Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
μπανανια αφρικανικη χωρα της ευεωπης η ελλαδα.....σιγουρη νοθεια στης εκλογες απο τον μουλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μπορεί κάποιος να απαντησει;;;

Το "ΒΑΣΙΛΗ ΦΥΓΕ" απευθυνοταν όπως αποδειχτηκε σε ενα αλλο τρενο,ασχετο

Γιατι δεν βρεθηκε η αληθινή συνομιλία που ο σταθμαρχης θα λεει οντως στο μοιραιο τρένο "ΚΩΣΤΑ ΦΥΓΕ"(δεν ξερω τυχαιο ονομα εβαλα),ωστε να μην γινει η κοπτοραπτικη;;;Το ιδιο δεν θα ηταν;
Ελα ντε.... Στον ανακριτη ομως ειναι χωρις κοψιματα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Λογικό,αλλά για να μπει το μοιραιο τρένο στη μοιραία γραμμη προφανως ο σταθμαρχης το οδηγησε εκει.
Αρα καπου θα υπάρχει μια τετοια φραση πχ "μπες στην καθοδο"
Μάλλον υπάρχει μόνον ο διάλογος με το φωτοσημο των Ν. Πόρων. Το οποίο δε δίνει την εντύπωση που δίνει το "Βασίλη φύγε". Δεν εξυπηρετεί το επιδιωκόμενο αφήγημα.
Πιο πιθανό ο οδηγός της επιβατικής να απάντησε κανένα οκ ή καλώς και να ξεκίνησε.
Ενώ το "Βασίλη φύγε", έτσι όπως το μετέφεραν στο ΠΘ, δείχνει δισταγμό του οδηγού και ζήτηση επιβεβαίωσης από το Σταθμάρχη. Οπότε να' σου κι ο τονισμός των, υπαρκτών βέβαια, ευθυνών του Σταθμαρχη. Στον οποίον ο Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να χρεώσει τα πάντα και να το παίξει Πόντιος Πιλάτος για το μερίδιο κυβερνητικων ευθυνών.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.833
Πόντοι
25.186
Μάλλον υπάρχει μόνον ο διάλογος με το φωτοσημο των Ν. Πόρων. Το οποίο δε δίνει την εντύπωση που δίνει το "Βασίλη φύγε". Δεν εξυπηρετεί το επιδιωκόμενο αφήγημα.
Πιο πιθανό ο οδηγός της επιβατικής να απάντησε κανένα οκ ή καλώς και να ξεκίνησε.
Ενώ το "Βασίλη φύγε", έτσι όπως το μετέφεραν στο ΠΘ, δείχνει δισταγμό του οδηγού και ζήτηση επιβεβαίωσης από το Σταθμάρχη. Οπότε να' σου κι ο τονισμός των, υπαρκτών βέβαια, ευθυνών του Σταθμαρχη. Στον οποίον ο Μητσοτάκης βρήκε την ευκαιρία να χρεώσει τα πάντα και να το παίξει Πόντιος Πιλάτος για το μερίδιο κυβερνητικων ευθυνών.
Συμφωνω,ειναι η πιο λογικη εξηγηση.
Ειναι ομως σχεδον τρομακτικο,αν εγινε ετσι.

Και ως προς το ποιος στα αληθεια ευθυνεται.
και ως προς τις ευθύνες του Μητσοτακη,δηλαδη την ωρα της τραγωδίας σκεφτεσαι τετοια μηχανορραφια;;

Το πιο γελοιο βεβαια ειναι οτι ο ανακριτης εχει το αληθινό,αλλα εμεις μαθαμε το ψευτικο,αρα η Νο1 εγνοια της κυβερνησης ηταν οι εντυπώσεις της κοινης γνώμης!

