Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Ρε σεις ξεκολλάτε με τα κομματικά...δεν σε ρωτάω επειδή τον στηρίζεις...δεν υπάρχει ''σχεδόν τα πάντα''

1. Επενδύσεις....η κόσκο???? έχει γίνει...ξέρεις όμως ποιες είναι οι συνθήκες εργασίες εκεί? Ποιόν ωφελεί? Υπάρχει κάποια άλλη???

2. Ανεργία....η ανεργία μειώθηκε πραγματικά....επειδή έπεσαν λεφτά από την ΕΕ και αυξήθηκε το προϊόν των εταιρειών....αλλά μαζί με την ανεργία έχουν αλλάξει και οι συνθήκες εργασίας....και η προστασία των εργαζομένων.

3. Το ότι ανέβηκαν οι μισθοί είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί...έχει ανέβει το κόστος ζωής 150%....και έχει ανέβει ο μισθός ούτε 100 ευρώ από το 2015. Το 2015 με 650 ευρώ ζούσες φτωχός...σήμερα με 750 ευρώ δεν ζεις ούτε φτωχός. Δεν αυξήθηκε τίποτα...προσαρμόστηκε στον πληθωρισμό.

Αυτά επίσης δεν είναι όλα....ούτε είναι η απόλυτη αλήθεια....αυτά έγιναν με τα λεφτά της ευρώπης θα τα έκανε ακόμα και ο κουτσούμπας.

Συμπαιρένουμε ότι από τα παραπάνω ανέβηκε ο τζίρος των εταιρειών και άνοιξαν κάποιες παραπάνω θέσεις σκλαβιάς αλλά μη επιβίωσης για εργαζομένους. Οκ

και μαζί με αυτά πλήρωσες ρήτρα αναπροσαρμογής, πας στο σούπερ μάρκετ με 50 ευρώ και παίρνεις πράγματα για 2 μέρες, δεν μπορείς να βρείς σπίτι να ζήσεις και έχεις μια κυβέρνηση που πάει από τις παρακολουθήσεις, στην συγκάληψη των τεμπών και από τα τέμπη στην διαφθροά της δικαιοσύνης.

Γιατί είναι κατάλληλοι??????? Επειδή σου πέταξαν ένα ξεροκόμματο????
Ναι είναι πολύ καλύτερα όλα.

ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ? ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕ. ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
"Κάπου εδω πήρα χαμπάρι επιτέλους ότι η ζωή δεν είναι τόσο φτηνή
Κάπου εδω τη μαλακία που με δέρνει θα την καθίσω στο σκαμνί"
Μακάρι να έχει δίκιο ο Μιχάλης με τους στοίχους του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον κανέναν έχει καταλληλότερο στις δημοσκοπήσεις.
Ωραια, προφανως ο κανενας δεν μπορει να κυβερνησει. Αλλη μια αποτυχια της αντιπολιτευσης. Και δεν ηταν παντα ετσι, τις τελευταιες μερες εγινε πρωτος ο κανενας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Επισης θα ρωτησω εναν ψυχολογο να μου πει απο τι πασχει καποιος που σε καθε κουβεντα του πρεπει απαραιτητως να αναφερει κωλοτρυπιδες, σκατα και εμετους. Ενω καποιοι αλλοι προσπαθουν να συζητησουν κανονικα, να πεταγεται σαν την πούτσα να συνεισφερει εμετο και σκατα.
Βαρια ψυχολογικα προβληματα υποπτευομαι, αλλά καλού κακού θα ρωτησω.
Οι περισσότεροι έτσι είναι δυστυχώς... ισχύει αυτό που λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραια, προφανως ο κανενας δεν μπορει να κυβερνησει. Αλλη μια αποτυχια της αντιπολιτευσης
Τέτοιοι είναι γελοίοι νοητικά.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ? ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕ. ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ;
Τον Στεφανο που θελει εκλογες με παρατηρητες, γελαει το πανελληνιο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Όταν ο άλλος με το ζόρι θέλει το αίτημα "ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" τότε τι να του πεις; Αυτό του λες. Δυστυχώς η ζωή είναι έτσι. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνει πολύ καλά, Και καλά θα κάνουν οι Τεμπίτες να την αφήσουν ήσυχη.
Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι πολιτικοί, και να μην κάνουν δηλώσεις για επέμβαση λειτουργού της σε μια κυρίαρχη χώρα με δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση (βλέπε Άδωνι).

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.880
Πόντοι
9.931
Επισης θα ρωτησω εναν ψυχολογο να μου πει απο τι πασχει καποιος που σε καθε κουβεντα του πρεπει απαραιτητως να αναφερει κωλοτρυπιδες, σκατα και εμετους. Ενω καποιοι αλλοι προσπαθουν να συζητησουν κανονικα, να πεταγεται σαν την πούτσα να συνεισφερει εμετο και σκατα.
Βαρια ψυχολογικα προβληματα υποπτευομαι, αλλά καλού κακού θα ρωτησω.
Να ηταν μονο ενας εδω μεσα καλα θα ηταν, ειναι τουλάχιστον 4 ατομα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ρε φιλε, ρωτησες γιατι ειναι ο καταλληλοτερος και σου απαντησε
Τωρα το ριχνεις στην περιπτωσιολογια και αντικρουεις ενα ενα.
Στο κατω κατω ο ιδιος ο κοσμος στις δημοσκοπησεις τον εχει καταλληλοτερο μακραν του δευτερου. Ο ιδιος κοσμος που αποθεωνεις οταν αποδεχεται την συγκαλυψη. Αποφασισε επιτελους πότε ο κοσμος κρινει σωστα και ποτε λαθος
Σε ενοχλεί η συζήτηση περί καταλληλότητας του αυτοκράτορα φίλε άλεξ?

Το σου απάντησε αφορά εσένα...εγώ θα το αναλύσω όσο θέλω....ευτυχώς δεν τους έχω ανάγκη τρωω καλά είτε με τον κατάλληλο είτε με τον ακατάλληλο.

θα στο πω τελευταία φορά και ποτέ ξανά....ο κόσμος θεωρεί ότι υπάρχει συγκάληψη αλλά είναι διεφθαρμένος για να το βάλει πάνω από το προσωπικό του συμφέρον ή φόβο.

Αν δεν σου αρέσει αυτή η εξήγηση μην την υιοθετείς και άσε με εμένα να συζητάω ότι μου αρέσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε ενοχλεί η συζήτηση περί καταλληλότητας του αυτοκράτορα φίλε άλεξ?

Το σου απάντησε αφορά εσένα...εγώ θα το αναλύσω όσο θέλω....ευτυχώς δεν τους έχω ανάγκη τρωω καλά είτε με τον κατάλληλο είτε με τον ακατάλληλο.

θα στο πω τελευταία φορά και ποτέ ξανά....ο κόσμος θεωρεί ότι υπάρχει συγκάληψη αλλά είναι διεφθαρμένος για να το βάλει πάνω από το προσωπικό του συμφέρον ή φόβο.

Αν δεν σου αρέσει αυτή η εξήγηση μην την υιοθετείς και άσε με εμένα να συζητάω ότι μου αρέσει.
Τι να με ενοχλει χριστιανε μου? Πρωτος ειναι και με διαφορα. Τι να με ενοχλησει? Επειδη σου απαντω σημαινει οτι ενοχλουμαι? Να πω δηλαδη καλα τα λες και τελος? Κι εγω θα συζηταω ό,τι μου αρεσει. Ελεος καπου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι πολιτικοί, και να μην κάνουν δηλώσεις για επέμβαση λειτουργού της σε μια κυρίαρχη χώρα με δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση (βλέπε Άδωνι).
Όταν κάποιος βριζει τον Άδωνη και Προτοσάλτε είναι ένα κλασσικο παράδειγμα ανόητου που δεν έχει να προτείνει ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ. ΣΑΝ ΓΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΟΝΟ.

Εσείς θέλατε μάλλον να πάμε σε επισιστική κρίση. Αυτό σας άξιζε. Να μας φέρνουν παλέτες με τρόφιμα όπως έλεγε ο Σόιμπλε στον Βενιζέλο όταν θα βγαίναμε απο ευρώ. Αυτό θέλατε όλοι σας;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656

Κοίτα να δεις...όταν σου γράφω ένα κείμενο με επιχειρήματα και μου απαντάς ''είναι πολύ καλύτερα όλα'' χωρίς επιχειρήματα εμένα δεν μου κάνει για συζήτηση.

Εγώ πολύ θα ήθελα η σημερινή κυβέρνηση να είχε σταθεί άξια των περιστάσεων και να μην χρειαζόταν να γκρινιάζουμε.

Εγώ ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα που συνήθως δεν μπαίνουν στη βουλή αλλά αν μου έβαζες το πιστόλι στον κρόταφο έχω ξαναπεί ότι θεωρώ σοβαρό και τον τζήμερο και τον βαρουφάκη (αν και πουλάει πολύ αέρα δυστυχώς) και ακόμα και την κωνσταντοπούλου αν είχε σοβαρούς συνεργάτες την οποία θεωρώ λιγότερο διεφθαρμένη από τους άλλους.

Δεν γνωρίζω αν αυτοί θα τα πήγαιναν καλύτερα αλλά θα ρίσκαρα να δοκιμάσω.

Εσύ μπορεί όχι...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που λες περί καταλληλότητας είναι σωστό. Είναι απλά μια άποψη που δεν την τεκμηριώνεις κιόλας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Εμενα ομως δεν μου αρεσει καθολου το να λεγεται μια ανθρωπινη κουβεντα "ξερω οτι πονας, προσπαθησε να βρεις ανακουφιση κοντα στο Θεο" (ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ) και αυτο να μεταφραζεται απο τον πονεμενο "θελεις να συγκαλυψεις, δεν σκοπευεις να κάνεις τα καθηκοντα σου και γι αυτο μου λες να παω στην εκκλησια". Μου προξενεί αλγεινή εντυπωση. Και δεν ξερω αν οφειλουμε να δικαιολογουμε τα παντα λογω του πόνου που νιωθει καποιος. Γιατι αν οποιος ποναει δικαιολογειται να παρεξηγει τα παντα, θα καταληξει να τον αποφευγουν ολοι.

Αν η "ανθρώπινη" κουβέντα λέγεται σε υπηρεσιακό περιβάλλον και πλαίσια, είναι εύκολο να παρεξηγηθεί και να περάσει ως υπεκφυγή. Αν ήθελε η εισαγγελέας να πει μια ανθρώπινη κουβέντα, πράγμα το οποίο κι εγώ θεωρώ θετικό, θα μπορούσε να την πει σε άλλο περιβάλλον (κηδεία, μνημόσυνο) και όχι ως απάντηση σε αίτημα που αφορά αμιγώς το λειτούργημα της. Η θέση του εισαγγελέως είναι σημαντική και ως εκ τούτου τα άτομα που την κατέχουν οφείλουν να είναι προσεκτικά.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
δηλαδή πείτε μου τυπάρους μου

εκτός από το εμβόλιο που διαχειρίστηκε επαρκώς με τα λεφτά και το know how των ευρωπαίων...και ένα gov.gr που το χρυσοπληρώσαμε και μας το έστησαν άλλοι

τι άλλο έκανε αυτά τα 5 χρόνια που τον διαφοροποιούν από τους άλλους????
Ε ό,τι και να σου πούμε δεν έχει νόημα. Συνέχισε όπως καταλαβαίνεις φίλος.

Κοίτα να δεις...όταν σου γράφω ένα κείμενο με επιχειρήματα και μου απαντάς ''είναι πολύ καλύτερα όλα'' χωρίς επιχειρήματα εμένα δεν μου κάνει για συζήτηση.

Εγώ πολύ θα ήθελα η σημερινή κυβέρνηση να είχε σταθεί άξια των περιστάσεων και να μην χρειαζόταν να γκρινιάζουμε.

Εγώ ψηφίζω πολύ μικρά κόμματα που συνήθως δεν μπαίνουν στη βουλή αλλά αν μου έβαζες το πιστόλι στον κρόταφο έχω ξαναπεί ότι θεωρώ σοβαρό και τον τζήμερο και τον βαρουφάκη (αν και πουλάει πολύ αέρα δυστυχώς) και ακόμα και την κωνσταντοπούλου αν είχε σοβαρούς συνεργάτες την οποία θεωρώ λιγότερο διεφθαρμένη από τους άλλους.

Δεν γνωρίζω αν αυτοί θα τα πήγαιναν καλύτερα αλλά θα ρίσκαρα να δοκιμάσω.

Εσύ μπορεί όχι...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που λες περί καταλληλότητας είναι σωστό. Είναι απλά μια άποψη που δεν την τεκμηριώνεις κιόλας.
Πάνε διάβαζε στατιστικά. Δεν θα στα γράψω εδώ φίλε.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Δες τα στατιστικά. Από τότε που είναι στη Κυβερνηση όλα πάνε καλύτερα ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΑ εννοώ - καναλέω δεν τον στηρίζω αλλά μόνο αυτός είναι η μόνη επιλογή πια στις εκλογές. Το λέω χωρίς ίχνος συμπάθειας. Εγώ την Δημιουργία Ξανά ψήφιζα πάντα.
Για βάλε μας τα στατιστικά που λες να δούμε κάτι. Σταμάτα ρε τύπε να πετάς μαλακίες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.759
Πόντοι
2.356
Ωραια, προφανως ο κανενας δεν μπορει να κυβερνησει. Αλλη μια αποτυχια της αντιπολιτευσης. Και δεν ηταν παντα ετσι, τις τελευταιες μερες εγινε πρωτος ο κανενας.
Φυσικά. Και ο Κουτσουμπας ο δημοφιλεστερος. Τα οποία δύο γεγονότα κατι δείχνουν. Ότι δε βαδίζει τόσο σωστά όσο καίγεστε να μας πείσετε.
Το είπε και η Μoodys με την έκθεσή της.
Ασχέτως που εσείς διαβάζετε μόνο Economist.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Τι να με ενοχλει χριστιανε μου? Πρωτος ειναι και με διαφορα. Τι να με ενοχλησει? Επειδη σου απαντω σημαινει οτι ενοχλουμαι? Να πω δηλαδη καλα τα λες και τελος? Κι εγω θα συζηταω ό,τι μου αρεσει. Ελεος καπου
Ξεκινάς με το ότι σου απάντησε ενώ επί της ουσίας κάνει ότι κάνεις και εσύ σχεδόν πάντα

πετάει ένα ''εγώ έχω δίκιο'' και τελείωσε

μήπως βρίσκεις καμιά ομοιότητα? :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Για βάλε μας τα στατιστικά που λες να δούμε κάτι. Σταμάτα ρε τύπε να πετάς μαλακίες.
Μαλακίες λέτε όλοι εσείς που ζήτημα είναι να έχετε έστω ίχνος λογικής. Διαβα΄στε καμία εφημερίδα και βγάλτε τις παρωπίδες. Ζωό ε ζώο όρθιο. Που γελάς κιόλας ζωο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.068
Πόντοι
3.656
Ε ό,τι και να σου πούμε δεν έχει νόημα. Συνέχισε όπως καταλαβαίνεις φίλος.

Πάνε διάβαζε στατιστικά. Δεν θα στα γράψω εδώ φίλε.
Ωραία...επειδή εγώ αφιερώνω φαιά ουσία για να σου απαντήσω ενώ εσύ όχι προφανώς

σταματάω την συζήτηση και σου λέω απλά ότι εγώ προσωπικά περνάω πολύ καλύτερα από τον μέσο ανεβασμένο βασικό μισθό και ως εκ τούτου δεν έχω κανένα κομματικό ή πολιτικό κριτήριο για να γκρινιάζω.

δεν περιμένω να έρθει άλλη κυβέρνηση για να περνάω καλύτερα...αυτή εδώ με βολεύει μια χαρά.

αλλά σε ένα ανώνυμο φόρουμ θα γράφω αυτά που πιστεύω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Όταν κάποιος βριζει τον Άδωνη και Προτοσάλτε είναι ένα κλασσικο παράδειγμα ανόητου που δεν έχει να προτείνει ΚΑΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ. ΣΑΝ ΓΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΟΝΟ.

Εσείς θέλατε μάλλον να πάμε σε επισιστική κρίση. Αυτό σας άξιζε. Να μας φέρνουν παλέτες με τρόφιμα όπως έλεγε ο Σόιμπλε στον Βενιζέλο όταν θα βγαίναμε απο ευρώ. Αυτό θέλατε όλοι σας;

Που την είδατε την ύβρη;

Απλώς μετέφερα αυτούσια την άποψη του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την παρέμβαση της ευρωπαίας εισαγγελέως.

Να θυμίσω επίσης πως επί Τρόικας, το ίδιο άτομο εξέφραζε την αντίθετη άποψη, ότι δηλαδή βεβαίως και μπορούν οι λειτουργοί των ξένων οργανισμών να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μιας κυρίαρχης χώρας με δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, και ότι αυτό δεν είναι μόνον θεμιτό, αλλά και απαραίτητο κιόλας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
τυποι ακουγεται οτι η τρομοκρατικη επιθεση στη Ρωσια εγινε για αποποροσανατολισμο να μην ασχολουμαστε με τα Τεμπη , τι λετε ? :confused::confused::confused:
Με εντολη Μητσοτακη θα λες τυπε....:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom