Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι με αποκορύφωμα τη σημερινή πολύπλευρη και πολυσύνθετη κρίση (αξιών, ηθική, νομισματική) όμως καλύτερα να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας χωρίς να αναζητάμε αποδιοπομπαίους τράγους στη ζωή (π.χ. πολιτικοί) και να μην ξεσπάμε σε ανθρώπους που δεν φταίνε και ίσως να έχουν τα ίδια προβλήματα με εμάς.
Το κίνημα των αγανακτισμένων πρέπει να λειτουργεί ως μια σύναξη ανθρώπων με σκοπό την προβολή απόψεων, ανησυχιών και την αλληλοβοήθεια των πολιτών που δεν είναι προνομιούχοι.
Οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια ακόμη και αυτή του εκφοβισμού είναι καταδικαστέα από εμένα και την οικογένεια μου.
Κατά την δική μου προσωπική και επίσημη μου θέση ελευθερία στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μονάχα η πλήρης ελευθερία λόγου (μόνο επώνυμα και όχι ανώνυμα), θρησκευτικής, εθνικής, πολιτικής συνείδησης και η ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, θρησκεύματος και κοσμοθεωρίας (φιλοσοφίας ή πολιτικής).
Δηλαδη θέλω το κράτος να με φορολογεί ισότιμα με τους υπόλοιπους, να έχω τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις... όπως το δικαίωμα ψήφου ή την υποχρέωση μου να είμαι στρατεύσιμος.
Ακόμη ελευθερία για μένα ΔΕΝ είναι το δικαίωμα στις διαδηλώσεις, στην απεργία, τον συνδικαλισμό ή το άσυλο και την ασυλία σε πανεπιστήμια, βουλευτές κ.τ.λ....
Αυτή είναι η προσωπική και επίσημη μου άποψη !!
Επίσης ΔΕΝ θέλω να με συγχέετε με τα άκρα είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς... τους υπερ-πατριώτες τους ήξερα από παλιά και πιστέψτε με είναι μεγάλα "λαμόγια", τους αναρχικούς τους γνώρισα πρόσφατα και αυτούς και πραγματικά είναι το ίδιο αντιδραστικοί με τους ακροδεξιούς... αυτό δεν σημαίνει όμως πως συμφωνώ μαζί τους σε θέματα πατριωτισμού ή αναρχισμού.
Σε άλλο πατριωτισμό πιστεύω εγώ και σε άλλο οι ακροδεξιοί, όπως και σε άλλη αναρχία πιστεύω εγώ και σε άλλη οι γνωστοί αντεξουσιαστές.
Τέλος θέλω να πω πως αλληλεγγύη για μένα δεν είναι να φροντίζω μετανάστες ή Έλληνες αναξιοπαθούντες.. αυτό να το αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους και όχι εγώ ή εσείς... δεν θα επωμιστούμε όλα τα προβλήματα της κοινωνίας...