Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αυτό σου λέει δεν πέθαναν απλά,δολοφονήθηκαν.
Πρώτον δεν ξέρει να γράφει Ελληνικά γιατί το καν δεν είναι το ίδιο με το απλά.
Δεύτερον σοβαρά τώρα τους δολοφόνησε ο Κωστάκης; Και πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση επειδή συνέβη ένα σιδηροδρομικό συστύχημα;
Ξαναλέω πως αν συνεχίσετε τις μαλακίες αυτές ο μέσος Έλληνας θα συμπαθήσει τον Κούλη και θα το δείτε!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ορισμός θανάτου:

Ορισμός δολοφονίας:

Εαν γνωριζεις ελληνικα μπορεις να διαβασεις
Εγώ μια χαρά Ελληνικά ξέρω, εσύ δεν ξέρεις αλλά δεν θα το συνεχίσω όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά διότι ο κίνδυνος που προανέφερα είναι υπαρκτός

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Δεύτερον σοβαρά τώρα τους δολοφόνησε ο Κωστάκης; Και πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση επειδή συνέβη ένα σιδηροδρομικό συστύχημα;
Ξαναλέω πως αν συνεχίσετε τις μαλακίες αυτές ο μέσος Έλληνας θα συμπαθήσει τον Κούλη και θα το δείτε!!
Μυστη φιλολογος εισαι; :confused:

Τη διαφορα της πουτσας με της βουρτσας ; Θα μας την εξηγησεις ;

Ζεις ελλαδα ή πουτσα σου;

Ξερεις τι συνεβη στα Τεμπη 28.2.2023;

Δεν συνεβη ενα απλα σιδηροδρομικο δυστυχημα τυπε.Δυο τρενα συγκρουστηκαν μεταξυ τους,οπου το ενα μετεφερε παρανομα υλικα,που προξενησε την εκρηξη τους και το "λιωσιμο" υλικων και σαρκας.

Εαν ηταν σιδηροδρομικο δυστυχημα χωρις την εκρηξη,θα μιλαγαμε διαφορετικα σημερα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256
Οχι τυπε 41% πρεπει να παρει....που του λεγανε οτι τα τρενα ειναι επικινδυνα και αυτος δεν εκανε τιποτα και τα αφηνε ολα στη τυχη.Που εφαγε ποσα εκ ευρω απο την ΕΕ που προοριζονταν για συστηματα ασφαλειας ωστε να μην γινονται τετοια δυστυχηματα.

Ελληνικα δεν ξερω αν ξερεις αλλα κατι δεν παει καλα στο κεφαλι σου αμα τα λες αυτα....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256

Δεν συνεβη ενα απλα σιδηροδρομικο δυστυχημα τυπε.Δυο τρενα συγκρουστηκαν μεταξυ τους,οπου το ενα μετεφερε παρανομα υλικα,που προξενησε την εκρηξη τους και το "λιωσιμο" υλικων και σαρκας.

Εαν ηταν σιδηροδρομικο δυστυχημα χωρις την εκρηξη,θα μιλαγαμε διαφορετικα σημερα
Ελαααααααα μωρε ενα δυστυχημα ηταν.....αμα ηταν βεβαια το δικο του παιδι μεσα στο τρενο θα ξεχνουσε Ελληνικα,τροπους και θα ηθελε το κεφαλι του Μητσοτακη.

• Like
Αντιδράσεις: riding

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Αλήθεια τώρα; Γιατί αν ισχύει αυτό είναι ελαφρυντικό για τον Κωστάκη (και τον Σπίρτζη βεβαίως) που δεν είχαν φροντίσει από το 2017 μέχρι το 2023 να μπει τηλεδιοίηση! Αφού φταίει το παράνομο φορτίο λέμε θα ήταν γνώστης ο υπουργός της παρανομίας; Εντός ΟΣΕ γινόταν αυτά!
Ούτε επιχειρήματα της προκοπής δεν έχετε καημένοι ζαίοι γι' αυτό θα τρώμε τον Κούλη στη μάπα για καιρό ακόμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ελαααααααα μωρε ενα δυστυχημα ηταν.....αμα ηταν βεβαια το δικο του παιδι μεσα στο τρενο θα ξεχνουσε Ελληνικα,τροπους και θα ηθελε το κεφαλι του Μητσοτακη.
Εσύ γελοίε έχεις χάσει παιδί; Γιατί εγώ έχω χάσει και ξέρω τί είναι ο πόνος αυτός από πρώτο χέρι!
Άμετέ μου και στο διάολο τώρα που δήθεν σαν πήρε ο πόνος για τα ξένα παιδιά!! Ευκαιρία για φασαρίες βρήκατε απλά...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256
Εσύ γελοίε έχεις χάσει παιδί; Γιατί εγώ έχω χάσει και ξέρω τί είναι ο πόνος αυτός από πρώτο χέρι!
Άμετέ μου και στο διάολο τώρα που δήθεν σαν πήρε ο πόνος για τα ξένα παιδιά!! Ευκαιρία για φασαρίες βρήκατε απλά...
Καταρχην λυπαμαι για το παιδι σου....

Απο εκει περα γελοιος εισαι εσυ νουμερο.Αντε και στο διαολο να πας εσυ και ολο το συναφι σου που λεει "ελα μωρε ενα δυστηχημα ηταν"....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πολιτική σπέκουλα πάνω στον θάνατο ξένων παιδιών κάνετε, αυτό κάνετε!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αλήθεια τώρα; Γιατί αν ισχύει αυτό είναι ελαφρυντικό για τον Κωστάκη (και τον Σπίρτζη βεβαίως) που δεν είχαν φροντίσει από το 2017 μέχρι το 2023 να μπει τηλεδιοίηση! Αφού φταίει το παράνομο φορτίο λέμε θα ήταν γνώστης ο υπουργός της παρανομίας; Εντός ΟΣΕ γινόταν αυτά!
Ούτε επιχειρήματα της προκοπής δεν έχετε καημένοι ζαίοι γι' αυτό θα τρώμε τον Κούλη στη μάπα για καιρό ακόμα.
Eχεις απολυτο δικιο. Αλλά βλεπεις οτι δεν υπαρχει επικοινωνια. Τους εξηγεις κατι τεκμηριωμενα και σου απαντουν οτι "ελιωσε ο κοσμος στη συγκρουση απο την εκρηξη".
Οταν ελεγα προ εβδομαδων οτι θα "συνεφερε" την κυβερνηση να οφειλονται οι θανατοι σε παρανομο φορτιο (το ειπε αργοτερα εμμεσως και ο Αδωνης), καποιοι εξερραγησαν. Το οτι επιμενουν καποιοι στο παρανομο φορτιο, ριχνει νερο στο μυλο της κυβερνησης, αλλά δεν το καταλαβαινουν.

Τωρα το λες κι εσυ, απλως θα τα ακουσεις κι εσυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολιτική σπέκουλα πάνω στον θάνατο ξένων παιδιών κάνετε, αυτό κάνετε!!
Τωρα το καταλαβες? Νομιζεις οτι τους νοιαζει για τους πεθαμενους?
Και για την υποθεση του Μιχου, νομιζεις τους νοιαζει η ανηλικη?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καταρχην λυπαμαι για το παιδι σου....

Απο εκει περα γελοιος εισαι εσυ νουμερο.Αντε και στο διαολο να πας εσυ και ολο το συναφι σου που λεει "ελα μωρε ενα δυστηχημα ηταν"....
Έχεις βιώσει ρε καταγκιόζη τον πόνο αυτόν; Ούτε τον έχεις ούτε και στο εύχομαι όσο μαλάκας κι αν είσαι! Οπότε σεβαστείτε τους νεκρούς, μην κάνετε τον πόνο κάποιων πανηγύρι δικό σας!

Σάλτα και γαμήσου ζώον που δεν σέβεσαι τίποτα για να κάνεις φιγούρα σε ένα μπουρδελοσάιτ!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατρε (ειναι και συναδελφος σου κιολας),
Καλο θα ηταν να μην λεμε με μεγαλη ευκολια αυτο το θεόχαζο επιχείρημα ("αν ηταν το παιδι σου").
Επειδη ξερω καποια πραγματα για τον συγκεκριμενο, καλο θα ηταν να διαγραψεις το συγκεκριμενο ποστ. Κι αλλη φορα πιο προσεκτικα, δεν ξερεις πού απευθυνεις κατι.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256
Έχεις βιώσει ρε καταγκιόζη τον πόνο αυτόν; Ούτε τον έχεις ούτε και στο εύχομαι όσο μαλάκας κι αν είσαι! Οπότε σεβαστείτε τους νεκρούς, μην κάνετε τον πόνο κάποιων πανηγύρι δικό σας!
Αν εχεις βιωσει τον πονο οπως ισχυριζεσαι σκουπιδι θα επρεπε εσυ να σκουζεις περισσοτερο απο εμας και οχι να λες οτι ειναι πολιτικη σπεκουλα το να φωναζουμε για μια κυβερνηση που λιγες μερες πριν ελεγε οτι τα τρενα ειναι απολυτως ασφαλη ενω ηξερε οτι δεν ηταν.

Θα επρεπε εσυ γαμημενε να ζητας κεφαλια να πεσουν και οχι να τα βαζεις με οσους διαμαρτυρονται....

Τραβα γαμησου λοιπον που δηθεν σεβεσαι τους νεκρους....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Σάλτα και γαμήσου ζώον που δεν σέβεσαι τίποτα για να κάνεις φιγούρα σε ένα μπουρδελοσάιτ!!
Ηρεμα φιλε, αστο

Αν εχεις βιωσει τον πονο οπως ισχυριζεσαι σκουπιδι θα επρεπε εσυ να σκουζεις περισσοτερο απο εμας και οχι να λες οτι ειναι πολιτικη σπεκουλα το να φωναζουμε για μια κυβερνηση που λιγες μερες πριν ελεγε οτι τα τρενα ειναι απολυτως ασφαλη ενω ηξερε οτι δεν ηταν.

Θα επρεπε εσυ γαμημενε να ζητας κεφαλια να πεσουν και οχι να τα βαζεις με οσους διαμαρτυρονται....

Τραβα γαμησου λοιπον που δηθεν σεβεσαι τους νεκρους....
Ρε συ, ελεος, σταματα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256
Γιατρε (ειναι και συναδελφος σου κιολας),
Καλο θα ηταν να μην λεμε με μεγαλη ευκολια αυτο το θεόχαζο επιχείρημα ("αν ηταν το παιδι σου").
Επειδη ξερω καποια πραγματα για τον συγκεκριμενο, καλο θα ηταν να διαγραψεις το συγκεκριμενο ποστ. Κι αλλη φορα πιο προσεκτικα, δεν ξερεις πού απευθυνεις κατι.
Στα αρχιδια μου οποιος και αν ειναι.....απο τη στιγμη που ξεφουρνισε αυτη τη κρετινια θα φαει τα γαμωσταυριδια του.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Eχεις απολυτο δικιο. Αλλά βλεπεις οτι δεν υπαρχει επικοινωνια. Τους εξηγεις κατι τεκμηριωμενα και σου απαντουν οτι "ελιωσε ο κοσμος στη συγκρουση απο την εκρηξη".
Οταν ελεγα προ εβδομαδων οτι θα "συνεφερε" την κυβερνηση να οφειλονται οι θανατοι σε παρανομο φορτιο (το ειπε αργοτερα εμμεσως και ο Αδωνης), καποιοι εξερραγησαν. Το οτι επιμενουν καποιοι στο παρανομο φορτιο, ριχνει νερο στο μυλο της κυβερνησης, αλλά δεν το καταλαβαινουν.

Τωρα το λες κι εσυ, απλως θα τα ακουσεις κι εσυ.

Τωρα το καταλαβες? Νομιζεις οτι τους νοιαζει για τους πεθαμενους?
Και για την υποθεση του Μιχου, νομιζεις τους νοιαζει η ανηλικη?
Μιλάμε με απόλυτα κτήνη αλλά κι εσύ γιατί το συνεχίζεις, λες και θα βάλεις μυαλό σε τέτοιους ηλίθιους;
Εσένα βέβαια μπορεί και να σε συμφέρει να φανερώνεται η βλακεία τους γιατί μακροπρέθεσμα την ΝΔτΚ θα οφελήσει αυτό, αλλά αυτοί είναι τόσο βλάκες που ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Στα αρχιδια μου οποιος και αν ειναι.....απο τη στιγμη που ξεφουρνισε αυτη τη κρετινια θα φαει τα γαμωσταυριδια του.
Στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο εγώ ΗΛΙΘΙΕ, που θα μου κάνεις και κύρηγμα ηθικής πως διαχειρίζοται τον πόνο της απώλειας, άντε και γαμήσου ακόμα μια φορά γελοίε!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μιλάμε με απόλυτα κτήνη αλλά κι εσύ γιατί το συνεχίζεις, λες και θα βάλεις μυαλό σε τέτοιους ηλίθιους;
Εσένα βέβαια μπορεί και να σε συμφέρει να φανερώνεται η βλακεία τους γιατί μακροπρέθεσμα την ΝΔτΚ θα οφελήσει αυτό, αλλά αυτοί είναι τόσο βλάκες που ούτε αυτό δεν καταλαβαίνουν!
Δεν πειραζει γιατρε μου, ολα καλα, ας ηρεμησουμε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.924
Πόντοι
6.256
Στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο εγώ ΗΛΙΘΙΕ, που θα μου κάνεις και κύρηγμα ηθικής πως διαχειρίζοται τον πόνο της απώλειας, άντε και γαμήσου ακόμα μια φορά γελοίε!!
Σκασε ανθρωπινο μουνοπανο......

Δεν πειραζει γιατρε μου, ολα καλα, ας ηρεμησουμε
Δεν πειραζει οντως αρκει να ψοφησει σημερα κιολας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom