Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
πολύ χαμογελαστούς τους βλέπω τι καραγκιόζηδες ειναι αυτοι ρε:jerking:

Χαμογελάμε διότι ήξεραν ότι θα αναρτηθεί η φωτό στο μπου κομ:confused:

τυποι σιγουρα ειναι η φωτο αυτη απο την κηδεια ενος παιδιου στο τρενο; :think::confused::confused::confused:
δεν μπορω να το πιστεψω οταν τους βλεπω τους τυπους να χαμογελανε :confused::confused::confused:
αμα το δει κανενας χυστης θα λεει οτι πεθανε κανενας πλουσιος πορνοπαπους,και οι τυποι ειναι ολοι κληρονομοι :confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.387
Πόντοι
22.266
τυποι σιγουρα ειναι η φωτο αυτη απο την κηδεια ενος παιδιου στο τρενο; :think::confused::confused::confused:
δεν μπορω να το πιστεψω οταν τους βλεπω τους τυπους να χαμογελανε :confused::confused::confused:
αμα το δει κανενας χυστης θα λεει οτι πεθανε κανενας πλουσιος πορνοπαπους,και οι τυποι ειναι ολοι κληρονομοι :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
<...> Ωστόσο, η δημοσίευση της δημοσκόπησης στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία δεν ήταν το μοναδικό γεγονός που προκάλεσε αίσθηση. Εξοργιστική ήταν και μία από τις ερωτήσεις που επέλεξε να εντάξει ο δημοσκόπος, σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και τον καταλογισμό των ευθυνών.
Πρόκειται για την ερώτηση "Πού οφείλεται το σιδηροδρομικό δυστύχημα;" με τη δημοκοπική εταιρεία να δίνει μόλις δυο, απόλυτα κατευθυνόμενες εναλλακτικές στους ερωτηθέντες, χωρίς την παραμικρή υποψία αναφοράς σε κυβερνητικά πρόσωπα και ευθύνες. Οι επιλογές ήταν μεταξύ "ανθρώπινο λάθος-σταθμάρχης". Και, δεύτερον "και άλλες ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν".
<...>

Συραγώ Λιάτσικου (news 24 7):

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Από το "μαζί τα φάγαμε" στο "μαζί τα κάναμε", μετά στο "όλοι φταίμε" και:
<...> Ο αείμνηστος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης το είχε πει με το δικό του τρόπο: «Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι άλλοι, φταίει κι ο Χατζηπετρής»! <...>

Γιώργος Καρελιάς (news 24 7):

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Βλέπω το ... "ιατρό" να γράφει ...
ΓΙΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ...

και επειδή μας είπε ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑ ...
και δεν ήταν από τους γκαντ νοτικα τιμπερλαντ που πήραν πτυχίο στα (τζάδικα) πανεπιστήμια τιμισάρας ή τσεχίας ....

Θα μας πεις "ιατρέ" ποιανού βιβλίο νευροανατομίας έδινε το ΕΚΠΑ από το 1992 μέχρι το 2002 ;
ΚΝΣ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΙΙ ...

Το βιβλίο και το συγγραφέα ...

αν το βγάλεις και φωτογραφία ... θα είσαι πιο λαρτζ !!!!!!
Ρε Λάκη, ρε Λάκη...
Όλα τα πράγματα κάπου τελειώνουν.

Έτσι είναι η φύση και έτσι είναι η ζωή ....

Απόψε, τελειώνει η παρουσία μου στο φόρουμ τούτο.

Το ότι με βρίζουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι , είχε πλάκα.
Το ότι με έβριζαν και διάφοροι άλλοι απίθανοι τύποι , είχε επίσης πλάκα.

Το ότι άλλοι ζητούσαν φωτογραφίες, για ο,τιδήποτε έγραφα , είχε κι αυτό πλάκα.
Το να τους βάζω φωτογραφίες και να τους κάνω παλτά , είχε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

Όπως και οι δικαιολογίες τους, για ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ποτέ και με τίποτε.

Κάποια πράγματα όμως , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝΕΚΤΑ.

Π.χ.

Αυτός ο 60χρονος μαλάκας , ο tramountanta, πρώην teras1956

αμφισβητεί τα πτυχία μου ....
αμφισβητεί το που σπούδασα ...

ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ....

και του απαντώ με αντίστοιχη δική μου απειλή ....

Εγώ , τυχαίνει να είμαι άντρας και από τόπο που βγάζει άντρες
και όχι πούστηδες , όπως ο τραμουντάνας ....

Ο τραμουντάνας , 60 χρονών μαλάκας, απειλεί .....

Εγώ ....

δεν εξετάζω τη γελοιότητα των απειλών του ....

ούτε το πραγματοποιήσιμό τους ....

Απλά , ξεκαθαρίζω , ότι αν προσπαθήσει να κάνει οτιδήποτέ , με εμένα,
θα κάνω αυτό που έκαναν πάντα στο δικό μου τον τόπο .....

Θα τον ξεκληρίσω.

Τόσο απλά.

Έτσι έχω μάθει ......

Ο κύριος Αντισθένης .....

μετά από όλο αυτό .....

ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ tramountanta
και κάνει εμένα warned ....

Δεν τον κατηγορώ ...

Δικό του είναι το μεγαζί ....

Σέβομαι την απόφασή του ....

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ .....

Οπότε ... παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω ....

(διάφοροι άλλοι νεόφερτοι πούστηδες, επίσης δεν θέλουν να διαβάζουν τίποτε από τα του τραβατρόμπα
και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους , ρωτόντας τι πρέπει να γράψω για να γίνω ban)..

πολλά έγραψα ήδη ....

χαιρετώ όσους ήταν φιλικοί απέναντί μου ....

με τους υπόλοιπους .....

η ώρα που θα συναντηθούμε στους δρόμους , σιμώνει ....

ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ .... ΣΒΗΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΜΟΥ

θέλω να τελειώνει ............
warnban.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Αυτους γιατι δεν τους χωνουν μεσα για το κακουργημα διαταραξης ασφαλειας συγκοινωνιων;
Την διοίκηση του ΟΣΕ και τον παραιτηθέντα υπουργό μεταφορών γιατί δεν τους συνέλαβαν;

Εισαγγελέα δεν έχει αυτή η χώρα-μπουρδέλο;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Την διοίκηση του ΟΣΕ και τον παραιτηθέντα υπουργό μεταφορών γιατί δεν τους συνέλαβαν;

Εισαγγελέα δεν έχει αυτή η χώρα-μπουρδέλο;
όχι δεν έχει, ποτέ δεν είχε.
είναι τόσο ξεπουλημένοι που δεν έχει μείνει τίποτε άλλο από ένα αδειανό υποκάμισο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931

Τυποι εμφανίστηκε ο Σπιρτζης!

...Το όλοι φταίνε, δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν φταίμε. Εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει. Ούτε εγώ προσωπικά...

Οπως καταλάβατε στον ΟΣΕ ολα δούλευαν ρολόι επι Σύριζα, μόλις ήρθε η ΝΔ στα πράγματα ολα διαλύθηκαν.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
O αλλος με ποσες χιλιαδες νεκρούς ανακινωνει εκλογες 14 μαιου και το χαιβανι ο δικος μας κρυβεται πισω απο τα Τεμπη ... λες και θα ανοιξει η ψαλιδα μεχρι τον σεπτεμβρη ...
ρε τι τραβαμε σε αυτη την χωρα

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Δύο αναρτήσεις και η απορία αν σχετίζονται (προσοχή: χωρίς καμια διάθεση συνωμοσιολογίας!)
Η πρώτη:
"Τεράστια ερωτήματα εγείρει το γεγονός πως λίγες ημέρες μετά την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη όπου δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά, κόβοντας το νήμα της ζωής σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, οι εργασίες για να απομακρυνθούν τα βαγόνια και τα συντρίμμια μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν «εξπρές»."
βλ. εδώ:

Η δεύτερη, από συνέντευξη του αναλυτής και Υποπτέραρχου ε.α Δημήτρης Δρόσου. (Όλη η συνέντευξη ενδιαφέρουσα, αλλά το συγκεκριμένο σημείο είναι από το 12:00΄ και μετά):
"Στα σόσιαλ μίντια κάποια βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας δείχνανε το λογότυπο κάποιων εταιρειών, στα κοντέινερ που κουβαλούσε. Πάντοτε με την προϋπόθεση ότι όλα αυτά που έχουν παίξει είναι αληθή, <...> ας δούμε, λοιπόν, τα κοντέινερ.Υπάρχουν δύο φωτογραφίες από δύο συγκεκριμένες εταιρείες. Η πρώτη εταιρεία είναι η OCCL <https://www.occlindia.com/>. Εξειδικεύεται, κυρίως, και σας λέω από τον αγγλικό τίτλο και αμέσως θα πω και στα ελληνικά, στο insoluble sulphur. Τί σημαίνει αυτό; Αδιάλυτο θείο. <...> Η δεύτερη φωτογραφία που εμφανίστηκε πάλι με κοντέινερ, και πάλι εφόσον είναι αληθή, είναι η ZΙMONITOR <https://www.zim.com/services/digital-services/zimonitor>. Είναι μια εταιρεία Ισραηλιτικών συμφερόντων με έδρα την Χάιφα και εξαπλώνεται μέχρι και το Αμβούργο. Μεταξύ άλλων τα cargo <φορτία> που υποστηρίζει αφορούν medicine, δηλαδή φάρμακα, dangerous cargo, επικίνδυνα κάργκο και high value or sensitive cargo, δηλαδή υψηλής αξίας ή ευαίσθητα κάργκο. Αυτά όλα είναι που αναφέρονται στο κύριο λογότυπο της εταιρείας. Εφόσον, λοιπόν, υφίσταντο αυτού του τύπου τα κοντέινερ, τί ακριβώς θα μπορούσαν να μεταφέρουν στην εμπορική αμαξοστοιχία; Μήπως κάτι από αυτό αποτελούσε ένα κίνδυνο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάφλεξη;"
εδώ η συνέντευξη:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Αυτους γιατι δεν τους χωνουν μεσα για το κακουργημα διαταραξης ασφαλειας συγκοινωνιων;
Οι ρομά εχουν ασυλια.
Οι ρομά ειναι φίλοι μας.
Οι ρομά ειναι κι αυτοί σαν ανθρωποι

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός το πρωι
Κάτι πρεπει να κάνεις να ξεχωρισεις
Οι άλλες δείχνουν μπουτια..

...Το όλοι φταίνε, δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν φταίμε. Εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει. Ούτε εγώ προσωπικά...

Οπως καταλάβατε στον ΟΣΕ ολα δούλευαν ρολόι επι Σύριζα, μόλις ήρθε η ΝΔ στα πράγματα ολα διαλύθηκαν.
Καποιες φορες αν οχι ολες τα γραπτα μενουν και βοηθουν να λυθει το μυστηριο για το ποιος φταιει.Κανε ενα κοπο να διαβασεις τι ειπε,αν βρεις κατι αλλου διαφορετικο ανεβασε το εδω να το δουμε και να κατηγορησουμε τον συριζα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96

Ούτε στο Μάτι φταίγανε τύπε. Αλώστε μέρες μετά δήλωσαν ότι δεν εντοπίσανε κανένα λάθος.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Και ως συνέχεια προηγούμενων:
<...> Αναλύοντας τα ντοκουμέντα έμπειροι μηχανολόγοι και μηχανικοί τρένων του ΟΣΕ κατέληξαν στο εξης συμπέρασμα ως προς την έκρηξη:
Οι μηχανοδηγοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με υψηλές ταχύτητες, άνω των 140 χλμ/ ώρα γεγονός που έδινε μηδενικές πιθανότητες για αποφυγή της σύγκρουσης. Το μεγάλο «μανιτάρι φωτιάς» ήταν απόρροια ενός μεγάλου ηλεκτρικού «τόξου (κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση) λόγω βραχυκυκλώματος στις γραμμές υψηλής τάσης 25.000 Volt, που υποστηρίζουν την ηλεκτροκίνηση των τρένων.
Μάλιστα, ο σταθμός της Ραψάνης διαπίστωσε πολύ υψηλό ηλεκτρικό φορτίο στη γραμμή, ενημερώνοντας σχετικά το κέντρο κυκλοφορίας, θεωρώντας πως κάποια βλάβη συνέβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, προκαλώντας υπερφόρτωση.
Μηχανικοί αναφέρουν πως αμέσως μετά τη σύγκρουση εκδηλώθηκε πυρκαγιά, καθώς από την υψηλή συμπίεση των ηλεκτρομηχανών «έσκασαν» οι μετασχηματιστές τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στα λάδια που είχαν στις μηχανές τους τα δύο τρένα.
Να σημειωθεί πως τα δύο τρένα είχαν τρεις μηχανές (δύο είχε η εμπορική) με κάθε μηχανή να έχει 2.5 τόνους λάδι.
Με τη σύγκρουση υπήρξε αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από το όριο ανάφλεξης. Οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στα δύο πρώτα βαγόνια κάτω από τα οποία υπήρχε ο ηλεκτροκινητήρας του επιβατικού θερμοκρασίες άνω των 1.500 βαθμών Κελσίων. Ταυτόχρονα τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν μέσα στο τρένο επιδείνωσαν την κατάσταση."

Από εδώ:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
στην χωρα που ο υπουργός μεταφορών χαμογελαει μεσα απο το αυτοκινητο του, με κλιπσακια στις ζωνες για να μη χτυπάει το "ενοχλητικο" μπιμπ, το αυτοκινητο που το έφτιαξαν καποιοι με μέτρα ασφαλειας να σωζει ζωες.....

τον σφίγγει η ζώνη τον υπουργό και δεν την αντέχει.........

γομαρια 40 και 50 χρονών που κανονικά έπρεπε να τα εξαφανίζουμε γιατι μας ρεζιλεύουν τα έχουμε υπουργούς. Άριστους.

φαι σκατο και γκλαμουρια και πωληση αριστείας... σε προθυμα χαμενα κορμια...... η ξεφτιλα της Ελλάδας......

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στον Ευαγγελατο πριν λιγο ειπε ενας παλιος σταθμαρχης Βολου πως ο επιθεωρητης που διωκεται ποινικα, εχει χωσει μελη της οικογενειας του στον ΟΣΕ.
Πεφτουμε απο τα συννεφα ολοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom