταν θα υπάρξει μια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης και ρυθμιστεί η υπερ-γεννητικότητα στον πλανήτη.

Επισκέπτης
Όσο η αριστερά κρατά αυτή την παθητική στάση απέναντι στο μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν πρόκειται να ανεβάσει τα ποσοστά της. Δεν είναι η χώρα μας "μπάτε σκύλοι αλέστε".

Επισκέπτης
Μακάρι μια μέρα να φτιάξουμε μια Νέα Ελλάδα στα πρότυπα της Γερμανίας. Θα ματώσουμε, θα ιδρώσουμε για πολλά χρόνια ακόμη όμως θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω γιατί ο Έλληνας πολίτης αγωνίζεται και πάλι τώρα καθώς τα προηγούμενα χρόνια της μεταπολίτευσης κολοβαρούσαμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom