Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
τυπε δεν εχω αρνηθει οτι πολυ παλια ειχα πολυ στενες σχεσεις με το κωμα που υποστηριζεις ......και βεβαια γνωριζω αρκετους και γνωριζα ακομα περισσοτερους καποια εποχη,δεν φυτρωσα....και παραμενω ανενταχτος απο τοτε σε καποιο κωμα ,ομως δεν κρυβω οτι θεωρω το κκε μακραν ως προταση εξουσιας την πλεον σοβαρη και εντιμη.....
Απο νέα δημοκρατία
Σε κκε;;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.471
Πόντοι
25.467
Δεν διαφωνω τύπε
Θυμασαι οτι τον Μαιο ψηφισα ΠΑΣΟΚ επειδη μια φιλη μου ηταν υποψηφια βουλευτης
Σε πληροφορω οτι δεν πηγε πολυ καλα, μολονοτι ειναι μια εξαιρετικη επιστημονας και εκπληκτικος ανθρωπος. Και την περασε ενας γλιτσας, που οπου και να τον πιασεις λερωνεσαι.

Και μια και το θέμα επανήλθε, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, την οποία θα επιθυμούσα να μην την αφήσετε αναπάντητη.

Εσείς, ως δικηγόρος, θα συμβουλεύατε ποτέ έναν πελάτη σας να υπογράψει κάτι δεσμευτικό χωρίς να το έχετε διαβάσει εσείς, ή τουλάχιστον αυτός; :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και μια και το θέμα επανήλθε, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, την οποία θα επιθυμούσα να μην την αφήσετε αναπάντητη.

Εσείς, ως δικηγόρος, θα συμβουλεύατε ποτέ έναν πελάτη σας να υπογράψει κάτι δεσμευτικό χωρίς να το έχετε διαβάσει εσείς, ή τουλάχιστον αυτός; :sunglasses:
Η απαντηση ειναι πανευκολη, φυσικα οχι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.471
Πόντοι
25.467

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Αυτές είναι οι καλές κωλοτούμπες. Όχι σαν μερικούς Αδώνιδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστώ.
ο αδωνης πηγε απλως απο τον καμπινε στο σαλονι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτές είναι οι καλές κωλοτούμπες. Όχι σαν μερικούς Αδώνιδες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστώ.
Ενας θειος μου, απο ΚΚΕ (και μαλιστα με εξοριες και ταγματα ανεπιθυμητων) και φωτογραφιες στο σαλονι αγκαλια με τον Μικη, μοιραζε πριν χρονια ψηφοδελτια του Κασιδιαρη. Πώς σας ακουγεται? Δεν μπηκα καν στον κοπο να συζητησω μαζι του το γιατι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.939
Πόντοι
3.656
λάθος

ο άδωνης έφερε τον καμπινέ στο σαλόνι μαζί με όλες τις μυρωδιές

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.471
Πόντοι
25.467
Ενας θειος μου, απο ΚΚΕ (και μαλιστα με εξοριες και ταγματα ανεπιθυμητων) και φωτογραφιες στο σαλονι αγκαλια με τον Μικη, μοιραζε πριν χρονια ψηφοδελτια του Κασιδιαρη. Πώς σας ακουγεται? Δεν μπηκα καν στον κοπο να συζητησω μαζι του το γιατι.

Φυσιολογικός μου ακούγεται ως θείος σας.

(Αστειεύομαι βέβαια).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
Δεν διαφωνω τύπε
Θυμασαι οτι τον Μαιο ψηφισα ΠΑΣΟΚ επειδη μια φιλη μου ηταν υποψηφια βουλευτης.
Σε πληροφορω οτι δεν πηγε πολυ καλα, μολονοτι ειναι μια εξαιρετικη επιστημονας και εκπληκτικος ανθρωπος. Και την περασε ενας γλιτσας, που οπου και να τον πιασεις λερωνεσαι.
Το σοβαρό πρόβλημα είναι το εκλογικό σώμα που υποστηρίζει τέτοιους τύπους ...έχει τύχει να γνωρίζω προσωπικά υπουργούς χωρίς να ασχολουμε με την πολιτική .....οι περισσότεροι είμαι λαοπλανοι κ μπορούν να σου πουν ψέμμα χωρίς να νιώθουν ενοχές αλλά κ να πουλάνε φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες σε αντίθεση που ένας σοβαρός επιχειρηματίας- επιστήμονας δεν μπορεί να το κάνει γιατί θα νιώθει ενοχές ..

Πριν λίγα χρόνια εξηγουσαμε στην Βάθης ( υπουργείο )μετατροπές σε κάποιο πρόγραμμα του αναπτυξιακού νόμου που πρέπει να αλλάξει κ ήταν σαν να μιλούσαμε σε ντουβαρια .............

για αυτό εκνευρίστηκα έφυγα και πήγα μετέπειτα σε στούντιοκορίτσο:confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Δεν διαφωνω τύπε
Θυμασαι οτι τον Μαιο ψηφισα ΠΑΣΟΚ επειδη μια φιλη μου ηταν υποψηφια βουλευτης.
ωπα ωπα ,τωρα το ειδα αυτο.....αν καταλαβα ,εφτασες στο σημειο να ριξεις πασοκ για να αυξησεις τις πιθανοτητες να τον χωσεις σε φιλη σου πασοκα και τελικα αυτη εκατσε σε γλιτσα....ουτε τωρα δε γαμησες δηλαδη?....τελικα η κολομβια ειναι μονοδρομος ,σε βλεπω μεταναστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom