Είχε φύγει intercity από τη γραμμή στο Άδενδρο, με τρεις νεκρούς. Προάγγελος του ατυχήματος των Τεμπών ήταν αυτό. Οι αιτίες οι ίδιες. Απαρχαιωμενο υλικό, απουσία συστημάτων ασφαλείας, κίνηση συρμων με πατεντες. Το χρέωμα έπεσε στο μηχανοδηγό. Οι άλλοι την έβγαλαν καθαρή.
Νομίζω καμιά 5ετια πριν.
Και; Άνοιξε τότε ρουθούνι; Φυσικά όχι. Γιατί; Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι 5 μέτρα. Το ίδιο και τώρα αγαπητέ μου. Απλά σήμερα έγινε λίγο μεγαλύτερος σάλος λόγω των θυμάτων.
Γαμήστε τη συγκάλυψη. Ναι έγινε. Πάει τελείωσε. Πήγαν αυτοί που φωνάζουν στον Ελβετικό ΟΣΕ να έρθει να φτιάξει τα συστήματα; Να πουλήσουν σπίτια και να αγοραστούν τα ηλεκτρονικά; Όχι. Ο μάγειρας την περασμένη εβδομάδα μια χαρά τα μάζευε και τα έπαιζε φρουτάκια. Εδώ οι επαναστάτες του κώλου γιατί δεν κάνουν κάτι τέτοιο; Με υπογραφές ξέρω και εγώ. Πράξεις θέλουμε. 1000000 υπογραφές με 10€ η κάθε μια και έβγαλες μια χαρά χρήμα
Εδώ λέει ότι το κόστος το 2023 ήταν περίπου 63000000. Ορίστε. 60€ το άτομο. 2 σαββατιάτικες εξόδους ο κάθε ένας και βγήκε η σήμανση.