ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ (ΘΕΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ Θ-Ο) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ, ΦΥΛΟΥ, ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΑΟ-ΤΣΕ-ΤΟΥΓΚ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η DELTA SECURITY.
Με τον προηγούμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο υπήρξε από τι φένετε κακοδιαχείριση των πόρων του δήμου. Αν γίνω ποτέ δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα φέρω Γερμανούς εφοριακούς, υπάλληλους και θα τους βάλω σε καίρια πόστα του δήμου για να εποπτεύουν τα οικονομικά της πόλης σε συνεργασία με την Γερμανική κυβέρνηση ώστε να μην γίνουνε άλλες σπατάλες. Άλλωστε οι Γερμανοί φημίζονται για την ευταξία στο εσωτερικό του κράτους τους καθώς έχουν ΚΡΑΤΟΣ και όχι κράτος διεφθαρμένο σαν εμάς. Στο πολιτιστικό τομέα όμως της πόλης θα συνεργαστώ στενά με το Ισραήλ, τα Βαλκανικά έθνη-κράτη αλλά και Ποντιακές και άλλες Ελληνικές οργανώσεις για την προώθηση ενός υγιούς πολυπολιτισμού ευμάριας και ευδαιμονίας και όχι του σημερινού εγκληματικού που έχουμε. Τέλος θα ζητήσω να με επιδοτήσει η Ε.Ε. ώστε να δίνω ένα μικρό χαρτζιλίκι στους μετανάστες της πόλης και να μην προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις. Στο θέμα της αστυνόμευσης συμφωνώ με τον δήμαρχο Μπουτάρη για την είσοδο Βουλγάρων αστυνομικών στη πόλη καθώς έχουμε πληθώρα Βουλγάρων πολιτών που επισκέπτονται τον τόπο μας, άλλοι από αυτούς είναι οικογενειάρχες και σοβαρά άτομα, αλλά υπάρχουν και σεσημασμένα στοιχεία που μόνο σε συνεργασία με την Βουλγαρική αστυνομία μπορούμε να τα καταπολεμήσουμε.