Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 420K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.525
Πόντοι
5.506
τουλαχιστον 57 οικογενειες και καποιοι λιγοι ακομη αμα βρουν αυτον τον καριολη στον δρομο θα του βαλουν το λαρρυγγκι στον κωλο του....εγω θα στηριξω....
παλιομπινε τσατσο γιοσουφακι ....γαμω τα κομματα που σας γεννησαν
GJr4dfQXEAEPdKW.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.385
Πόντοι
19.795
Να εισαι σιγουρος οτι κανενας λαος δεν αλλάζει την κυβερνηση του αν δεν υπαρχει εναλλακτική.
Το άλλο πρέπει να γίνει, πόσα ακόμα σκάνδαλα για να καταλάβουμε ότι η μονη λύση είναι η απλή αναλογική και οι κυβερνήσεις συνεργασίας.
Αφού ούτως η άλλως, στα σοβαρά θέματα αποφασίζει η Ευρώπη.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Μα ο σταθμαρχης ποτέ δεν αποποιηθηκε την ευθυνη του. Δεν λεω οτι δεν εγινε η κοπτορραπτική απο αυτους που το μετεδωσαν, αλλά μου φαινεται χαζο αυτο. Και κατι ακομη. Να εισαι σιγουρος οτι κανενας λαος δεν αλλάζει την κυβερνηση του αν δεν υπαρχει εναλλακτική.
Τη δική του όχι. Την ευθύνη του Καραμανλή για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717 ποιός τη χρεώθηκε; Άσε, μη το ψάχνεις. Ο Σταθμάρχης.
Το ποιος έκανε την κοπτοραπτικη λογικά θα το βρει ο ανακριτής. Πάντως ελάχιστοι και διαβαθμισμενοι είχαν πρόσβαση στις συνομιλίες. Πόσο μάλλον να πάρουν και αντίγραφο.
Όσο για την αλλαγή, δε μιλάω για κυβέρνηση αλλά για αρχηγό.
Μη ξεχνάς ότι ο ΓΑΠ πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και αμέσως μετά τίναξε τα πέταλα.
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις δημοκρατιες, όπως συχνά επαναλαμβάνεις κι εσύ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Μην αποκλείουμε έλλειψη αντιπολίτευσης να τραβήξει το καλοκαίρι την χώρα σε εκλογές για να πάρει τους 180
Τα πάντα θα κριθούν στο αν πέσει κάτω από το 30% στις ευρωεκλογές. Είναι το ψυχολογικό όριο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»
Για ρώτα την τώρα....θα ξανά εμφανιστεί σα ντίβα στα επείγονα η κωλόγρια ή θα φοβάται και να βγει έξω στο δρόμο μη φάει γιαούρτια?

Γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία τους είναι αυτή....να μην τολμάνε να πάνε κοντά σε κόσμο γιατί θα τους πάρουν με τα αυγά....

ο μητσοτάκης ήδη δεν πήγε σε παρέλαση εδώ γιατί θα ήταν κακό για την εικόνα του να φάει γιουχάρισμα ο Αυτοκράτορας....

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
μιλάει ο χατζηδάκης αυτή η ξανθειά πίσω του ποιά είναι;δεν έχω ξαναδεί ποιό ξυνομούρα.,μου xάλασε την διάθεση και περιμένω παρέα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Το άλλο πρέπει να γίνει, πόσα ακόμα σκάνδαλα για να καταλάβουμε ότι η μονη λύση είναι η απλή αναλογική και οι κυβερνήσεις συνεργασίας.
Αφού ούτως η άλλως, στα σοβαρά θέματα αποφασίζει η Ευρώπη.
Η απλή αναλογικη καταεξευτελίσθηκε μολις πριν 11 μηνες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η απλή αναλογική

την σίνγκιουλαρ την ρώτησε κανένας αν είναι έτοιμη να κάνει διασύνδεση των μετρητών της με την απλή αναλογική?

μη γίνει και κάνα λάθος :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
γιατί αφού πήρε η νδ 20% εεεεε συγνώμη 41% εκ του 50% του συνόλου

προφανώς δεν χρειαζόμαστε την απλή αναλογική αφού ο λαός ψήφισε μια φορά και δε θα χρειαστεί ξανά την δημοκρατία....κάτι σαν τον χίτλερ τον έβγαλαν μια φορά και μετά δεν χρειάστηκε άλλη ψηφοφορία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.768
Πόντοι
26.141
Και τι εννοεις? Οτι εγινε η κοπτορραπτική για να κατηγορηθει ο σταθμαρχης, που ειχε ηδη ομολογησει και οχι ο νεκρος μηχανοδηγος? Εγω ειλικρινα ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εξυπηρετησε η κοπτορραπτική απο τη στιγμη που στον ανακριτη οι συνομιλιες πηγαν κανονικες, και πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω ( ή μαλλον καταλαβαινω) γιατι ξαφνικα επανεμφανιζεται κατι λιγο πολυ γνωστο, ανευ ουσιαστικής σημασιας, χωρις να λεγεται ποιος το εκανε και γιατι, και μάλιστα η ανάδειξη να γινεται απο ΜΜΕ συγκεκριμενου δυσαρεστημένου με την κυβερνηση επιχειρηματία.
Προφανώς τότε που ήταν ζεστό το θέμα τα κανάλια που εξυπηρετούν τη κυβέρνηση για να αποκλείσουν το θυμό του κόσμου έπρεπε να φτιάξουν ένα σενάριο που θα υπάρχουν σοβαροί φτσιχτες εκτός από την κυβέρνηση .
Ένας δημοσιογράφος να έβαζε στις ειδήσεις τέτοια συνταγή αμέσως θα γινόταν πάσα σε όλα τα κανάλια ..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Το σεναριο εκλογων τον Ιουλιο εχει παιξει παραδοξως αλλά το αποκλειω γιατι δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λόγος να γινει. Πώς θα παρει 180?
Αν και δε το θεωρώ πιθανό, σε περίπτωση που το αποφασίσει, μπορεί να επικαλεστεί σοβαρό εθνικό θέμα. Έχει ξαναγίνει αρκετές φορές.
Έρχεται συνάντηση και συμφωνία με Ερντογάν στην Πόλη. Ενας θεός ξέρει τι θα ξεπουλήσει εκεί. Είναι και που μας ενημέρωσε πως η απομείωση εθνικής κυριαρχίας είναι μία σχετική έννοια.
Βάλε κι αυτον τον Μουράτ, τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΑΚΡ και ευνοούμενο του Ερντογάν για την Πόλη, που μας δήλωσε ότι "Πόλη ισον Κομοτηνή και Ξάνθη" και δένει το γλυκό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.436
Πόντοι
5.006
τουλαχιστον 57 οικογενειες και καποιοι λιγοι ακομη αμα βρουν αυτον τον καριολη στον δρομο θα του βαλουν το λαρρυγγκι στον κωλο του....εγω θα στηριξω....

ξεχασες ενα επιπλεον "λ"
:coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
γιατί αφού πήρε η νδ 20% εεεεε συγνώμη 41% εκ του 50% του συνόλου

προφανώς δεν χρειαζόμαστε την απλή αναλογική αφού ο λαός ψήφισε μια φορά και δε θα χρειαστεί ξανά την δημοκρατία....κάτι σαν τον χίτλερ τον έβγαλαν μια φορά και μετά δεν χρειάστηκε άλλη ψηφοφορία
Οταν πηρε ο Τσιπρας 35% επι του 56% δεν ειδα αναλογη ευαισθησια για τα μαθηματικα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
Οταν πηρε ο Τσιπρας 35% επι του 56% δεν ειδα αναλογη ευαισθησια για τα μαθηματικα.

Δεν θυμάμαι όμως....ο τσίπρας κοπάναγε το 35% σαν πούτσα στο μέτωπο όποιου τον αμφησβητούσε?

μήπως το 41% είναι αφήγημα της γαλάζιας σέκτα παρά των άλλων?

ο τσίπρας πάντως ήταν υπερ της απλής αναλογικής.....οπότε για εξήγησε μας γιατί ξεφτιλίστηκε?

επειδή πήρε 20% η νδ?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.565
Πόντοι
456
Δεν θυμάμαι όμως....ο τσίπρας κοπάναγε το 35% σαν πούτσα στο μέτωπο όποιου τον αμφησβητούσε?

ο τσίπρας πάντως ήταν υπερ της απλής αναλογικής.....οπότε για εξήγησε μας γιατί ξεφτιλίστηκε?

επειδή πήρε 20% η νδ?
Καλά είχε πει στο Μητσοτάκη ότι δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.Και πραγματικά μεγαλύτερη ευχή δεν θα μπορούσε να δώσει ο Τσίπρας.Γιατι κανενας δεν περίμενε μέχρι τότε τον Μητσοτάκη όχι να γίνει πρωθυπουργός αλλά να κανει 2η και όπως πάει και 3η θητεία πρωθυπουργός.Μιλαμε απο βλάκα και γκαντεμη που τον είχαν τώρα τον προσκυνάνε στο κόμμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.184
Πόντοι
12.756
1.Σε λιγο ο Καραμανλης θα μιλησει στην Βουλη , για να δουμε το μουνόπανο θα ξανακουναει τα χεράκια του ;;

2.Εχω αρχισει να ανησυχώ για αλλη μια 4ετια Κουλη , δεν τον βλεπω να την βγαζει , θα τον προλάβει χρεωκοπία αν συνεχίσουμε ετσι ( Στουρναρας τα λεει συνεχεια , τα νουμερα με το ζορι πιάνονται ) .. τον βλεπω να την κα΄νει λιγο πριν το μπαμ .. μπαμ που θα εχει προκαλεσει αυτος , το εχουμε ξαναδεί το "εργο" αυτο ..

3.Πριν τον Καραμανλη πρεπει να μπει φυλακα πρωτα για παραδειγματισμο η Ασημακοπουλου που λεει ψέματα στην μαπα του κόσμου ,και καρφωνεται μονη της
Οταν την επιασαν με την γιδα στην πλατη ελεγε οτι τα emails τα ειχε μαζεψει μονη της εδω και 5 χρόνια που ηταν Ευρωβουλευτης , τωρα στην επιστολη που εβγαλε
λεει μου την εδωσα ο αλλος ο μαλακας που παραιτηθηκε .. Εκει δεν πρεπει να την γαμησει καποιος που εβγαινε μονη της στα κανάλια και εκραζε οτι τα βρηκε μονη της ;;
Ξεκάθαρα παραμύθια πουλαγε στην μουρη του κοσμου η καριολα ή ξεπουτανιασμενη ,και δεν ειναι μονο αυτη , αλλα αυτη τουλαχιστον καρφωθηκε μονη της η γαμιολα.
Τουλαχιστον θα επρεπε να της απαγορεύσουν να ξαναβαλει υποψηφιότητα για το οτιδήποτε , ουτε για διαχειριστρια σε πολυκατοικια. Αλλα οταν βλεπεις οτι δεν την διαγράφει ουτε καν η ΝΔ καταλαβαινεις τα άλλα τα μουνοπανα εκει στο κομμα τι μπουρδελα ειναι

Ετσι θα ξεκινουσε ο κοσμος να εχει λιγο εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη , οταν βγαινει η αλλη και λεει ψέματα και δεν γινεται τίποτα ρε μαλάκες σε τι να εχει εμπιστοσυνη ο κοσμος ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006

επειδή πήρε 20% η νδ?
Η απλή αναλογική ειναι αυτονοητο οτι εξευτελίστηκε πλήρως. Πηγαμε σε εκλογες με απλη αναλογική χωρις καμια διαθεση συνεργασιας κανενός με κανέναν. Και εν οψει της ακυβερνησιας γιγαντωθηκε το πρωτο κομμα. Ναι, εξευτελίσθηκε πληρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom