You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 417K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Θα σου ελεγα να συρεις σε καμμια τραβελοπουτσα αλλα το εχεις κανει ηδη φελλε....βρε άντε και σύρε. Βλάκα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουτσα στο κωλο θα θελες καθαρμα.....θέλω αντίστροφο ιγκνορ,
να μην βλέπουν τα μηνύματα μου οι ανταρσύα
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Nαι τρωω παλιομαλάκα πούτσα. Όπως αι εσύ εξάλου. Μουνόπανο. Αφου βρίζεις βρίζω.Θα σου ελεγα να συρεις σε καμμια τραβελοπουτσα αλλα το εχεις κανει ηδη φελλε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουτσα στο κωλο θα θελες καθαρμα.....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Φυσικά και ισχύουν αυτά που λες αλλά ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΙΝΕΙ. Αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ... αυτή είναι η λύση. Ναι ή όχι;
Σε όλες τις υπόλοιπες στάνες ο κτηνοτρόφος είναι αυτός που ορίζει το πόσο γάλα πρέπει να δίνει η στάνη. Μόνο στη δική μας στάνη ορίζει η ίδια το πόσο γάλα πρέπει να δίνει.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Μιλάμε αδερφέ για το ποιόν του γάλακτος ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.Σε όλες τις υπόλοιπες στάνες ο κτηνοτρόφος είναι αυτός που ορίζει το πόσο γάλα πρέπει να δίνει η στάνη. Μόνο στη δική μας στάνη ορίζει η ίδια το πόσο γάλα πρέπει να δίνει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Ολο στα ασπρα υγρα το πας αρρωστε!!!Μιλάμε αδερφέ για το ποιόν του γάλακτος ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
ΧΑΧΑ ναι. τόσο άρρωστος όσο εσύ. Κλασσικός υπάνθρωπος που όταν δεν έχει επιχειρήματα λέει για σεξουαλικά. Καλή συνέχεια υπάνθρωπε και ανθρωπάριο.Ολο στα ασπρα υγρα το πας αρρωστε!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Μιλάμε αδερφέ για το ποιόν του γάλακτος ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.
Λανθάνετε. Η ποιότητα εξαρτάται τόσο από τη διατροφή, όσο και από την διαχείριση.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Η ποιότητα δεν μπορεί να αλλάξει όμως ρε συ Άγιε. Η διατροφή των ζωντανών μας είναι συγκεκριμένη δυστυχώς.Λανθάνετε. Η ποιότητα εξαρτάται τόσο από τη διατροφή, όσο και από την διαχείριση.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
ΧΑΧΑ ναι. τόσο άρρωστος όσο εσύ. Κλασσικός υπάνθρωπος που όταν δεν έχει επιχειρήματα λέει για σεξουαλικά. Καλή συνέχεια υπάνθρωπε και ανθρωπάριο.
Nαι τρωω παλιομαλάκα πούτσα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
Η ποιότητα στην πολιτική εξαρτάται από την παιδεία του εκλογικού σώματος.
Η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όταν με το που εκφράζει κάποιος μια άποψη η μόνιμη απάντηση είναι ''ναι γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο"
Όποιος βολεύεται με τα σκατά στο τέλος θα γίνει μέρος αυτών.
Η οποία δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όταν με το που εκφράζει κάποιος μια άποψη η μόνιμη απάντηση είναι ''ναι γιατί δεν υπάρχει κάτι καλύτερο"
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.468
- Πόντοι
- 2.356
Το καλύτερο ήταν Ο Τζήμερος και η Δημιουργία. Ο κόσμος εδώ όμως θέλει υποσχέσειςνκαι λαικισμό. Και τον γκόμενο της γυναίκας του θα ψήφιζε ο Ελληνας αρκεί να του υποσχεθεί. Απλά ο Μητσιτάκης είναι ο ομόφθαλμος... αυτό έχω να πω. Δυστυχώς ξαναλέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η μόνη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ επιλογη παιδιά. Τίποτα άλλο.Η ποιότητα στην πολιτική εξαρτάται από την παιδεία του εκλογικού σώματος.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Η ποιότητα δεν μπορεί να αλλάξει όμως ρε συ Άγιε. Η διατροφή των ζωντανών μας είναι συγκεκριμένη δυστυχώς.
Πολύ μοιρολατρικό, και σε παντελή αντίθεση με το όραμα Μητσοτάκη (τουλάχιστον με την μετατροπή της Ελλάδας "και των ζωντανών της" σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα όπως ευαγγελίζεται. Εκτός αν το σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα εξαντλείται με την εξυπηρέτηση μόνον των ΛΟΑΤΚΙ ζωντανών).
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
Το ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία λογική πορεία σε αυτό που λες έτσι?Το καλύτερο ήταν Ο Τζήμερος και η Δημιουργία. Ο κόσμος εδώ όμως θέλει υποσχέσειςνκαι λαικισμό. Και τον γκόμενο της γυναίκας του θα ψήφιζε ο Ελληνας αρκεί να του υποσχεθεί. Απλά ο Μητσιτάκης είναι ο ομόφθαλμος... αυτό έχω να πω. Δυστυχώς ξαναλέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η μόνη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ επιλογη παιδιά. Τίποτα άλλο.
Η φάση σου είναι κάπως έτσι :
''δε μου αρέσουν οι ντολμάδες κάνω εμετό....αλλά επειδή τους έχουν σε προσφορά και βαριέμαι να ψάξω άλλες η μόνη λογική λύση για μένα είναι οι ντολμάδες....βασικά οι ντολμάδες γαμάνε....καλά είστε μαλάκες που δε τρώτε ντολμάδες?''
Στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν γράφεις αυτόΈχω προσπαθήσει να κάνω κανονική συζήτηση μαζί σου και έχεις αποδείξει σε όλους ότι είσαι ένα τρολλ που λες βλακείες, παραθέτεις κείμενα που δεν έχεις διαβάσει και όταν σου εξηγούν ότι λες βλακείες κάνεις την πάπια.
Σε κάθε θέμα βάζεις την κασέτα και λες τα ίδια και τα ίδια μήπως και τσιμπήσει κανένας και σε πιστέψει.
Διάβασε καλά τι είπα τρολλιά....το 90% πιστεύεις ότι επιχειρείται συγκάληψη αλλά επειδή είμαστε ένας διεφθαρμένος ατομιστής λαός δεν ενδιαφέρονται και πάνε και ψηφίζουν όποιον τους βολεύει.
Τόσο δυσνόητο είναι?
Αυτό το γράφεις αλλού
Αλλάζεις από βδομάδα σε βδομάδα
Να τι έλεγε το συγκεκριμένο μήνυμά σου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ τώρα ως χαζός νομίζεις ότι αποδεικνύει κάτι με αυτό.Στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν γράφεις αυτό
Αυτό το γράφεις αλλού
Αλλάζεις από βδομάδα σε βδομάδα
Να τι έλεγε το συγκεκριμένο μήνυμά σου
Το έχω εξηγήσει 100 φορές και σε σένα και στον άλεξ τι εννοώ.
ο άλεξ το κατάλαβε και δεν ξανά ρώτησε εσύ βάζεις την κασέτα.
κόβεις ράβεις...παίρνεις συζητήσεις που είχαν άλλο προσανατολισμό να αποδείξεις τι???
δεν μπορείς να κρατήσεις μια φυσιολογική κουβέντα επειδή είσαι ένα τρολλ και μάλιστα χαμηλότερου επιπέδου από τον ζανκλόντ που έχει και πλάκα και λέμε και καμιά μαλακία.
εσύ τι ακριβώς ψάχνεις? να με βγάλεις ανακόλουθο? καλή τύχη
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.945
- Πόντοι
- 6.166
Σκληρό ΠΟΡΝΟ στο MEGA για τα Τέμπη
Ανακόλουθος το έχω αποδείξειΕσύ τώρα ως χαζός νομίζεις ότι αποδεικνύει κάτι με αυτό.
Το έχω εξηγήσει 100 φορές και σε σένα και στον άλεξ τι εννοώ.
ο άλεξ το κατάλαβε και δεν ξανά ρώτησε εσύ βάζεις την κασέτα.
κόβεις ράβεις...παίρνεις συζητήσεις που είχαν άλλο προσανατολισμό να αποδείξεις τι???
δεν μπορείς να κρατήσεις μια φυσιολογική κουβέντα επειδή είσαι ένα τρολλ και μάλιστα χαμηλότερου επιπέδου από τον ζανκλόντ που έχει και πλάκα και λέμε και καμιά μαλακία.
εσύ τι ακριβώς ψάχνεις? να με βγάλεις ανακόλουθο? καλή τύχη
Με τι φαντασίες έλεγες
Για την οικονομική μου κατάσταση
Και για το σπίτι
Ας πούμε για τα οικονομικά
Ότι είναι αδύνατον να παίρνω 1.300 με 1500 σύνταξη
Και στο τέλος κατέληξες
Ότι εντάξει μπορεί να τα παίρνω αλλά με διορίσανε στο δημόσιο
Και καθόμουν και δεν δούλευα
Φαντασίες και πάντα φαντασίες
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.069
- Πόντοι
- 3.656
ΤύπεΑνακόλουθος το έχω αποδείξει
Με τι φαντασίες έλεγες
Για την οικονομική μου κατάσταση
Και για το σπίτι
Ας πούμε για τα οικονομικά
Ότι είναι αδύνατον να παίρνω 1.300 με 1500 σύνταξη
Και στο τέλος κατέληξες
Ότι εντάξει μπορεί να τα παίρνω αλλά με διορίσανε στο δημόσιο
Και καθόμουν και δεν δούλευα
Φαντασίες και πάντα φαντασίες
εσύ τροφοδοτείς το τρολλάρισμα για την οικονομική σου κατάσταση ανεβάζοντας φωτογραφίες του σπιτιού σου και λέγοντας πληροφορίες για το πόσα παίρνεις που τα χαλάς κτλπ
όπως σου έχω ξαναπεί όταν ανέβασε τις φωτογραφίες σου προέτρεψα και άλλους να μην τις σχολιάσουν...εσύ συνεχίζεις να το γυρνάς εκεί.
εμένα κατά καιρούς με έχουν πει φασίστα, κουμουνιστή, γκέι επειδή υποστήριζα τα δικαιώματα τους, συριζαίο, νεοδημοκράτη και άλλα πολλά.
Στα παπάρια μου με είδες να ανεβάζω φωτογραφίες του σπιτιού μου για να τους αποστομώσω?
τέλος συζήτησης και τρολιάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 104K
- Απαντήσεις
- 260