Νέα

πορμεταναστηςVS πασπαρογατος.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιον θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες?

• πασπαρογατο

Ψήφοι: 21 39,6%
  • πορνομεταστη

Ψήφοι: 32 60,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    53

Επισκέπτης
Οι διαφορές μου με τους χρυσαυγίτες είναι:
1) Στηρίζω το κράτος του Ισραήλ.
2) Δεν χωρίζω τους πολίτες ανάλογα με το θρήσκευμα, φύλο, φυλή ή έθνος τους αλλά με το αν υπακούν στους νόμους του κράτους ή όχι.
3) Πιστεύω στην ελεύθερη ιστορική ανάλυση και κριτική από τον καθένα, στην πλήρη ελευθερία λόγου.

Οι ομοιότητες μου αντίθετα είναι οι εξής:
1) Είμαι κατά των λαθρομεταναστών.
2) Πιστεύω στον στρατό και την αστυνομία.
3) Είμαι υπέρ της θανατικής ποινής.
4) Πιστεύω στην βία αλλά να ασκείτε μόνο από το κράτος και όχι παρακρατικούς.

Επισκέπτης
Το ρεζουμέ της ιδεολογίας του Πορνομετανάστη είναι το εξής:

"Να φέρουμε περισσότερες αλλοδαπές εταίρες από την Ευρώπη στην Ελλάδα και να διώξουμε τους αλλοδαπούς. Να επιδοτήσουμε το μπουρδέλο και να αναβαθμίσουμε τις συνθήκες υγιεινής του, να το κάνουμε πιο χλιδάτο, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να μπουρδελιάζει ΦΘΗΝΑ είτε είναι αριστερός είτε δεξιός."

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ !!

Επισκέπτης
Είμουν εξ αρχής υπέρ της νομοθετικής διάταξης SOPA, ACTA των Η.Π.Α. και είμαι ακόμη υπέρ του να προστατεύετε αυστηρά η πνευματική ιδιοκτησία αλλά όλοι μας λίγο, πολύ στη ζωή κάναμε το λάθος να κλέψουμε κάτι από τον διπλανό μας ή να το μιμηθούμε.. Με αυτή την εξαθλίωση που υπάρχει στον κόσμο δυστυχώς δεν μπορούμε να περάσουμε τέτοια ωραία νομοθετικά διατάγματα. Ίσως μακροπρόθεσμα στο μέλλον να εφαρμοστεί εάν υπάρξει το κατάλληλο πολιτιστικό υπόστρωμα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έρε κελεπούρια που χάνει η πάνια....

Επισκέπτης
Προσωπικά είμαι κατά της ομοφοβίας αλλά μου τι δίνει όταν κάποιοι όντας μειονότητες στα ήθη τους θέλουν να επιβάλουν ένα τρόπο ζωής σε άλλες ομάδες ανθρώπων που δεν το θέλουν. Εγώ για παράδειγμα θέλω να ερωτοτροπώ μόνο με γυναίκες. Γιατί εσύ gay θες να με επιβάλεις δια της προπαγάνδας άλλο τρόπο σεξουαλικής ζωής στην κοινωνία, με το να βομβαρδίζεις την τηλεόραση με ηθοποιούς που είτε είναι gay είτ
ε παριστάνουν τους gay ; Ποιος είναι ο φασίστας λοιπόν ; Η κοινωνία από μόνη της θα το αποφασίσει αν θέλει να απελευθερωθεί σεξουαλικά ή όχι. Εγώ είμαι υπέρ της απελευθέρωσης αλλά εφόσον και ΜΟΝΟ το θελήσει και η υπόλοιπη κοινωνία. Δεν μπορεί το 5% της κοινωνίας να επιβληθεί στο 95% αλλά ούτε το 95% να εξαφανίσει το 5%. Θα πρέπει να υπάρχουν οι ισορροπίες... γιαυτό μου τι δίνουν τα άκρα σε ορισμένα θέματα είτε είναι φασίστες είτε αντιφασίστες. Βέβαια εγώ βρίσκομαι σε κάποια θέματα όπως αυτό της ελεύθερης επιλογής ζωής πιο κοντά με την ΑΝΤΙΦΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνώ σε όλα.
Σωστά λοιπόν γίνονται τα gay parade εφόσον γίνονται και anti-gay parade παράλληλα, αλλά τι να τα κάνω τα parade όταν γίνονται συμπλοκές μεταξύ διαφόρων πολιτικών ομάδων ; Γιαυτό έλεγα εξ αρχής στο youtube ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εσυ εχεις πολιτικο λογο

ο αλλος σκεφτετε μονο την πουτσα του

περα του οτι εσυ εισαι απο πειραια ενω ο αλλος βρηκε χρημα

σε στηριζω ανεπιφυλακτα

μου τα χαλας λιγο με την τουρκια και με το θρησκευμα αλλα ενταξει

Επισκέπτης
Όσα δανεικά και να παίρνουμε από τους Γερμανούς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχρεώσουμε καθώς δεν παράγουμε και δεν έχουμε ανάπτυξη. Επιστροφή λοιπόν όλοι στα χωράφια, στα κατσίκια, τα γίδια, επιστροφή στα χωριά και έξυπνες κινήσεις στα εθνικά θέματα για να τα έχουμε καλά με όλους καθώς και με τα μεγάλα συμφέροντα... Δηλαδή όταν παραδίδουμε ένα κομμάτι εθνικής κυριαρχίας το οποίο δεν έχει κανένα ουσιαστ
ικό αντίκρισμα στο σημερινό άθλιο παρόν μας πρέπει να ζητάμε και κάποια ανταλλάγματα.
Για παράδειγμα, γιατί να διεκδικούμε την Ελληνικότητα του αιγαίου όταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά τους νησιώτες σε περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών και όταν δεν μπορούμε να αποκρούσουμε τις ορδές λαθρομεταναστών που έρχονται ;
Τέλος όσοι θέλετε να ζεσταθείτε το χειμώνα που έρχεται πάρτε από ένα τσαπά και κόψτε ξύλα αλλιώς πληρώστε 3000 ευρώ άμα είστε κορόιδα.

Επισκέπτης
εσυ εχεις πολιτικο λογο

ο αλλος σκεφτετε μονο την πουτσα του

περα του οτι εσυ εισαι απο πειραια ενω ο αλλος βρηκε χρημα

σε στηριζω ανεπιφυλακτα

μου τα χαλας λιγο με την τουρκια και με το θρησκευμα αλλα ενταξει

Αν ο Βενιζέλος έλεγε:
"παρατάω τις πολυτέλειες, την προστασία, τα ακριβά σαλόνια και εφαρμόζω την πολιτική που γουστάρω", τότε εγώ θα είμουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά ο Μπένυ δυστυχώς επέλεξε τη καλή ζωή από το να συμπάσχει με το λαό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν ο Βενιζέλος έλεγε:
"παρατάω τις πολυτέλειες, την προστασία, τα ακριβά σαλόνια και εφαρμόζω την πολιτική που γουστάρω", τότε εγώ θα είμουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ. Αλλά ο Μπένυ δυστυχώς επέλεξε τη καλή ζωή από το να συμπάσχει με το λαό.

δεν εισαι εσυ για πασοκ αγορι μου..νεο παιδι

εκει μεσα ειναι ολοι οι σκατογεροι οι διορισμενοι

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ H ΑΠΟΨΗ MOY.

Συγκεκριμένα υποστηρίζεται ως ένα σφόδρα πιθανό σενάριο η μεγάλη αυτή πυρκαγιά να σχετίζεται άμεσα με την φετινή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας (ΣτΕ 2499/2012). Σύμφωνα με την απόφαση αυτή η Ολομέλεια του ΣτΕ με ψήφους 16-9 δέχθηκε ότι είναι συνταγματικά ανεκτή η ανάπτυξη αιολικού πάρκου σε περιοχές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακομή οι αναδασώσεις εφόσον
η εκτέλεση του έργου είναι απολύτως αναγκαία και επιτακτική και εξυπηρετεί ιδιαίτερα κοινωνικά, εθνικά ή οικονομικά συμφέροντα.
Σήμερα υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στη θέση Ποταμοί στους Ολύμπους κι αυτό ανάγκασε μεγάλο μέρος των πυροσβεστικών δυνάμεων να μεταφερθούν εκεί. Επιπλέον σε εξέλιξη παραμένει το μέτωπο της Ελίντας, με τη φωτιά να έχει φθάσει πίσω από το Μετόχι και τα Αυγώνυμα- Ανδρόλακο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει δημιουργηθεί και άλλο μέτωπο στο ύψωμα Τράχωνας προς τα Μεστά.

Ευχής έργο τα επόμενα έτη να ξαναδούμε δάση και μαστιχόδεντρα στο πανέμορφο αυτό νησί και όχι Αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, τα Αιολικά αυτά παρκα θα πρέπει να ονομαστούν «Αιολικά Πάρκα της Φωτιάς».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ;: ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΤΟΥΡΚΩΝ) ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΣΑΜΟ-ΡΟΔΟ ΚΛΠ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΛΜΑΖ-ΤΣΙΛΕΡ/ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΑΙΟΛΙΚΑ -ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ..../ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Ή Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΕΥΠ/ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ/ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ....

Επισκέπτης
ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΧΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ....

Με μια επιστολή προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο στην οποία θέτουν σειρά ερωτημάτων για την μεταστάθμευση των επιθετικών ελικοπτέρων Apache από τα Μέγαρα στο Βόλο, στελέχη της Αεροπορίας Στρατού, υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή προκαλεί περισσότερα προβλήματα απ΄ όσα υπ
οτίθεται θα λύσει.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν θέτουν θέματα που έχουν να κάνουν με τη μετακίνηση του προσωπικού και τις επιπτώσεις της,όπως πολλοί θα πίστευαν ,αλλά επικεντρώνουν τα ερωτήματά τους σε ζητήματα επιχειρησιακά και οικονομικά. Αυτά τα τελευταία έχουν να κάνουν με το κόστος της μετεγκατάστασης ,το οποίο φαίνεται ότι “ξεφεύγει” κατά πολύ από τα προβλεπόμενα.

Ασφαλώς το πρωτεύον στην υπόθεση είναι το επιχειρησιακό όφελος. Μένει να αποδειχτεί και από την άλλη πλευρά αν το κέρδος που θα προκύψει θα είναι πραγματικά μεγαλύτερο από τις “ζημιές” που όπως λένε τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού,προκύπτουν.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ALPHA TV.
ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ.

α ωραια ισχυει δηλάδη οτι πηγε αλφα η ανιτα

αναμενουμε

προσεξε μονο μην σου ριξει κανα κατμαν απο διπλα και καλα για να σε πικαρει

εσυ να εισαι σωστος, συμπαγης και κοφτερος στον λογο σου διχως εεεεε, εεε

Επισκέπτης
Τιμώντας τα Ελληνικά χρώματα, μιμούμενος τους αρχαίους προγόνους, έφτιαξα αυτό το Photoshop, να δώσω με το δικό μου τρόπο το μήνυμα (msg) ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ !!

Συνημμένα

• 431428_430275137014942_1569550549_n.jpg
    431428_430275137014942_1569550549_n.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom