Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Ωραία...επειδή εγώ αφιερώνω φαιά ουσία για να σου απαντήσω ενώ εσύ όχι προφανώς

σταματάω την συζήτηση και σου λέω απλά ότι εγώ προσωπικά περνάω πολύ καλύτερα από τον μέσο ανεβασμένο βασικό μισθό και ως εκ τούτου δεν έχω κανένα κομματικό ή πολιτικό κριτήριο για να γκρινιάζω.

δεν περιμένω να έρθει άλλη κυβέρνηση για να περνάω καλύτερα...αυτή εδώ με βολεύει μια χαρά.

αλλά σε ένα ανώνυμο φόρουμ θα γράφω αυτά που πιστεύω.
E τότε αφού περνάς καλά καλά κάνεις!

ΞΑΝΑΛΕΩ:Πρότεινε λύσεις. Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Προσωπικά εγω ήθελα ΜΟΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ. Αλλά ο λαός θέλει επιδόματα που δίνει ο Μητσοτάκης. Ας φάμε αυτόν. Ναι αυτός είναι δυστυχώς ο μόνος κατάλληλος πλέον. Ας λέτε ότι θέλετε εσεις οι εδώ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.396
Πόντοι
786
Ξεκινάς με το ότι σου απάντησε ενώ επί της ουσίας κάνει ότι κάνεις και εσύ σχεδόν πάντα

πετάει ένα ''εγώ έχω δίκιο'' και τελείωσε

μήπως βρίσκεις καμιά ομοιότητα? :coffee:
τί μου αρέσει στην κυβέρνηση:
μείωσε λίγο τους φόρους κερδών (θα ήθελα να μείωνε και τον ειδικό φόρο καυσίμων)
το φπα καλά κάνει και το κρατά ψηλά γιατί έχουμε πολύ φοροδιαφυγή (θα προτιμούσα μείωση του πλήθους των συντελεστών),
πρότυπα σχολεία, ελάχιστη βάση στα αει, ιδιωτικά πανεπιστήμια, λατινικά στις πανελλήνιες,
πολεμικοί εξοπλισμοί, σαφής στροφή στην εε και στη δύση
λιγότεροι μετανάστες, λιγότερες καταλήψεις, μέσα ο κουφοντίνας
ωραία ερτ
και άλλα τέτοια,
δεν περιμένω θαύματα, διότι έχουμε ελληνικό λαό και έλληνες πολιτικούς

• Like
Αντιδράσεις: alex71

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Μαλακίες λέτε όλοι εσείς που ζήτημα είναι να έχετε έστω ίχνος λογικής. Διαβα΄στε καμία εφημερίδα και βγάλτε τις παρωπίδες. Ζωό ε ζώο όρθιο.
Εσύ διαβάζεις ενώ εμείς δε διαβάζουμε. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και δεν ξέρεις από πού να διαβάσεις. Η ανάπτυξη φαίνεται στην καθημερινότητα. Μπορώ να σου βρω δεκάδες άρθρα που δείχνουν αύξηση επενδύσεων και άλλα τόσα μείωση. Η αποεπένδυση το 2023 μας επέστρεψε στα επίπεδα του 2019. Μια φούσκα ήταν λοιπόν.

Άσε εμάς τα ζώα λοιπόν που επιχειρούμε να ξέρουμε καλύτερα την αγορά στην πράξη και όχι στα πληρωμένα αρθράκια που διαβάζεις και μας κάνεις τον έξυπνο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656

Προσωπικά εγω ήθελα ΜΟΝΟ ΤΖΗΜΕΡΟ. Αλλά ο λαός θέλει επιδόματα που δίνει ο Μητσοτάκης. Ας φάμε αυτόν. Ναι αυτός είναι δυστυχώς ο μόνος κατάλληλος πλέον. Ας λέτε ότι θέλετε εσεις οι εδώ.
Ρε τύπε είσαι σε σύγχυση ή τρολλάρεις?

Σου είπα ότι θα ήθελα να δοκιμαστεί ο τζήμερος....μου λες και εγώ θα ήθελα αλλά μόνο ο μητσοτάκης κάνει.

Είσαι καθόλου με τα καλά σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μείωσε λίγο τους φόρους κερδών (θα ήθελα να μείωνε και τον ειδικό φόρο καυσίμων)
το φπα καλά κάνει και το κρατά ψηλά γιατί έχουμε πολύ φοροδιαφυγή (θα προτιμούσα μείωση του πλήθους των συντελεστών),
πρότυπα σχολεία, ελάχιστη βάση στα αει, ιδιωτικά πανεπιστήμια, λατινικά στις πανελλήνιες,
ωραία ερτ
και άλλα τέτοια,
Θα αρχισει τωρα να σε ρωταει για ενα-ενα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε είσαι σε σύγχυση ή τρολλάρεις?

Σου είπα ότι θα ήθελα να δοκιμαστεί ο τζήμερος....μου λες και εγώ θα ήθελα αλλά μόνο ο μητσοτάκης κάνει.

Είσαι καθόλου με τα καλά σου?
Ε συμφωνούμε. Ο Τζήμερος δεν κάνει γιατί αν ο Μητσοτάκης είναι κακός για εσάς ο Τζήμερος είναι θανατηφόρος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Εσύ διαβάζεις ενώ εμείς δε διαβάζουμε. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και δεν ξέρεις από πού να διαβάσεις. Η ανάπτυξη φαίνεται στην καθημερινότητα. Μπορώ να σου βρω δεκάδες άρθρα που δείχνουν αύξηση επενδύσεων και άλλα τόσα μείωση. Η αποεπένδυση το 2023 μας επέστρεψε στα επίπεδα του 2019. Μια φούσκα ήταν λοιπόν.

Άσε εμάς τα ζώα λοιπόν που επιχειρούμε να ξέρουμε καλύτερα την αγορά στην πράξη και όχι στα πληρωμένα αρθράκια που διαβάζεις και μας κάνεις τον έξυπνο.
Φυσικά και ισχύουν αυτά που λες αλλά ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΝΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΙΝΕΙ. Αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ... αυτή είναι η λύση. Ναι ή όχι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ωραία ερτ
και άλλα τέτοια,
Και να προσθεσω ΠΡΟΧΕΙΡΩΣ ψηφιοποιηση του κρατους (δεν τρεχω δυο ωρες στα ΚΕΠ για ενα πιστοποιητικο ή μια βεβαιωση γνησιου υπογραφης), επιστολική ψηφο, μειωση ανεργιας, εξωδικαστικος μηχανισμος για τα δανεια, αυξηση συνταξεων, αυστηροποιηση ποινικου κωδικα. Για να μην προσθεσω και το αυτονοητο οτι χειριστηκε με απολυτη επιτυχια ενα σωρο κρισεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι
Πολυτεχνείο εννοώ.
Να μάθουνε κι εκεί ότι σταθερή τροχιά και αυτοκινητόδρομος, το ίδιο
Κι εσυ να μαθεις τι ειναι η αιτιωδης συναφεια για την ποινικη ευθυνη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
ωραία ερτ
και άλλα τέτοια,
Συμφωνώ για τους φόρους κερδών αλλά με το φορολογικό νομοσχέδιο έκανε κακό στους πολύ μικρούς της αγοράς. Ο ειδικός φόρος καυσίμων έπρεπε να έχει μειωθεί χτες.

Το φπα στα βασικά είδη διαβίωσης έπρεπε να είναι μηδέν γιατί δεν μπορεί να πεθάνει από την πείνα ο φτωχός για να εισπράξει το κράτος φόρους από τον μεγάλο. Με τίποτα δεν συμφωνώ. Ίσα ίσα οι μεγάλοι που φοροδιαφεύγουν το εισπράττουν και δεν το αποδίδουν..για να τα λέμε και όλα...

Τα πρότυπα σχολεία υπήρχαν έχω την εντύπωση....ελάχιστη βάση στα αει συμφωνώ αλλά τώρα με τα ιδιωτικά θα μπαίνει ο άλλος και με λιγότερο....στα ιδιωτικά είμαι και εγώ μέσα αλλά να πρώτα να φτιάξει τα δημόσια και μετά τα ιδιωτικά. Τα λατινικά δεν μπορώ να τα κρίνω.

Πολεμικούς εξοπλισμούς και στροφή στη δύση είχαμε πάντα...αυτά είναι prίστικα...ο τσίπρας με τον καμένο να δεις τι αγόραζαν....μην πάμε εκεί την συζήτηση...

λιγότεροι μετανάστες δεν νομίζω ότι υπάρχουν...λιγότερες αναφορές στα κανάλια ίσως....λιγότερες καταλήψεις επίσης....μόνο όσο το παίζουν τα κανάλια....μέσα ο κουφοντίνας....φοβερή πολιτική μεταρρύθμιση...έξω ο μίχος σε 7 χρόνια βέβαια....

ωραία ερτ...ε βέβαια αφού την πληρώνουμε χρυσή γιατί να μην είναι ωραία?

Να κάνω και εγώ μια λίστα με όσα δεν μου αρέσουν στην κυβέρνηση θα επιχειρηματολογήσεις αναλόγως;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256

Προσωπικα τυπε εγω χαιρομαι που η αναπνοη ειναι στο αυτονομο συστημα γιατι αλλιως κατι ανθρωποι σαν και σενα δεν θα ζουσαν....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Προσωπικα τυπε εγω χαιρομαι που η αναπνοη ειναι στο αυτονομο συστημα γιατι αλλιως κατι ανθρωποι σαν και σενα δεν θα ζουσαν....
Μπράβο φίλος. Συγχαρητήρια για την παλιομαλακία σου παλιοζώο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.939
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ για τους φόρους κερδών αλλά με το φορολογικό νομοσχέδιο έκανε κακό στους πολύ μικρούς της αγοράς. Ο ειδικός φόρος καυσίμων έπρεπε να έχει μειωθεί χτες.

Το φπα στα βασικά είδη διαβίωσης έπρεπε να είναι μηδέν γιατί δεν μπορεί να πεθάνει από την πείνα ο φτωχός για να εισπράξει το κράτος φόρους από τον μεγάλο. Με τίποτα δεν συμφωνώ. Ίσα ίσα οι μεγάλοι που φοροδιαφεύγουν το εισπράττουν και δεν το αποδίδουν..για να τα λέμε και όλα...

Τα πρότυπα σχολεία υπήρχαν έχω την εντύπωση....ελάχιστη βάση στα αει συμφωνώ αλλά τώρα με τα ιδιωτικά θα μπαίνει ο άλλος και με λιγότερο....στα ιδιωτικά είμαι και εγώ μέσα αλλά να πρώτα να φτιάξει τα δημόσια και μετά τα ιδιωτικά. Τα λατινικά δεν μπορώ να τα κρίνω.

Πολεμικούς εξοπλισμούς και στροφή στη δύση είχαμε πάντα...αυτά είναι prίστικα...ο τσίπρας με τον καμένο να δεις τι αγόραζαν....μην πάμε εκεί την συζήτηση...

λιγότεροι μετανάστες δεν νομίζω ότι υπάρχουν...λιγότερες αναφορές στα κανάλια ίσως....λιγότερες καταλήψεις επίσης....μόνο όσο το παίζουν τα κανάλια....μέσα ο κουφοντίνας....φοβερή πολιτική μεταρρύθμιση...έξω ο μίχος σε 7 χρόνια βέβαια....

ωραία ερτ...ε βέβαια αφού την πληρώνουμε χρυσή γιατί να μην είναι ωραία?

Να κάνω και εγώ μια λίστα με όσα δεν μου αρέσουν στην κυβέρνηση θα επιχειρηματολογήσεις αναλόγως;
Απαντας σε ενα φελλο που λεει οτι χαιρεται για τους στρατιωτικους,και οχι πολεμικους αμορφωτε,εξοπλισμους λες και ειναι μετοχος στην Lockhead....χαιρεται ο αυνανας που δινουμε δεκαδες δις σε αεροπλανα και οπλα που δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησουμε αντι να τα δινουμε σε νοσοκομεια,σχολεια,κρατικες υπηρεσιες κτλ

Αλλα μιλαμε για το καθαρμα που περιμενε πως και πως να ξεκινησουν οι πλειστηριασμοι για να φαει κανα διαμερισμα καποιου κακομοιρη...και εσυ καθεσαι και του απαντας σοβαρα.

Μπράβο φίλος. Συγχαρητήρια για την παλιομαλακία σου παλιοζώο.
Φιλοζωος ειμαι τυπε....γιαυτο χαιρομαι για σενα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
ωραία ερτ
και άλλα τέτοια,

Σαφές.

Δύο μόνο παρατηρήσεις. Θα μπορούσε να αλλάξει τις κλίμακες στον Φ.Π.Α.

Επίσης, η στροφή στην Ε.Ε. και γενικότερα την δύση θα έπρεπε να συνοδεύεται κι από την ανάλογη "υποστήριξη" σε ζωτικά θέματα εξωτερικής πολιτικής.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Απαντας σε ενα φελλο που λεει οτι χαιρεται για τους στρατιωτικους,και οχι πολεμικους αμορφωτε,εξοπλισμους λες και ειναι μετοχος στην Lockhead....χαιρεται ο αυνανας που δινουμε δεκαδες δις σε αεροπλανα και οπλα που δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησουμε αντι να τα δινουμε σε νοσοκομεια,σχολεια,κρατικες υπηρεσιες κτλ

Αλλα μιλαμε για το καθαρμα που περιμενε πως και πως να ξεκινησουν οι πλειστηριασμοι για να φαει κανα διαμερισμα καποιου κακομοιρη...και εσυ καθεσαι και του απαντας σοβαρα.

Φιλοζωος ειμαι τυπε....γιαυτο χαιρομαι για σενα.
βρε άντε και σύρε. Βλάκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

pezoporos