KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.086
- Πόντοι
- 6.166
Δασκαλε ποσο μας λειπεις
Νοθεία σε εκλογές στην ελλάδα, δεν γίνονται ..σιγουρη νοθεια στης εκλογες απο τον μουλο
Δεν τολμάνε όχι δεν έχουν....Αμα θέλουν να θάψουν την κυβέρνηση πρέπει να βγάζουν συνέχεια συγγενείς θυμάτων στα κανάλια.Ούτε πολιτικούς ούτε τίποτα.Οι συγγενείς τους καρφώνουν καλά,ξεπερνάνε τα όρια τους γαμάνε το κέρατο.Η Ν.Δ. δεν έχει αρκετά ευφυή στελέχη να το αντιμετωπίσουν αυτό.
μαλακα πραγματικα αν καποια στιγμη μου ελεγαν βρες μια γυναικα να βαρεσεις αλλιως ξερω γω σε εκτελουμε ,θα ΒΑΡΑΓΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ......ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»
ε λογικο την βουλτεψη ρε τυπε...αν σου ελεγαν ομως την κωνσταντοπουλου, εκει να σε εβλεπα....θα σε εκανε τόπι στο ξυλο....μαλακα πραγματικα αν καποια στιγμη μου ελεγαν βρες μια γυναικα να βαρεσεις αλλιως ξερω γω σε εκτελουμε ,θα ΒΑΡΑΓΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ......ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΓΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Απλη αναλογικη, με κυβερνησεις συνεργασιας που θα εχουν το 50% +1 ψηφο, επι των ψηφισαντων. Αυτη ειναι η δημοκρατια.Αν δεν μπορείς να πάρεις τις ανάλογες έδρες και δεν μπορείς να φέρεις ένα νόμο που δεν είναι δημοκρατικός για να συμφωνεί έστω μέρος της αντιπολίτευσης τότε δεν κάνεις για να κυβερνήσεις.
Το να κυβερνάς με το 20% λες και είσαι στο 90% είναι αντιδημοκρατικό.
και στην τελική δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα συμφωνία. Έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν και οι 300???
να κόψουν τον κώλο τους να βρουν μια καλή και μέση λύση.
Γιατί να μη το σκεφτεί; Μήπως τον χαρακτηρίζει η ακεραιότητα και η ηθική; Όλοι τους τομάρια και αριβιστες είναι, που θα πούλαγαν και τη μάνα τους για να κυβερνήσουν.Ειναι ομως σχεδον τρομακτικο,αν εγινε ετσι. Και ως προς το ποιος στα αληθεια ευθυνεται. Και ως προς τις ευθύνες του Μητσοτακη, δηλαδη την ωρα της τραγωδίας σκεφτεσαι τετοια μηχανορραφια;;
Γυναικα εγραψε τυπε,για οικοδομους αλλαζει η κουβεντα νομιζωε λογικο την βουλτεψη ρε τυπε...αν σου ελεγαν ομως την κωνσταντοπουλου, εκει να σε εβλεπα....θα σε εκανε τόπι στο ξυλο....
Δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης αλλά και κυβερνητικού ελέγχου και εκπροσώπησηςΑπλη αναλογικη, με κυβερνησεις συνεργασιας που θα εχουν το 50% +1 ψηφο, επι των ψηφισαντων. Αυτη ειναι η δημοκρατια.
Δημοκρατια ειναι να μπορεις να μετεχεις ως πολιτης στις αποφασεις,εφοσον δεν μπορεις δεν θα αλλαξει κατι,θα δεις μετα κατι συνεργασιες οπως του Αλ6 με τον Πανο και θα τριβεις τα ματακια σουΑπλη αναλογικη, με κυβερνησεις συνεργασιας που θα εχουν το 50% +1 ψηφο, επι των ψηφισαντων. Αυτη ειναι η δημοκρατια.
Ακριβως αυτο. Πως σαν πολιτης θα σεβαστεις νομους που μπορεις να τους αμφισβητησεις επειδη παρθηκαν απο μια πλασματικη πλειοψηφια;Δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης αλλά και κυβερνητικού ελέγχου και εκπροσώπησης
δεν μπορεί να μην φτιάχνεις κυβέρνηση επειδή δεν βρήκες κόσμο να εκπροσωπήσεις και να παίρνεις μπόνους ώστε να μπορέσεις να περνάς νόμους που δεν ψηφίστηκες από αρκετούς για να περάσεις.
και να τρως έδρες από την βουλή άλλων που ενώ δεν πήραν πάνω από 3% παρόλα αυτά όμως από κάποιον ψηφίστηκαν.
Δεν μπορείς κανένας δεν μπορεί οι νόμοι είναι για όλους είτε ψήφισαν είτε όχι την κυβέρνησηΑκριβως αυτο. Πως σαν πολιτης θα σεβαστεις νομους που μπορεις να τους αμφισβητησεις επειδη παρθηκαν απο μια πλασματικη πλειοψηφεια;
40,79%Δεν μπορείς κανένας δεν μπορεί οι νόμοι είναι για όλους είτε ψήφισαν είτε όχι την κυβέρνηση
-----εκτός αν είσαι μέλος της κυβέρνησης οπότε είσαι στην ελιτ που δεν ισχύουν για σένα οι ίδιοι νόμοι------
το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να νομοθετεί και να υπογράφει για λογαριασμό της πλειοψηφίας μια κυβέρνηση που δεν κατάφερε να την πάρει.
Βέβαια μιλάμε υποθετικά γιατί έχω την εντύπωση ότι με την απλή αναλογική η εν λόγω κυβέρνηση πήρε πλειοψηφία?
Αυτό δεν το θυμάμαι.
Δεν περιμενε κανεις κατι καλυτερο απο δαυτον,περιμεναμε ομως λιγορερη επαρση και αλλαζονεια.Ο Κούλης τα έχει κάνει σκατά παντού
Έχασε και η εθνική... μήπως να σκάσει τελείως συμπτωματικά κανένα "θερμό ελληνοτρουρκικό επεισόδιο" να πουλήσει λίγο πατριωτισμό να πάρει λίγο τα πάνω της η ομάδα;
Για να δούμε...