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: resp

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και τι εννοεις? Οτι εγινε η κοπτορραπτική για να κατηγορηθει ο σταθμαρχης, που ειχε ηδη ομολογησει και οχι ο νεκρος μηχανοδηγος? Εγω ειλικρινα ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εξυπηρετησε η κοπτορραπτική απο τη στιγμη που στον ανακριτη οι συνομιλιες πηγαν κανονικες, και πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω ( ή μαλλον καταλαβαινω) γιατι ξαφνικα επανεμφανιζεται κατι λιγο πολυ γνωστο, ανευ ουσιαστικής σημασιας, χωρις να λεγεται ποιος το εκανε και γιατι, και μάλιστα η ανάδειξη να γινεται απο ΜΜΕ συγκεκριμενου δυσαρεστημένου με την κυβερνηση επιχειρηματία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
για να πει το παραμυθι ο μουλος στο διαγγελμα.....και να κρυψει οτι κρυβουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Και τι εννοεις? Οτι εγινε η κοπτορραπτική για να κατηγορηθει ο σταθμαρχης, που ειχε ηδη ομολογησει και οχι ο νεκρος μηχανοδηγος? Εγω ειλικρινα ακομη δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εξυπηρετησε η κοπτορραπτική απο τη στιγμη που στον ανακριτη οι συνομιλιες πηγαν κανονικες, και πολυ περισσοτερο δεν καταλαβαινω ( ή μαλλον καταλαβαινω) γιατι ξαφνικα επανεμφανιζεται κατι λιγο πολυ γνωστο, ανευ ουσιαστικής σημασιας, χωρις να λεγεται ποιος το εκανε και γιατι, και μάλιστα η ανάδειξη να γινεται απο ΜΜΕ συγκεκριμενου δυσαρεστημένου με την κυβερνηση επιχειρηματία.
Εννοώ ότι με τις εκλογές φάτσα-κάρτα και τον κόσμο έξαλλο έπρεπε να βρεθεί εξιλαστήριο θύμα, να του χρεώσουν τα πάντα.
Νομίζω εσύ έλεγες τότε ότι ο Αμερικανός σύμβουλος του Μητσοτάκη του συνέστησε αναβολή των εκλογών, για κάποιο διάστημα που οι ψυχολόγοι είχαν εκτιμήσει ότι χρειάζεται για την εκτόνωση της συλλογικής οργής. Και του έδινες και εύσημα που άκουσε το Σύμβουλο.
Αν θέλεις τη γνώμη μου γιατί τώρα, δεδομένου και ότι τον σκίζει ο Παπαχελάς εδώ και καιρό με άρθρα φαρμάκι, μάλλον τελειώνει το λάδι στο καντήλι του Μητσοτάκη.
Αλλά αυτό μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας μετά τις ευρωεκλογές.
Είναι παραπλήσιος με το διάλογο που κάναμε για τα εκλογικά ποσοστά του Τσίπρα και πως αυτά επηρεάζουν τις εξελίξεις στο κόμμα του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.904
Πόντοι
5.506
«Καλησπέρα κ. Βούλτεψη. Λέγομαι Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια. Είμαι κάτοικος Π. Φαληρου. Έχασα την κόρη μου στο τρένο των Τεμπών. Ήταν η μικρότερη φοιτήτρια στο τρένο. Μολις 6 μήνες φοιτήτρια. Δεν θεωρώ πως το έγκλημα των Τεμπών… μπαγιατεψε… Υπερβολές θα μου πείτε. Έτσι το συζητήσαμε για να την πούμε στον Κασσελάκη που ζήτησε…εκλογές. ΑΛΛΑ εγώ δεν θεωρώ πως τα λουλούδια του τρένου από 15 χρόνων έως 55….. μπαγιάτεψαν. Οι γονείς αυτά τα λόγια τα θεωρούν βλασφημία. Γιατί εγώ όταν με έβγαζε έξω ο κύριος Κίνας να σας εξετάσει στο Ασκληπιείο στα επείγοντα ορθοπεδικά περιστατικά κλείνοντας έξω όλο το προσωπικό το νοσηλευτικό κ αφήνοντας να περιμένουν με κατάγματα οσφυαλγίες κλπκλπ κόσμος που ερχόταν με επείγον περιστατικό να εξεταστούν αλλά… περίμεναν εσάς να εξεταστεί τε που περνούσατε από την πλαινη πόρτα συνοδεία του κ Κίνα λέγοντας ο ίδιος περάστε έξω θέλω να εξετάσω την Σοφία…δηλ εσάς. Εγώ δεν αντιδρούσα γιατί θα έβρισκα τον μπελά μου και από αυτήν την δουλειά ζούσα και σπούδαζα την οικογένεια μου τα παιδιά μου… αν κ ήσασταν όντως μπαγιάτικη… και το πόδι σας ήταν να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία και όχι επείγον. Αυτά τα ζούσα χρόνια. Είχατε έρθει τρεις φορές κατά τον ίδιο τρόπο στα ΤΕΠ του Ασκληπιείου Βούλας, ομως εγώ ποτέ δεν θεωρούσα μπαγιάτικο το πόδι σας. Απλά σεβόμουν ότι πονούσατε και έβγαινα κλωτσιδον να σας εξετάσει ο ιατρός μας και δη διευθυντής ορθοπεδικός. Μετά τιμής Ντόλκα Παπαγγελή Μαρια»

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εννοώ ότι με τις εκλογές φάτσα-κάρτα και τον κόσμο έξαλλο έπρεπε να βρεθεί εξιλαστήριο θύμα, να του χρεώσουν τα πάντα.
Νομίζω εσύ έλεγες τότε ότι ο Αμερικανός σύμβουλος του Μητσοτάκη του συνέστησε αναβολή των εκλογών, για κάποιο διάστημα που οι ψυχολόγοι είχαν εκτιμήσει ότι χρειάζεται για την εκτόνωση της συλλογικής οργής. Και του έδινες και εύσημα που άκουσε το Σύμβουλο.
Αν θέλεις τη γνώμη μου γιατί τώρα, δεδομένου και ότι τον σκίζει ο Παπαχελάς εδώ και καιρό με άρθρα φαρμάκι, μάλλον τελειώνει το λάδι στο καντήλι του Μητσοτάκη.
Είναι παραπλήσιος με το διάλογο που κάναμε για τα εκλογικά ποσοστά του Τσίπρα και πως αυτά επηρεάζουν τις εξελίξεις στο κόμμα του.
Μα ο σταθμαρχης ποτέ δεν αποποιηθηκε την ευθυνη του. Δεν λεω οτι δεν εγινε η κοπτορραπτική απο αυτους που το μετεδωσαν, αλλά μου φαινεται χαζο αυτο. Και κατι ακομη. Να εισαι σιγουρος οτι κανενας λαος δεν αλλάζει την κυβερνηση του αν δεν υπαρχει εναλλακτική.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.754
Πόντοι
12.056
Μην αποκλείουμε έλλειψη αντιπολίτευσης να τραβήξει το καλοκαίρι την χώρα σε εκλογές για να πάρει τους 180

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην αποκλείουμε έλλειψη αντιπολίτευσης να τραβήξει το καλοκαίρι την χώρα σε εκλογές για να πάρει τους 180
Το σεναριο εκλογων τον Ιουλιο εχει παιξει παραδοξως αλλά το αποκλειω γιατι δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λόγος να γινει. Πώς θα παρει 180?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.754
Πόντοι
12.056
Το σεναριο εκλογων τον Ιουλιο εχει παιξει παραδοξως αλλά το αποκλειω γιατι δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λόγος να γινει.
Η αλλαγή του Συντάγματος είναι πολύ σοβαρός λόγος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.857
Πόντοι
3.656
Μη γράφεις τέτοια, γιατί θα μπουν οι γνωστοί γαλάζιοι κεκράκτες, να σε κατηγορήσουν ότι εκμεταλλεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο για κομματικούς λόγους.
Ε δεν έχουν και κανένα άλλο επιχείρημα γιαυτό

σε λίγο θα σου λένε ότι είναι ξεπερασμένο θέμα και ποιος ασχολείται 1 χρόνο πριν τι έγινε...

πολιτική παιδεία :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom