pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Να κάνω μια ερώτηση, απευθυνόμενος κυρίως στους νομικούς του σάη;
Αν ήμουν η Ιταλική Hellenic Train που δουλειά μου είναι το μεταφορικό έργο με τους συρμούς μου πάνω στο δίκτυο του ΟΣΕ.
Αν μετά τη σχετική διερεύνηση, πορίσματα, δικαστικές αποφάσεις κλπ, αποδεικνύονταν οτι εξ αιτίας του ΟΣΕ προκλήθηκε το ατύχημα.
(Αδιάφορο αν έφταιγε η σηματοδότηση, ο σταθμάρχης, οι ολιγωρίες ετών, ο υπουργός... όλα στον διαχειριστή του δικτύου καταλήγουν)
Τότε δεν θα έκανα μια ξεγυρισμένη αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση για τον κατεστραμμένο εξοπλισμό, για τα διαφυγόντα κέρδη από τα μη εκτελεσθέντα δρομολόγια και κυρίως για τη ζημιά στη φήμη μου;
Το ρωτάω γιατι βλέπω στο τέλος ως έλληνες πολίτες να βγαίνουμε και κερατάδες και δαρμένοι.
Φυσικά και μπορεί να στραφεί κατά του δημοσίου, αν δεν είχε καμία εικόνα περί της κατάστασης των υποδομών.
Τώρα που είχε ειδοποιήσεις ακόμα και με εξώδικα από τους εργαζόμενους της και σε συνεργασία με την κυβέρνηση έβγαζε τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές, ξεκινά ένας φαύλος κύκλος που δεν συμφέρει κανέναν να αναμοχλεύσει τα σκατά, οπότε το πολύ πολύ να τα βρουν συμβιβαστικά.