Να γράψω τη γνώμη μου. Πάλι θα τα κάνουμε ΣΚΑΤΑ και δε θα τιμωρηθεί κανένας. Ο λόγος απλός. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ.
Εξηγούμαι. Αυτή τη στιγμή έχουμε 2 κατηγορούμενους. 1ον αυτός που δεν έκανε καλά τη δουλειά του και είναι ο σταθμάρχης και 2ον ο "ηθικός αυτουργός" ή όπως αλλιώς λέγεται νομικά και είναι η πολιτική ηγεσία.
Τον τελευταίο χρόνο δεν ακούς τίποτε άλλο εκτός από τη λέξη "συγκάλυψη". Ένοχος ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, οι Νεφελίμ και ο Ρόθτσιλντ που πέθανε προχτές. Πάνε να τους κατηγορήσουν γιατί; Ελλιπές σύστημα τηλεδιοίκησης. Φταίνε; Φυσικά. ΑΛΛΑ ρε γίδια το ίδιο συμβαίνει με τα πάντα. Οι δρόμοι σκατά, τα νοσοκομεία σκατά, τα σχολεία σκατά και δεν ξέρω τι άλλο. Μπορούν με χίλιους 2 τρόπους να τη γλιτώσουν ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Μπορούν να ισχυριστούν ένα σωρό πράγματα τα οποία είναι πιο "σημαντικά". Από τις Μπελχάρα μέχρι τη διασύνδεση των νησιών από τον ΔΕΔΔΗΕ. Και σε αυτό δεν θα μπορείς να τους πεις και τίποτα. Γιατί σαν υπουργοί έχουν ΔΕΚΑΔΕΣ μην πω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλες αρμοδιότητες. Και γι' αυτό υπάρχουν οι εκάστοτε διοικήσεις οργανισμών.
Άποψή μου;;; Θα ήταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ζητήσουμε αλλαγή στο καθεστώς της μονιμότητας. Έπρεπε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να ζητήσουμε αυτό το πράγμα και να γαμήσουμε ασάλιωτα τον σταθμάρχη που προκάλεσε το ατύχημα. Γιατί ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΙΑ. Βάλτον ισόβια και άσε αυτόν να βρει την άκρη. Από την πρώτη στιγμή όλοι έχουν πει ότι ήταν άπειρος και τα έκανε σκατά. Αν η κυβέρνηση έκανε κάτι τέτοιο ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ θα έτρεχαν να καλύψουν κον κώλο τους. Θα έδιναν στεγνά όποιον μπορούσαν ώστε να μην έχουν προβλήματα. Και φυσικά η άκρη θα έφτανε εκεί ψηλά.
Τώρα δε θα γίνει τίποτα. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα την βγάλουν καθαρή και ο άλλος θα ισχυριστεί απειρία. Ο μισθός θα πέφτει κανονικά και οι 57 θα σαπίζουν στο χώμα.
Αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε επανάσταση. Τόσο ζώα είμαστε.