Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
Μη περιμένετε από κάποιον "ηγέτη" ή κόμμα να σας αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Πρέπει εσείς, εμείς, να αλλάξουμε όλοι μαζί νοοτροπία, τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Να χαλιναγωγούμε όσο μπορούμε τα πάθη-αδυναμίες που έχουμε για να διορθώνουμε τα λάθη μας, να κάνουμε αυτοκριτική, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, να μην έχουμε φθόνο, ζήλια ή μίσος, να είμαστε ντόμπροι, ειλικρινείς, αλληλέγγυοι στο συνάνθρωπο μας, πατριώτες σωστοί αλλά όχι σοβινιστές, να προτιμούμε την αυτοθυσία και όχι την εκμετάλλευση.

Επισκέπτης
Αγαπητοί/ες φίλοι/ες σύντροφοι/ισσες και συναγωνιστές/στριες πασπαρογατοFANS,
Ζητώ την ψήφο σας ή οποιαδήποτε άλλη στήριξη από εσάς προς το πρόσωπο μου.
Ζητώ ΜΟΝΟ να με ακούσετε, να ακούσετε τις αλήθειες που έχω να σας πω και είναι πορίσματα μιας ολόκληρης ζωής !!

Επισκέπτης
Ζητώ ΜΟΝΟ να με ακούσετε, να ακούσετε τις αλήθειες που έχω να σας πω και είναι πορίσματα μιας ολόκληρης ζωής !!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6

Ελααααααααααααα δικε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ο κόσμος στρέφετε στην γεωργία και κτηνοτροφία αλλά τα μεσιτικά θα ανεβάσουν την τιμή για την γη σε αυτούς που θέλουν να νοικιάσουν και να καλλιεργήσουν χωράφια. Με λίγα λόγια γυρνάμε 50 χρόνια πίσω όπως ήταν τότε ο Έλληνας στα χωριά και βιομηχανική ανάπτυξη μηδέν. Εδώ η Ιταλία που μπήκε και αυτή στο μηχανισμό στήριξης έχει ακόμα αυτοκινητοβιομηχανία (Alfa Romeo, Fiat, Lancia) και εμείς εδώ δεν παράγουμε τίποτα.

Επισκέπτης
Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ 10% και Χρυσή Αυγή 9%
Πόσο ξεφτίλα ακόμα για το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατία στη χώρα μας ;;
Κάποτε έγραφε ο Ανδρέας όταν ζούσε βιβλίο με τίτλο "Η Δημοκρατία στο απόσπασμα". Να που τώρα την δημοκρατία την έστειλε στο απόσπασμα των Χρυσαυγιτών ο δικομματισμός με το ΠΑΣΟΚ συνένοχο.

Επισκέπτης
Άκουσα σε μια συζήτηση σήμερα πως ένας υπουργός της κυβέρνησης θα ταξιδέψει Ελβετία για να δρομολογήσει το θέμα των παράνομων καταθέσεων στο εξωτερικό που προέρχονται από μαύρο χρήμα κυρίως. Αν αληθεύει η πληροφορία πιστεύω πως δεν θα καταφέρει τίποτα, σκόνη στον άνεμο. Όπως κάνανε μια τρύπα στο νερό με το θέμα της λαθρομετανάστευσης το ίδιο θα γίνει και εδώ. Οι τελευταίες δηλώσεις Δένδια που είπε πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ως πολιτεία με τους λαθρο γιατί είναι η ΕΕ στη μέση με απογοήτευσαν.

Επισκέπτης
Ακόμα και ένας ασήμαντος άνθρωπος για τα μάτια του κόσμου μπορεί να αλλάξει το κόσμο κάποια στιγμή αρκεί να είναι τίμιος και ιδεολόγος. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό!
Μεγάλοι ηγέτες του προηγούμενου αιώνα από διάφορα έθνη όπως ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Ατατούρκ, ο Γκότσε Ντέλτσεβ, ο Καραϊσκάκης, ο Αριέλ Σαρόν, ο Τσε Κεβάρα, ξεκίνησαν είτε από φτωχές, είτε από μικροαστικές οικογένειες και κατέληξαν μεγάλες φυσιογνωμίες που άλλαξαν την ιστορία του 19,20,21ου αιώνα στον πλανήτη μας.
Σπάνια έφερναν την αλλαγή τα βουτυρόπαιδα. Τώρα όμως η εποχή είναι αλλιώς και δεν αναδεικνύονται ηγέτες.... ίσως όμως να δημιουργηθεί και κάποια εξαίρεση στον κανόνα.

Επισκέπτης
Κάποιοι μου φαίνεται αρπάζουν επιδοτήσεις από την ΕΟΚ για να αφήνουν τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας να αλωνίζουν. Αυτά τα υποκείμενα της πολιτικής δεν πρέπει να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία ;; Δεν λέω καλή είναι η ένταξη μας στην Ευρωζώνη αλλά όχι και να 'μαστε ο σκουπιδότοπος της οικουμένης εδώ πέρα. Εγώ ως ΕλληνοΕβραίος Σιωνιστής θέλω μια Ελλάδα για τους νόμιμους πολίτες της ΜΟΝΟ ανεξαρ
τήτως φύλου, φυλής, θρησκεύματος και ΌΧΙ για τους λαθρομετανάστες που προέρχονται από θεοκρατικές μη κοσμικές χώρες. Να επισημάνω πως δεν με χαλάνε οι φίλοι μας μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης γιατί είναι καλοί άνθρωποι και το ίδιο Έλληνες σαν εμάς απλά έχουν διαφορετική εθνική καταγωγή με τους οποίους με συνδέει πολύ καλή φιλία μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο. Αυτοί όμως που με χαλάνε είναι οι Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφγανοί και λοιποί Ισλαμοταλιμπάν που έρχονται στην χώρα μας να εισάγουν νέα ήθη βάρβαρα.

Επισκέπτης
Ο επόμενος ηγέτης και ο τελευταίος της ανθρωπότητας θα είναι ο ΠΑΣΠΑΡΟΓΑΤΟΣ.

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ 10% και Χρυσή Αυγή 9%
Πόσο ξεφτίλα ακόμα για το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατία στη χώρα μας ;;
Κάποτε έγραφε ο Ανδρέας όταν ζούσε βιβλίο με τίτλο "Η Δημοκρατία στο απόσπασμα". Να που τώρα την δημοκρατία την έστειλε στο απόσπασμα των Χρυσαυγιτών ο δικομματισμός με το ΠΑΣΟΚ συνένοχο.
Δικε μου αυτος δεν ηταν που μοιραζε λεφτα δανεικα...?

Επισκέπτης
Όλοι οι αστεράτοι αξιωματικοί της αστυνομίας τεμπελιάζουν δίχως καμιά πανεπιστημιακή μόρφωση έχοντας από 5 γκομενίτσες ο καθένας στα γραφεία τους και ο απλός ο ειδικός φρουρός, Ματατζής, ο ένστολος χαμηλόβαθμος γενικότερα τρέχει να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα βγάζοντας αυτός το φίδι από την τρύπα και διακινδυνεύοντας τη ζωή του. Αυτό δεν είναι πρόκληση ;;

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να μας φανταστώ ως Ελλάδα με άδεια τα μπουζούκια από κόσμο. Έλληνας και μπουζούκια πάνε μαζί. Δεν γίνετε η κρίση να μας φτάσει τόσο χαμηλά. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να απαιτήσουμε περισσότερα μπουζούκια. Βλέπω πως διασκεδάζουν οι ξένοι και πραγματικά τους λυπάμαι... εμείς είμαστε πολύ πιο ανώτεροι στη διασκέδαση. ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ !!

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να μας φανταστώ ως Ελλάδα με άδεια τα μπουζούκια από κόσμο. Έλληνας και μπουζούκια πάνε μαζί. Δεν γίνετε η κρίση να μας φτάσει τόσο χαμηλά. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να απαιτήσουμε περισσότερα μπουζούκια. Βλέπω πως διασκεδάζουν οι ξένοι και πραγματικά τους λυπάμαι... εμείς είμαστε πολύ πιο ανώτεροι στη διασκέδαση. ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ !!
Πες τα δικεεεεεεε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΜΟΥ

Συνημμένα

• 252725_411858865523236_146278008_n.jpg
    252725_411858865523236_146278008_n.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 25

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
6
Πατως τυπε αν θες να βγεις πρωθυπουργος πρεπει να πιασεις και το γυναικειο φυλο.Προτεινω να ανεβασεις γυμνες φωτογραφιες σου.Τυπε μετα με 90% θα βγεις :rockon:

Επισκέπτης
ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ.

Συνημμένα

• 311886_428577557184700_110244976_n.jpg
    311886_428577557184700_110244976_n.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom