Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53
OP
OP
arcans82

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εμενα αρχιζει και με πειθει ο παπαραγατος.
θα τον ψηφισω. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Οι διαφορές μου με τους χρυσαυγίτες είναι:
1) Στηρίζω το κράτος του Ισραήλ.
2) Δεν χωρίζω τους πολίτες ανάλογα με το θρήσκευμα, φύλο, φυλή ή έθνος τους αλλά με το αν υπακούν στους νόμους του κράτους ή όχι.
3) Πιστεύω στην ελεύθερη ιστορική ανάλυση και κριτική από τον καθένα, στην πλήρη ελευθερία λόγου.
4) Οταν δεν εχω τι να κανω μπαινω στου μπουρδελα κ γραφω μαλακιες και κανεις δεν με παιρνει στα σοβαρα
5) Τρωω 150 μπιφτεκια για πλακα
6) Ειμαι τοσο μαλακας οσο ακριβως φαινομαι
7) Δεν με πλισιαζει ουτε θυλικος ασβος γιατι βρωμαω
8) Το μονο που μπορω να κουνησω πανω μου ειναι τα δαχτυλα μου
9) ..........................πεινασα θα τα πω σε λιγο

Οι ομοιότητες μου αντίθετα είναι οι εξής:
1) Είμαι κατά των λαθρομεταναστών.
2) Πιστεύω στον στρατό και την αστυνομία.
3) Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής.
4) Πιστεύω στην βία αλλά να ασκείτε μόνο από το κράτος και όχι παρακρατικούς.

μαλακα

Επισκέπτης
ψιφισα πορνομεταναστι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν ψιφισα πιρφορογατο γιατι οσ γνοστον [size=20pt]ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ!!![/size]  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Για τους θαυμαστές μου.

Συνημμένα

• 387042_433129366729519_591267495_n.jpg
    387042_433129366729519_591267495_n.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Να ξέρετε οτι έχω πολλές γκόμενες και δεν είμαι πιρφόρος.

Συνημμένα

• 539068_433102710065518_586100662_n.jpg
    539068_433102710065518_586100662_n.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Θα το πω για χιλιοστή φορά σε κάτι νεόφερτους ΔΑΠίτες και ακροδεξιούς που μου πουλάνε μαγκιά πίσω από ψεύτικα προφίλ στο facebook. Εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο γιατί μιλάω εδώ και χρόνια από το 2010 για τις πολιτικές μου απόψεις δημόσια στο ίντερνετ και λέω ΜΟΝΟ απόψεις χωρίς να διεκδικώ αξιώματα. Δεν είμαι πρόεδρος ή ηγέτης κανενός ούτε έχω εξουσία, ούτε συμμετέχω σε πολιτικά δρόμενα όντας υποψήφιος σε κάποιο κόμμα. Όποιος μπαίνει στο site μου και με βρίζει θα εισπράττει την ανάλογη απάντηση με ντοκουμέντα γιατί δεν γουστάρω να μου πετάνε μπιχτές για την πάρτυ μου θρασύδειλα όντα. ΤΕΛΟΣ !!

Επισκέπτης
Τα γατάκια μου δεν τα πουλάω ακόμη και όλη την Ελλάδα αν μου χαρίσουν. Είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για μένα τα γατάκια μου, σαν να έχω γιους και κόρες. Όχι σαν τους λαθροΠακιστανούς που δεν άφησαν γάτα για γάτα ζωντανή στην Αθήνα... εμείς είμεθα ενπολίτιστοι άνθρωποι !

Επισκέπτης
Καλά τα λες Φριζή για τον Γιόναταν Πόλαρντ μόνο που εσύ δεν είσαι ήρωας σαν εμάς τους Εβραίους Σιωνιστές της διασποράς που τραβάμε τα ζόρια. Κάτσε εκεί στο Ισραήλ με τους προστάτες σου από το προδοτικό κόμμα του Λικούντ που όπως δήλωσες σε
παλαιότερη σου διάλεξη το θεωρείς πατριωτικό και πέξτο διαδικτυακός μάγκας εξ αποστάσεως όταν εμείς εδώ στη διασπορά αγωνιζόμαστε χωρίς προσωπικό όφελος για Ιουδαϊσμό (θρησκεία), πατρίδα, Οικογένεια, για την αναγέννηση όλων των χαμένων αλλά όχι και ξεχασμένων εβραϊκών κοινοτήτων, για μια Ελλάδα υγιώς πολυπολιτισμική με φραγκάτους μετανάστες τραπεζίτες και όχι υποανάπτυκτους από το Πακιστάν, Αίγυπτο, όχι με τα σκουπίδια(απόβλητα) της οικουμένης όπως λέει η Χρυσή Αυγή!

Επισκέπτης
1) ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ :
Στις μέρες μας πέθαναν ιδεολογίες και κοσμοθεωρίες του περασμένου αιώνα (καπιταλισμός, κομμουνισμός, εθνικοσοσιαλισμός, αναρχία) καθώς η δυστυχία που επικρατεί παγκοσμίως δεν αφήνει περιθώρια για βαθιές πολιτικές σκέψεις και στοχασμούς.
Η μόνη ιδεολογία για μένα που είναι υπαρκτή στις μέρες μας και εφαρμόσιμη, είναι να φέρουμε μέσα από το σημερινό σύστημα της παγκοσμιοποίησης μια παγκόσμια σοσιαλιστική δικτατορία (αντεθνική χούντα) στην οποία θα απολαύσουν όλοι οι λαοί τα μεταλλαγμένα αγαθά της γης σε έναν στρατοκρατικό κόσμο και εικονικό στον οποίο δεν θα υπάρχει βία, φτώχεια και πορνεία αλλά αντίθετα θα κυριαρχεί η υπερεξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, η σεξουαλική απελευθέρωση και ο τεχνολογικός αυτοματισμός της καθημερινότητας των πολιτών.
Για να έρθει όμως αυτός ο επίγειος παράδεισος στον οποίο όλοι οι άνθρωποι θα είμαστε Θ-οί δίχως τον Θ-ό και βασιλιάδες χωρίς στέμμα, πρέπει να κάνουμε βαθιές πολιτικές αλλαγές και να στηρίξουμε τις επενδύσεις ιδιωτών με χαμηλό επιχειρηματικό φόρο, τις διακρατικές συνεργασίες για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, τον διακρατικό και διαθρησκειακό διάλογο για την ειρήνη, αλληλοκατανόηση, έτσι ώστε κάποια στιγμή όλα να απλοποιηθούν και να γίνουν όλοι οι λαοί του κόσμου ένας ενιαίος λαός και ομοιογενής με κοινή γλώσσα, ίδιο χρώμα, DNA κτλ.
Η παγκόσμια σοσιαλιστική αντεθνική δικτατορία που οραματίζομαι θα πρέπει να έχει ένα παγκόσμιο οικονομικό κέντρο την Ιερουσαλήμ, με επιμέρους διοικητικά κέντρα ανά τον κόσμο.

Τέλος πρέπει να αντιληφθούμε ότι μόνο οι ειδικοί πρέπει να έχουν λόγο, δηλαδή οι επιστήμονες που έχουν φοιτήσει ή συνεργάζονται με μεγάλα ακαδημαικά κέντρα και πολυεθνικές μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα μας και την τέλεια πολιτική πρόταση που θα φέρει την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία.

Έτσι λοιπόν εγώ ο Γεώργιος Αντωνιάδης πιστεύω πως η πολιτική συνδέετε κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την θετική επιστήμη και γιαυτό θα πρέπει να:
- Στηρίξουμε την εκκολαπτόμενη τεχνολογία μας για να επαναστατικοποιήσουμε τον κόσμο μας και να μεταμορφώσουμε τις ζωές μας. Για παράδειγμα, η νανο-τεχνολογία θα κάνει τη γεωργία και τη βαριά βιομηχανία περιττές, η υπέρ-τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα ξεπεράσει την ανθρώπινη, η αιώνια ζωή θα γίνει δυνατή μέσα σε έναν υπολογιστή χωρίς την ανάγκη για ένα υλικό σώμα, και πολλά, πολλά περισσότερα.
- Να παράγουμε όλο και νέα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, μεταφορικά μέσα για να εκμηδενίσουμε τον χρόνο και να κατακτήσουμε το διάστημα.
- Να κλωνοποιούμε ακριβή αντίγραφα του εαυτού μας, αν το κάνουμε αυτό τότε το επόμενο βήμα θα είναι να μεταφέρουμε τη μνήμη μας και την προσωπικότητά μας στους νέους κλωνοποιημένους εγκεφάλους μας, κάτι το οποίο θα μας επιτρέψει να ζήσουμε πραγματικά για πάντα. Εφόσον θα είμαστε σε θέση να θυμόμαστε το παρελθόν μας, θα είμαστε ικανοί να συσσωρεύουμε γνώση επ’ αόριστον και να κατακτήσουμε την αθανασία του σώματος. ‘Ετσι τώρα, το υπέρτατο όνειρο του Ανθρώπου για αιώνια ζωή, το οποίο οι θρησκείες τους παρελθόντος υποσχόταν μόνο μετά θάνατον σε έναν μυθικό παράδεισο, γίνεται μια επιστημονική πραγματικότητα.

Επίσης χρειάζετε ανάπτυξη στην Ελλάδα για να βγούμε από την κρίση, να έρθουν επενδυτές στην χώρα μας και να ανοίξουν επιχειρήσεις όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει:
- Να πέσει η φορολογία και να μειωθεί η γραφειοκρατία διότι όσο οι επιχειρήσεις στη χώρα μας λειτουργούν σε καθεστώς αδυσώπητης φορολογίας, ούτε η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας θα βελτιωθεί, ούτε η ύφεση θα αντιμετωπιστεί, ούτε θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν.
- Να παραγκωνισθεί ο παρασιτικός δημόσιος τομέας στον οποίο ένας δουλεύει και 9 κολοβαράνε
- Να ανοιχτεί γενικά η οικονομία και ας χάσουν λεφτά τα κλειστά επαγγέλματα
Τέλος πρέπει να μειωθούνε οι σπατάλες παντού, να μειώσουμε δραστικά τις δαπάνες για τους αμυντικούς εξοπλισμούς, να ανοίξουμε τα σύνορα μας μόνο όταν θα υπάρξει μια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης και ρυθμιστεί η υπερ-γεννητικότητα στον πλανήτη.

Επισκέπτης
2) ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ :
Σημαντική παράμετρος για να σπάσει το απόστημα της εθνικοσοσιαλιστικής κυρίαρχης αντίληψης είναι η μεταρρύθμιση της εθνικιστικής παιδείας σχετικά με την σύγχρονη νέο-ελληνική εθνική ταυτότητα. Ο σύγχρονος Έλληνας πρέπει σιγά-σιγά να μαθαίνει ότι δεν είναι ο νέο-ελληνικός, «περιούσιος» λαός, απόγονος των αρχαίων, πανέξυπνος και ανώτερος των «κουτοπόνηρων» δυτικών, που διαχρονικά εργάζονται εναντίον του «ελληνισμού». Ας ξεκινήσουν με την αναθεώρηση των ιστορικών βιβλίων, καιρός είναι να αποκαθηλωθεί η «Παπαρηγοπούλεια Βίβλος» ώστε να δομηθεί ένα στέρεο μέλλον για το κράτος και την κοινωνία, για μην πάσχει από τα εθνικιστικά σύνδρομα που τον κάνει σήμερα να αντιδρά αρνητικά ή νωχελικά ακόμη και σε επίπεδο οικονομικής λογικής. Να οικοδομηθεί η έννοια «πολίτης» σε αντίθεση του «Έλληνας», να γίνει κυρίαρχη λογική στη χώρα με ανάλογη μεταρρύθμιση-προϋπόθεση η γνώση του «άλλου». Πρέπει με άλλα λόγια να επαναπροσδιοριστεί η σύγχρονη ελληνική εθνική ταυτότητα όπου άλλωστε δομούνται μετα-εθνικές, μετα-εθνικιστικές λογικές στον πολιτισμένο κόσμο. Θετικά θα οδηγήσει στον σεβασμό της διαφορετικότητας των μειονοτικών δικαιωμάτων σε γλωσσικό, εθνικό ακόμη και σεξουαλικό επίπεδο στη χώρα μας”.

Επισκέπτης
ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:
Η Αριστερά μιλάει συνεχώς για ένα άεθνο και άθεο κράτος, ενώ η δεξιά για ένα κράτος θεοκρατικό και εθνοκεντρικό.
Εγώ ως κεντρώος – κεντροαριστερός θέλω ένα κράτος δίκαιο για όλους τους πολίτες της χώρας ανεξαρτήτως σε ποιον θεό, φυλή, έθνος ή κοσμοθεωρία πιστεύουν.
Κατά την δική μου προσωπική και επίσημη μου θέση ελευθερία στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μονάχα η πλήρης ελευθερία λόγου (μόνο επώνυμα και όχι ανώνυμα), ελευθερία όλων των πολιτών της Ελλάδας σε οποιαδήποτε θρησκευτική, εθνική, πολιτική συνείδηση επιθυμούν όπως και αν ορίζει ο καθένας τις έννοιες αυτές, αναγνώριση οποιασδήποτε διαφορετικής ομάδας ανθρώπων ως μειονότητα (θρησκευτική, φυλετική, εθνοτική) και η ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, θρησκεύματος και κοσμοθεωρίας (φιλοσοφίας ή πολιτικής).
Δηλαδη θέλω το κράτος να με φορολογεί ισότιμα με τους υπόλοιπους, να έχω τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως το δικαίωμα ψήφου ή την υποχρέωση μου να είμαι στρατεύσιμος.
Ακόμη ελευθερία για μένα ΔΕΝ είναι το δικαίωμα στις διαδηλώσεις, στην απεργία, τον συνδικαλισμό ή το άσυλο και την ασυλία σε πανεπιστήμια, βουλευτές κ.τ.λ…. πρέπει το άσυλο να καταργηθεί παντού !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
για τα σεξουαλικά ποιές ειναι οι θέσεις σου πασπαρόγατε ?

ο τσίπρας μας έταξε ότι θα μας βρεί γκόμενες εσύ τι θα μας δώσεις ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειδαμε επιτελους και τη φατσα του αρκανογατου. αρκανη παρδον σε ειχα για βλακοφατσα. παρδον. εισαι πανιβλακοφατσα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
H ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΕΠΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΚΑΥΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΣΤΟΧΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έχω ανοίξει σε διαφορετική καρτέλα την φώτο του Παπαρόγατου με την γκόμενα και έχω κατουρηθεί στα γέλια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom