Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
Ό,τι έχω να το πω το λέω δημόσια και ΑΝΤΡΙΚΙΑ, δεν κρύβομαι από κανέναν, ούτε πίσω από κομματικές οργανώσεις, δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου γιατί είμαι περήφανος για τη πάρτυ μου και γιατί η πάρτυ μου δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν άνθρωπο. Ντάξει ΔΑΠίτια ;; Ξηγηθήκαμε ;;
Η Δημοκρατία και ελευθερία λόγου στο ίντερνετ δεν είναι μόνο για σας!

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και με τα δυο χερια

Ό,τι έχω να το πω το λέω δημόσια και ΑΝΤΡΙΚΙΑ, δεν κρύβομαι από κανέναν, ούτε πίσω από κομματικές οργανώσεις, δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου γιατί είμαι περήφανος για τη πάρτυ μου και γιατί η πάρτυ μου δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν άνθρωπο. Ντάξει ΔΑΠίτια ;; Ξηγηθήκαμε ;;

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Δικε μου εσυ πρεπει να'χεις να γαμησεις απο τοτε που ανακαλυφθηκαν οι μπριζολες! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί μου.

Συνημμένα

• 539068_433102710065518_586100662_n.jpg
    539068_433102710065518_586100662_n.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 23

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πεστα μεγαλε,ειμαστε ολοι μαζι σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Θα το πω για χιλιοστή φορά σε κάτι νεόφερτους ΔΑΠίτες και ακροδεξιούς που μου πουλάνε μαγκιά πίσω από ψεύτικα προφίλ. Εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο γιατί μιλάω εδώ και χρόνια από το 2010 για τις πολιτικές μου απόψεις δημόσια στο ίντερνετ και λέω ΜΟΝΟ απόψεις χωρίς να διεκδικώ αξιώματα. Δεν είμαι πρόεδρος ή ηγέτης κανενός ούτε έχω εξουσία, ούτε συμμετέχω σε πολιτικά δρόμενα όντας υποψήφιος σε κάποιο κόμμα. Όποιος μπαίνει στο site και με βρίζει θα εισπράττει την ανάλογη απάντηση με ντοκουμέντα γιατί δεν γουστάρω να μου πετάνε μπιχτές για την πάρτυ μου θρασύδειλα όντα. ΤΕΛΟΣ !!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Θα το πω για χιλιοστή φορά σε κάτι νεόφερτους ΔΑΠίτες και ακροδεξιούς που μου πουλάνε μαγκιά πίσω από ψεύτικα προφίλ. Εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο γιατί μιλάω εδώ και χρόνια από το 2010 για τις πολιτικές μου απόψεις δημόσια στο ίντερνετ και λέω ΜΟΝΟ απόψεις χωρίς να διεκδικώ αξιώματα. Δεν είμαι πρόεδρος ή ηγέτης κανενός ούτε έχω εξουσία, ούτε συμμετέχω σε πολιτικά δρόμενα όντας υποψήφιος σε κάποιο κόμμα. Όποιος μπαίνει στο site και με βρίζει θα εισπράττει την ανάλογη απάντηση με ντοκουμέντα γιατί δεν γουστάρω να μου πετάνε μπιχτές για την πάρτυ μου θρασύδειλα όντα. ΤΕΛΟΣ !!
Τυπε παλι καλα που δεν εχεις εξουσια γιατι αν ειχες προβλεπα μαζικες αυτοκτονιες

Επισκέπτης
Τυπε παλι καλα που δεν εχεις εξουσια γιατι αν ειχες προβλεπα μαζικες αυτοκτονιες

Από το 2010 όταν πρωτο εμφανίστηκα στο διαδίκτυο δήλωνα κατά της ανωνυμίας. Το θέμα κ. Δένδια είναι ότι υπάρχουν και ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις όχι μόνο αυτές των αντεξουσιαστών. Ωραία να κλείσουμε το indymedia αλλά το ίδιο να κάνουμε και για ακροδεξιά blog, forum αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ισότιμοι.

Επισκέπτης
Μόνο αν φοβηθεί η εξουσία θα λυθεί το μεταναστευτικό στη χώρα μας. Αυτοί οι πολιτικοί που έβαλαν την υπογραφή τους για να ανοίξουν τα σύνορα πρέπει να οδηγηθούν στο σκαμνί της δικαιοσύνης για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα.

Επισκέπτης
Όσα δανεικά και να παίρνουμε από τους Γερμανούς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχρεώσουμε καθώς δεν παράγουμε και δεν έχουμε ανάπτυξη. Επιστροφή λοιπόν όλοι στα χωράφια, στα κατσίκια, τα γίδια, επιστροφή στα χωριά και έξυπνες κινήσεις στα εθνικά θέματα για να τα έχουμε καλά με όλους καθώς και με τα μεγάλα συμφέροντα... Δηλαδή όταν παραδίδουμε ένα κομμάτι εθνικής κυριαρχίας το οποίο δεν έχει κανένα ουσιαστ
ικό αντίκρισμα στο σημερινό άθλιο παρόν μας πρέπει να ζητάμε και κάποια ανταλλάγματα.
Για παράδειγμα, γιατί να διεκδικούμε την Ελληνικότητα του αιγαίου όταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά τους νησιώτες σε περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών και όταν δεν μπορούμε να αποκρούσουμε τις ορδές λαθρομεταναστών που έρχονται ;
Τέλος όσοι θέλετε να ζεσταθείτε το χειμώνα που έρχεται πάρτε από ένα τσαπά και κόψτε ξύλα αλλιώς πληρώστε 3000 ευρώ άμα είστε κορόιδα.

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ H ΑΠΟΨΗ MOY.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ως ένα σφόδρα πιθανό σενάριο η μεγάλη αυτή πυρκαγιά να σχετίζεται άμεσα με την φετινή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣτΕ 2499/2012). Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η Ολομέλεια του ΣτΕ με ψήφους 16-9 δέχθηκε ότι είναι συνταγματικά ανεκτή η ανάπτυξη αιολικού πάρκου σε περιοχές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακομή οι αναδασώσεις εφόσον
η εκτέλεση του έργου είναι απολύτως αναγκαία και επιτακτική και εξυπηρετεί ιδιαίτερα κοινωνικά, εθνικά ή οικονομικά συμφέροντα.
Σήμερα υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στη θέση Ποταμοί στους Ολύμπους κι αυτό ανάγκασε μεγάλο μέρος των πυροσβεστικών δυνάμεων να μεταφερθούν εκεί. Επιπλέον σε εξέλιξη παραμένει το μέτωπο της Ελίντας, με τη φωτιά να έχει φθάσει πίσω από το Μετόχι και τα Αυγώνυμα- Ανδρόλακο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργηθεί και άλλο μέτωπο στο ύψωμα Τράχωνας προς τα Μεστά.

Ευχής έργο τα επόμενα έτη να ξαναδούμε δάση και μαστιχόδεντρα στο πανέμορφο αυτό νησί και όχι Αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, τα Αιολικά αυτά παρκα θα πρέπει να ονομαστούν «Αιολικά Πάρκα της Φωτιάς».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;: ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΤΟΥΡΚΩΝ) ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΣΑΜΟ-ΡΟΔΟ ΚΛΠ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΛΜΑΖ-ΤΣΙΛΕΡ/ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΑΙΟΛΙΚΑ -ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ..../ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Ή Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΕΥΠ/ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ....

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Από το 2010 όταν πρωτο εμφανίστηκα στο διαδίκτυο δήλωνα κατά της ανωνυμίας. Το θέμα κ. Δένδια είναι ότι υπάρχουν και ακροδεξιές τρομοκρατικές οργανώσεις όχι μόνο αυτές των αντεξουσιαστών. Ωραία να κλείσουμε το indymedia αλλά το ίδιο να κάνουμε και για ακροδεξιά blog, forum αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ισότιμοι.
Δικε μου αν ποτε κατεβεις υποψηφιος ουτε τη δικια σου ψηφο δε θα βρεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ....

Με μια επιστολή προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο στην οποία θέτουν σειρά ερωτημάτων για την μεταστάθμευση των επιθετικών ελικοπτέρων Apache από τα Μέγαρα στο Βόλο, στελέχη της Αεροπορίας Στρατού, υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή προκαλεί περισσότερα προβλήματα απ΄ όσα υπ
οτίθεται θα λύσει.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν θέτουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη μετακίνηση του προσωπικού και τις επιπτώσεις της,όπως πολλοί θα πίστευαν ,αλλά επικεντρώνουν τα ερωτήματά τους σε ζητήματα επιχειρησιακά και οικονομικά. Αυτά τα τελευταία έχουν να κάνουν με το κόστος της μετεγκατάστασης ,το οποίο φαίνεται ότι “ξεφεύγει” κατά πολύ από τα προβλεπόμενα.

Ασφαλώς το πρωτεύον στην υπόθεση είναι το επιχειρησιακό όφελος. Μένει να αποδειχτεί και από την άλλη πλευρά αν το κέρδος που θα προκύψει θα είναι πραγματικά μεγαλύτερο από τις “ζημιές” που όπως λένε τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού,προκύπτουν.

Επισκέπτης
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 600 ΧΙΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑMΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ...

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΥΠΟΥ 1922 Ή 1974. ΞΥΠΝΗΣΤΕ, WAKE UP !!

Επισκέπτης
Αυτή η φωτογραφία αρέσει σε πολλές γυναίκες.

Συνημμένα

• 526074_429797877062668_2007979127_n.jpg
    526074_429797877062668_2007979127_n.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
ατά 30% αυξήθηκε από πέρυσι ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν επιλέξει να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια χωρών των Βαλκανίων. Ο ....
λόγος; Η κατακόρυφη αύξηση των διδάκτρων στη Βρετανία, η οποία απορροφούσε τους περισσότερους Έλληνες για σπουδές. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, τα δίδακτρα στις γειτονικές χώρες της Βαλκανικής είναι σαφώς πιο προσιτά, αφού κυμαίνονται από 800 έως 5.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ
το κόστος διαμονής για ένα άτομο υπολογίζεται σε 300 με 400 ευρώ τον μήνα. Η «διαρροή» νέων στις παραπάνω χώρες παρατηρούνταν έντονα και τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Τότε ο στόχος ήταν το πτυχίο της Ιατρικής, το οποίο έμοιαζε συχνά με άθλο στην Ελλάδα, λόγω της υψηλής βαθμολογίας που απαιτείτο για τα εγχώρια ΑΕΙ. Ως εκ τούτου εκατοντάδες νέοι, κατευθύνονταν στις βαλκανικές χώρες. Τα σημερινά δεδομένα όμως, διαφέρουν. Οι χώρες του πρώην «ανατολικού μπλοκ» έχουν ενταχθεί στην Ε.Ε., με αποτέλεσμα τα πτυχία τους να αναγνωρίζονται αυτόματα από τις υπόλοιπες χώρες-μέλη. Παράλληλα, ανταποκρινόμενες στην αυξημένη ζήτηση, συστήνουν αγγλόφωνα τμήματα, προσελκύοντας περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom