Ευτυχώς υπάρχουν πολλά στη χώρα...Αλλά ίσως να μη φτάνουν για όλους τους λάτρεις του είδους....Στο δικό μου Α.Φ.Μ.να σταλεί ένα μιλφονι....το αρνί το χαρίζω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 416K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Σου έμαθε ο Λαδάκης ποιό ήταν το βιβλίο του ΚΝΣ στην περιγραφική ΙΙ ...
Θα μας πεις τα υπόλοιπα βιβλία ποιανού ήταν ;;;
Πως ήταν ο καθηγητής ;;
Ο αδερφός μου είναι γιατρός.
Αυτό το βιβλίο είχε στην Ανατομία του ΚΝΣ.
Τότε δεν υπήρχε youtube
Τώρα και εμείς οι Μηχανικοί μπορούμε
να μα΄θουμε κάποια πράγματα για την Ανατομία
από το youtube
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε τα ετοιμοθάνατα δεν παίρνουν σφραγίδα από το υγειονομικόΣτο δικό μου Α.Φ.Μ.να σταλεί ένα μιλφονι....το αρνί το χαρίζω!
Μικρότερη θα σου φανεί πιπίνι και δεν θα σου σηκώνεται
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.669
- Πόντοι
- 8.346
Έδωσε κάτι πλάνα ο γίγαντας ο σκηνοθέτηςΤι παράσταση δώσατε ρε μαλάκα ?
Τι σόου ήταν αυτό !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.110
- Πόντοι
- 1.686
Αφού ρε Χλεχλέρκ κληρονόμησες
τα έτοιμα από τους γονείς σου και ΤΩΡΑ
ΔΕΝ εργάζεσαι σαν γιατρός.
Γι' αυτό ψηφίζεις ΝΔ.
Εισοδηματίας είσαι.
τα έτοιμα από τους γονείς σου και ΤΩΡΑ
ΔΕΝ εργάζεσαι σαν γιατρός.
Γι' αυτό ψηφίζεις ΝΔ.
Εισοδηματίας είσαι.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε άμα είχε τον Μπιρσίμ θα του κόλλαγε τα πλάνα από το κλάμα κόσμου στην κηδεία του τέως και θα διαφήμιζε ο Κούλης την αυτοδυναμίαΈδωσε κάτι πλάνα ο γίγαντας ο σκηνοθέτης
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.343
- Πόντοι
- 3.656
Αν έχεις βύσμα γίνεται να στο δώσουν ψημένο ;
ή να πας το δικό σου να στο ψήσουν ;;;
το ψήσιμο είναι η μανούρα ........
ή να πας το δικό σου να στο ψήσουν ;;;
το ψήσιμο είναι η μανούρα ........
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
που έπαιξε το έργο?Τι παράσταση δώσατε ρε μαλάκα ?
Τι σόου ήταν αυτό !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τις δημοσκοπήσεις είδαν ε ; Συμπονώ...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Αυτή τη φορά πρέπει να ήταν στο Μαξίμου γιατί οι τοίχοι ήταν λευκοί ... να δώσει μια νότα αισιοδοξίας μέσα στη μαυρίλα της επικαιρότητας και να συμπληρώσει τις ευοίωνες δεσμεύσεις του ΠΘ για άπλετο φως στην υπόθεσηπου έπαιξε το έργο?
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Ααα φωτογραφικό τρέιλερ είναι είναι δλδ.Αυτή τη φορά πρέπει να ήταν στο Μαξίμου γιατί οι τοίχοι ήταν λευκοί ... να δώσει μια νότα αισιοδοξίας μέσα στη μαυρίλα της επικαιρότητας και να συμπληρώσει τις ευοίωνες δεσμεύσεις του ΠΘ για άπλετο φως στην υπόθεση
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Ε τι ήθελες live ? να ακούμε "βάλε κι άλλο θλίψη - κράτα την ανάσα σου να κοκκινίσεις - πιο σκυφτός - μίλα με πόνο και οδυρμό" ?Ααα φωτογραφικό τρέιλερ είναι είναι δλδ.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Σωστα μην μας γυρίσουν περισσότερο τα άντερα. Αρκετα με όσα βλέπουμε και διαβάζουμε εδώ μέσαΕ τι ήθελες live ? να ακούμε "βάλε κι άλλο θλίψη - κράτα την ανάσα σου να κοκκινίσεις - πιο σκυφτός - μίλα με πόνο και οδυρμό" ?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.Αφού είστε πλειοψηφία σε όλους τους συλλόγους .... όσοι πήρατε πτυχία στο εξωτερικό ....
ή ήρθατε με ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ 5ο ΕΤΟΣ ... ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΔΩ (άρα δεν ξέρεις τις απαντήσεις και δεν έχεις τα βιβλία) γιατί δεν το παραδέχεσαι ;;;
Ταλαιπωρείσαι τσάμπα.
Πρέπει να είμαι ιατρός για να μου απαντήσεις ; Αν έχω πτυχίο ιατρικής , δεν σου κάνω ;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.751
- Πόντοι
- 3.656
Εικόνα από την κηδεία του Κύπριου...
Τελικά ζουν ανάμεσα μας
τυπε σιγουρα ειναι κυπριοι και οχι ποντιοι;
να νομιζουν οτι το φερετρο ειναι ο επιταφιος και ερχεται το πασχα;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έχουν σαλτάρει σ αυτό το νησί ... νομίζουν όλα ότι είναι κοινωνικό γεγονός ... πάλι καλά που δεν σκάσανε μύτη όπως πάνε στη μαρίνα της Λεμεσούτυπε σιγουρα ειναι κυπριοι και οχι ποντιοι;
να νομιζουν οτι το φερετρο ειναι ο επιταφιος και ερχεται το πασχα;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.751
- Πόντοι
- 3.656
Έχουν σαλτάρει σ αυτό το νησί ... νομίζουν όλα ότι είναι κοινωνικό γεγονός ... πάλι καλά που δεν σκάσανε μύτη όπως πάνε στη μαρίνα της Λεμεσού
τυπε οπως πανε οι χυστες κυπριοι σε λιγο θα ανεβασουν και στορι στο ινστα με τον νεκρο
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Εγκληματική απουσία φιλότιμου.
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.393
- Πόντοι
- 786
είναι απομαγνητοφωνήσεις. γι αυτό είναι έτσι. λείπουν οι παύσεις , η χροιά, οι τονισμοί.Πέρα από την κοπτοραπτική, δες εδώ τι ακατάληπτα λέει στην ανακρίτρια ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων Ζήνδρος.
Ο τύπος είναι σε παραλήρημα. Εϊτε προσπαθεί να τα μπουρδουκλώσει - κουκουλώσει, είτε έχει υποστεί μερική νέκρωση εγκεφάλου:
- Εσείς μπήκατε πρώτος στο σταθμαρχείο της Λάρισας μετά τη σύγκρουση – Τι είδατε και τι έφταιξε; Μόνο η απειρία του σταθμάρχη;
Επιπόλαιος ήταν. Άπειρος ήταν. Σαν άνθρωπος ήταν καλός. Και όρεξη είχε στη δουλειά, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι ήταν πέρα βρέχει. Ένα μήνα σταθμάρχης είχε. Έχει καμία σχέση με μένα που είμαι 30 χρόνια; Μεγάλο λάθος που τον άφησε και ο άλλος. Και ο επιθεωρητής άφησε μόνο τον Σ. να δουλέψει στη νυχτερινή βάρδια, νέος εδώ. Εγώ ήρθα 23:30. Εγώ το ανακάλυψα. Τι να καταλάβει;
Δεν μπορούσε να καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής, όχι δεν είχε καταλάβει. Είχε καταλάβει πολύ καλά. Αφού τον ενημέρωσε η Πυροσβεστική τι ήταν. Ένα τρένο, τίποτα εκεί τα έχασε. Από εκεί. Εκεί που πήγε να κάνει λάθος με τα κλειδιά εκεί. Κάνανε λίγο πίσω (και του λένε) ”γιατί κάναμε πίσω;” και δεν απαντάει. Από εκεί τα έχασε και από εκεί ξέχασε τη διαγώνιο.
- Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε και με τον σταθμάρχη – τον εμπειρότερο της βάρδιας που έφυγε νωρίτερα; Τι σας είπε;
Εγώ τον πήρα μετά, 22:45. Τα κατέθεσα στην ανακρίτρια αυτά. Μου είπε πόσο να καθίσω αυτόν να φυλάω; Είχε δίκαιο το παιδί. Να καθίσει για να βάλει μέσα τον προαστιακό; Άμα δεν μπορεί να βάλει έναν προαστιακό μέσα…
Ο Π. πέρασε τριάντα τρένα ρε παιδιά. Τι κάνετε έτσι; Ο Π. του πέρασε τριάντα τρένα. Άφησε ένα τρένο στον Σ.. Ένα τρένο τον προαστιακό, το Intercity δεν το κάλυπτε ο Π. Το Intercity το κάλυπτε ο Σ. ήταν 23:05 εδώ.
Δεν τον άφησε με 15 τρένα. Εγώ στο Παλαιοφάρσαλο είχα, 22:00 με 23:00 είχα πέντε τρένα. Μέσα στο σταθμό μου. Αλλά δεν σηκώθηκα να φύγω να αφήσω τον πιτσιρικά εκεί να τον κάψω. Είχα έναν πιτσιρικά εγώ, με μπλοκάκι. Συμβασιούχοι και αυτοί. Αλλά εντάξει είχα 5 τρένα. Δεν είχα ένα ή δύο.
Δύο τρένα είχε. Ένα του προαστιακού και μετά ερχόταν αυτό το 62, αυτό το περιβόητο. Ποιο φόρτο. Δυο τρένα είχε το 2597 που έπρεπε να μπει στην άκρη. Εκεί που έλεγε ο άλλος ”γιατί κάνουμε πίσω”. Το τρένο αυτό. Δεν κάθισε ο Π.. Ο Π. πάλεψε 31 τρένα όλο το απόγευμα.
- Τελικά έφυγε και ο συμβασιούχος μαζί με τον έμπειρο;
Ο συμβασιούχος σχολάει δέκα η ώρα. Τι το μπλέκουν το παιδί αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί γράφει στο χαρτί (βαρδιών) 14:00 έως 23:00. Για τον πιτσιρικά τον Χ., με το μπλοκάκι. Αυτός, έπρεπε ο Ν. (Επιθεωρητής) να το ξεχωρίζει. 14:00 έως 22:00, απαγορεύεται να γράφει υπερωρία. Ο Χ. τώρα μπορεί να τον κυνηγήσει τον Ν. (Επιθεωρητής).
- Πώς έπρεπε να έχει αντιδράσει ο μηχανοδηγός;
Τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρνει ο μηχανοδηγός. Ο μηχανοδηγός εγώ το μόνο που ξέρω, μπορούσε να σταματήσει το τρένο πάνω στα κλειδιά ακριβώς, ούτε καν να περάσει απέναντι. Μπορούσε να κάνει εκφώνηση ότι φεύγει αντίθετα. Δεν έκανε… Έπρεπε να σταματήσει πάνω στη διαγώνιο όχι να περάσει απέναντι. Αυστηρώς να σταματήσει στη διαγώνιο, αυστηρώς. Το τρένο διέσχισε απέναντι σαν φίδι. Δεν κατάλαβε ότι πήγε απέναντι;
Τέμπη: «Μοιραίος και άπειρος ο σταθμάρχης στη Λάρισα – Δεν έπρεπε να μείνει μόνος του»
Ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλων ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε στο σταθμαρχείο στη Λάρισα μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μιλώντας στονwww.newsit.gr
πρέπει ή να τις ακούσεις ή να μεταγραφούν σε γραπτό λόγο για να γίνουν κατανοητές.
Τελευταία τροποποίηση:
Τυπε οι *αμερικάνοι επικοινωνιολόγοι που σκηνοθετούν το τσίρκο του Μωυσή ,Μπουμπουκος πρέπει να έφαγε τρελό κράξιμο από Μητσοτάκη. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του η κυβέρνηση χάνει μισή μονάδα, με τις μαλακίες που εκτοξεύει. Έτοιμος να βάλει τα κλάματα είναι. Παίζει να τον διέταξε ο Μητσοτάκης να κόψει τα πολλά πολλά στο γυαλί.
προσπάθησαν να δωσουν μια δραματική νότα στο υπουργικό συμβούλιο των @ριστων..
που μετατράπηκε σε φιασκο..
*το ίδιο επιτελείο στέλνει επιλέγει, ποιους υπουργούς κ βουλευτές στα παράθυρα των τσοντοκαναλων..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις