Και τι εννοεις? Οτι εγινε η κοπτορραπτική για να κατηγορηθει ο σταθμαρχης, που ειχε ηδη ομολογησει και οχι ο νεκρος μηχανοδηγος? Εγω ειλικρινα ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εξυπηρετησε η κοπτορραπτική απο τη στιγμη που στον ανακριτη οι συνομιλιες πηγαν κανονικες, και πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω ( ή μαλλον καταλαβαινω) γιατι ξαφνικα επανεμφανιζεται κατι λιγο πολυ γνωστο, ανευ ουσιαστικής σημασιας, χωρις να λεγεται ποιος το εκανε και γιατι, και μάλιστα η ανάδειξη να γινεται απο ΜΜΕ συγκεκριμενου δυσαρεστημένου με την κυβερνηση επιχειρηματία.
Εννοώ ότι με τις εκλογές φάτσα-κάρτα και τον κόσμο έξαλλο έπρεπε να βρεθεί εξιλαστήριο θύμα, να του χρεώσουν τα πάντα.
Νομίζω εσύ έλεγες τότε ότι ο Αμερικανός σύμβουλος του Μητσοτάκη του συνέστησε αναβολή των εκλογών, για κάποιο διάστημα που οι ψυχολόγοι είχαν εκτιμήσει ότι χρειάζεται για την εκτόνωση της συλλογικής οργής. Και του έδινες και εύσημα που άκουσε το Σύμβουλο.
Αν θέλεις τη γνώμη μου γιατί τώρα, δεδομένου και ότι τον σκίζει ο Παπαχελάς εδώ και καιρό με άρθρα φαρμάκι, μάλλον τελειώνει το λάδι στο καντήλι του Μητσοτάκη.
Αλλά αυτό μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας μετά τις ευρωεκλογές.
Είναι παραπλήσιος με το διάλογο που κάναμε για τα εκλογικά ποσοστά του Τσίπρα και πως αυτά επηρεάζουν τις εξελίξεις στο κόμμα του.