Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
Τύπε Άρκανς και Παπαρόγατος είναι το ίδιο πρόσωπο?

Στα πάχια είναι ακριβώς ίδιοι

Στα μούτρα ο arcans82 είναι X 10 φορες πιο άσχημος και πιο πουστοφατσα.

Στην αγαμία... ο γάτος πληρώνει Βουλγάρες
O arcans82 γαμάει που και που καμια κατσίκα και ενίοτε τον γαμάει και κάνας τράγος
:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Λευτεριά στον Κακάσχημο  :uglystupid: 
Χοντρό-ΜΑΛΑΚΑ  :jerking:
arcans82 με την ακέφαλη(gay)πούτσα !
:2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος είναι ο Τσουκτούς με τα 11 ποστς που με λέει μπάζο μην τονε γαμήσω? :P

A και πού βλέπουμε φωτό του Αρκάνη να γελάσουμε?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ποιος είναι ο Τσουκτούς με τα 11 ποστς που με λέει μπάζο μην τονε γαμήσω? :P

A και πού βλέπουμε φωτό του Αρκάνη να γελάσουμε?

δεν εισαι κ πολυ καλη στην κατανοηση κειμενου ε?στο κοπρεχενσιον στο λουερ θα πατωσες φανταζομαι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Στο εξωτερικό τον μισθό του κληρικού το πληρώνει κατά το ήμισυ το κράτος και το άλλο μισό η εκκλησία του. Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα τα πληρώνει όλα το κράτος. Αυτό δεν είναι αίσχος ;;
Όσο αφορά τους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού γιατί να έχουν τόσα προνόμια εν καιρό ειρήνης όπως δωρεάν διακοπές, σπίτι και φαγητό στην στρατιωτική εστία ;;
Επίσης οι δικαστικοί γιατί να είναι τόσο ακριβοπληρωμένοι ;;

Επισκέπτης
Οι Γερμανοί λένε στην κυβέρνηση μας “ΚΟΨΤΕ” αλλά δεν την κατευθύνει στο που θα πρέπει να κόψει μισθούς, συντάξεις καθώς το αφήνει στην βούληση του Σαμαρά. Θέση μου είναι να δώσουμε την ενέργεια της χώρας μας σε πολυεθνικές, να κάνουμε υποχώρηση στα εθνικά μας θέματα (Μακεδονικό, Μειονοτικά, Κύπρος, Αιγαίο), για να ΜΗΝ κοπούν άλλο μισθοί και συντάξεις και να επαναφερθούν στα παλιά επίπεδα καθώς μόνο έτσι θα έρθουν πληθώρα επιχειρήσεων από το εξωτερικό (κυρίως Τουρκία) και θα διαγραφεί το μισό μας χρέος. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που πλήρωνε για χρόνια τον υψηλότερο φόρο στο ΤΕΒΕ για να πάρει υψηλή σύνταξη να του κόβουν τα μισά με το που βγαίνει… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ (ΘΕΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ Θ-Ο) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ, ΦΥΛΟΥ, ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΟ-ΤΣΕ-ΤΟΥΓΚ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η DELTA SECURITY.

Με τον προηγούμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο υπήρξε από τι φένετε κακοδιαχείριση των πόρων του δήμου. Αν γίνω ποτέ δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα φέρω Γερμανούς εφοριακούς, υπάλληλους και θα τους βάλω σε καίρια πόστα του δήμου για να εποπτεύουν τα οικονομικά της πόλης σε συνεργασία με την Γερμανική κυβέρνηση ώστε να μην γίνουνε άλλες σπατάλες. Άλλωστε οι Γερμανοί φημίζονται για την ευταξία στο εσωτερικό του κράτους τους καθώς έχουν ΚΡΑΤΟΣ και όχι κράτος διεφθαρμένο σαν εμάς. Στο πολιτιστικό τομέα όμως της πόλης θα συνεργαστώ στενά με το Ισραήλ, τα Βαλκανικά έθνη-κράτη αλλά και Ποντιακές και άλλες Ελληνικές οργανώσεις για την προώθηση ενός υγιούς πολυπολιτισμού ευμάριας και ευδαιμονίας και όχι του σημερινού εγκληματικού που έχουμε. Τέλος θα ζητήσω να με επιδοτήσει η Ε.Ε. ώστε να δίνω ένα μικρό χαρτζιλίκι στους μετανάστες της πόλης και να μην προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις. Στο θέμα της αστυνόμευσης συμφωνώ με τον δήμαρχο Μπουτάρη για την είσοδο Βουλγάρων αστυνομικών στη πόλη καθώς έχουμε πληθώρα Βουλγάρων πολιτών που επισκέπτονται τον τόπο μας, άλλοι από αυτούς είναι οικογενειάρχες και σοβαρά άτομα, αλλά υπάρχουν και σεσημασμένα στοιχεία που μόνο σε συνεργασία με την Βουλγαρική αστυνομία μπορούμε να τα καταπολεμήσουμε.

Επισκέπτης
Πριν λίγο είμουν για καφέ και απέναντι μου ακριβώς ήταν ένας φασίστας με ξυρισμένο το κεφάλι μαζί με έναν φίλο του ομοϊδεάτη, λέγανε τους Χρυσαυγίτες ακραίους ενώ είχαν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με αυτούς στη συζήτηση που κάνανε αποκαλώντας όλους τους μουσουλμάνους της Ελλάδας ως επικίνδυνους λες και όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι άνθρωποι.

Επισκέπτης
Κάποια στιγμή θα σας τραγουδήσω στο youtube μου τραγούδια σε φωνή στυλ Ταμπάκης γιατί με βγαίνει τώρα τελευταία αυτό το ηχητικό ταπεραμέντο αυθόρμητα !

Επισκέπτης
Το μπουζούκι με αρέσει μόνο στην Ελληνική, τσιγγάνικη και Τουρκική μουσική σκηνή γιατί βγάζει ένα πολύ ανατολίτικο μερακλαντάν στυλ όταν χορεύεις ταυτόχρονα το ζευμπέκικο. Αντίθετα τα Ισραηλίτικα μπουζούκια δεν με αρέσουν καθόλου παρόλο που είμαι Σιωνιστής... Όμως η Εβραϊκή pop και κλασική μουσική με αρέσει πάρα πολύ. Τα αγγλόφωνα τραγούδια τα άκουγα παλαιότερα σε μικρότερη ηλικία, τώρα δεν με τραβάνε ακουστικά. Αυτές είναι οι μουσικές προτιμήσεις μου.

Επισκέπτης
Σε θέματα ασφάλειας είμαι πιο ακροδεξιός και από τους χρυσαυγίτες, όμως σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ελευθερία πολιτικού λόγου, θρησκευτικές, εθνικές δοξασίες/παραδόσεις) είμαι πολύ αριστερός. Γιαυτό και δεν με ικανοποιεί πλέον κανένα κόμμα στην Ελλάδα παρά μόνο οι ρεπουμπλικανοί των Η.Π.Α. με τον Μιτ Ρόμνευ.

Επισκέπτης
Η Ισραηλινή συνταγή της Εβδομάδας: Το ΚΟΚΤΕΙΛ BLUE MOON για την πανσέληνο απόψε! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας όπου και αν βρεθείτε απόψε!!
Υλικά:
- 1 φλυτζ. τριμμένο πάγο
- 1/4 φλ. βότκα
- 1/4 φλ. μπλού κουρασάο
- 1/4 φλ. κρέμα χτυπημένη
- 2 κ.σ.σιρόπι βανίλια
- 2 κ.σ. φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 1 κ.σ. κουαντρό

*Στο σέικερ και σερβίρετε σε ποτήρια μαρτίνι με μισή φέτα πορτοκάλι! ♥

Επισκέπτης
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κόψει το κράτος από το μισθό μου για να τα δώσει στους ένστολους που μας προστατεύουν από την εγκληματικότητα όμως θα πρέπει και αυτοί να αποβάλουν τα κόμματα από το σώμα τους και ιδίως της Χρυσής Αυγής που καπηλε
ύεται τα σύμβολα του Ελληνικού κράτους όπως τόνισε ο υπουργός κ. Ν. Δένδιας σε ομιλία του στη βουλή για το μεταναστευτικό.
Δέχομαι να κάνω θυσίες για τη δημόσια ασφάλεια αλλά δεν θέλω να είναι η αστυνομία τσιφλίκι της δεξιάς/ακροδεξιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom