«Αν έχουμε ευθύνες, ποτέ δεν αρνηθήκαμε να τις πάρουμε» συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
www.skai.gr
Τυποι εμφανίστηκε ο Σπιρτζης!
...Το όλοι φταίνε, δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν φταίμε. Εγώ πιστεύω ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει. Ούτε εγώ προσωπικά...
Οπως καταλάβατε στον ΟΣΕ ολα δούλευαν ρολόι επι Σύριζα, μόλις ήρθε η ΝΔ στα πράγματα ολα διαλύθηκαν.
Ο Σπιρτζης, συμφωνείς ή διαφωνείς, έδωσε απαντήσεις για την περίοδο που ήταν Υπουργός, και για το τι ολοκλήρωσε και παρέδωσε για τους σιδηροδρομους, σε μια συνέντευξη, που δεν ηταν ακριβώς συνέντευξη, αλλα ανάκριση.
Εγω ειμαι υπέρ, οχι μονο να τον ανακρινουν, αλλα να τον γαμήσουν ανάποδα, αμα βρουν παραπτώματα.
Ο Καραμανλής που επί ημερών του συνέβει το μοιραίο, που βρίσκεται αραγε;
Γιατί δεν βγαίνει να δώσει τις δικές του απαντήσεις, να τις τεκμηριώσει όπως ο Σπιρτζης με στοιχεία. Και να πει, "έκανα αυτό κι αυτό κυριοι, είμαι στην κρίση σας".
Τουναντίον, τον βλεπουμε να ειναι παλι υποψηφιος, και να μην έχει ψελλίσει κουβέντα, πέρα από την παραίτηση του.
Συνέντευξη τύπου θέλουμε, κι ας εχει και τον Σπιρτζη διπλα του, να την δώσουν από κοινού, αυτο ειναι το δικαιο, έχουμε καταντήσει σε αυτή τη χώρα να λέμε τα αυτονόητα στις αθλιότητες "φταίει για όλα η αντιπολιτευση".