Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
καταδικάζω την βία απο οπου και αν προέρχεται :coffee::coffee::coffee:

202403221232420522.jpg
Οταν υπαρχει ελλειμα δικαιοσυνης , μοιραια αλλα φυσιολογικα θα εμφανιστουν μορφες αυτοδικιας
Τεμπη, παιδοφιλοι , κλπ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.017
Πόντοι
12.056

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.481
Πόντοι
2.606
τι μαλακες...τους ειπαν ριχτε του μπουνιες και αυτοι ακουσαν μπογιες ...ολοφανερη η παρεξηγηση ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.968
Πόντοι
6.946

Δημ. Πλακιάς : Οι έρευνες μας για τα Τέμπη είναι στο Ω , ενώ οι αρμόδιοι είναι στο Α​

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πόσος κοσμος βγαζει λεφτα τελικα στην πλατη των πεθαμενων...
Μας εχουν φλομωσει στα βιντεακια στο youtube διαφοροι για να παιρνουν θεάσεις και να βγαζουν λεφτα
Αηδία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Επειδη πολυς λογος γινεται για "αιτιωδη συναφεια" αναμεσα στην μη ολοκληρωση της συμβασης 717 και στο θανατηφορο αποτελεσμα, εχω μια απορια

Δυσχέρεια υπαρχει και στην ολοκληρωση των μελετων και των εργων για την οδό Πύργου-Πατρας οπως και για τον ΒΟΑΚ στην Κρητη.
Μπορουμε ευπροσωπα να ισχυρισθουμε οτι εχει ο υπουργος ποινικη ευθυνη για τα τροχαια ατυχηματα και τον κοσμο που σκοτωνεται εκει, επειδη δεν ολοκληρωνονται οι νεοι δρομοι?
Α, και να πω οτι δεν δεχομαι την απαντηση "δεν ειναι το ιδιο" και οποιος το πει θα πρεπει να μου εξηγησει γιατι δεν ειναι το ιδιο, ενώ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Επειδη πολυς λογος γινεται για "αιτιωδη συναφεια" αναμεσα στην μη ολοκληρωση της συμβασης 717 και στο θανατηφορο αποτελεσμα, εχω μια απορια

Δυσχέρεια υπαρχει και στην ολοκληρωση των μελετων και των εργων για την οδό Πύργου-Πατρας οπως και για τον ΒΟΑΚ στην Κρητη.
Μπορουμε ευπροσωπα να ισχυρισθουμε οτι εχει ο υπουργος ποινικη ευθυνη για τα τροχαια ατυχηματα και τον κοσμο που σκοτωνεται εκει, επειδη δεν ολοκληρωνονται οι νεοι δρομοι?
Α, και να πω οτι δεν δεχομαι την απαντηση "δεν ειναι το ιδιο" και οποιος το πει θα πρεπει να μου εξηγησει γιατι δεν ειναι το ιδιο, ενώ ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο
Όχι ίσως να μην είναι το ίδιο.Η σύμβαση 717 έχει παραληφθεί από τον Υπουργό και ήταν σε χρήση.Έχει γίνει μάλλον η οριστική παραλαβή του έργου αντίθετα το έργο για τον δρόμο Πύργος-Πάτρα είναι σε εξέλιξη δεν έχω στα χέρια μου την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων του έργου αλλά σε αντίστοιχα δημόσια έργα ο νόμος προβλέπει σύνταξη μελετών κατα τη διάρκεια του έργου-τακτοποίηση του πρϋπολογισμού και πολλά άλλα.Όσο το έργο είναι σε εξέλιξη την ευθύνη ατυχημάτων την έχει ο ανάδοχος του έργου (καθως γίνονται εργασίες) και η τεχνική υπηρεσία και ο κύριος του έργου ως επιβλέπων του έργου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όχι ίσως να μην είναι το ίδιο.Η σύμβαση 717 έχει παραληφθεί από τον Υπουργό και ήταν σε χρήση.Έχει γίνει μάλλον η οριστική παραλαβή του έργου αντίθετα το έργο για τον δρόμο Πύργος-Πάτρα είναι σε εξέλιξη δεν έχω στα χέρια μου την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων του έργου αλλά σε αντίστοιχα δημόσια έργα ο νόμος προβλέπει σύνταξη μελετών κατα τη διάρκεια του έργου-τακτοποίηση του πρϋπολογισμού και πολλά άλλα.Όσο το έργο είναι σε εξέλιξη την ευθύνη ατυχημάτων την έχει ο ανάδοχος του έργου (καθως γίνονται εργασίες) και η τεχνική υπηρεσία και ο κύριος του έργου ως επιβλέπων του έργου.
Δεν μιλω για ατυχηματα που γινονται ΕΞΑΙΤΙΑΣ των εργων. Μιλαω για ατυχηματα που γινονται επειδη ο δρομος ειναι επικινδυνος και δεν ολοκληρωνεται ο καινουργιος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Πόσος κοσμος βγαζει λεφτα τελικα στην πλατη των πεθαμενων...
Μας εχουν φλομωσει στα βιντεακια στο youtube διαφοροι για να παιρνουν θεάσεις και να βγαζουν λεφτα
Αηδία
Τα πιο πολλά λεφτά όμως τα βγάζουν οι πολιτικοί με τις μίζες

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.977
Πόντοι
6.166