Είσαι βαθιά νυχτωμένος, εμένα ο κουμπάρος του μπατζανάκη μου στο καφενείο μου ανέλυσε το πώς ο αλήτης ο Μητσοτάκης μαζί με τους Εβραίους της Singular κάνουν τη νοθεία.Κανένα "μυστήριο". Η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δίνει τα αποτελέσματα, τα οποία βγήκαν με τη παρουσία των κομματικών αντιπροσώπων. Τα πρωτοδικεία τα μαζεύουν και δημοσιεύουν τα συγκεντρωτικά.
Επανακαταμέτρηση γίνεται αν υποβληθεί αίτημα από οποιονδήποτε υποψήφιο, με την παρουσία τη δικιά του και των αντιπροσώπων του.
Η singular βγάζει τα αποτελέσματα (ανεπίσημα), όπως προκύπτουν πλέον από τα τάμπλετ που έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Μόνο προς διευκόλυνση γίνεται, όχι επισήμως. Απλώς είναι στατιστικά απίθανο να έχουν γίνει τόσα λάθη στη διαλογή ψήφων ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα για τα κόμματα.
ή δίνει το διορισμό του, εξαφανίζεται όλη μέρα και πίνει καφέ με τα συντρόφια στην είσοδο του σχολείου, ενώ επανέρχεται μόνο για τη καταμέτρηση.
Μία στις δύο φορές.
Η singular ΔΕΝ βγάζει αποτελέσματα. Αν δηλαδή εκτός από τη singular υπήρχε και η doublelar και ο κάθε αντιπρόσωπος περνούσε τα αποτελέσματα σε δύο αντί για ένα τάμπλετ, πιστεύεις θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα;;;
Ας το λήξουμε εδώ για να μην βγαίνουμε off topic στο νήμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 418K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Δεν μίλησα για κόμματα.Ναι. μπορεί να έχει γίνει. Κακώς μεν, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα ως προς τα κόμματα από αυτό.
Δεν είναι στραγάλια οι ψήφοι. Τι πάει να πει έξτρα ψηφοδέλτια; Αν ψήφισαν 300 άτομα στο τμήμα, ο σάκος λες να έχει μέσα 350 ψηφοδέλτια;
Και όλα καλά; Θα πας να δώσεις στο πρωτοδικείο σάκο με 350 ψήφους για 300 ανθρώπους και θα τον πάρουν;;;
Όταν ψηφίζεις απλά δε διαγράφουν από τα χαρτιά. Καμία υπογραφή. Άρα στο τέλος όταν δουν στον κατάλογο 400 άτομα και έχουν ψηφίσει 300 δεν μπορούν απλά να δηλωθούν 390? Τυχαία τα νούμερα.
Γιατί ίσως το κάνουν όλοι?Όχι, δεν υπάρχουν (ως προς τα έξτρα ψηφοδέλτια).
Ειλικρινά, αν γίνεται κάτι τέτοιο και γενικότερα αν γίνεται νοθεία, γιατί καμία αντιπολίτευση, δεν αμφισβήτησε ποτέ το αποτέλεσμα; Γιατί πχ δεν το έκανε ο Τσίπρας στις τελευταίες εκλογές; Είναι κότα; Πουλημένος; Από την καλή του τη καρδιά;
Έλα ψεκα είναι όσοι πίστευαν για τα Τέμπη ώσπου να που τελικά δεν είναι τόσο ψεκιαΡε παιδιά, λίγη κριτική σκέψη.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.886
- Πόντοι
- 3.715
δεν είναι κατανοητός ο συσχετισμός σου με το αν περνούν ένας ή δύο ή τρεις τα αποτελέσματα. Τα μονοπώλια δημιουργούν διαπλοκές για να συντηρούνται, σε όλα τα επίπεδα. Στατιστικά πολύς κόσμος τρώει λίγα ψίχουλα από το τραπέζι των μεγάλων, τόσα όσα χρειάζονται για να σιωπά, να μη σκέφτεται, να μην αντιδρά, να υπακούει.Κανένα "μυστήριο". Η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δίνει τα αποτελέσματα, τα οποία βγήκαν με τη παρουσία των κομματικών αντιπροσώπων. Τα πρωτοδικεία τα μαζεύουν και δημοσιεύουν τα συγκεντρωτικά.
Επανακαταμέτρηση γίνεται αν υποβληθεί αίτημα από οποιονδήποτε υποψήφιο, με την παρουσία τη δικιά του και των αντιπροσώπων του.
Η singular βγάζει τα αποτελέσματα (ανεπίσημα), όπως προκύπτουν πλέον από τα τάμπλετ που έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Μόνο προς διευκόλυνση γίνεται, όχι επισήμως. Απλώς είναι στατιστικά απίθανο να έχουν γίνει τόσα λάθη στη διαλογή ψήφων ώστε να αλλάξει το αποτέλεσμα για τα κόμματα.
ή δίνει το διορισμό του, εξαφανίζεται όλη μέρα και πίνει καφέ με τα συντρόφια στην είσοδο του σχολείου, ενώ επανέρχεται μόνο για τη καταμέτρηση.
Μία στις δύο φορές.
Η singular ΔΕΝ βγάζει αποτελέσματα. Αν δηλαδή εκτός από τη singular υπήρχε και η doublelar και ο κάθε αντιπρόσωπος περνούσε τα αποτελέσματα σε δύο αντί για ένα τάμπλετ, πιστεύεις θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα;;;
Ας το λήξουμε εδώ για να μην βγαίνουμε off topic στο νήμα.
Νεα Κουλοκρατια...
Συγκρουστηκαν τα τρενα,τα μπαζωσαν οπως οπως τα κομματοσκυλα,πεταξαν τα μπαζα "παραπερα" στο Κουλούρι,εβγαλε ανακοινωση 57 νεκροι και τελος και ενα χρονο αργοτερα με αγωνα και επιμονη των θυματων των νεκρων,ανακατευουν συνεχως τα πραγματα και βρισκουν 16 μηνες μετα ανθρωπινα οστα εδω και εκει,χωρις να τρεχει καστανο για τα μουνοπανα
Νεα ευρηματα οστων ανακαλυφτηκανε...
Συγκρουστηκαν τα τρενα,τα μπαζωσαν οπως οπως τα κομματοσκυλα,πεταξαν τα μπαζα "παραπερα" στο Κουλούρι,εβγαλε ανακοινωση 57 νεκροι και τελος και ενα χρονο αργοτερα με αγωνα και επιμονη των θυματων των νεκρων,ανακατευουν συνεχως τα πραγματα και βρισκουν 16 μηνες μετα ανθρωπινα οστα εδω και εκει,χωρις να τρεχει καστανο για τα μουνοπανα
Νεα ευρηματα οστων ανακαλυφτηκανε...
Δεν σε αμφισβιτήσαμε ΠΟΤΕΦιλε εχεις αναγκη απο βοηθεια.
Πολυ κακώς κανω και μιλαω μαζι σου.
Λογαριθμος?
Γρηγορα σε εναν γιατρο φιλε, δεν εισαι καθολου καλα
Και μιλαω σοβαροτατα
Πάντα μιλας σοβαρότατα
Γι αυτό σου απευθύνουμε τον λόγο, δικηγόρο άνθρωπο και κρεμόμαστε από τα χείλη σου.
Απλά σε κάποιους σπας αρχίδια ..
Αλλάζεις θέματα απαντάς μερικως και αναμασάς την αντικυβερνητική προπαγάνδαΜόνο σκούρα δεν τα βρίσκω όταν μιλάω μαζί σου.
Γιατί η βλακεία που σε δέρνει είναι ατελείωτη. Και γελοιοποιείσαι μόνος σου αραδιαζοντας κουταμαρες.
Το περί ανάπτυξης με το τζίρο του τζόγου το είπαμε. Μόνον ενας βλάκας θεωρεί την αύξηση του τζόγου κατά 10% ανάπτυξη. Και δείγμα οικονομικής ευμάρειας του πληθυσμού.
Το 112 υπήρχε ως εισερχομενο εδώ και χρόνια. Ηταν υποχρεωτική η λειτουργία του σε όλη την ΕΕ από το 1998.
Ως εξερχόμενο αποφασίστηκε να λειτουργεί στα τέλη του 2018, με καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής του σε όλη την ΕΕ το 2022.
Αλλά ως γνωστόν η βλακεία που σε δέρνει είναι ατελείωτη.
Οι νεκροί από το Ντάνιελ είναι 17. Επισήμως. Και όχι 6.
Δεδομένου όμως οτι σε δέρνει βλακεία ατελείωτη το θεωρώ λογικό να μην έχεις ιδέα πόσοι χάθηκαν.
Λέω ότι εσύ κι ο Άλεξ εδώ μέσα έχετε γράψει 40 σελίδες.
Στις 595-604 που ανεφερες, εσύ κι ο Αλεξ έχετε γράψει 40 ποστ για πλάκα. 4 εσύ και 36 αυτός. Αν πάμε 5 σελίδες πιο πισω κοντευετε τα 60 ποστ οι δυο σας.
Στις 10 σελίδες που έβαλες, οι δυο σας γραψατε τις 2. Με βάση τα ποστ σας, αν εσύ έγραψες 11 σελίδες σε όλο το τοπικ, ο Άλεξ χτυπάει για πλάκα τις 100.
Αλλά με τη βλακεία που σε δέρνει, την ατελείωτη, θα ήταν παράλογο να ψελλίσεις κάτι περισσότερο από αερολογιες περί προπαγάνδας.
Πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι είσαι απλά βλάκας και δε μπορείς να σταθείς σε μία κουβέντα, γιατί στερεισαι στοιχειωδών νοητικών ικανοτήτων.
Ο λόγος που σε βρίζω είναι η αποστροφή που μου δημιουργείς. Είσαι το τυπικό δείγμα του ανθρώπου που επιβίωσε σε ένα δημόσιο πελατειακών σχεσεων. Σε ενα δημόσιο και μία συγκεκριμένη νοοτροπία που μας έφερε ως χώρα εδώ. Έφτασες να γίνεις διευθυντής σε δημόσιο σχολείο, όπως είπες, ενώ είναι φανερό ότι δεν έχεις την επάρκεια. Και προφανώς κάποιος σχολικός σύμβουλος ή όποιος υπεύθυνος έδωσε την έγκρισή του για την προαγωγή, γιατί αναγνώριζε σε σένα τον εαυτό του. Ουτε κι αυτός είχε την επάρκεια. Είχε όμως "πλάτες".
Ότι ηταν ο σταθμάρχης στη Λάρισα, ήσουν κι εσύ στην εκπαίδευση, ήταν και οποιοσδήποτε ανάλογος σε κάθε δημόσιο τομέα.
Το κακό με όλους εσάς είναι ότι σας δέρνει βλακεία ατελείωτη.
Το κόστος όμως το πληρώνουμε όλοι.
Φυσικό είναι όταν είσαι ξερόλας
Δεν μπορείς να κοιτάζεις όλες τις απόψεις αλλά παίρνεις την μισ άποψη που σε βολεύει
Όταν ξέρεις και γιατί χάσαμε στη μικρά ασία
Όταν ξέρεις τι συμβαίνει με την ηπα και την κίνα
Όταν ξέρεις για τον πόλεμο στο ισραήλ
Όταν ξέρεις για το μάτι για τα τέμπη για τις ανατιμήσεις για τις γκόμενες για τον παναθηναϊκό
Και για δεκάδες άλλα
Ξέρεις τα μεγάλα γράμματα
Και την προπαγάνδα που σε βολεύει
Χωρίς βέβαια να βλέπεις όλες τις απόψεις
Έτσι λοιπόν στο θέμα για το 112
Μου απάντησες ακριβώς τι έλεγε σε απάντηση του ο τόσκας στη βουλή
Καμία αναφορά για την αντίθετη άποψη
Καμία αναφορά για τις επιστολές που έστελνε ευρωπαϊκή ένωση για τις καθυστερήσεις του 112
Και στο πλαίσιο αυτό νομίζεις ότι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα
Για το εισερχόμενο και το εξερχόμενο σκέλος νομίζω ότι μόνο εσύ τα ξέρεις
Ήταν έτοιμο το εξερχόμενο σκέλος το 2018;
Αλλά όταν το επιχείρημά σου ήταν λόγου του εξερχόμενου σκέλους και της παραπληροφόρησης
Από το 112 χαθηκαν σωστά είπες 17 στο daniel
Και συμπληρώνω εγώ όχι εκατό τοσοι στο μάτι
Που δεν λειτουργούσε τοτε
Τι να πει κανείς;
Γιατί καθυστέρησε να λειτουργεί το 112 και να προειδοποιει τους πολίτες
Φυσικά ο καθένας θα βγάζει την ουρά του απέξω
Και θα προσπαθεί να δικαιολογήθει γιατί καθυστέρησε η λειτουργία του;
Το ίδιο κάνουν και ορισμένοι για τη σύμβαση για το τρένο
Το θέμα είναι ότι όπως η σύμβαση για το τρένο δεν λειτουργούσε έτσι και το 112 για να ειδοποιηθεί ο κόσμος δεν λειτουργούσε στο μάτι σ αρέσει δεν σ αρέσει
Μόνο ένας έξυπνος δεν πιστεύει ότι όταν ο κόσμος έχει περισσότερα λεφτά για τζόγο και για μεγαλυτερες εξόδους κάθε χρόνο
Ταυτόχρονα έχει και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα
Ο ρεσπ
Όταν δεν ξέρεις για τον άλλον
Με την μονομερεια και την ελλιπή πληροφόρηση που έχεις βγάζεις τα συμπεράσματα που σε βολεύουν για να τον υποτιμήσεις
Κελές μεγάλα λόγια για το δημόσιο και λοιπά
Λες και υπάρχουν μόνο κακοί δημόσιοι υπάλληλοι
Όπως μόνο καλοι ιδιωτικοι υπάλληλοι
Έχω δουλέψει και στα δύο σε αντίθεση με σένα και ξέρω και τα καλά και τα κακά και των δύο τομέων
Και έχω βρει καλούς υπαλλήλους και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και μέτριους και στα δύο
Πού στον ιδιωτικό τομέα τους κρατούν ή για λόγους συγγενείας η για λόγους σεξ
Και μάλλον δεν ξέρεις δύο πράγματα για την εκπαίδευση
Παλιά οι καθηγητές διοριζόντουσαν μόνο με την επετηρίδα
Και μετά με διαγωνισμούε ασεπ
Τι κυβερνητική πελατεία λοιπόν
Τώρα για διευθυντές σχολείων
Η επιλογή γίνεται από πυσδε και από πυσπε
Που λαμβάνουν μέρος και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και εκλεγμένοι συνδικαλιστές
Και σε πάρα πολλές περιπτώσεις
Επειδή και αυτοι κρίνονται
Από άλλα συμβούλια που εκεί υπάρχει πιο έντονη πολιτικο θέμα
Κρίνουν ποιοι θα γίνουν διευθυντές με ποσοστώσεις
Κομμάτων
Παραδείγματος χάρη επί πασοκ
40% πασόκε 30% νέα δημοκρατία 20% τα λοιπά κόμματα και 10% ανεξάρτητους
Όσον αφορά τον να βαλεις πολιτικό μέσον για να γίνεις διευθυντής σχολειου
Γίνεται σε λίγες περιπτώσεις
Γιατί α πολυς κόσμος δε θέλει να γίνει διευθυντής η υποδιευθυντής
Γιατι δουλεύει διπλάσιες ώρες από έναν καθηγητή με αρκετά χρόνια υπηρεσίας
Παίρνοντας 20% το πολύ παραπάνω μισθό
Για το σταθμάρχη δε αναμασάς πάλι την αντικυβερνητική προπαγάνδα
Ζήτησε ο ΟΣΕ 18 και έκαναν αίτηση 2
Χρειαζόταν μεγάλο μέσον
Και στην ανάγκη μπορείς να κάνεις και επαναπροσδιορισμό των προσόντων
Συγνώμη ξέρολα για το μεγάλο του μηνύματος
Υποτίμησε πάλι αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου απάντησα λεπτομερωςΡε συ, ο χαζός δεν έχει ιδέα ότι την αναβαθμιση του 112 την ξεκίνησε ο Γιωργακης ο Παπανδρέου. Πέρασαν 5 πρωθυπουργοί και 2 υπηρεσιακοί ώσπου να ολοκληρωθεί. Τη σύμβαση την υπεγραψαν επί Σαμαρά. Κσι μετά κόλλησαν γιατί έκαναν μαλακία στη χρηματοδότηση.
Αυτός νομίζει ότι ήταν έργο του Τσίπρα.
Που όλη η ιστορία της αναβάθμισης είναι η γνωστή ελληνική κακοδαιμονία των δημοσίων συμβάσεων.
Ας απαντήσει ότι θέλει ο βλάκας.
Δεν έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω.
Τι σκατά κάθεσαι και γράφεις όλες αυτές τις βλακείες απορώ.Σου απάντησα ξεκάθαρα και στοχευμένα.Αλλάζεις θέματα απαντάς μερικως και αναμασάς την αντικυβερνητική προπαγάνδα
Φυσικό είναι όταν είσαι ξερόλας
Δεν μπορείς να κοιτάζεις όλες τις απόψεις αλλά παίρνεις την μισ άποψη που σε βολεύει
Όταν ξέρεις και γιατί χάσαμε στη μικρά ασία
Όταν ξέρεις τι συμβαίνει με την ηπα και την κίνα
Όταν ξέρεις για τον πόλεμο στο ισραήλ
Όταν ξέρεις για το μάτι για τα τέμπη για τις ανατιμήσεις για τις γκόμενες για τον παναθηναϊκό
Και για δεκάδες άλλα
Ξέρεις τα μεγάλα γράμματα
Και την προπαγάνδα που σε βολεύει
Χωρίς βέβαια να βλέπεις όλες τις απόψεις
Έτσι λοιπόν στο θέμα για το 112
Μου απάντησες ακριβώς τι έλεγε σε απάντηση του ο τόσκας στη βουλή
Καμία αναφορά για την αντίθετη άποψη
Καμία αναφορά για τις επιστολές που έστελνε ευρωπαϊκή ένωση για τις καθυστερήσεις του 112
Και στο πλαίσιο αυτό νομίζεις ότι οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα
Για το εισερχόμενο και το εξερχόμενο σκέλος νομίζω ότι μόνο εσύ τα ξέρεις
Ήταν έτοιμο το εξερχόμενο σκέλος το 2018;
Αλλά όταν το επιχείρημά σου ήταν λόγου του εξερχόμενου σκέλους και της παραπληροφόρησης
Από το 112 χαθηκαν σωστά είπες 17 στο daniel
Και συμπληρώνω εγώ όχι εκατό τοσοι στο μάτι
Που δεν λειτουργούσε τοτε
Τι να πει κανείς;
Γιατί καθυστέρησε να λειτουργεί το 112 και να προειδοποιει τους πολίτες
Φυσικά ο καθένας θα βγάζει την ουρά του απέξω
Και θα προσπαθεί να δικαιολογήθει γιατί καθυστέρησε η λειτουργία του;
Το ίδιο κάνουν και ορισμένοι για τη σύμβαση για το τρένο
Το θέμα είναι ότι όπως η σύμβαση για το τρένο δεν λειτουργούσε έτσι και το 112 για να ειδοποιηθεί ο κόσμος δεν λειτουργούσε στο μάτι σ αρέσει δεν σ αρέσει
Μόνο ένας έξυπνος δεν πιστεύει ότι όταν ο κόσμος έχει περισσότερα λεφτά για τζόγο και για μεγαλυτερες εξόδους κάθε χρόνο
Ταυτόχρονα έχει και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα
Ο ρεσπ
Όταν δεν ξέρεις για τον άλλον
Με την μονομερεια και την ελλιπή πληροφόρηση που έχεις βγάζεις τα συμπεράσματα που σε βολεύουν για να τον υποτιμήσεις
Κελές μεγάλα λόγια για το δημόσιο και λοιπά
Λες και υπάρχουν μόνο κακοί δημόσιοι υπάλληλοι
Όπως μόνο καλοι ιδιωτικοι υπάλληλοι
Έχω δουλέψει και στα δύο σε αντίθεση με σένα και ξέρω και τα καλά και τα κακά και των δύο τομέων
Και έχω βρει καλούς υπαλλήλους και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και μέτριους και στα δύο
Πού στον ιδιωτικό τομέα τους κρατούν ή για λόγους συγγενείας η για λόγους σεξ
Και μάλλον δεν ξέρεις δύο πράγματα για την εκπαίδευση
Παλιά οι καθηγητές διοριζόντουσαν μόνο με την επετηρίδα
Και μετά με διαγωνισμούε ασεπ
Τι κυβερνητική πελατεία λοιπόν
Τώρα για διευθυντές σχολείων
Η επιλογή γίνεται από πυσδε και από πυσπε
Που λαμβάνουν μέρος και ανώτερα στελέχη εκπαίδευσης και εκλεγμένοι συνδικαλιστές
Και σε πάρα πολλές περιπτώσεις
Επειδή και αυτοι κρίνονται
Από άλλα συμβούλια που εκεί υπάρχει πιο έντονη πολιτικο θέμα
Κρίνουν ποιοι θα γίνουν διευθυντές με ποσοστώσεις
Κομμάτων
Παραδείγματος χάρη επί πασοκ
40% πασόκε 30% νέα δημοκρατία 20% τα λοιπά κόμματα και 10% ανεξάρτητους
Όσον αφορά τον να βαλεις πολιτικό μέσον για να γίνεις διευθυντής σχολειου
Γίνεται σε λίγες περιπτώσεις
Γιατί α πολυς κόσμος δε θέλει να γίνει διευθυντής η υποδιευθυντής
Γιατι δουλεύει διπλάσιες ώρες από έναν καθηγητή με αρκετά χρόνια υπηρεσίας
Παίρνοντας 20% το πολύ παραπάνω μισθό
Για το σταθμάρχη δε αναμασάς πάλι την αντικυβερνητική προπαγάνδα
Ζήτησε ο ΟΣΕ 18 και έκαναν αίτηση 2
Χρειαζόταν μεγάλο μέσον
Και στην ανάγκη μπορείς να κάνεις και επαναπροσδιορισμό των προσόντων
Συγνώμη ξέρολα για το μεγάλο του μηνύματος
Υποτίμησε πάλι αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου απάντησα λεπτομερως
Το πρόβλημά σου είναι ότι εισαι βλάκας και ότι και να σου γράψει ο άλλος παίζεις την ίδια κασέτα. Για το ξερολα, να μιλάς εσύ που έχεις γράψει του κόσμου τις μαλακίες και έχεις φάει ΤΟ ξεβρακωμα, το λέει κανείς και ωραίο χωρατό.
Αρχίδια μου απάντησες σε οτιδήποτε.
Ο γνωστός βλάκας παραμένεις και τις γνωστές βλακείες απαντάς.
Ο γνωστός ξερόλας είσαι που υποτιμάς και βρίζειςΤι σκατά κάθεσαι και γράφεις όλες αυτές τις βλακείες απορώ.Σου απάντησα ξεκάθαρα και στοχευμένα.
Το πρόβλημά σου είναι ότι εισαι βλάκας και ότι και να σου γράψει ο άλλος παίζεις την ίδια κασέτα. Για το ξερολα, να μιλάς εσύ που έχεις γράψει του κόσμου τις μαλακίες και έχεις φάει ΤΟ ξεβρακωμα, το λέει κανείς και ωραίο χωρατό.
Αρχίδια μου απάντησες σε οτιδήποτε.
Ο γνωστός βλάκας παραμένεις και τις γνωστές βλακείες απαντάς.
Και μόνο εσύ απαντάς στοχευμένα και άλλοι δεν ξέρουν φυσικά
Ρεσπ και μόνο ρεσπ
Και φυσικά δεν έχεις θέσεις άλλα μόνο αντιθέσεις
Γιατί πού να πεις τι ψηφίζεις;
Γιατί τότε θα υπάρχει και θέση και όχι μόνο αντίθεση
Το στοχευμένο σου
Αναμασάς στην απάντηση του τόσκα το 2018
H Πολιτική Προστασία απαντά γιατί δεν λειτουργεί το 112
"Πόλεμος" για το "112". "Κρύβει τις αιτίες της καθυστέρησης η αντιπολίτευση", λέει η ΓΓΠΠ. Γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα το έργο που θα σώσει ζωές και πότε τελειώνει.
www.news247.gr
Και δεν έχεις ιδέα εισερχόμενα του 112 που λειτουργούσαν από πολύ παλαιότερα
Και βέβαια ξέχασες να απαντήσεις για την προπαγάνδα που γίνεται
Και ασχολείσαι μόνο με μένα και με τον άλεξ
Και αυτό που είπες συνολικά ποσοι απαντάμε κουβέντα
Το ξαναγράφω λοιπόν που φαίνεται ποιοι και πόσοι κάνουν προπαγάνδα
Έψαξα λοιπόν από τη σελίδα 595 μέχρι αυτοί που διανύουμε 604
Ποσοι λένε μηνύματα υπέρ της κυβέρνησης και πόσοι κατά
Το σκορ είναι 5 έναντι 22
Με 5. 6 ουδέτερους από οτι νομίζω
Η προπαγάνδα σε ολο το μεγαλείο
Τελευταία τροποποίηση:
Ένας ξερολας βλάκας είσαι.Ο γνωστός ξερόλας είσαι που υποτιμάς και βρίζεις
Και μόνο εσύ απαντάς στοχευμένα και άλλοι δεν ξέρουν φυσικά
Ρεσπ και μόνο ρεσπ
Και φυσικά δεν έχεις θέσεις άλλα μόνο αντιθέσεις
Γιατί πού να πεις τι ψηφίζεις;
Γιατί τότε θα υπάρχει και θέση και όχι μόνο αντίθεση
Το στοχευμένο σου
Αναμασάς στην απάντηση του τόσκα το 2018
H Πολιτική Προστασία απαντά γιατί δεν λειτουργεί το 112
"Πόλεμος" για το "112". "Κρύβει τις αιτίες της καθυστέρησης η αντιπολίτευση", λέει η ΓΓΠΠ. Γιατί δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα το έργο που θα σώσει ζωές και πότε τελειώνει.www.news247.gr
Και δεν έχεις ιδέα εισερχόμενα του 112 που λειτουργούσαν από πολύ παλαιότερα
ΒΛΑΚΑΣ!!!!!
Σου γράφω ότι το 112 λειτουργεί ως εισερχόμενο υποχρεωτικά στην ΕΕ από το 1998 και από κάτω μου βάζεις παράθεση ότι το 2001 μοίραζαν φυλλάδια με τη λειτουργία του. Για να μου πεις τι;
Οτι ΕΊΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!
Να θυμηθούμε τη μεθοδολογία της Eurostat που μας την παρουσίαζες ως έρευνα, την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ που δήθεν εμφάνιζε βελτίωση επί Μητσοτάκη και δεν είχες πάρει μυρωδιά ότι στις υποσημειώσεις της έρευνας έλεγε πως οι τιμές δεν ήταν σταθμισμενες ανά έτος και πως μετά τη στάθμιση δεν υπήρχε αξιόλογη ετήσια μεταβολή.
Ήσουν ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που όταν στο είπα δε μπορούσες καν να το βρεις στον πίνακα.
Να θυμηθούμε το "ρυθμισμένο" δάνειο της ΝΔ ή τον ισολογισμό που ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ δε μπορούσες να μας εξηγήσεις τι γράφει και πως αυξάνεται το χρέος, αφού η επιδότηση παραμένει σταθερή και το δάνειο "αποπληρώνεται" κανονικά.
Να θυμηθούμε τον Αμερικανό πρόεδρο που τον δικάζουν μόνο βουλευτές και επέμενες κιόλας, ως ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ωσπου έπεσε η φαπα με τις δίκες Κλίντον και Τραμπ.
Να θυμηθούμε.....
Να θυμηθούμε.....
Τι σκατά να πρωτοθυμηθούμε με σένα ΑΝΟΪΚΕ ΒΛΑΚΑ, που δε σκαμπαζεις γρι, δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος κι όμως ζαλίζεις αρχίδια με τη μονότονη κασέτα που παίζεις.
Α, να θυμηθούμε κι ότι εγώ έχω γράψει πως ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, έχω πει πολλές φορές ότι ψήφισα Καζάκη και φέτος που δεν κατέβηκε δεύτερη φορά κάτι μωβ και πράσινους. Επίσης έχω γράψει δυο τρεις φορές ότι προτείνω για ευρωεκλογές το ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ και αυτό μάλλον θα ψηφίσω.
Αλλά για τον ΥΠΈΡΤΑΤΟ ΒΛΑΚΑ του bou εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που σου εχω γράψει δεκάδες φορές ότι τον έχω στην ίδια κατάταξη με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ.
Αλλά ως ΤΙΤΑΝΑΣ της ΒΛΑΚΕΙΑΣ δε μπορείς να το διαχειριστείς νοητικά, γιατί δε σου ταιριάζει στη σφήνα που έχεις κολλημένη στο μυαλό.
Θα το ξαναπώ.
Το ότι ο αυθεντικός ορισμός του ΒΛΑΚΑ έφτασε να γίνει διευθυντής σε δημόσιο σχολείο και όχι μόνον εσύ φυσικά, χιλιάδες σαν εσένα ανελιχθηκαν σε θέσεις ευθύνης στο δημόσιο, είναι ενδεικτικό του γιατί αυτός ο τόπος κατέληξε εδώ.
Ως συνήθως δεν ξέρεις τι σου γίνεταιΈνας ξερολας βλάκας είσαι.
ΒΛΑΚΑΣ!!!!!
Σου γράφω ότι το 112 λειτουργεί ως εισερχόμενο υποχρεωτικά στην ΕΕ από το 1998 και από κάτω μου βάζεις παράθεση ότι το 2001 μοίραζαν φυλλάδια με τη λειτουργία του. Για να μου πεις τι;
Οτι ΕΊΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!
Να θυμηθούμε τη μεθοδολογία της Eurostat που μας την παρουσίαζες ως έρευνα, την έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ που δήθεν εμφάνιζε βελτίωση επί Μητσοτάκη και δεν είχες πάρει μυρωδιά ότι στις υποσημειώσεις της έρευνας έλεγε πως οι τιμές δεν ήταν σταθμισμενες ανά έτος και πως μετά τη στάθμιση δεν υπήρχε αξιόλογη ετήσια μεταβολή.
Ήσουν ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ που όταν στο είπα δε μπορούσες καν να το βρεις στον πίνακα.
Να θυμηθούμε το "ρυθμισμένο" δάνειο της ΝΔ ή τον ισολογισμό που ως ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ δε μπορούσες να μας εξηγήσεις τι γράφει και πως αυξάνεται το χρέος, αφού η επιδότηση παραμένει σταθερή και το δάνειο "αποπληρώνεται" κανονικά.
Να θυμηθούμε τον Αμερικανό πρόεδρο που τον δικάζουν μόνο βουλευτές και επέμενες κιόλας, ως ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ωσπου έπεσε η φαπα με τις δίκες Κλίντον και Τραμπ.
Να θυμηθούμε.....
Να θυμηθούμε.....
Τι σκατά να πρωτοθυμηθούμε με σένα ΑΝΟΪΚΕ ΒΛΑΚΑ, που δε σκαμπαζεις γρι, δεν καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος κι όμως ζαλίζεις αρχίδια με τη μονότονη κασέτα που παίζεις.
Α, να θυμηθούμε κι ότι εγώ έχω γράψει πως ψηφίζω εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, έχω πει πολλές φορές ότι ψήφισα Καζάκη και φέτος που δεν κατέβηκε δεύτερη φορά κάτι μωβ και πράσινους. Επίσης έχω γράψει δυο τρεις φορές ότι προτείνω για ευρωεκλογές το ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ και αυτό μάλλον θα ψηφίσω.
Αλλά για τον ΥΠΈΡΤΑΤΟ ΒΛΑΚΑ του bou εγώ είμαι ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που σου εχω γράψει δεκάδες φορές ότι τον έχω στην ίδια κατάταξη με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ.
Αλλά ως ΤΙΤΑΝΑΣ της ΒΛΑΚΕΙΑΣ δε μπορείς να το διαχειριστείς νοητικά, γιατί δε σου ταιριάζει στη σφήνα που έχεις κολλημένη στο μυαλό.
Θα το ξαναπώ.
Το ότι ο αυθεντικός ορισμός του ΒΛΑΚΑ έφτασε να γίνει διευθυντής σε δημόσιο σχολείο και όχι μόνον εσύ φυσικά, χιλιάδες σαν εσένα ανελιχθηκαν σε θέσεις ευθύνης στο δημόσιο, είναι ενδεικτικό του γιατί αυτός ο τόπος κατέληξε εδώ.
Και ξέρεις εσύ πού ξέρεις τα πάντα από τη μικρά ασία ς από εξωτερική πολιτική από ποδόσφαιρο αλβανία από τέμπη
Και από δεκάδες άλλα πράγματα
Που παίρνεις μία ανακοίνωση αντικυβερνητική και τη θεωρείς θέσφατο
1Για την ευρωπαϊκή ένωση μιλήσες όχι για την ελλάδα
Για το 112
Της δικές σου σαχλαμάρες τις περνάς για εξυπνάδες ε ;
Δεν έχεις πάρει είδηση ακόμα
Ότι οι πρόεδροι εν ενεργεία στις ΗΠΑ δικάζονται μόνο από τη γερουσία
Και ότι μόνο όταν φύγουν από το αξίωμα δικάζονται και από τα κανονικά δικαστήρια ε;
Τιτάνα της εξυπνάδας
Δεν πήρα είδηση βέβαια ότι θα ψηφίσεις το συμμετέχω
Βέβαια το επαμ που ψήφισες στις εκλογές από την ίδρυση του παίρνει από 0,50 έως 0.92%
Αλλά βέβαια τοσοι είναι οι Τιτάνες της εξυπνάδας σαν και σένα που το ψηφίζουν
Φαντάζομαι τόσους θα πάρει και το συμμετέχω ή και λιγότερους
Για πες μου έχεις κάνει με κανένα ςδιάλογο για το πρόγραμμα του συμμετέχω ;
Δεν το νομίζω;
Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα αποκόμματα
Μόνο κάτι πανέξυπνοι σαν και σένα
Πότε είπα εγώ ότι είσαι σύριζα;
Διαστρεβλώνεις συνεχώς πράγματα;
Και δεν θυμάσαι βέβαια την υπέρτατη σαχλαμάρα που είχες πει
Επειδή ακριβώς αντιγράφεις αντικυβερνητικά δημοσιεύματα
Για το 200% στη διαφορά του γάλατος
Πού ήτανε ΜΙΑ από τις 8 περιπτώσεις που συνέκρινε στο ένα από τα 8 γάλατα τη φθηνότερη τιμή της ευρώπης με την ακριβότερη τιμή της ελλάδος
Τιτάνα της εξυπνάδας
Πού στην πραγματικότητα για όλα τα γάλατα ήταν από 34 μέχρι 200%
Και όποτε δεν καταλαβαίνεις δεν μπορείς να απαντήσεις
Όπως σε όλα αυτά που σου είπα γιατι
Πρέπει να παίρνουμε υπόψη και τους δύο τρόπους υπολογισμούς
Επικαλείσαι την επιτροπή καζίνο
Γιατί δεν έχεις ιδέα να κάνεις διάλογο πάνω στα επιχειρήματα που σου έχω βάλει για το θέμα;
Παρόλα αυτά έχεις θέση την ίδια την ίδια την ίδια έτσι λέει η επιτροπή καζίνο
Δηλαδή δημόσια υπηρεσία που βρίζεις
Αλλά όταν ο οσε βγάζει ανακοίνωση για το τέμπη η άλλη δημόσια υπηρεσία βολεύει να μην την πιστέψουμε
Όπως δεν έχεις ιδέα για το πώς επιλέγονται διευθυντες στα σχολεία
Όπως δεν έχεις ιδέα για το γιατί οι περισσότεροι καθηγητές δεν θέλουν να γίνουν διευθυντές
Και όταν στο εξηγεί κανένας
καν δεν απαντάς
Και στα δύο δεν υπάρχει κάτι να το αντιγράψεις να μου το πεις
Για το δάνειο 100 φορές είχα γράψει
Ότι η νέα δημοκρατία πληρώνει λίγα αλλά ότι αυτό δεν φτάνει
Πόσο ήταν η επιχορήγηση ψεύτη της νέας δημοκρατίας για το 2023
Λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια
Και ποσα θα είναι τα χρέη της;
Πάνω από 400 εκατομμύρια
Φυσικά όπως λες με την επιχορήγηση γιατί δεν τα μειώνει;
Ούτε για τους τόκους δεν φτάνει η επιχορήγηση
Πανέξυπνε τιτάνα
Εσείς λέγατε δε ότι δεν πληρώνει καθόλου
Και σας είχα βάλει δημοσίευμα του ντοκουμέντο που κάνεις ότι το ξέχασες
Ή που κάποιος δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ
μου έλεγε ότι λέει ψέματα
Το ντοκουμέντο να λέει ψέματα υπέρ της κυβέρνησης ε;
Πανέξυπνε τιτάνα
Δεν καταλαβαίνω τι μου λες για την ελστατ δώσε μου ποιο μήνυμα να φέρεσαι να σου απαντήσω
Επίσης βάζεις στο ίδιο καζάνι όλους τους δημόσιους υπαλλήλους
Ότι είναι κακοι ολοι και μάλλον νομίζεις ότι όλοι οι ιδιώτικοι είναι καλοι
Αυτό με ξεπερνά
Γιατί δεν κάνεις ένα κόμμα να σώσει τον κόσμο και να προτείνει την κατάργηση της μονιμότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους και να βγει με τα τσαρούχια
Αν υπάρχουν πολλοι πανέξυπνοι τιτάνες όπως εσύ
Και το ψηφίσουν;
Κατάλαβέ το δεν μπορεί να ασχολείσαι με όλα τα θέματα
Για τα ξέρεις μόνο επιφανειακά δυστυχώς για σένα
Και όταν λες τους άλλους βλάκες σου θυμίζω το γνωστό ανέκδοτο
Κάποιος ανόητος μη λεμε ονόματα
Πηγαίνει ανάποδα την πανεπιστημίου
Ακούει από το ραδιόφωνο κάποιος βλάκας πηγαίνει ανάποδα την πανεπιστημίου
Τι ένας βλάκας εκατοντάδες λέει ο τύπος
Τελευταία τροποποίηση:
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ. Τι θες και επανέρχεσαι και γράφεις όλα αυτά τα σεντόνια ΒΛΑΚΕΙΑΣ;Ως συνήθως δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Και ξέρεις εσύ πού ξέρεις τα πάντα από τη μικρά ασία ς από εξωτερική πολιτική από ποδόσφαιρο αλβανία από τέμπη
Και από δεκάδες άλλα πράγματα
Που παίρνεις μία ανακοίνωση αντικυβερνητική και τη θεωρείς θέσφατο
1Για την ευρωπαϊκή ένωση μιλήσες όχι για την ελλάδα
Για το 112
Της δικές σου σαχλαμάρες τις περνάς για εξυπνάδες ε ;
Δεν έχεις πάρει είδηση ακόμα
Ότι οι πρόεδροι εν ενεργεία στις ΗΠΑ δικάζονται μόνο από τη γερουσία
Και ότι μόνο όταν φύγουν από το αξίωμα δικάζονται και από τα κανονικά δικαστήρια ε;
Τιτάνα της εξυπνάδας
Δεν πήρα είδηση βέβαια ότι θα ψηφίσεις το συμμετέχω
Βέβαια το επαμ που ψήφισες στις εκλογές από την ίδρυση του παίρνει από 0,50 έως 0.92%
Αλλά βέβαια τοσοι είναι οι Τιτάνες της εξυπνάδας σαν και σένα που το ψηφίζουν
Φαντάζομαι τόσους θα πάρει και το συμμετέχω ή και λιγότερους
Για πες μου έχεις κάνει με κανένα ςδιάλογο για το πρόγραμμα του συμμετέχω ;
Δεν το νομίζω;
Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα αποκόμματα
Μόνο κάτι πανέξυπνοι σαν και σένα
Πότε είπα εγώ ότι είσαι σύριζα;
Διαστρεβλώνεις συνεχώς πράγματα;
Και δεν θυμάσαι βέβαια την υπέρτατη σαχλαμάρα που είχες πει
Επειδή ακριβώς αντιγράφεις αντικυβερνητικά δημοσιεύματα
Για το 200% στη διαφορά του γάλατος
Πού ήτανε ΜΙΑ από τις 8 περιπτώσεις που συνέκρινε στο ένα από τα 8 γάλατα τη φθηνότερη τιμή της ευρώπης με την ακριβότερη τιμή της ελλάδος
Τιτάνα της εξυπνάδας
Πού στην πραγματικότητα για όλα τα γάλατα ήταν από 34 μέχρι 200%
Και όποτε δεν καταλαβαίνεις δεν μπορείς να απαντήσεις
Όπως σε όλα αυτά που σου είπα γιατι
Πρέπει να παίρνουμε υπόψη και τους δύο τρόπους υπολογισμούς
Επικαλείσαι την επιτροπή καζίνο
Γιατί δεν έχεις ιδέα να κάνεις διάλογο πάνω στα επιχειρήματα που σου έχω βάλει για το θέμα;
Παρόλα αυτά έχεις θέση την ίδια την ίδια την ίδια έτσι λέει η επιτροπή καζίνο
Δηλαδή δημόσια υπηρεσία που βρίζεις
Αλλά όταν ο οσε βγάζει ανακοίνωση για το τέμπη η άλλη δημόσια υπηρεσία βολεύει να μην την πιστέψουμε
Όπως δεν έχεις ιδέα για το πώς επιλέγονται διευθυντες στα σχολεία
Όπως δεν έχεις ιδέα για το γιατί οι περισσότεροι καθηγητές δεν θέλουν να γίνουν διευθυντές
Και όταν στο εξηγεί κανένας
καν δεν απαντάς
Και στα δύο δεν υπάρχει κάτι να το αντιγράψεις να μου το πεις
Για το δάνειο 100 φορές είχα γράψει
Ότι η νέα δημοκρατία πληρώνει λίγα αλλά ότι αυτό δεν φτάνει
Πόσο ήταν η επιχορήγηση ψεύτη της νέας δημοκρατίας για το 2023
Λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια
Και ποσα θα είναι τα χρέη της;
Πάνω από 400 εκατομμύρια
Φυσικά όπως λες με την επιχορήγηση γιατί δεν τα μειώνει;
Ούτε για τους τόκους δεν φτάνει η επιχορήγηση
Πανέξυπνε τιτάνα
Εσείς λέγατε δε ότι δεν πληρώνει καθόλου
Και σας είχα βάλει δημοσίευμα του ντοκουμέντο που κάνεις ότι το ξέχασες
Ή που κάποιος δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ
μου έλεγε ότι λέει ψέματα
Το ντοκουμέντο να λέει ψέματα υπέρ της κυβέρνησης ε;
Πανέξυπνε τιτάνα
Δεν καταλαβαίνω τι μου λες για την ελστατ δώσε μου ποιο μήνυμα να φέρεσαι να σου απαντήσω
Επίσης βάζεις στο ίδιο καζάνι όλους τους δημόσιους υπαλλήλους
Ότι είναι κακοι ολοι και μάλλον νομίζεις ότι όλοι οι ιδιώτικοι είναι καλοι
Αυτό με ξεπερνά
Γιατί δεν κάνεις ένα κόμμα να σώσει τον κόσμο και να προτείνει την κατάργηση της μονιμότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους και να βγει με τα τσαρούχια
Αν υπάρχουν πολλοι πανέξυπνοι τιτάνες όπως εσύ
Και το ψηφίσουν;
Κατάλαβέ το δεν μπορεί να ασχολείσαι με όλα τα θέματα
Για τα ξέρεις μόνο επιφανειακά δυστυχώς για σένα
Και όταν λες τους άλλους βλάκες σου θυμίζω το γνωστό ανέκδοτο
Κάποιος ανόητος μη λεμε ονόματα
Πηγαίνει ανάποδα την πανεπιστημίου
Ακούει από το ραδιόφωνο κάποιος βλάκας πηγαίνει ανάποδα την πανεπιστημίου
Τι ένας βλάκας εκατοντάδες λέει ο τύπος
ΒΛΑΚΑΣ παραμένεις.
Να αναφέρω μόνο το πρωτο, γιατί δεν έχει νόημα να απαντησω για πολλοστή φορά, σε κάποιον που έχει εμφανές πρόβλημα κατανόησης ελληνικών, σε όλες τις υπόλοιπες ΒΛΑΚΕΙΕΣ που αραδιάζει.
Το 112 υπήρχε ως εισερχομενο εδώ και χρόνια. Ηταν υποχρεωτική η λειτουργία του σε όλη την ΕΕ από το 1998.
Ευτυχώς που μας ξακαθαρισες ότι η Ελλάδα δεν ανήκε στην ΕΕ το 1998. Και μπήκε μερικά χρόνια αργότερα, τότε που βγήκαν τα διαφημιστικά φυλλάδια.
Άντε ΒΛΆΚΑ, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα.
Είναι ξεκάθαρο.
Το ότι ενας ΒΛΑΚΑΣ σαν εσένα, που ούτε ελληνικά δεν καταλαβαίνει, έφτασε να γίνει διευθυντής δημοσίου σχολείου, είναι ξεκάθαρο δείγμα του γιατί αυτή η χώρα έφτασε εδώ.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 506
ωραια, το "μυστηριο" λυθηκε, αλλα παραμενει το πλεγμα!Κανένα "μυστήριο". Η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο δικαστικός αντιπρόσωπος δίνει τα αποτελέσματα, τα οποία βγήκαν με τη παρουσία των κομματικών αντιπροσώπων. Τα πρωτοδικεία τα μαζεύουν και δημοσιεύουν τα συγκεντρωτικά.
Ο απλος πολιτης δεν γνωριζει το εκλογικο αποτελεσμα στο τμημα που ψηφισε! Ειναι αυτο γεγονος;;;
Γιατι να μη μπορω να ξερω τα αποτελεσματα στο τμημα που ψηφισα; ποιο το προβλημα; μηπως εχει προβλημα η δικαστικη εξουσια που θα μαθει ο απλος πολιτης αυτα τα δεδομενα, γιατι να τα ξερουν μονο οι κομματαρχες;
Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτηΩχ μωρέ ΒΛΑΚΑ. Τι θες και επανέρχεσαι και γράφεις όλα αυτά τα σεντόνια ΒΛΑΚΕΙΑΣ;
ΒΛΑΚΑΣ παραμένεις.
Να αναφέρω μόνο το πρωτο, γιατί δεν έχει νόημα να απαντησω για πολλοστή φορά, σε κάποιον που έχει εμφανές πρόβλημα κατανόησης ελληνικών, σε όλες τις υπόλοιπες ΒΛΑΚΕΙΕΣ που αραδιάζει.
Ευτυχώς που μας ξακαθαρισες ότι η Ελλάδα δεν ανήκε στην ΕΕ το 1998. Και μπήκε μερικά χρόνια αργότερα, τότε που βγήκαν τα διαφημιστικά φυλλάδια.
Άντε ΒΛΆΚΑ, δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα.
Είναι ξεκάθαρο.
Το ότι ενας ΒΛΑΚΑΣ σαν εσένα, που ούτε ελληνικά δεν καταλαβαίνει, έφτασε να γίνει διευθυντής δημοσίου σχολείου, είναι ξεκάθαρο δείγμα του γιατί αυτή η χώρα έφτασε εδώ.
Εύκολο να έλεγες στην ελλάδα υπάρχει από το 2000
Και όχι ήταν υποχρεωτικό στην ευρώπη
Εκτός αν πιστεύεις ότι ήταν και είναι υποχρεωτικό στην Ευρώπη υπήρχε και υπάρχει και στην ελλαδα
Ασχολήσου τώρα με το από κομμά σου
Και κάνε αγώνα να πάρει πάνω από ό,τι πήρε ο καζάκης
Και με τα πάντα που τα ξέρεις όλα ξερόλα
Εξωτερική πολιτική οικονομία ποδόσφαιρο σχέσεις οικονομία κόμματα
Ιστορία πολεμους
Πάντα βέβαια με αντιγραφή κάθε αντικυβερνητικης προπαγάνδας
Οσο ξέρεις εσύ από εκπαίδευση
Και να κρίνεις εκπαιδευτικους
Τόσο ξέρω εγώ από ποδοσφαιριστές
Που δεν έχω ιδέα
Τελευταία τροποποίηση:
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.545
- Πόντοι
- 3.656
Το πρόβλημά σου είναι ότι εισαι βλάκας και ότι και να σου γράψει ο άλλος παίζεις την ίδια κασέτα.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.859
- Πόντοι
- 216
Γιατί είναι συνομωσία τύπε. Και συμμετέχουν όλοι. Ειδικά οι πολιτικοί αντίπαλοι, που τα έχουν κάνει πλακάκια πίσω από τη πλάτη μας.ωραια, το "μυστηριο" λυθηκε, αλλα παραμενει το πλεγμα!
Ο απλος πολιτης δεν γνωριζει το εκλογικο αποτελεσμα στο τμημα που ψηφισε! Ειναι αυτο γεγονος;;;
Γιατι να μη μπορω να ξερω τα αποτελεσματα στο τμημα που ψηφισα; ποιο το προβλημα; μηπως εχει προβλημα η δικαστικη εξουσια που θα μαθει ο απλος πολιτης αυτα τα δεδομενα, γιατι να τα ξερουν μονο οι κομματαρχες;
Τα αποτελέσματα του τμήματός σου, μπορείς να τα δεις στη singular. Αλλά υπάρχει και καλύτερος τρόπος:
Στήσου έξω από το εκλογικό τμήμα. Μόλις βγουν οι κομματικοί ρώτα τους έναν έναν ξεχωριστά τα αποτελέσματα. Όταν βγει και ο δικαστικός αντιπρόσωπος, ρώτα τον και αυτόν. Μετά τον γραμματέα. Μετά δες αν τα αποτελέσματα ταυτίζονται με τα αναρτημένα. Κατόπιν ζήτα από οποιονδήποτε υποψήφιο οποιουδήποτε κόμματος να κάνει ένσταση και να επαναμετρηθεί το τμήμα σου. Μπορείς να είσαι παρών στη καταμέτρηση μαζί του. Η καταμέτρηση γίνεται από διαφορετικούς ανθρώπους από αυτούς που είχες στο εκλογικό σου τμήμα.
Αν όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να συνομωτήσουν, σημαίνει ότι έχουμε τους πιο ικανούς πολίτες στο πλανήτη και θα μεγαλουργήσουμε σαν έθνος.
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ.Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη ς
Εύκολο να έλεγες στην ελλάδα υπάρχει από το 2000
Και όχι ήταν υποχρεωτικός στην ευρώπη πόσο
Εκτός αν πιστεύεις ότι ήταν και είναι υποχρεωτικό στην Ευρώπη υπήρχε και υπάρχει και στην ελλαδα
Ασχολήσου τώρα με το από κομμά σου
Οσο ο ξέρεις εσύ από εκπαίδευση
Και να κρίνεις εκπαιδευτικους
Τόσο ξέρω εγώ από ποδοσφαιριστές
Τόσο ανάγκη το έχεις το ξεφτιλισμα κι επανέρχεσαι;
Αφού δε σου κόβει και δεν καταλαβαίνεις ελληνικά, τι στην ευχή επιμένεις στη ΜΑΛΑΚΙΑ που αραδιασες;
Η ΕΕ το αποφάσισε γιατί κάθε χώρα είχε τον δικό της αριθμό SOS και κάποιες, όπως η δική μας, είχαν περισσότερους από έναν. Έτσι έκανε το 112 υποχρεωτικό παντού, για να ξέρει κάθε Ευρωπαίος πολίτης ποιόν αριθμό να καλέσει οπου και να βρίσκεται.
Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις ΒΛΑΚΑ.
Το ότι εσύ, ενας ΑΤΟΦΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, έφτασες να γίνεις διευθυντής δημοσίου σχολείου, είναι ενδεικτικό του γιατί αυτή η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.613
- Πόντοι
- 506
H αποθεωση της λογικης! Θεσσαλονικη - Αθηνα μεσω ΡωμηςΓιατί είναι συνομωσία τύπε. Και συμμετέχουν όλοι. Ειδικά οι πολιτικοί αντίπαλοι, που τα έχουν κάνει πλακάκια πίσω από τη πλάτη μας.
Τα αποτελέσματα του τμήματός σου, μπορείς να τα δεις στη singular. Αλλά υπάρχει και καλύτερος τρόπος:
Στήσου έξω από το εκλογικό τμήμα. Μόλις βγουν οι κομματικοί ρώτα τους έναν έναν ξεχωριστά τα αποτελέσματα. Όταν βγει και ο δικαστικός αντιπρόσωπος, ρώτα τον και αυτόν. Μετά τον γραμματέα. Μετά δες αν τα αποτελέσματα ταυτίζονται με τα αναρτημένα. Κατόπιν ζήτα από οποιονδήποτε υποψήφιο οποιουδήποτε κόμματος να κάνει ένσταση και να επαναμετρηθεί το τμήμα σου. Μπορείς να είσαι παρών στη καταμέτρηση μαζί του. Η καταμέτρηση γίνεται από διαφορετικούς ανθρώπους από αυτούς που είχες στο εκλογικό σου τμήμα.
Αν όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να συνομωτήσουν, σημαίνει ότι έχουμε τους πιο ικανούς πολίτες στο πλανήτη και θα μεγαλουργήσουμε σαν έθνος.
Άλλα αντί άλλωνΩχ μωρέ ΒΛΑΚΑ.
Τόσο ανάγκη το έχεις το ξεφτιλισμα κι επανέρχεσαι;
Αφού δε σου κόβει και δεν καταλαβαίνεις ελληνικά, τι στην ευχή επιμένεις στη ΜΑΛΑΚΙΑ που αραδιασες;
Η ΕΕ το αποφάσισε γιατί κάθε χώρα είχε τον δικό της αριθμό SOS και κάποιες, όπως η δική μας, είχαν περισσότερους από έναν. Έτσι έκανε το 112 υποχρεωτικό παντού, για να ξέρει κάθε Ευρωπαίος πολίτης ποιόν αριθμό να καλέσει οπου και να βρίσκεται.
Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις ΒΛΑΚΑ.
Το ότι εσύ, ενας ΑΤΟΦΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, έφτασες να γίνεις διευθυντής δημοσίου σχολείου, είναι ενδεικτικό του γιατί αυτή η χώρα έφτασε σε αυτό το χάλι.
Ότι κάνει η ευρωπαϊκή κοινότητα
Πανέξυπνε ξέρολα
Δεν σημαίνει ότι εφαρμόζεται υποχρεωτικά εδώ
Και για αυτό τρώμε άπειρα πρόστιμα από την ευρωπαϊκή ένωση
Παραδείγματος χάρη για τις παράνομες χωματερές
Που η ευρωπαϊκή ένωση τις απαγόρευε
Αν ήθελες λοιπόν και ήξερες θα μίλαγες τι συμβαίνει στην ελλάδα
Και όχι τι πρέπει να συμβαίνει στην ευρωπαϊκή ένωση
Και είναι υποχρεωμένη η ελλάδα να το εφαρμόσει
Και συγκεκριμένα αντί να έλεγες είναι υποχρεωτικό από το 20 00 ευρωπαϊκή ένωση
Να έλεγες απλά υπάρχει στην ελλάδα από το 2000
Δεν το ήξερες και αλλάζεις συνέχεια θέμα
Εν πάση περιπτώσει αλλάξαμε θέμα
Το θέμα είναι ότι τα εξερχόμενα του 112
Δεν λειτουργούσαν ενώ έπρεπε να λειτουργούν και το 16 και το 17
Που έπρεπε να τα χει τελειώσει ο σύριζα
Και λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης χάθηκαν ζωές στο μάτι σ αρέσει δεν σ αρέσει
Η ελλιπής πληροφόρηση ήταν μία από τις αιτίες σύμφωνα και με τον εισαγγελέα της έδρας για το μάτι όχι δικιά μου γνώμη
Και η απάντηση εξυπνάκηδων όπως εσύ
Ότι ναι αλλά με το 112 χάθηκαν και ζωές επειδή μία φορά υπήρχε παρα πληροφόρηση
Λες ότι χάθηκαν 17 για αυτό
Και όχι πόσες πολύ περισσότερες ζωές θα σω ζόντουσαν στο μάτι αν υπήρχε
Είναι ντροπή
Και βέβαια υπαρχει πολιτική εκμετάλλευση
Δεν είπε η νέα δημοκρατία να πάνε πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν τελειώσει το 112 σε ειδικό δικαστήριο παρότι μπορούσε
Σε αντίθεση με το συριζα στην αντίστοιχη περίπτωση για τη σύμβαση για τους σιδηροδρόμους
Για αυτούς που χάθηκαν στο μάτι
Συνέχισε να λυπάσαι του συγγενείς στα τέμπη
Ενώ για τους συγγενείς το μάτι να λες ότι υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και άρα αυτοί φταίνε
Που βέβαια ούτε κανείς κατηγορήθηκε για αυτό
Στα ποινικά δικαστήρια
Απορώ αν αυτά τα έλεγε ο καζάκης του 0.5 έως 0.92%
Ή το νέο σημαντικό κόμμα σου
Η μάλλον απόκομμα
Και μία που τα ξέρεις όλα ξερόλα
Και ξέρεις και για την εκπαίδευση
Απάντησες σε ερώτηση που έχω θέσει και δεν έχεις πει κουβέντα
Θα πρέπει ο διευθυντής να έχει δώσει εντολές σε καθηγητές ή απλώς οι καθηγητές σε μία πολύημερη εκδρομή
Να κάνουν έρευνα στα δωμάτια και σωματική έρευνα στους μαθητές για ύπαρξη ποτών και ναρκωτικών;
Σαφή απάντηση και όχι ευχολόγια
Αλλά βέβαια εκεί που δεν υπάρχει κομματική η αντιπολιτευτική τακτική και δεν συμφέρει δεν απαντάει κανείς
Αλλα Αν γίνει καμιά στραβή
Χωρίς έλεγχο
Και πεθάνει κανένας μαθητης από ναρκωτικά
Φταίνε οι καθηγητές για μη επαρκή εποπτεία
Αν όμως τολμήσουν κάποιοι να κάνουν. Σωματική έρευνα
Η στα δωμάτια
Με ποιο δικαίωμα οι καθηγητές κάνουν τέτοια πράγματα;
Εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων καθηγητών δηλαδή όπως και να ναι
Και όταν βρίζεις τους κοίτα και λίγο τον εαυτό σου τον καθρέφτη
Που νομίζεις ότι είσαι έξυπνος και τα ξέρεις όλα
Και απαντάς παντού πάντοτε και σε όλα
Πάντα βέβαια παίρνοντας υπόψη την αντικυβερνητική προπαγάνδα και μόνο
Και αντιγράφοντας
Αντικυβερνητικά σχόλια
Όπως έκανες εδώ και με την
Απάντηση του τόσκα στη βουλή
Και βέβαια όταν δεν σε βολεύει
Δεν απαντάς τα 3-4 που τα βρίσκεις σκούρα
Αλλά πετάς ένα βλακείες
Η ότι γράφω κατεβατά
Και απαντάς σε ένα δύο που νομίζεις ότι σε βολεύουν περισσότερο
Και το θεωρείς αυτό εξυπνάδα
Και τους άλλους βλάκες
Ωχ μωρέ ΒΛΑΚΑ.Άλλα αντί άλλων
Ότι κάνει η ευρωπαϊκή κοινότητα
Πανέξυπνε ξέρολα
Δεν σημαίνει ότι εφαρμόζεται υποχρεωτικά εδώ
Και για αυτό τρώμε άπειρα πρόστιμα από την ευρωπαϊκή ένωση
Παραδείγματος χάρη για τις παράνομες χωματερές
Που η ευρωπαϊκή ένωση τις απαγόρευε
Αν ήθελες λοιπόν και ήξερες θα μίλαγες τι συμβαίνει στην ελλάδα
Και όχι τι συμβαίνει στην ευρωπαϊκή ένωση
Και είναι υποχρεωμένη η ελλάδα να το εφαρμόσει
Και συγκεκριμένα αντί να έλεγες είναι υποχρεωτικό από το 20 00 ευρωπαϊκή ένωση
Να έλεγες απλά υπάρχει στην ελλάδα από το 2000
Δεν το ήξερες και αλλάζεις συνέχεια θέμα
Εν πάση περιπτώσει αλλάξαμε θέμα
Το θέμα είναι ότι τα εξερχόμενα του 112
Δεν λειτουργούσαν ενώ έπρεπε να λειτουργούν και το 16 και το 17
Που έπρεπε να τα χει τελειώσει ο σύριζα
Και λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης χάθηκαν ζωές στο μάτι σ αρέσει δεν σ αρέσει
Η ελλιπής πληροφόρηση ήταν μία από τις αιτίες σύμφωνα και με τον εισαγγελέα της έδρας για το μάτι όχι δικιά μου γνώμη
Και η απάντηση εξυπνάκηδων όπως εσύ
Ότι ναι αλλά με το 112 χάθηκαν και ζωές επειδή μία φορά υπήρχε παρα πληροφόρηση
Λες ότι χάθηκαν 17 για αυτό
Και όχι πόσες πολύ περισσότερες ζωές θα σω ζόντουσαν στο μάτι αν υπήρχε
Είναι ντροπή
Και βέβαια υπαρχει πολιτική εκμετάλλευση
Δεν είπε η νέα δημοκρατία να πάνε πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχαν τελειώσει το 112 σε ειδικό δικαστήριο παρότι μπορούσε
Σε αντίθεση με το συριζα στην αντίστοιχη περίπτωση για τη σύμβαση για τους σιδηροδρόμους
Για αυτούς που χάθηκαν στο μάτι
Συνέχισε να λυπάσαι του συγγενείς στα τέμπη
Ενώ για τους συγγενείς το μάτι να λες ότι υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και άρα αυτοί φταίνε
Που βέβαια ούτε κανείς κατηγορήθηκε για αυτό
Στα ποινικά δικαστήρια
Απορώ αν αυτά τα έλεγε ο καζάκης του 0.5 έως 0.92%
Ή το νέο σημαντικό κόμμα σου
Η μάλλον απόκομμα
Και μία που τα ξέρεις όλα ξερόλα
Και ξέρεις και για την εκπαίδευση
Απάντησες σε ερώτηση που έχω θέσει και δεν έχεις πει κουβέντα
Θα πρέπει ο διευθυντής να έχει δώσει εντολές σε καθηγητές ή απλώς οι καθηγητές σε μία πολύημερη εκδρομή
Να κάνουν έρευνα στα δωμάτια και σωματική έρευνα στους μαθητές για ύπαρξη ποτών και ναρκωτικών;
Σαφή απάντηση και όχι ευχολόγια
Αλλά βέβαια εκεί που δεν υπάρχει κομματική η αντιπολιτευτική τακτική και δεν συμφέρει δεν απαντάει κανείς
Αλλα Αν γίνει καμιά στραβή
Χωρίς έλεγχο
Και πεθάνει κανένας μαθητης από ναρκωτικά
Φταίνε οι καθηγητές για μη επαρκή εποπτεία
Αν όμως τολμήσουν κάποιοι να κάνουν. Σωματική έρευνα
Η στα δωμάτια
Με ποιο δικαίωμα οι καθηγητές κάνουν τέτοια πράγματα;
Εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων καθηγητών δηλαδή όπως και να ναι
Και όταν βρίζεις τους κοίτα και λίγο τον εαυτό σου τον καθρέφτη
Που νομίζεις ότι είσαι έξυπνος και τα ξέρεις όλα
Και απαντάς παντού πάντοτε και σε όλα
Πάντα βέβαια παίρνοντας υπόψη την κυβερνητική προπαγάνδα και μόνο
Και αντιγράφοντας
Αντικυβερνητικά σχόλια
Όπως έκανες εδώ και με την
Απάντηση του τόσκα στη βουλή
Και βέβαια όταν δεν σε βολεύει
Δεν απαντάς τα 3-4 που τα βρίσκει σκούρα
Αλλά πετάς ένα βλακείες
1 ότι γράφεις κατεβατά
Και απαντάς σε ένα δύο που νομίζεις ότι σε βολεύουν περισσότερο
Και το θεωρείς αυτό εξυπνάδα
Και τους άλλους βλάκες
Τι θες και επανέρχεσαι με σεντόνια ΒΛΑΚΕΙΑΣ; Για να μην αμφιβάλλει κανείς για την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που σε δέρνει;
Πρέπει να είσαι ο ΜΟΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ σε 10.000.000 Έλληνες, που όταν διαβάζει ότι η ΕΕ εφήρμοσε υποχρεωτικά το 112 σε όλη την επικράτειά της, καταλαβαίνει ότι δεν αναφέρεται και στην Ελλάδα.
Και ενα ΒΛΑΚΑ του ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΟΥ κάποιος γαμημενος έδωσε έγκριση να τον κάνουν διευθυντή δημοσίου σχολείου.
Τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ που δεν καταλαβαίνει ελληνικά, τον έβαλαν να μάθει γράμματα στα παιδιά μας. Σε θέση διευθυντή κιόλας. Γι'αυτό αυτή η χώρα πάει κατά διαόλου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 104K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις