PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.239
- Πόντοι
- 456
Μολις γυρισα απο τον Ψυχιατρο
Το εχεις δοκιμασει ε?
Θα το εχω υπόψιν μου.
Ευχαριστω
Μολις γυρισα απο τον Ψυχιατρο
Το εχεις δοκιμασει ε?
Θα το εχω υπόψιν μου.
Ευχαριστω
Που το εχεις κολλησει?
Εγώ απλά σχολίασα ότι δεν έχει δρόμους γιατί να έχει τρένο.
Ελα να στο περασω να δουμε...
Ελα να στο περασω να δουμε...
Ρε φιλτατε τι ασχολεισε με γιεγιεδες και μπητιλους ( μπητλς ) που ελεγε η γιαγια μου , αυτοι ειναι του διαβολουΌχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν τσίμπησα κάτι. Προσπαθώ να γράψω αυτό που βλέπω και εσείς λέτε ότι φταιει ο κάθε Κούλης.
Αυτό με το αχθοφόρος που λες είναι φαινομενο ΜΕΤΑΠοΛΙΤΕΥΣΗΣ και όχι από το 2019. Ας σοβαρευτούμε ρε παιδιάΌχι τύπε @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ ,δεν έχουν όλοι το ποσοστό ευθύνης για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.Από το 2019 δεν λειτουργεί κανένα σύστημα,έχει περικοπεί προσωπικό και είναι 700 αντί για 2000.Έγραψαν στα παπάρια τους τις προειδοποιήσεις του ΝΔκράτη που προειδοποιούσε για την τραγωδία και επειδή έχει τσίπα παραιτήθηκε.Επιπλέον τοποθετήθηκε ένας αχθοφόρος στα 60 στη θέση του σταθμάρχη με βύσμα.Και σαν κερασάκι στην τούρτα ξεκίνησε η συγκάλυψη από την πρώτη μέρα με το μπάζωμα από τον καριόλη τον Αγοραστό.Για τους βυσματίες και τα άλλα γίδια που ψήφισαν τον ξεδιάντροπο και ένοχο Καραμανλή τι να πούμε!
Και έχεις και κάτι κομματοσκυλα όπως τον @alex71 και τον @tramountana που δεν σιωπούν τουλάχιστον από σεβασμό στις 57 ψυχές,και προσπαθούν να τα ρίξουν όλα στον σταθμάρχη.Λίγη ΤΣΙΠΑ ΡΕ!
Τα υπόλοιπα γαργάρα;Αυτό με το αχθοφόρος που λες είναι φαινομενο ΜΕΤΑΠοΛΙΤΕΥΣΗΣ και όχι από το 2019. Ας σοβαρευτούμε ρε παιδιά
Ερχεται το ΕΚΑΒ περιμενε...κρατησου
Ρε κομματοσκυλο, ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κουναγε το δαχτυλο λιγες μερες πριν το ατυχημα στη Βουλη και ελεγε οτι τα τρενα ειναι ασφαλη.Τι έχουμε μαθει ενα χρονο μετα το δυστύχημα τον Τέμπη. Ο ελληνικός σιδηρόδρομος δούλευε ρολόι απο το 2000 μεχρι το 2019, μόλις ανέλαβε η Νεα Δημοκρατία διαλύθηκε ,δεν φταίει καμία απο τις προηγούμενες κυβερνησης, ουτε του ΠΑΣΟΚ, ουτε του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε καμία άλλη, φταίει μονο ο Καραμανλής και πρεπει να παει φυλακη, ο Σταθμαρχης που ξεχασε να γυρισει το κλειδι δεν φταίει να παει σπιτι του, δεν φταινε ουτε τα 10-20-30 ατομα που μεσολαβούν απο το σταθμάρχη μεχρι τον υπουργο...
Ήθελα να ήξερα,δεν έχουν έστω και λίγες τύψεις όσοι ψήφισαν αυτούς τους μαφιόζους;Μιλάμε για έγκλημα που συνέβη λίγους μήνες πριν τις εκλογές.Τόσο μνήμη χρυσόψαρου;
Για να έχεις τύψεις, πρέπει να έχεις φιλότιμο.Ήθελα να ήξερα,δεν έχουν έστω και λίγες τύψεις όσοι ψήφισαν αυτούς τους μαφιόζους;Μιλάμε για έγκλημα που συνέβη λίγους μήνες πριν τις εκλογές.Τόσο μνήμη χρυσόψαρου;
Δεν εκπλήσσομαι.Γνωστός ΑΡΔ,μαζί με Πορδοσάλτε,Οικονόμου κλπΠρετεντέρης προχθες,μονο εμενα μου φαινεται αηδιαστικό,σα να ειρωνευεται τα Τέμπη;
Στην υγεία του απέναντι - ΤΟ ΒΗΜΑ
Aν ψάχνουμε απλώς κάποιον ανισόρροπο να κάνει φασαρία, κανένα πρόβλημα. Από ανισόρροπους η Ελλάδα είναι γεμάτη. Περιττό το ψάξιμο.www.tovima.gr
Μπορείς να κουβεντιάζεις όσο θέλεις. Μπορείς να φτιάξεις «Λαϊκό Μέτωπο», αν και λίγο ντεμοντέ. Μπορείς να κλαις καθημερινά για το κράτος δικαίου, τον Ράμμο και τα Τέμπη. Μπορείς να διαδηλώνεις πηγαινέλα Προπύλαια-Σύνταγμα.
Αλλά αν δεν βρεθεί κάποιος να κάνει τη δουλειά του Μητσοτάκη κι αν δεν τον προτιμήσει ο λαός στη θέση του Μητσοτάκη, τζάμπα το κλάμα και τα χαρτομάντιλα.