Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Και αντιγράφοντας
Αντικυβερνητικά σχόλια
Όπως έκανες εδώ και με την
Απάντηση του τόσκα στη βουλή
Πες μου ότι δεν κατάλαβες ότι η απάντηση Τόσκα στη Βουλή, που εσύ παρέθεσες κιόλας, όχι εγώ, ήταν επί Υπουργίας του και αυτός ήταν κυβέρνηση.
Σε θεωρώ ΒΛΑΚΑ αλλά πασχίζεις φιλότιμα να μας αποδείξεις ότι είσαι ένας ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, που σπαταλάει μέχρι και το οξυγόνο που αναπνέει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ.
Τι θες και επανέρχεσαι με σεντόνια ΒΛΑΚΕΙΑΣ; Για να μην αμφιβάλλει κανείς για την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που σε δέρνει;
Πρέπει να είσαι ο ΜΟΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ σε 10.000.000 Έλληνες, που όταν διαβάζει ότι η ΕΕ εφήρμοσε υποχρεωτικά το 112 σε όλη την επικράτειά της, καταλαβαίνει ότι δεν αναφέρεται και στην Ελλάδα.
Και ενα ΒΛΑΚΑ του ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΟΥ κάποιος γαμημενος έδωσε έγκριση να τον κάνουν διευθυντή δημοσίου σχολείου.
Τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ που δεν καταλαβαίνει ελληνικά, τον έβαλαν να μάθει γράμματα στα παιδιά μας. Σε θέση διευθυντή κιόλας. Γι'αυτό αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου.
Καλά θα ήταν ότι θα ήταν υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση να εφαρμόζεται στην ελλάδα πανέξυπνε ξέρολα
Σαν να σου λέω
My υπάρχουν παράνομες χωματερές στην ελλάδα

Και να μου απαντάς η ευρωπαϊκή ένωση έχει απαγορεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την ύπαρξη παράνομων χωματερών

Για αυτό τα ξέρεις όλα γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Πανέξυπνο ξερόλα
Όταν βρεις κοίτα και καμιά φορά τον εαυτό σου τον καθρέφτη

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Καλά θα ήταν ότι θα ήταν υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση να εφαρμόζεται στην ελλάδα πανέξυπνε ξέρολα
Σαν να σου λέω
My υπάρχουν παράνομες χωματερές στην ελλάδα

Και να μου απαντάς η ευρωπαϊκή ένωση έχει απαγορεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια την ύπαρξη παράνομων χωματερών

Για αυτό τα ξέρεις όλα γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Πανέξυπνο ξερόλα
Όταν βρεις κοίτα και καμιά φορά τον εαυτό σου τον καθρέφτη
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Γιατί δε ζητάς βοηθεια από ειδικούς; Η νοητική σου υστέρηση σε κατατασσει στα ΑΜΕΑ.
Να δεχθούμε ότι οταν διαβάζεις ΣΕ ΟΛΗ την επικρατεια καταλαβαίνεις ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΗ.
Να δεχθούμε ότι οταν διαβάζεις απάντηση Υπουργού στη Βουλή, την περνάς για αντικυβερνητικό σχόλιο.
ΑΜΕΑ είσαι, αναμενόμενα αυτά.
Αλλά ότι χρεώνεις σε μένα το ποστ που έκανες εσύ, πάει πολύ και για ΒΛΑΚΑ σαν εσένα.
Κάνε μας παράθεση το ποστ που έκανα εγώ με την απάντηση Τόσκα. Γιατί εγώ εσένα θυμάμαι να την ποσταρεις.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πες μου ότι δεν κατάλαβες ότι η απάντηση Τόσκα στη Βουλή, που εσύ παρέθεσες κιόλας, όχι εγώ, ήταν επί Υπουργίας του και αυτός ήταν κυβέρνηση.
Σε θεωρώ ΒΛΑΚΑ αλλά πασχίζεις φιλότιμα να μας αποδείξεις ότι είσαι ένας ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, που σπαταλάει μέχρι και το οξυγόνο που αναπνέει.
Άλλα αντί άλλων
Πανέξυπνοι ξερόλα πρώτα κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Ότι μου έγραψες στην αρχική σου απάντηση για το 112 για εισερχόμενα και εξερχόμενα
Ήταν σχεδόν αντιγραφή από την απάντηση του τόσκα στην ερώτηση στη βουλή

Φάε το αυγό σου τώρα πανέξυπνο ξερόλα
Και πήγαινε να κοιταχτεί στον καθρέφτη
Όταν βριζεις τους άλλους

Ακόμα περιμένω απάντηση για το αν οι καθηγητές πρέπει να κάνουν σωματική έρευνα στους μαθητές για ποτά και ναρκωτικά;

Και φυσικά δεν θα την πάρω ποτέ

Για να έχεις να κατηγορήσει μετά τους καθηγητές ότι και να κάνουν είτε κάνουν την έρευνα είτε δεν την κάνουν
Ανάλογα με τι θα συμβεί

Αλλά αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Αντίθεση και όχι θέση

Βέβαια θα μου πεις δεν είχε θέσεις ο καζάκης και το νέο σου απόκομμα του συμμετέχω;

Οι έξυπνοι σαν και σένα τις ξέρουν
Και ψηφίζουν αυτά τα κόμματα
Κρίμα που αυτά παίρνουν 0.5 έως 0 92% βλέπε καζάκης
Εκτός αν το νέο σου κόμμα συμμετέχω κάνει τη μεγάλη έκπληξη

Εσείς που ψηφίζετε αυτά τα κόμματα είσαστε οι έξυπνοι
Οι άλλοι που ψηφίζουμε τα κόμματα που εσείς βρίζετε που παίρνουν απο 10 έως 40% είμαστε οι χαζοί και βλακες

Κρίμα να μην είμαι στο μισό έως 1%

Και να. Είμαι έξυπνος σαν και σένα

Και βέβαια με αυτά που λες
Εκτός αν είσαι βολεμένος με οποιοδήποτε τρόπο κομματικό η συγγενικό
Δεν σε βλέπω και πολύ επιτυχημένο επαγγελματικά
Αν δουλεύεις και δεν είσαι άνεργος

Γιατί με τόσο χρόνο που παίρνεις εδώ μέσα να απαντάς σε όλους και για όλα
Μπορείς και να δουλεύεις

Το μόνο επάγγελμα κάνεις
Είναι ο ξερόλας
Και αυτό όχι με επιτυχία

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Άλλα αντί άλλων
Πανέξυπνοι ξερόλα πρώτα κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Ότι μου έγραψες στην αρχική σου απάντηση για το 112 για εισερχόμενα και εξερχόμενα
Ήταν σχεδόν αντιγραφή από την απάντηση του τόσκα στην ερώτηση στη βουλή

Φάε το αυγό σου τώρα πανέξυπνο ξερόλα
Και πήγαινε να κοιταχτεί στον καθρέφτη
Όταν βριζεις τους άλλους

Ακόμα περιμένω απάντηση για το αν οι καθηγητές πρέπει να κάνουν σωματική έρευνα στους μαθητές για ποτά και ναρκωτικά;

Και φυσικά δεν θα την πάρω ποτέ

Για να έχεις να κατηγορήσει μετά τους καθηγητές ότι και να κάνουν είτε κάνουν την έρευνα είτε δεν την κάνουν
Ανάλογα με τι θα συμβεί

Αλλά αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

Αντίθεση και όχι θέση

Βέβαια θα μου πεις δεν είχε θέσεις ο καζάκης και το νέο σου απόκομμα του συμμετέχω;

Οι έξυπνοι σαν και σένα τις ξέρουν
Και ψηφίζουν αυτά τα κόμματα
Κρίμα που αυτά παίρνουν 0.5 έως 0 92% βλέπε καζάκης
Εκτός αν το νέο σου κόμμα συμμετέχω κάνει τη μεγάλη έκπληξη

Εσείς που ψηφίζετε αυτά τα κόμματα είσαστε οι έξυπνοι
Οι άλλοι που ψηφίζουμε τα κόμματα που εσείς βρίζετε που παίρνουν απο 10 έως 40% είμαστε οι χαζοί και βλακες

Κρίμα να μην είμαι στο μισό έως 1%

Και να. Είμαι έξυπνος σαν και σένα

Και βέβαια με αυτά που λες
Εκτός αν είσαι βολεμένος με οποιοδήποτε τρόπο κομματικό η συγγενικό
Δεν σε βλέπω και πολύ επιτυχημένο επαγγελματικά
Αν δουλεύεις και δεν είσαι άνεργος

Γιατί με τόσο χρόνο που παίρνεις εδώ μέσα να απαντάς σε όλους και για όλα
Μπορείς και να δουλεύεις

Το μόνο επάγγελμα κάνεις
Είναι ο ξερόλας
Και αυτό όχι με επιτυχία
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Πρώτα έλεγες οτι αντιγράφω με ποστ την αντικυβερνητικη προπαγάνδα του Τόσκα. Που ήταν Υπουργός της κυβέρνησης όταν την έδωσε.
Ψιλά γράμματα για ΑΜΕΑ σαν εσένα.
Αφού το έλεγες ξανά και ξανά όταν σου είπα να βαλεις το ποστ μου, γιατί ο μόνος που ποσταρε την απάντηση Τόσκα ήσουν εσύ, έπαθες κοκομπλοκο. Γιατί δεν υπήρχε ποστ μου κι ως συνήθως ΕΛΕΓΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Οπότε βρήκες νέα καραμέλα.
"Η απάντησή μου ήταν σχεδόν αυτούσια της απάντησης Τόσκα στη Βουλή".
Βάλε ρε ΒΛΑΚΑ Ντολμά την αρχική απάντησή μου να δούμε πόσο αυτουσια της απάντησης Τόσκα είναι.
Ένα θλιβερό ανθρωπάκι είσαι, που εγλειψε κατουρημενες ποδιές και παρότι ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, οι ποδιές σε έβαλαν σε θέση Διευθυντή σε δημόσιο σχολείο.
Γι αυτό αυτή η χώρα έφτασε εδώ. Γιατί επέβαλλαν σε θέσεις ευθύνης ΒΛΑΚΕΣ σαν εσένα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Πρώτα έλεγες οτι αντιγράφω με ποστ την αντικυβερνητικη προπαγάνδα του Τόσκα. Που ήταν Υπουργός της κυβέρνησης όταν την έδωσε.
Ψιλά γράμματα για ΑΜΕΑ σαν εσένα.
Αφού το έλεγες ξανά και ξανά όταν σου είπα να βαλεις το ποστ μου, γιατί ο μόνος που ποσταρε την απάντηση Τόσκα ήσουν εσύ, έπαθες κοκομπλοκο. Γιατί δεν υπήρχε ποστ μου κι ως συνήθως ΕΛΕΓΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
Οπότε βρήκες νέα καραμέλα.
"Η απάντησή μου ήταν σχεδόν αυτούσια της απάντησης Τόσκα στη Βουλή".
Βάλε ρε ΒΛΑΚΑ Ντολμά την αρχική απάντησή μου να δούμε πόσο αυτουσια της απάντησης Τόσκα είναι.
Ένα θλιβερό ανθρωπάκι είσαι, που εγλειψε κατουρημενες ποδιές και παρότι ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, οι ποδιές σε έβαλαν σε θέση Διευθυντή σε δημόσιο σχολείο.
Γι αυτό αυτή η χώρα έφτασε εδώ. Γιατί επέβαλλαν σε θέσεις ευθύνης ΒΛΑΚΕΣ σαν εσένα.
Πανέξυπνε ξερόλα
Έγραψες για εισερχόμενα και εξερχόμενα του 112
Σου έβαλα την απάντηση του τόσκα που έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα

Και πανέξυπνα έγραφες ότι αφού η ευρωπαϊκή ένωση το είχε υποχρεωτικό το 112 το είχαμε εφαρμόσει και στην ελλάδα

Άλλα έλεγε όμως το 17 έως και το 19 επισυριζαη ευρωπαϊκή ένωση
Δημοσιεύματα το 18 και 19

Γιατί δεν έχουμε εφαρμόσει αυτά που είναι υποχρεωτικά από την ευρωπαϊκή ένωση ερώτηση της αντίστοιχης επιτρόπου

Αλλά βέβαια εσύ ξερόλα πιστεύεις ότι ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση έχει γίνει και στην ελλάδα άσχετε ξέρολα
Με αυτά που λες σε έχει πάρει κανείς στη δουλειά του;
Είσαι άνεργος και γράφεις για τα πάντα και δια πάντα ξε ρόλα εδώ πέρα και τίποτα άλλο
Και μάλιστα τις περισσότερες φορές μισά πράγματα και μόνο αντικυβερνητική προπαγάνδα

Άσχετε ξερό αν είχαμε κάνει αυτό που λέει το τρίτο συνημμένο τι μαζική αποστολή μηνυμάτων
Δεν θα είχαμε τόσους νεκρούς το μάτι

Πού ήταν υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση που λες και λες και λες
Αλλά δεν είχε γίνει στην ελλάδα

Άσχετε ξερόλα
Screenshot_2024-05-31-16-45-36-092_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-05-31-16-43-13-760_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-05-31-16-43-01-991_com.android.chrome.jpg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Πανέξυπνε ξερόλα
Έγραψες για εισερχόμενα και εξερχόμενα του 112
Σου έβαλα την απάντηση του τόσκα που έλεγε ακριβώς το ίδιο πράγμα

Και πανέξυπνα έγραφες ότι αφού η ευρωπαϊκή ένωση το είχε υποχρεωτικό το 112 το είχαμε εφαρμόσει και στην ελλάδα

Άλλα έλεγε όμως το 17 έως και το 19 επισυριζαη ευρωπαϊκή ένωση
Δημοσιεύματα το 18 και 19

Γιατί δεν έχουμε εφαρμόσει αυτά που είναι υποχρεωτικά από την ευρωπαϊκή ένωση ερώτηση της αντίστοιχης επιτρόπου

Αλλά βέβαια εσύ ξερόλα πιστεύεις ότι ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση έχει γίνει και στην ελλάδα άσχετε ξέρολα
Με αυτά που λες σε έχει πάρει κανείς στη δουλειά του;
Είσαι άνεργος και γράφεις για τα πάντα και δια πάντα ξε ρόλα εδώ πέρα και τίποτα άλλο
Και μάλιστα τις περισσότερες φορές μισά πράγματα και μόνο αντικυβερνητική προπαγάνδα
Screenshot_2024-05-31-16-45-36-092_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-05-31-16-43-13-760_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2024-05-31-16-43-01-991_com.android.chrome.jpg
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Λατρεύεις το ξεφτίλισμα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτό είναι το αρχικό μου ποστ.
Το 112 υπήρχε ως εισερχομενο εδώ και χρόνια. Ηταν υποχρεωτική η λειτουργία του σε όλη την ΕΕ από το 1998.
Ως εξερχόμενο αποφασίστηκε να λειτουργεί στα τέλη του 2018, με καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής του σε όλη την ΕΕ το 2022.
Βάλε μας την απάντηση Τόσκα, που λέει αυτά. Να δούμε πόσο αυτούσια τα λέει σε σχέση με μενα.
Είσαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που δεν ξέρεις ότι η απόφαση της ΕΕ για τα εξερχόμενα είναι του Δεκεμβρίου του 2018. Μήνες μετά την απάντηση Τόσκα στη Βουλή. Οπότε δε θα μπορούσε ο Τόσκας να τα έχει πει αυτά.
Εγώ βρήκα τα στοιχεία στην εφημερίδα της ΕΕ. Όπου εξηγεί και πως θα εφαρμοστεί ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ως το 2022.
Αλλά για ΑΜΕΑ σαν εσένα, ψιλά γράμματα αυτά. ΣΕ ΟΛΗ εσύ θα καταλάβεις ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΈΡΟΣ και ΟΧΙ στην ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ελληνικό δημόσιο βρίθει απο ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ, που έρποντας έφτασαν σε θέση ευθύνης.
Και οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το χάλι.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά. Λατρεύεις το ξεφτίλισμα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Αυτό είναι το αρχικό μου ποστ.

Βάλε μας την απάντηση Τόσκα, που λέει αυτά. Να δούμε πόσο αυτούσια τα λέει σε σχέση με μενα.
Είσαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που δεν ξέρεις ότι η απόφαση της ΕΕ για τα εξερχόμενα είναι του Δεκεμβρίου του 2018. Μήνες μετά την απάντηση Τόσκα στη Βουλή. Οπότε δε θα μπορούσε ο Τόσκας να τα έχει πει αυτά.
Εγώ βρήκα τα στοιχεία στην εφημερίδα της ΕΕ. Όπου εξηγεί και πως θα εφαρμοστεί ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ως το 2022.
Αλλά για ΑΜΕΑ σαν εσένα, ψιλά γράμματα αυτά. ΣΕ ΟΛΗ εσύ θα καταλάβεις ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΈΡΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ελληνικό δημόσιο βρίθει απο ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ, που έρποντας έφτασαν σε θέση ευθύνης.
Και οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το χάλι.
Άσχετα
Ως συνήθως

Ότι ήταν υποχρέωση του συριζα δεν το χε κάνει

Ότι λοιπόν είναι υποχρεωτικός στην ευρωπαϊκή ένωση δεν το κάνει η ελλάδα όπως ανέφερες σε πανειλημμένα δημοσιεύματα

Και ότι είχες γράψει ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση άλλα και για την ελλάδα

Τουμπεκί για αυτά

Σ αρέσει δεν σ αρέσει

Και για αυτό είχε στείλει και επιστολή η ευρωπαία επίτροπος
Που δεν ήξερε βέβαια ότι τα μαζικά μηνύματα έπρεπε να εφαρμόζονται από το 22 ε;

Την κακομοίρα την επίτροπο αυτή δεν ξέρει εσύ ξέρεις

ΑΣΧΕΤΕ ΞΕΡΟΛΑ

Τρεις φορές σου απάντησα για τον τόσκα δεν μπορώ πια

Αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις λυπάμαι

Και βέβαια ποτέ δεν θα απαντήσεις για τον έλεγχο τον καθηγητών στις εκδρομές γιατί δεν σε συμφέρει

Και τι άλλο δεν σε συμφέρει που το κανες του μπεκί και αυτό

Ότι στις ηνωμένες πολιτείες οι πρόεδροι δικάζονται μόνο από τη γερουσία όταν είναι εν ενεργεία
Και από όλα τα δικαστήρια όταν δεν είναι πια πρόεδροι
Όπως έγινε και με τον κλίντον και με τον τραμπ

Δικάστηκαν όταν είχαν πάψει πια να είναι πρόεδροι άσχετε ξερόλα

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.466
Πόντοι
12.756
Νταιμας στρατηγικη εξαντλησης αντιπαλου παιζει ..:rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Άσχετα
Ως συνήθως

Ότι ήταν υποχρέωση του συριζα δεν το χε κάνει

Ότι λοιπόν είναι υποχρεωτικός στην ευρωπαϊκή ένωση δεν το κάνει η ελλάδα όπως ανέφερες σε πανειλημμένα δημοσιεύματα

Και ότι είχες γράψει ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση άλλα και για την ελλάδα

Τουμπεκί για αυτά

Σ αρέσει δεν σ αρέσει

Και για αυτό είχε στείλει και επιστολή η ευρωπαία επίτροπος
Που δεν ήξερε βέβαια ότι τα μαζικά μηνύματα έπρεπε να εφαρμόζονται από το 22 ε;

Την κακομοίρα την επίτροπο αυτή δεν ξέρει εσύ ξέρεις

ΑΣΧΕΤΕ ΞΕΡΟΛΑ

Τρεις φορές σου απάντησα για τον τόσκα δεν μπορώ πια

Αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις λυπάμαι
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Βάλε το ποστ μου και την απάντηση Τόσκα που είναι αυτούσια, όπως είπες πολλές φορές.
Γιατί παρόλο που σε προκαλώ δεν το κάνεις. Αφού ΒΛΑΚΕΙΕΣ λες και το ξέρεις κι εσύ.
Είναι ξεκάθαρο ότι ΛΕΣ ΨΈΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το ίδιο έκανες και με συναδέρφους σου. Κι όταν σου ζητούσαν να αποδείξεις αυτό που λες, αμολουσες αετό. Προφανώς αυτό άρεσε στις κατουρημενες ποδιές που φιλουσες και βοήθησε στην ταχύτατη προαγωγή σου.
Το ότι ΒΛΑΚΕΣ σαν εσένα έφτασαν σε θέση ευθύνης στο Δημόσιο ήταν η ταφόπλακα της χώρας.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Βάλε το ποστ μου και την απάντηση Τόσκα που είναι αυτούσια, όπως είπες πολλές φορές.
Γιατί παρόλο που σε προκαλώ δεν το κάνεις. Αφού ΒΛΑΚΕΙΕΣ λες και το ξέρεις κι εσύ.
Είναι ξεκάθαρο ότι ΛΕΣ ΨΈΜΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το ίδιο έκανες και με συναδέρφους σου. Κι όταν σου ζητούσαν να αποδείξεις αυτό που λες, αμολουσες αετό. Προφανώς αυτό άρεσε στις κατουρημενες ποδιές που φιλουσες και βοήθησε στην ταχύτατη προαγωγή σου.
Το ότι ΒΛΑΚΕΣ σαν εσένα έφτασαν σε θέση ευθύνης στο Δημόσιο ήταν η ταφόπλακα της χώρας.
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Έκανες λάθος άσχετε ξέρολα ότι ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση δεν γίνεται στην ελλάδα
Όπως στα εξερχόμενα του 112

Έκανες λάθος άσχετε ξερόλα
Ότι οι πρόεδροι στις ηνωμένες πολιτείες δε δικαζονται απο τη γερουσία

Πού οι ενεργοί πρόεδροι μόνο από τη γερουσία δικάζονται

Το τρίτο
Έγραψες γιατί δεν ξεχρεώνει η νέα δημοκρατία με την αυξημένη χρηματοδότηση
Που σου έγραψα ότι είναι λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια
Ενώ χρωστάει 400
Που δεν φτάνει ούτε για τους τόκους άσχετα ξερόλα

Και το άλλο άσχετε ξερόλα
Από όλες τις τιμές του γάλακτος που είχε διαφορά από 35 μέχρι 200%
Αντέγραψες από την αντικυβερνητική προπαγάνδα τη μία που ήταν το 200%

Πού ήταν από όλες τις τιμοληψίες η μεγαλύτερη τιμή στην ελλάδα από τη μικρότερη τιμή στην ευρώπη στο συγκεκριμένο ΕΝΑ προϊόν

Πες πάλι μόνο για τον τόσκα και κουβέντα για τα άλλα

Και περιμένω την απάντηση εσύ που ξέρεις για δημόσιους υπαλλήλους εκπαιδευτικούς τι πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτικοί στην εκδρομή στο ερώτημα που έθεσα;

Κουβέντα άσχετε ξέρολα

Δεν υπάρχει έτοιμη αντικυβερνητική προπαγάνδα για αυτό
Να την αντιγράψεις και να μου την πεις

Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου
Ή πήγες σε καμιά δουλειά και προσπάθησες να πεις στο διευθυντή πώς πρέπει να κάνει τη δουλειά του και ότι δεν ξέρει και ότι είναι βλάκας
Και μόνο ο ξερόλας εσύ ξέρει και σε πετάξαν έξω;

Θα είχα παραιτηθεί μόνος μου απο οποιαδήποτε δουλειά δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα αν είχα εσένα προϊστάμενο

Που βέβαια αποκλείεται να είχες φτάσει στη δουλειά προϊσταμένου
Με το μυαλό που κουβαλάς

Και φυσικά πιστεύεις ότι τα κόμματα κάτω από ένα τοις εκατό που εσύ υποστηρίζεις είναι τα σωστά
Και εσείς έξυπνους που τα πιστεύεις
Και τα ψηφίζεις

Και εγώ που ψηφίσω κόμμα μεγάλο είμαι ανόητος ε;
Κρίμα που το 41 κανονικές εκλογές ή το πιθανόν 32 με 34 στις ευρωεκλογές είναι μεγαλύτερο από το ένα

Ακόμα και τον άλλων μεγάλων κομμάτων
Οι βλάκες περισσότεροι από τους έξυπνους

Γεια σου έξυπν Ε ξερόλα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Έκανες λάθος άσχετε ξέρολα ότι ότι είναι υποχρεωτικό στην ευρωπαϊκή ένωση δεν γίνεται στην ελλάδα
Όπως στα εξερχόμενα του 112

Έκανες λάθος άσχετε ξερόλα
Ότι οι πρόεδροι στις ηνωμένες πολιτείες δε δικαζονται απο τη γερουσία

Πού οι ενεργοί πρόεδροι μόνο από τη γερουσία δικάζονται

Το τρίτο
Έγραψες γιατί δεν ξεχρεώνει η νέα δημοκρατία με την αυξημένη χρηματοδότηση
Που σου έγραψα ότι είναι λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια
Ενώ χρωστάει 400
Που δεν φτάνει ούτε για τους τόκους άσχετα ξερόλα

Και το άλλο άσχετε ξερόλα
Από όλες τις τιμές του γάλακτος που είχε διαφορά από 35 μέχρι 200%
Αντέγραψες από την αντικυβερνητική προπαγάνδα τη μία που ήταν το 200%

Πού ήταν από όλες τις τιμοληψίες η μεγαλύτερη τιμή στην ελλάδα από τη μικρότερη τιμή στην ευρώπη στο συγκεκριμένο ΕΝΑ προϊόν

Πες πάλι μόνο για τον τόσκα και κουβέντα για τα άλλα

Και περιμένω την απάντηση εσύ που ξέρεις για δημόσιους υπαλλήλους εκπαιδευτικούς τι πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτικοί στην εκδρομή στο ερώτημα που έθεσα;

Κουβέντα άσχετε ξέρολα

Δεν υπάρχει έτοιμη αντικυβερνητική προπαγάνδα για αυτό
Να την αντιγράψεις και να μου την πεις

Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου
Ή πήγες σε καμιά δουλειά και προσπάθησες να πεις στο διευθυντή πώς πρέπει να κάνει τη δουλειά του και ότι δεν ξέρει και ότι είναι βλάκας
Και μόνο ο ξερόλας εσύ ξέρει και σε πετάξαν έξω;

Θα είχα παραιτηθεί μόνος μου απο οποιαδήποτε δουλειά δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα αν είχα εσένα προϊστάμενο

Που βέβαια αποκλείεται να είχες φτάσει στη δουλειά προϊσταμένου
Με το μυαλό που κουβαλάς

Και φυσικά πιστεύεις ότι τα κόμματα κάτω από ένα τοις εκατό που εσύ υποστηρίζεις είναι τα σωστά

Και όλοι οι άλλοι που ψηφίζουμε τα μεγάλα κόμματα είμαστε βλάκες

Γεια σου έξυπν Ε ξερόλα
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις ποτέ σε αυτό που σε ρωτάνε; Ή όταν πιανεσαι να λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, το γυρίζεις στον άσχετο καλαματιανο;
Πες μου που στην απάντησή του ο Τόσκας λέει αυτούσια αυτά που είπα εγώ;
Συγκεκριμένα, όχι τις άσχετες μαλακίες που αραδιαζεις.
Πάρε κι ενα ξεφτιλισμα ακόμα από μένα, δώρο.

Άρθρο 110

Σύστημα προειδοποίησης του κοινού

1. Έως τις 21 Ιουνίου 2022, τα κράτη μέλη διασφαλίζουν ότι, όταν υφίστανται συστήματα προειδοποίησης του κοινού για επικείμενες ή εν εξελίξει σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφές, οι προειδοποιήσεις προς το κοινό διαβιβάζονται από παρόχους κινητών υπηρεσιών διαπροσωπικών επικοινωνιών βάσει αριθμών στους εκάστοτε τελικούς χρήστες.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις ποτέ σε αυτό που σε ρωτάνε; Ή όταν πιανεσαι να λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, το γυρίζεις στον άσχετο καλαματιανο;

Άρθρο 110

1. Έως τις 21 Ιουνίου 2022, τα κράτη μέλη διασφαλίζουν ότι, όταν υφίστανται συστήματα προειδοποίησης του κοινού για επικείμενες ή εν εξελίξει σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφές, οι προειδοποιήσεις προς το κοινό διαβιβάζονται από παρόχους κινητών υπηρεσιών διαπροσωπικών επικοινωνιών βάσει αριθμών στους εκάστοτε τελικούς χρήστες.
Για να δούμε ένα-ένα τι σαχλαμάρες έχεις γράψει

Μήνυμα 12 093

ΕΕ το αποφάσισε γιατί κάθε χώρα είχε τον δικό της αριθμό SOS και κάποιες, όπως η δική μας, είχαν περισσότερους από έναν. Έτσι έκανε το 112 υποχρεωτικό παντού, για να ξέρει κάθε Ευρωπαίος πολίτης ποιόν αριθμό να καλέσει οπου και να βρίσκεται.

Ως συνήθως δεν ξέρεις τι σου γίνεται το 112 είναι παράλληλα με τους αριθμούς ανάγκης
112functions along with existing national emergency numbers

I
Screenshot_2024-05-31-19-14-49-196_com.android.chrome.jpg
των άλλων χωρών

Τι άλλο έχεις γράψει άσχετε ξερόλα

Ως εξερχόμενο αποφασίστηκε να λειτουργεί στα τέλη του 2018, με καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής του σε όλη την ΕΕ το 2022.

Τι λέει άσχετε αυτό που επικαλείσαι

ΟΧΙ ότι πρέπει να υπάρχουν συστήματα εξερχόμενο από το 2022

Αλλά ότι τα ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ συστήματα πώς πρέπει να λειτουργούν

Επερωτήσεις βουλευτών της νέας δημοκρατίας 16 και 17 18 19 για καθυστερήσεις
Στο εξερχόμενο σκέλος

Απαντήσεις υπουργών
Επιστολές της ευρωπαϊκής ένωσης γιατί δεν τελειώνουμε με το εξερχόμενο σκέλος
Σε αφήνουν παγερά αδιάφορο άσχετε ξέρολα

Αντί να πεις έκανα ένα λάθος συνεχίζεις σαχλαμάρες

Αλλά πού να πεις έκανα ένα λάθος αφού κάνεις δεκάδες

Περιμένω απάντηση

Για τον αμερικάνο πρόεδρο κουβέντα άσχετο ξερόλα

Γιατί της αλχημείες που έκανες με το γάλα άσχετε ξερόλα

Για την επιχορήγηση και τα δάνεια της νέας δημοκρατίας άσχετε ξέρολα

Για το τι πρέπει να κάνουν στις εκδρομές οι καθηγητές άσχετε ξερόλα

Εσύ απαντάς σε ένα που νομίζεις σε βολεύει
Κιαι δεν ξέρεις ελληνικά άσχετε ξερόλα

Δεν το καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι;
Δεν νομίζω

Βρέθηκε κανείς να αντέχει να σε έχει υπάλληλο;

Βέβαια θα μου πεις είσαι ιδιοκτήτης της εταιρείας ξερόλας αε

Που οι μετοχές της βέβαια τεινουν προς το μηδέν

Και όταν βρίζεις κοίτα λίγο και τον εαυτό σου στον καθρέφτη

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356

Μήνυμα 12 093

ΕΕ το αποφάσισε γιατί κάθε χώρα είχε τον δικό της αριθμό SOS και κάποιες, όπως η δική μας, είχαν περισσότερους από έναν. Έτσι έκανε το 112 υποχρεωτικό παντού, για να ξέρει κάθε Ευρωπαίος πολίτης ποιόν αριθμό να καλέσει οπου και να βρίσκεται.

Ως συνήθως δεν ξέρεις τι σου γίνεται το 112 είναι παράλληλα με τους αριθμούς ανάγκης

I
των άλλων χωρών

Τι άλλο έχεις γράψει άσχετε ξερόλα

Τι λέει άσχετε αυτό που επικαλείσαι

ΟΧΙ ότι πρέπει να υπάρχουν συστήματα εξερχόμενο από το 2022

Αλλά ότι τα ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ συστήματα πώς πρέπει να λειτουργούν

Επερωτήσεις βουλευτών της νέας δημοκρατίας 16 και 17 18 19 για καθυστερήσεις
Στο εξερχόμενο σκέλος

Απαντήσεις υπουργών
Επιστολές της ευρωπαϊκής ένωσης γιατί δεν τελειώνουμε με το εξερχόμενο σκέλος
Σε αφήνουν παγερά αδιάφορο άσχετε ξέρολα

Αντί να πεις έκανα ένα λάθος συνεχίζεις σαχλαμάρες

Αλλά πού να πεις έκανα ένα λάθος αφού κάνεις δεκάδες

Περιμένω απάντηση

Για τον αμερικάνο πρόεδρο κουβέντα άσχετο ξερόλα

Γιατί της αλχημείες που έκανες με το γάλα άσχετε ξερόλα

Για την επιχορήγηση και τα δάνεια της νέας δημοκρατίας άσχετε ξέρολα

Για το τι πρέπει να κάνουν στις εκδρομές οι καθηγητές άσχετε ξερόλα

Εσύ απαντάς σε ένα που νομίζεις σε βολεύει
Κιαι δεν ξέρεις ελληνικά άσχετε ξερόλα

Δεν το καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι;
Δεν νομίζω

Βρέθηκε κανείς να αντέχει να σε έχει υπάλληλο;

Βέβαια θα μου πεις είσαι ιδιοκτήτης της εταιρείας ξερόλας αε

Που οι μετοχές της βέβαια τεινουν προς το μηδέν

Και όταν βρίζεις κοίτα λίγο και τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Το κείμενο στα Αγγλικά κατάλαβες τι γράφει;
Κάνε μας ακριβή μετάφραση.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.
Το κείμενο στα Αγγλικά κατάλαβες τι γράφει;
Εδώ δεν καταλαβαίνεις το κείμενο το δικό σου τι λέει

Να το κείμενο το δικό σου

Έως τις 21 Ιουνίου 2022, τα κράτη μέλη διασφαλίζουν ότι, όταν υφίστανται συστήματα προειδοποίησης του κοινού για επικείμενες ή εν εξελίξει σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφές, οι προειδοποιήσεις προς το κοινό διαβιβάζονται από παρόχους κινητών υπηρεσιών διαπροσωπικών επικοινωνιών βάσει αριθμών στους εκάστοτε τελικούς χρήστες.

Μιλάει ΟΤΑΝ υφίστανται συστήματα προειδοποίησης του κοινού
Τι να γίνει

Όχι ότι ειναι υποχρεωτικά από το 2022 άσχετα ξέρολα

Το δε αγγλικό κείμενο άσχετα ξερολα λέει σαφώς

Στο έβαλα και στα αγγλικά και στα ελληνικά

Ότι το 112 λειτουργεί ταυτόχρονα με τα υπάρχοντα συστήματα
Και όχι ότι καταργούνται τα λοιπά συστήματα όπως έγραψε ο άσχετος ξερόλας

Εξακολουθείς να μην απαντάς στις 4 ερωτήσεις και κάνεις την πάπια

Και ξέχασα και το κυριότερο που έχεις πει

Είχαμε μία διαφωνία για μία δικαστική απόφαση
Και σου είχα γράψει τέθηκε στο αρχείο

Αρα δεν υπάρχει καταδίκη

Και η φανταστικ η απάντηση σου ήταν

Υπάρχει απόφαση αθώωσης;

Στην ελλάδα άσχετε ξερόλα αν δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση δεν υπάρχει καταδίκη ότι και να πιστεύεις εσύ και όλοι οι όμοιοι σου

Και άρα οποιοσδήποτε άνθρωπος αν δεν έχει καταδικαστεί παραμένει αθώος

Άσχετα με το τι πιστεύουν τα λαϊκά δικαστήρια
Και εσύ ο άσχετος ξερόλας

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ Ντολμά.

Άρθρο 110

Μήνυμα 12 093

I
των άλλων χωρών

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Ότι το 112 λειτουργεί ταυτόχρονα με τα υπάρχοντα συστήματα
Και όχι ότι καταργούνται τα λοιπά συστήματα όπως έγραψε ο άσχετος ξερόλας
Ωχ μωρέ ΒΛΆΚΑ Ντολμά, πασχίζεις να με πείσεις φιλότιμα ότι είσαι για εγκλεισμό.
Που έγραψα εγώ ότι καταργούνται τα υπόλοιπα συστήματα.
Βάλε μου τη φράση ακριβώς να τη διαβάσω κι εγώ.
Όχι τα σεντόνια ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ που τρελαίνεσαι να γράφεις.
Τη φράση ακριβώς .
Α, και τη μετάφραση του αγγλικού κειμένου.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τη φράση ακριβώς .
Είναι λίγο ασαφές είναι αλήθεια αυτό που έχεις γράψει

Δεν λέει σαφώς
Ότι καταργήθηκαν οι άλλοι αριθμοί στην ελλάδα
Άλλος μπορεί να καταλάβει τους είχαν ενώ τώρα πια δεν τους έχουν
Ενώ άλλος μπορεί να καταλάβει και εξακολουθούν να τους έχουν όπως και το 112

Άρα σε συγκεκριμένη περίπτωση είσαι αθώος λόγω αμφιβολιών

Περιμένω απαντήσεις στα άλλα 5

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τη φράση ακριβώς .

Δεν λέει σαφώς
Ότι καταργήθηκαν οι άλλοι αριθμοί στην ελλάδα
Άλλος μπορεί να καταλάβει το είχαν ενώ τώρα πια δεν έχουν
Ενώ άλλος μπορεί να καταλάβει και εξακολουθούν να έχουν όπως και το 112

Άρα σε συγκεκριμένη περίπτωση είσαι αθώος λόγω αμφιβολιών

Περιμένω απαντήσεις στα άλλα
Αργότερα συζήτηση πάλι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Το μόνο που είναι σαφές είναι ότι είσαι ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.
Εμ δεν καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος, εμ γράφεις σεντόνια ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Αφού λοιπόν λύσαμε το θέμα της αδυναμίας σου κατανόησης κειμένου, πάμε και στο ξενογλωσσο.
Βάλε μας την ακριβή μετάφραση του αγγλικού κειμένου. Αφού με διαψεύδει δε θα έχεις πρόβλημα να τη βάλεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom