Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Politico για Τέμπη: Η ελληνική κυβέρνηση είπε "όχι" στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για παραπομπή Καραμανλή - Σπίρτζη

Με ένα "όχι" απάντησε η Ελλάδα στην έκκληση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO) να αναλάβει δράση σχετικά με την πιθανή ποινική ευθύνη των δύο πρώην υπουργών Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη και Κώστα Αχ. Καραμανλή, μετά από τη θανατηφόρα σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπως αναφέρει το Politico.
Σε επιστολή που απέστειλε η εισαγγελέας της EPPO Πόπη Παπανδρέου στις 2 Ιουνίου στις ελληνικές αρχές, και την οποία είδε το Politico, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας για το δυστύχημα "έχουν προκύψει υποψίες για πιθανά ποινικά αδικήματα που διέπραξαν πρώην μέλη της ελληνικής κυβέρνησης".
"Αυτά τα φερόμενα ποινικά αδικήματα αφορούν παράβαση καθήκοντος που διέπραξε ο πρώην Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης και υπεξαίρεση που διέπραξε ο πρώην Υπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής", έγραψε στο έγγραφο η κα Παπανδρέου. "Σας ζητάμε να κάνετε τις δικές σας ενέργειες", συνέχισε.
Η EPPO θεωρεί ότι η ελληνική συνταγματική ιδιορρυθμία —ότι μόνο το κοινοβούλιο μπορεί να αναλάβει δράση κατά των υπουργών— παραβιάζει το δίκαιο της ΕΕ και έχει θέσει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Είχε φύγει intercity από τη γραμμή στο Άδενδρο, με τρεις νεκρούς. Προάγγελος του ατυχήματος των Τεμπών ήταν αυτό. Οι αιτίες οι ίδιες. Απαρχαιωμενο υλικό, απουσία συστημάτων ασφαλείας, κίνηση συρμων με πατεντες. Το χρέωμα έπεσε στο μηχανοδηγό. Οι άλλοι την έβγαλαν καθαρή.

Νομίζω καμιά 5ετια πριν.

Και; Άνοιξε τότε ρουθούνι; Φυσικά όχι. Γιατί; Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι 5 μέτρα. Το ίδιο και τώρα αγαπητέ μου. Απλά σήμερα έγινε λίγο μεγαλύτερος σάλος λόγω των θυμάτων.

Γαμήστε τη συγκάλυψη. Ναι έγινε. Πάει τελείωσε. Πήγαν αυτοί που φωνάζουν στον Ελβετικό ΟΣΕ να έρθει να φτιάξει τα συστήματα; Να πουλήσουν σπίτια και να αγοραστούν τα ηλεκτρονικά; Όχι. Ο μάγειρας την περασμένη εβδομάδα μια χαρά τα μάζευε και τα έπαιζε φρουτάκια. Εδώ οι επαναστάτες του κώλου γιατί δεν κάνουν κάτι τέτοιο; Με υπογραφές ξέρω και εγώ. Πράξεις θέλουμε. 1000000 υπογραφές με 10€ η κάθε μια και έβγαλες μια χαρά χρήμα

Εδώ λέει ότι το κόστος το 2023 ήταν περίπου 63000000. Ορίστε. 60€ το άτομο. 2 σαββατιάτικες εξόδους ο κάθε ένας και βγήκε η σήμανση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.982
Πόντοι
5.506
Συνήθως οι καμματικοί κολλαούζοι διορίζονταν Διοικητές Νοσοκομείων. Τώρα μαθαίνουμε και σταθμάρχες...
Άντε από του χρόνου και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τους εύχομαι.
GHb3Y-GXwAAGIDy.jpg

φταιει σε μεγαλο ποσοστο.....ποιος ομως φταει πιο πολυ? ο γονος που για μια ψηφο πηρε 57 ψυχες? μπα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Νομίζω καμιά 5ετια πριν.

Και; Άνοιξε τότε ρουθούνι; Φυσικά όχι. Γιατί; Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι 5 μέτρα. Το ίδιο και τώρα αγαπητέ μου. Απλά σήμερα έγινε λίγο μεγαλύτερος σάλος λόγω των θυμάτων.

Γαμήστε τη συγκάλυψη. Ναι έγινε. Πάει τελείωσε. Πήγαν αυτοί που φωνάζουν στον Ελβετικό ΟΣΕ να έρθει να φτιάξει τα συστήματα; Να πουλήσουν σπίτια και να αγοραστούν τα ηλεκτρονικά; Όχι. Ο μάγειρας την περασμένη εβδομάδα μια χαρά τα μάζευε και τα έπαιζε φρουτάκια. Εδώ οι επαναστάτες του κώλου γιατί δεν κάνουν κάτι τέτοιο; Με υπογραφές ξέρω και εγώ. Πράξεις θέλουμε. 1000000 υπογραφές με 10€ η κάθε μια και έβγαλες μια χαρά χρήμα

Εδώ λέει ότι το κόστος το 2023 ήταν περίπου 63000000. Ορίστε. 60€ το άτομο. 2 σαββατιάτικες εξόδους ο κάθε ένας και βγήκε η σήμανση.
Δε χρειάζεται να δώσει κανείς εστω κι ενα ευρώ. Εχουν πληρωθεί τα πάντα. Το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Γι αυτό και μας ετοιμάζουν για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Δε χρειάζεται να δώσει κανείς εστω κι ενα ευρώ. Εχουν πληρωθεί τα πάντα. Το έργο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Γι αυτό και μας ετοιμάζουν για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Και θα πάρουμε τα @@ μας. Πίεσαν εδώ και ένα χρόνο; Άκουσες κάπου κάτι; Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα. Πόσα συνεργεία είδες στις γραμμές; ΚΑΝΕΝΑ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
1,027 εκ υπογραφές τώρα κι ανεβαίνει.
τι κάνει αυτό το γεγονός σημαντικό;
Ο θόρυβος των υπογραφών και της συναίνεσης για την μεταβολή του άρθρου 86 έχει πιάσει αυτό το κρίσιμο 10% .
Πάντα οι εταιρίες προπαγάνδας πασχίζουν για το 10% επειδή αυτό μπορεί μαγνητικά να τραβήξει πολύ μεγαλύτερο μέρος του συνόλου μαζί του. Από το 10% εκτινάσσεται με ταχύτητα πολύ πιο ψηλά. Έχει άλλη δυναμική.
Τι σημαίνει αυτό; Έκδηλη δυσαρέσκεια του κόσμου, εκφρασμέμη αυξητικά κι ανησυχία ως εκ τούτου στο δικτατορικό καθεστώς.
Κάποιοι περιμένουμε ότι θα δούμε προσπάθεια χονδροειδή για μετατόπιση του κέντρου ενδιαφέροντος σε κάποιο γεγονός, ας πούμε...το χρήσιμο παρακράτος ή το διεθνές να λειτουργήσει με οτιδήποτε είναι ικανό να κάνει ώστε να εκτροχιαστεί η κατάσταση μακριά από το φλέγον θέμα των Τεμπών.
Μην ξεχνάμε, μια ξεβράκωτη φρεγάτα πλέει προς τα στενά εκεί κοντά στην Υεμένη...ελπίζουμε να μην είναι άλλη μια θυσία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
  • Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.667
Πόντοι
8.346
Μουνοπανα ΑΡΔ , δεν ήταν θυσία ήταν δολοφονία.
Μακάρι αργό κ βασανιστικό θάνατο σε όλα τα μουνοπανα που προσπαθούν να συγκαλύψουν αυτό το έγκλημα

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Συνήθως οι καμματικοί κολλαούζοι διορίζονταν Διοικητές Νοσοκομείων. Τώρα μαθαίνουμε και σταθμάρχες...
Άντε από του χρόνου και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τους εύχομαι.
Aν έχεις απορίες
ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την ζωή σου και όλων όσους αγαπάς.

Alex γιατί τόσο μπατσαριό ?
Φοβάσαι μην στην κάψουν ?
Μην ανησυχείς, εμείς θα την ξαναπληρώσουμε

Αν με δεις έξω από το σπίτι σου μην φοβηθείς.
Περαστικός, ασθενής και οδοιπόρος είμαι.

Συνημμένα

• 65df3f3e909fe.jpg
    65df3f3e909fe.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 24

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Λοιπον μαγκες , αρχειδατα και παντελονατα
Στην διεθνη πλατφορμα change.org , οποιος θελει υπογραφει να καταργηθει ο νομος ευθυνης υπουργων Εχουν μαζευτει ηδη 1.030.000 υπογραφες ( 175.000 σημερα )
Πατας στο google , " change.org τεμπη " και μπαινεις στην διεθνη πλατφορμα , διαλεγεις το topic τεμπη και υπογραφεις. Αν θελεις δινεις και 2 ευρω αλλα δεν ειναι υποχρωτικο
Θα σου σταλει ενα email στο οποιο θα απαντησεις για να ειναι εγκυρη η υπογραφη σου

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.982
Πόντοι
5.506
η σαπίλα έχει ποτίσει τόσο βαθιά σε αυτή την χώρα....
ναι ρε ....η ποιο διεφθαρμενη αχρηστη χωρα του κοσμου.....δυστυχως
κωλογλυφτες για ψιχουλα στα κομματα
η χωρα που πρεπει να εξαφανισουν απο τον πλανητη για να μεινει η υπεροχη ιστορια της μονο....
ποιο πουστικος και ξεφτιλας λαος δεν υπαρχει

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
ναι ρε ....η ποιο διεφθαρμενη αχρηστη χωρα του κοσμου.....δυστυχως
κωλογλυφτες για ψιχουλα στα κομματα
η χωρα που πρεπει να εξαφανισουν απο τον πλανητη για να μεινει η υπεροχη ιστορια της μονο....
ποιο πουστικος και ξεφτιλας λαος δεν υπαρχει
Ξεχασες τα marketpass
Αλλα η κυρια Καρυστιανου που εχει μαζεψει ηδη 1.030.000 υπογραφες θα τους γαμησει
Της προταθηκε να κατεβει ευρωβουλευτης και αρνηθηκε. Θα τους παει πιπα-κωλο μεχρι τελους

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Και θα πάρουμε τα @@ μας. Πίεσαν εδώ και ένα χρόνο; Άκουσες κάπου κάτι; Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα. Πόσα συνεργεία είδες στις γραμμές; ΚΑΝΕΝΑ
Να σε πιέσει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Τι είναι; Εργολάβος ή εργοδηγός; Θα σε παραπέμψει, θα καταδικασθεις, θα σου επιβληθουν πρόστιμα, θα απενταξουν το έργο, θα επιστρέψεις χρήματα.
Αυτή αυτό κάνει.
Ήδη οδήγησε στην άσκηση δίωξης για 23, κυρίως στελέχη του Δημοσίου. Για κακουργημα πάνε αυτοί.
Όσο για συνεργεία ένα σωρό έχω δει. 100km γραμμής κατέστρεψε ο Ντάνιελ. Κάπου 430 εκ είδα ότι εκτιμά τη ζημιά η κυβέρνηση. Μόνο που ασχολούνται με τη γραμμή και όχι με όσα μας οδήγησαν στο ατυχημα. Κάποιες τσέπες θα γεμίσουν και παλι.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Το 2014 έγινε ένα ναύαγιο στην Νότια κορέα, και ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε ο ίδιος αναλαμβάνοντας την εύθυνη

Εδώ, ότι και να γίνει, και η ακρόπολη να γκρεμιστεί, κανένας δε θα παραιτηθεί, θα βρουν κάποιο κορόιδο να ρίξουν τις εύθυνες, και όποιος παραπονιέται θα είναι "ψέκας", "συριζαίος", "φασίστάς" και ότι άλλη μαλακια βρουν....Μετά θα δώσουν και στους ραγιαδες κανένα pass, δεν θα δώσουν και κανενα πεναλτι στον ολυμπιακο-παναθηναικο-αεκ κλπ, και θα ξεχαστούν όλα

Ελλαδισταν, ότι πιο σιχαμένο υπάρχει στο πλανήτη γη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom