Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»
Αυτή την ελεεινή, όπου την πετυχαίνει ο κόσμος, πρέπει να την παίρνει φαλάγγι με τα κωλοχαρτα.
Έτσι κι αλλιώς η βουλευτής του κωλοχαρτου είναι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.960
Πόντοι
3.656
.σιγουρη νοθεια στης εκλογες απο τον μουλο
Νοθεία σε εκλογές στην ελλάδα, δεν γίνονται .
Μου το είπε η μάνα μου που ψηφίζει από το 1961.

pine-Monterey-area-California-Mexico-plant-timber.jpg

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.721
Πόντοι
1.056
Αμα θέλουν να θάψουν την κυβέρνηση πρέπει να βγάζουν συνέχεια συγγενείς θυμάτων στα κανάλια.Ούτε πολιτικούς ούτε τίποτα.Οι συγγενείς τους καρφώνουν καλά,ξεπερνάνε τα όρια τους γαμάνε το κέρατο.Η Ν.Δ. δεν έχει αρκετά ευφυή στελέχη να το αντιμετωπίσουν αυτό.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.704
Πόντοι
5.946

Κ. Βελόπουλος: Αυτός πήρε 300 κυβικά χώματος από τα Τέμπη. Τι ήθελαν να κρύψουν; 18. Δύο νεκρά​

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.847
Πόντοι
3.656
Αμα θέλουν να θάψουν την κυβέρνηση πρέπει να βγάζουν συνέχεια συγγενείς θυμάτων στα κανάλια.Ούτε πολιτικούς ούτε τίποτα.Οι συγγενείς τους καρφώνουν καλά,ξεπερνάνε τα όρια τους γαμάνε το κέρατο.Η Ν.Δ. δεν έχει αρκετά ευφυή στελέχη να το αντιμετωπίσουν αυτό.
Δεν τολμάνε όχι δεν έχουν....

γιατί ξέρουν ότι ο κόσμος θα τους τιμωρήσει όχι επειδή σέβονται τον πόνο τους

αν ήταν αλλιώς τα πράγματα ακόμα και με νομικές συνέπειες θα τους απειλούσαν...

αλλά κάνουν τουμπεκί γιατί κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τους γονείς των παιδιών......

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»
μαλακα πραγματικα αν καποια στιγμη μου ελεγαν βρες μια γυναικα να βαρεσεις αλλιως ξερω γω σε εκτελουμε ,θα ΒΑΡΑΓΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ......ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.145
Πόντοι
5.006
μαλακα πραγματικα αν καποια στιγμη μου ελεγαν βρες μια γυναικα να βαρεσεις αλλιως ξερω γω σε εκτελουμε ,θα ΒΑΡΑΓΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ......ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ε λογικο την βουλτεψη ρε τυπε...αν σου ελεγαν ομως την κωνσταντοπουλου, εκει να σε εβλεπα....θα σε εκανε τόπι στο ξυλο....:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Αν δεν μπορείς να πάρεις τις ανάλογες έδρες και δεν μπορείς να φέρεις ένα νόμο που δεν είναι δημοκρατικός για να συμφωνεί έστω μέρος της αντιπολίτευσης τότε δεν κάνεις για να κυβερνήσεις.

Το να κυβερνάς με το 20% λες και είσαι στο 90% είναι αντιδημοκρατικό.

και στην τελική δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα συμφωνία. Έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν και οι 300???

να κόψουν τον κώλο τους να βρουν μια καλή και μέση λύση.
Απλη αναλογικη, με κυβερνησεις συνεργασιας που θα εχουν το 50% +1 ψηφο, επι των ψηφισαντων. Αυτη ειναι η δημοκρατια.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Ειναι ομως σχεδον τρομακτικο,αν εγινε ετσι. Και ως προς το ποιος στα αληθεια ευθυνεται. Και ως προς τις ευθύνες του Μητσοτακη, δηλαδη την ωρα της τραγωδίας σκεφτεσαι τετοια μηχανορραφια;;
Γιατί να μη το σκεφτεί; Μήπως τον χαρακτηρίζει η ακεραιότητα και η ηθική; Όλοι τους τομάρια και αριβιστες είναι, που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να κυβερνήσουν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.892
Πόντοι
6.056
ε λογικο την βουλτεψη ρε τυπε...αν σου ελεγαν ομως την κωνσταντοπουλου, εκει να σε εβλεπα....θα σε εκανε τόπι στο ξυλο....:confused:
Γυναικα εγραψε τυπε,για οικοδομους αλλαζει η κουβεντα νομιζω:confused::confused::confused::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.847
Πόντοι
3.656
Απλη αναλογικη, με κυβερνησεις συνεργασιας που θα εχουν το 50% +1 ψηφο, επι των ψηφισαντων. Αυτη ειναι η δημοκρατια.
Δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης αλλά και κυβερνητικού ελέγχου και εκπροσώπησης

δεν μπορεί να μην φτιάχνεις κυβέρνηση επειδή δεν βρήκες κόσμο να εκπροσωπήσεις και να παίρνεις μπόνους ώστε να μπορέσεις να περνάς νόμους που δεν ψηφίστηκες από αρκετούς για να περάσεις.

και να τρως έδρες από την βουλή άλλων που ενώ δεν πήραν πάνω από 3% παρόλα αυτά όμως από κάποιον ψηφίστηκαν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.892
Πόντοι
6.056
Δημοκρατια ειναι να μπορεις να μετεχεις ως πολιτης στις αποφασεις,εφοσον δεν μπορεις δεν θα αλλαξει κατι,θα δεις μετα κατι συνεργασιες οπως του Αλ6 με τον Πανο και θα τριβεις τα ματακια σου:confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης αλλά και κυβερνητικού ελέγχου και εκπροσώπησης

δεν μπορεί να μην φτιάχνεις κυβέρνηση επειδή δεν βρήκες κόσμο να εκπροσωπήσεις και να παίρνεις μπόνους ώστε να μπορέσεις να περνάς νόμους που δεν ψηφίστηκες από αρκετούς για να περάσεις.

και να τρως έδρες από την βουλή άλλων που ενώ δεν πήραν πάνω από 3% παρόλα αυτά όμως από κάποιον ψηφίστηκαν.
Ακριβως αυτο. Πως σαν πολιτης θα σεβαστεις νομους που μπορεις να τους αμφισβητησεις επειδη παρθηκαν απο μια πλασματικη πλειοψηφια;

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Ο Κούλης τα έχει κάνει σκατά παντού

Έχασε και η εθνική... μήπως να σκάσει τελείως συμπτωματικά κανένα "θερμό ελληνοτρουρκικό επεισόδιο" να πουλήσει λίγο πατριωτισμό να πάρει λίγο τα πάνω της η ομάδα;

Για να δούμε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.847
Πόντοι
3.656
Ακριβως αυτο. Πως σαν πολιτης θα σεβαστεις νομους που μπορεις να τους αμφισβητησεις επειδη παρθηκαν απο μια πλασματικη πλειοψηφεια;
Δεν μπορείς κανένας δεν μπορεί οι νόμοι είναι για όλους είτε ψήφισαν είτε όχι την κυβέρνηση

-----εκτός αν είσαι μέλος της κυβέρνησης οπότε είσαι στην ελιτ που δεν ισχύουν για σένα οι ίδιοι νόμοι------

το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να νομοθετεί και να υπογράφει για λογαριασμό της πλειοψηφίας μια κυβέρνηση που δεν κατάφερε να την πάρει.

Βέβαια μιλάμε υποθετικά γιατί έχω την εντύπωση ότι με την απλή αναλογική η εν λόγω κυβέρνηση πήρε πλειοψηφία?

Αυτό δεν το θυμάμαι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.257
Πόντοι
12.756
δημοκρατια εχουμε σε αυτη την χωρα για μια μερα , την μερα των εκλογων..
Και ακριβως επειδη ο κοσμος ειναι μαλάκας εντελως γινονται αυτα που γινονται.
Απο εκει και μετά κανουν οτι θελουν , φασισμο πειτε το, χούντα με ημερομηνία ληξης , οπως θελει ο καθένας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795
Δεν μπορείς κανένας δεν μπορεί οι νόμοι είναι για όλους είτε ψήφισαν είτε όχι την κυβέρνηση

-----εκτός αν είσαι μέλος της κυβέρνησης οπότε είσαι στην ελιτ που δεν ισχύουν για σένα οι ίδιοι νόμοι------

το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να νομοθετεί και να υπογράφει για λογαριασμό της πλειοψηφίας μια κυβέρνηση που δεν κατάφερε να την πάρει.

Βέβαια μιλάμε υποθετικά γιατί έχω την εντύπωση ότι με την απλή αναλογική η εν λόγω κυβέρνηση πήρε πλειοψηφία?

Αυτό δεν το θυμάμαι.
40,79%

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.206
Πόντοι
1.056
Ο Κούλης τα έχει κάνει σκατά παντού

Έχασε και η εθνική... μήπως να σκάσει τελείως συμπτωματικά κανένα "θερμό ελληνοτρουρκικό επεισόδιο" να πουλήσει λίγο πατριωτισμό να πάρει λίγο τα πάνω της η ομάδα;

Για να δούμε...
Δεν περιμενε κανεις κατι καλυτερο απο δαυτον,περιμεναμε ομως λιγορερη επαρση και αλλαζονεια.

Αφου εχει πετσωσει τα καναλια ομως,μας τον παρουσιαζουν ως τον μοναδικο σωτηρα πεντε χρονια τωρα,οι συγγενεις των νεκρων των Τεμπων ομως εβγαλαν αυτη την βρωμα στην επιφανεια και καποιοι μας ταυτιστηκαμε μαζι τους.

Επειδη ολοι οι ΝΔκρατες ειναι αγραμματοι,αχρηστοι και γλυτσες,φαινονται πως αντιμετωπιζουν το ζητημα ανοιγοντας το στομμα τους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Ρε σεις... τι απλή αναλογική τσαμπουνάτε ? αφου τα είδατε τα χάλια της... Η απλή αναλογική δουλεύει σε χώρες και λαούς που οι πολίτες και κατ' επέκταση το πιλοτικό σύστημα ΘΕΛΟΥΝ να δουλέψει και να συνεργαστούν...
Εδώ όλοι το λένε για να το πουν και σε περίπτωση συνεργασίας (αναγκαστικής) ο μόνος σκοπός τους είναι πως να βάλουν τρικλοποδιά στον "αντίπαλο" για να βγουν από πάνω στις επόμενες εκλογές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom