Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Αντιθετως, αν θελεις την γνωμη μου, δεν "εξισωνεται" καν το ζητημα. Η Πατρων-Πυργου ειναι απειρως χειροτερη απο τον σιδηροδρομο. Εκει σημειωνονται δεκαδες ατυχηματα καθε χρονο με δεκαδες νεκρους ενω στον σιδηροδρομο δεν σημειωνοταν τιποτα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η μη ολοκληρωση μιας συμβασης δεν συνδεεται με θανατηφορα αποτελεσματα, ούτε στην μια, ούτε στην αλλη περιπτωση. Επιπλεον αδυνατω να αντιληφθω γιατι μια πολιτικη ηγεσια δεν εχει ευθυνη για θανατους σε εναν δρομο ακρως επικινδυνο που εχει 50 νεκρους το χρονο αλλά εχει για μια σιδηροδρομικη γραμμη που δεν ειχε επι 50 χρονια κανενα σοβαρο ατυχημα.
Κάτσε δλδ στο πέταλο του Μαλιακού και στα Τέμπη μετά από θανατηφόρα τροχαία δεν έφτιαξαν τους δρόμους?

Τι πας ρε ΜΟΥΛΟΣΚΥΛΟ να συγκρίνεις τώρα.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Κοίτα και αυτό που κάνει Άδωνης θέλει ικανότητα

δεν είναι εύκολο να μην έχεις κανέναν ηθικό φραγμό στο τι θα πεις και σε ποιον, να κάνεις τα πάντα για την καρέκλα και να λαϊκίζεις όσο πιο αποδοτικά μπορείς...

όλα αυτά θέλουν κάποιες ικανότητες οπότε ναι.. :confused:
Hταν εκπαιδευμένος
Τελεμάρκετινγκ

Το βιβλίο για τα νομίσματα των Πτολεμαίων, από 500 μόνο 50 ευρώ

Τα ψέματα τα έχει εύκολα, έχουν πληρώσει και τους δημοσιογράφους, ο διαιτητής είναι πιασμένος.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.441
Πόντοι
1.056
Αντιθετως, αν θελεις την γνωμη μου, δεν "εξισωνεται" καν το ζητημα. Η Πατρων-Πυργου ειναι απειρως χειροτερη απο τον σιδηροδρομο. Εκει σημειωνονται δεκαδες ατυχηματα καθε χρονο με δεκαδες νεκρους ενω στον σιδηροδρομο δεν σημειωνοταν τιποτα. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι η μη ολοκληρωση μιας συμβασης δεν συνδεεται με θανατηφορα αποτελεσματα, ούτε στην μια, ούτε στην αλλη περιπτωση. Επιπλεον αδυνατω να αντιληφθω γιατι μια πολιτικη ηγεσια δεν εχει ευθυνη για θανατους σε εναν δρομο ακρως επικινδυνο που εχει 50 νεκρους το χρονο αλλά εχει για μια σιδηροδρομικη γραμμη που δεν ειχε επι 50 χρονια κανενα σοβαρο ατυχημα.
Ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις δλδ πως ο σιδηροδρομος δεν ειναι για ολα τα οχηματα,οπως ο δρομος,δεν εχει απειρους οδηγους να διερχονται οπως ο δρομος αλλα μονο εναν και με πρωτοκολλο καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο χιλιομετρικο δικτυο οπως οι δρομοι,μια ανοδος διατρεχει την χωρα και μια καθοδος,με ορισμενες διακλαδωσεις πολλες εκ των οποιων δεν λειτουργουν κ ολας.

Καταλαβες τωρα;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις δλδ πως ο σιδηροδρομος δεν ειναι για ολα τα οχηματα,οπως ο δρομος,δεν εχει απειρους οδηγους να διερχονται οπως ο δρομος αλλα μονο εναν και με πρωτοκολλο καθε φορα και δεν ειναι το ιδιο χιλιομετρικο δικτυο οπως οι δρομοι,μια ανοδος διατρεχει την χωρα και μια καθοδος,με ορισμενες διακλαδωσεις πολλες εκ των οποιων δεν λειτουργουν κ ολας.

Καταλαβες τωρα;
Είναι δύσκολο να καταλάβει το σκατό κεφάλο του ότι όλη η ασφάλεια στα δρομολόγια ήταν σε έναν άνθρωπο κ μόνο.

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
εγώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΝΔ.τους θεωρώ καλύτερους από τον Σύριζα για να κυβερνήσουν.αλλά το να σκο΄τώνονται νέα παιδιά και ο καραμανλής να μην πηγαίνει στην βουλή στην συζήτηση, για αυτό το θέμα δεν μπορω να το κάνω γαργάρα.

• Like
Αντιδράσεις: Lalito

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Το έκαψες τώρα τελείως.Εισαι εντελώς λάθος.Και πιο πριν σε υποστήριξα κιόλας.Σου απάντησαν άλλοι παραπάνω ότι άλλο αυτοκινητόδρομος και άλλο σιδηρόδρομος.Αλλο να οδηγώ σε έναν δρόμο άρα το όχημα το οδηγώ εγώ και έχω μέρος της ευθύνης καθώς ο δρόμος δεν είναι ευθύνη του οδηγού και άλλο να παίρνω το τραίνο που και ο σιδηρόδρομος και η οδήγηση δεν είναι ευθύνη μου.Αρα το ανάποδο απ' οτι λες ισχύει.Επιπλεον διαφήμισε κανένας ότι η Πατρών - Πύργου είναι ασφαλής δρόμος και όλα καλά;για μένα πολιτική ευθύνη έχει ο Καραμανλής γιατί δήλωνε στη Βουλή πόσο ασφαλή είναι τα τραίνα μετά και από τη σύμβαση 717.αντιστοιχα πολιτική ευθύνη για μένα θα είχαν αν πχ στην Αθηνών - Πατρών που ενώ γινόταν εργασίες και διόδια πληρώναμε και περνάγαμε από τα έργα είχαμε χοντρό θανατηφόρο και δήλωνε ο Υπουργός ότι όλα καλά και εξαίσια.αλλα ξέρεις γιατί δεν έγινε αυτό;γιατί πέρναγε συνέχεια η επιθεώρηση εργασίας και έριχνε τα προστιματακια της στις εταιρείες για θέματα ασφάλειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το έκαψες τώρα τελείως.Εισαι εντελώς λάθος.Και πιο πριν σε υποστήριξα κιόλας.Σου απάντησαν άλλοι παραπάνω ότι άλλο αυτοκινητόδρομος και άλλο σιδηρόδρομος.Αλλο να οδηγώ σε έναν δρόμο άρα το όχημα το οδηγώ εγώ και έχω μέρος της ευθύνης καθώς ο δρόμος δεν είναι ευθύνη του οδηγού και άλλο να παίρνω το τραίνο που και ο σιδηρόδρομος και η οδήγηση δεν είναι ευθύνη μου.Αρα το ανάποδο απ' οτι λες ισχύει.Επιπλεον διαφήμισε κανένας ότι η Πατρών - Πύργου είναι ασφαλής δρόμος και όλα καλά;για μένα πολιτική ευθύνη έχει ο Καραμανλής γιατί δήλωνε στη Βουλή πόσο ασφαλή είναι τα τραίνα μετά και από τη σύμβαση 717.αντιστοιχα πολιτική ευθύνη για μένα θα είχαν αν πχ στην Αθηνών - Πατρών που ενώ γινόταν εργασίες και διόδια πληρώναμε και περνάγαμε από τα έργα είχαμε χοντρό θανατηφόρο και δήλωνε ο Υπουργός ότι όλα καλά και εξαίσια.αλλα ξέρεις γιατί δεν έγινε αυτό;γιατί πέρναγε συνέχεια η επιθεώρηση εργασίας και έριχνε τα προστιματακια της στις εταιρείες για θέματα ασφάλειας.
To θεμα μου ειναι η αιτιωδης συναφεια της μη εγκαιρης υλοποιησης μιας συμβασης, με ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Και αναφερω ως συγκριση ενα ακραιο παραδειγμα για να καταδειξω οτι δεν υφισταται

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Διάλεξε ,,,,αυτόν ή Κώστα Μπακογιάννη για πρωθυπουργό σε 5-10 χρονάκια;
Τον μέγιστο οραματιστή κ λαθρολαγνο
πέτυχε κ δεν πέτυχε..
Screenshot_2022-05-24-22-37-22-352_com.miui.gallery.jpg

:confused::confused::confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
To θεμα μου ειναι η αιτιωδης συναφεια της μη εγκαιρης υλοποιησης μιας συμβασης, με ποινικη ευθυνη για ανθρωποκτονια. Και αναφερω ως συγκριση ενα ακραιο παραδειγμα για να καταδειξω οτι δεν υφισταται
Και σου απαντώ ότι η σύμβαση 717 είχε κανονικά υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί ενώ η Πατρών Πύργου δεν έχει ξεκινήσει έτσι όπως το λες ούτε την υλοποίηση ούτε τη σύμβαση.Πως έχεις ευθύνες όταν αναζητάς χρήματα για να κάνεις ένα έργο;δηλαδή αν ξαναγίνουν πλημμύρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη Θεσσαλία που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες και σύμβαση έργων θα έχει ποινικές ευθύνες η κυβερνητική ηγεσία;ποινική ευθύνη όχι πολιτική ευθύνη ναι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Κορίνθου -πατρων πληρώναμε διόδια κ δεν είχαμε δρόμο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456

Ναι το έγραψα.Μεγα λάθος και είχε γίνει χαμός.Τα λαμόγια οι τράπεζες το απαίτησαν τότε λόγω της οικονομικής κρίσης να ενεργοποιήσουν την απόσβεση χρημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Ναι το έγραψα.Μεγα λάθος και είχε γίνει χαμός.Τα λαμόγια οι τράπεζες το απαίτησαν τότε λόγω της οικονομικής κρίσης να ενεργοποιήσουν την απόσβεση χρημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Γινομασταν ρεζιλι στους τουριστες που πληρωνανε για εναν δρομο που δεν ειχε φτιαχτει ακομα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Αμέ και ο χασοδικης έλεγε εάν θές έργα πρέπει να πληρώσεις. Πληρώνεις για να σκοτωθείς. Κυκλοφορούσαν κ κάποια ρεπορτάζ τότε πως τα ξένα λεωφορεία δεν πλήρωναν διόδια γιατί δεν υπήρχε έργο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γινομασταν ρεζιλι στους τουριστες που πληρωνανε για εναν δρομο που δεν ειχε φτιαχτει ακομα.
Σε πρόλαβα. Έλεγαν τότε ότι οι τουρίστες δεν πλήρωναν. Δεν ισχύει δλδ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Αμέ και ο χασοδικης έλεγε εάν θές έργα πρέπει να πληρώσεις. Πληρώνεις για να σκοτωθείς. Κυκλοφορούσαν κ κάποια ρεπορτάζ τότε πως τα ξένα λεωφορεία δεν πλήρωναν διόδια γιατί δεν υπήρχε έργο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε πρόλαβα. Έλεγαν τότε ότι οι τουρίστες δεν πλήρωναν. Δεν ισχύει δλδ?
Δεν ξερω για τα λεωφορεια, αλλα οσοι ειχαν νοικιασμενο αυτοκινητο πληρωνανε κανονικα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Δεν ξερω για τα λεωφορεια, αλλα οσοι ειχαν νοικιασμενο αυτοκινητο πληρωνανε κανονικα.
Αααα οκ. Υπάρχει ευρωπαϊκή νομοθεσία που έλεγε ότι διόδια μόνο σε αυτοκινητόδρομο. Φυσικά δεν υπήρχε αλλά η κουφάλα ο Σουφλιάς επί ΝΔ φυσικά το υπογράψε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Και σου απαντώ ότι η σύμβαση 717 είχε κανονικά υλοποιηθεί και ολοκληρωθεί ενώ η Πατρών Πύργου δεν έχει ξεκινήσει έτσι όπως το λες ούτε την υλοποίηση ούτε τη σύμβαση.Πως έχεις ευθύνες όταν αναζητάς χρήματα για να κάνεις ένα έργο;δηλαδή αν ξαναγίνουν πλημμύρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη Θεσσαλία που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί μελέτες και σύμβαση έργων θα έχει ποινικές ευθύνες η κυβερνητική ηγεσία;ποινική ευθύνη όχι πολιτική ευθύνη ναι.
εγω στα ειπα .... μην πεις οτι δεν σε προειδοποίησα ..
δεν θα βγαλεις ακρη ποτέ ,
τωρα εχει κολλησει η βελονα
εκει με τον δρόμο Πατρων Πυργου ..
Θα σου προτεινα να του απαντησεις οπως απανταει και αυτος στα διαφορα σχετικα παραδειγματα που του λενε οι αλλοι , δηλαδη έτσι :

- ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ Η ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ , ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ

κόλλα και ενα "νισάφι" στο τελος και ενα "θα επρεπε να ντρεπεσαι" και εισαι οκ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
με τον δικό σου εκει τον δρόμο τελικά τι γινεται ;; φτιαξανε Χαιγουει με 7 λωριδες ανα κατευθυνση απο τα πολλα τηλεφωνα που πηρες ; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom