Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Μας ζαλισες το κεφάλι με κατεβατά ΓΝΗΣΙΑΣ ΑΝΟΘΕΥΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, σχολιάζοντας "αρχικό ποστ" που ΠΟΤΕ δεν έκανα και επιμένοντας πως εγώ έγραψα ότι η ΕΕ έκανε υποχρεωτικό στην Ελλάδα το 112, καταργώντας το 100, το 166, το 199. Που ΠΟΤΕ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Έβαλες κι ένα ξενόγλωσσο κείμενο, που δεν κατάλαβες ότι γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με αυτό που εγραψα εγώ.
Οπότε έφαγες ΤΗ ΦΑΠΑ ΣΟΥ για ακόμα μια φορά.
Το ΜΟΝΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι αν έχεις εγκέφαλο.
Χθες έγραφες για 5 σημεία, σήμερα 6, αύριο 7.
Οπου και πάλι ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες.
Επειδή βαριέμαι να ασχοληθώ σήμερα, στο ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, επεμενες ότι ο Πρόεδρος δικάζεται ΜΟΝΟΝ από πολιτικούς. Σου έγραψα ότι δικάζεται και από φυσικούς Δικαστές αλλά επέμενες ότι είμαστε άσχετοι και ότι μόνον ΕΣΎ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ έχεις δίκιο, ανακατεψες μέχρι και το Βενιζέλο, ώσπου έφαγες στη μάπα τις ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ Τραμπ για κακουργήματα, από ανεξάρτητη δίωξη που ξεκίνησε από φυσικό Δικαστή εν μέσω της θητείας του και την ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Κλίντον για ψευδορκία, στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, όπου πλήρωσε κανονικά και τα 90.000 δολαρια της ποινής, χωρίς καν να κάνει έφεση.
Και μετά βγήκες και δήλωσες ότι ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ.
Τα περί ενεργού ή μη Προέδρου και το ότι εγώ έλεγα πως δε δικάζεται από τη Γερουσία είναι δικές σου ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ, που δεν ισχύουν και δεν εχουν καμία σχέση με την τότε κουβέντα.
Τα ποστ αυτά, που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ σε ακόμα μία συζήτηση ότι είσαι ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΒΛΑΚΑ, θα τα φας στη μαπα, αν το συνεχίσεις.
Πάρτο απόφαση ότι ούτε η αντιληπτική σου ικανότητα ούτε η μνήμη σου σε βοηθάει να σταθείς σε μια κουβέντα.
ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Ως συνήθως άσχετε ξερόλα λες στη μισή αλήθεια
Για το 112
Για πες γιατί έβαλεε το κείμενο που υποτίθεται θα με ξεφτίλιζε;
Τι σχέση έχει η υποχρέωση του υφιστάμενου συστήματος
Λειτουργίας του 112 πώς θα λειτουργεί από το 2022 ;
Άσχετε ξερόλα
Για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα που έλεγες σε προηγούμενα μηνύματα
Εκτός από ένα σημείο που ήταν αμφισβητούμενο
Και ειίπα ότι είσαι αθώος λόγω αμφιβολιών
Και επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις
Ή μάλλον καταλαβαίνεις αν δεν είσαι τελείως άσχετος
Για το θέμα του προέδρου εσύ έλεγες τι βλακείες
Λέω ότι οι πρόεδροι δικάζονται από τη γερουσία ;
Και έφερνες παράδειγμα επανειλημμένως τον τραμ και το κλίντον
Και σου απάντησα ότι ναι μεν ο βενιζέλος έλεγε ότι ο πρόεδρος δικάζεται απο τη γερουσία
Αλλά αυτό ήταν λάθος σαν γενική διατύπωση
Και ίσχυε για τους ενεργούς προέδρους
Πότε ψεύτη στα επανειλημμένα μηνύματα μου το δέχτηκες αυτό εκτός από σήμερα ;
Που άφησες να εννοηθεί ότι είναι αλήθεια;
Είχαμε λοιπόν διαφωνία σε 7 θέματα
Στο ένα ότι με την κατάργηση του 112 καταργούνται θάλασσες συστήματα ειδοποίησης που σου είπα ότι απαλλάσσεσαι γύρω από αυτή την πόλη είναι πρόσθετο εννοείται εκδόσεις του 21ο μέρος λόγω αμφιβολιών αλλά επειδή σε βολεύει το επαναφέρεις
Όχι βέβαια για τη σαχλαμάρα που έγραψες και το 2022
Στο θέμα του προέδρου
Ενώ εγώ είχα δεχτεί
Ότι η γερουσία ίισχυει για τους ενεργούς πρόεδρους και όχι για αυτούς που είχαν χάσει την εξουσία
Εσύ έκανες την πάπια μέχρι σήμερα να το παραδεχτείς εμμεσα
Και έφαερνες για παραδείγματα κλίντωον και τραμπ
Που είχαν πάψει να είναι ενεργοι πρόεδροι
Επιμένεις λοιπόν στα δύο θέματα τα οποία υπήρχε αμφισβήτηση
Στά αλλα 5 που είσαι ένοχος 100% κουβέντα
Ούτε όταν τα έθετα ούτε σήμερα
Και επειδής απαντήσεις ότι γράφω σεντόνια και για αυτό δεν απαντάς
Θα σου απαντήσω 5 φορές για ένα-ένα θέμα
Για να μην έχεις καμία δικαιολογία
Άσχετη ξερόλα