geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.011
- Πόντοι
- 6.515
Την εκδήλωση στο ευρωκοινοβουλιο την οργάνωσε ο κατά τα αλλά αντιπαθεστατος συριζαίος Αρβανίτηςalex και στα δικά σου
Στο ευρωκοινοβούλιο ..
Την εκδήλωση στο ευρωκοινοβουλιο την οργάνωσε ο κατά τα αλλά αντιπαθεστατος συριζαίος Αρβανίτηςalex και στα δικά σου
Στο ευρωκοινοβούλιο ..
Ποια κανάλια τυπε? Ζεις εδώ η έξω?Γιατί όμως ρε παιδιά αφού κάποιοι ήξεραν τι γίνεται δεν έβγαιναν έγκαιρα στα κανάλια και ακόμα και να απεργησουν αν δεν φτιαξουν τα πράγματα????? Ειλικρινά πιστεύω, έπρεπε να πιέσουν με κάθε τρόπο τότε να μαθευτεί πόσο απαράδεκτο ήταν όλο το σύστημα στα τρένα!!!!
Εντωμεταξυ, έχει διορθωθεί η κατάσταση καθόλου ξέρει κανείς τι γίνεται, η απλά ξεκίνησε πάλι να μπαίνει ο κόσμος στα τρένα?
Απλά δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις να βγάλει στην φορά πόσο χάλια ήταν η κατάσταση, παρά μόνο μετά το μοιραίο συμβάνΤύπε σε ποια κανάλια;
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ταλαιπωρούν τους πολίτες..
Από ότι θυμάμαι συνδικαλιστικά όργανα είχαν βγει και σε κανάλια και ζητούσαν συναντήσεις με τους αρμόδιους πολιτικούς δημοσίως, όπως μάθαμε μετά το δυστύχημα. Αλλά το θέμα τότε δεν πούλαγε, τι να παίξουν και αυτά; Η τραγωδία δεν είχε συμβεί και οι απεργιακοί αγώνες και τα αιτήματα των συνδικαλιστών δεν πουλάνε στο ευρύ κοινό. Αλλά και να τα ακούγαμε εμείς τότε στην τηλεόραση τι θα άλλαζε; Απλά θα αλλάζαμε κανάλι. Εδώ ο αρμόδιος υπουργός έβγαινε μια βδομάδα πριν και μας διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του σιδηροδρόμου και δυο μέρες πριν το δυστύχημα θα εγκαινίαζαν και ανύπαρκτο (όπως φάνηκε εκ των υστέρων) κέντρο τηλεδιοίκησης.Γιατί όμως ρε παιδιά αφού κάποιοι ήξεραν τι γίνεται δεν έβγαιναν έγκαιρα στα κανάλια και ακόμα και να απεργησουν αν δεν φτιαξουν τα πράγματα????? Ειλικρινά πιστεύω, έπρεπε να πιέσουν με κάθε τρόπο τότε να μαθευτεί πόσο απαράδεκτο ήταν όλο το σύστημα στα τρένα!!!!
Εντωμεταξυ, έχει διορθωθεί η κατάσταση καθόλου ξέρει κανείς τι γίνεται, η απλά ξεκίνησε πάλι να μπαίνει ο κόσμος στα τρένα?
Εγώ αυτό με το να κλείνουμε τους δρόμους δεν το καταλαβαίνω.Πολύ απλά δεν πάμε στην δουλειά μας.Γιατί όλα εφέ είναι.Κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους για ποιο λόγο;Δεν καταλαβαίνω.Απλά τα πράγματα δεν σε βοηθάει το κράτος όπως λες.Οκ δεν πουλάω τη σοδειά μου φέτος την κρατάω.Ή την πουλάω όλη στο εξωτερικό.Δεν μπορεί αφού έχουν μαζέψει τη σοδειά τους μόνιμα μετά να κάνουν και καλά απεργιακές κινητοποιήσεις και να κλείνουν τους δρόμους.Τελείωσε η σοδειά για τις ελιές και οκ τώρα που καθόμαστε πάμε να κάνουμε μανούρα να διεκιδικήσουμε ότι θέλουμε;Αν ήταν μάγκες και οργανωμένοι τέλος την επόμενη χρονιά όλη τη σοδειά στο εξωτερικό.Καπιταλισμό δεν θέλουν;οκ πουλάω όπου θέλω και όπου παίρνω την τιμή μου.Παράγω όσο θέλω για να έχω την τιμή που θέλω (όπως κάνουν και με το πετρέλαιο πχ), αλλά προφανώς δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί και αυτοί δεν είναι παναγίτσες παίρνουν κρατικές επιδοτήσεις,επιδόματα κακοκαιρίας και καταστροφής σοδειάς που προφανώς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη σοδειά τους κλπ κλπ.Τύπε σε ποια κανάλια;
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις ταλαιπωρούν τους πολίτες..
Tυπε και επιδοματα ανθυγιεινης εργασιας,εγκαιρης προσελευσης στον χωρο εργασιας,ακραιων καιρικων συνθηκων,απο παντου τα αρπαζουν τα μουνια,στοκαρουν παραγωγες και τις μοσχοπουλανε μετα στον κοσμακη που πειναει.Εγώ αυτό με το να κλείνουμε τους δρόμους δεν το καταλαβαίνω.Πολύ απλά δεν πάμε στην δουλειά μας.Γιατί όλα εφέ είναι.Κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους για ποιο λόγο;Δεν καταλαβαίνω.Απλά τα πράγματα δεν σε βοηθάει το κράτος όπως λες.Οκ δεν πουλάω τη σοδειά μου φέτος την κρατάω.Ή την πουλάω όλη στο εξωτερικό.Δεν μπορεί αφού έχουν μαζέψει τη σοδειά τους μόνιμα μετά να κάνουν και καλά απεργιακές κινητοποιήσεις και να κλείνουν τους δρόμους.Τελείωσε η σοδειά για τις ελιές και οκ τώρα που καθόμαστε πάμε να κάνουμε μανούρα να διεκιδικήσουμε ότι θέλουμε;Αν ήταν μάγκες και οργανωμένοι τέλος την επόμενη χρονιά όλη τη σοδειά στο εξωτερικό.Καπιταλισμό δεν θέλουν;οκ πουλάω όπου θέλω και όπου παίρνω την τιμή μου.Παράγω όσο θέλω για να έχω την τιμή που θέλω (όπως κάνουν και με το πετρέλαιο πχ), αλλά προφανώς δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί και αυτοί δεν είναι παναγίτσες παίρνουν κρατικές επιδοτήσεις,επιδόματα κακοκαιρίας και καταστροφής σοδειάς που προφανώς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη σοδειά τους κλπ κλπ.
έχουν χάρη που η χώρα εξαρτάται από αυτούς....Εγώ αυτό με το να κλείνουμε τους δρόμους δεν το καταλαβαίνω.Πολύ απλά δεν πάμε στην δουλειά μας.Γιατί όλα εφέ είναι.Κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους για ποιο λόγο;Δεν καταλαβαίνω.Απλά τα πράγματα δεν σε βοηθάει το κράτος όπως λες.Οκ δεν πουλάω τη σοδειά μου φέτος την κρατάω.Ή την πουλάω όλη στο εξωτερικό.Δεν μπορεί αφού έχουν μαζέψει τη σοδειά τους μόνιμα μετά να κάνουν και καλά απεργιακές κινητοποιήσεις και να κλείνουν τους δρόμους.Τελείωσε η σοδειά για τις ελιές και οκ τώρα που καθόμαστε πάμε να κάνουμε μανούρα να διεκιδικήσουμε ότι θέλουμε;Αν ήταν μάγκες και οργανωμένοι τέλος την επόμενη χρονιά όλη τη σοδειά στο εξωτερικό.Καπιταλισμό δεν θέλουν;οκ πουλάω όπου θέλω και όπου παίρνω την τιμή μου.Παράγω όσο θέλω για να έχω την τιμή που θέλω (όπως κάνουν και με το πετρέλαιο πχ), αλλά προφανώς δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί και αυτοί δεν είναι παναγίτσες παίρνουν κρατικές επιδοτήσεις,επιδόματα κακοκαιρίας και καταστροφής σοδειάς που προφανώς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη σοδειά τους κλπ κλπ.
Για το κλείσιμο των δρόμων δε συμφωνώ ούτε εγώ. Για τα υπόλοιπα όμως αγνοείς βασικά πράγματα.Εγώ αυτό με το να κλείνουμε τους δρόμους δεν το καταλαβαίνω.Πολύ απλά δεν πάμε στην δουλειά μας.Γιατί όλα εφέ είναι.Κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους για ποιο λόγο;Δεν καταλαβαίνω.Απλά τα πράγματα δεν σε βοηθάει το κράτος όπως λες.Οκ δεν πουλάω τη σοδειά μου φέτος την κρατάω.Ή την πουλάω όλη στο εξωτερικό.Δεν μπορεί αφού έχουν μαζέψει τη σοδειά τους μόνιμα μετά να κάνουν και καλά απεργιακές κινητοποιήσεις και να κλείνουν τους δρόμους.Τελείωσε η σοδειά για τις ελιές και οκ τώρα που καθόμαστε πάμε να κάνουμε μανούρα να διεκιδικήσουμε ότι θέλουμε;Αν ήταν μάγκες και οργανωμένοι τέλος την επόμενη χρονιά όλη τη σοδειά στο εξωτερικό.Καπιταλισμό δεν θέλουν;οκ πουλάω όπου θέλω και όπου παίρνω την τιμή μου.Παράγω όσο θέλω για να έχω την τιμή που θέλω (όπως κάνουν και με το πετρέλαιο πχ), αλλά προφανώς δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί και αυτοί δεν είναι παναγίτσες παίρνουν κρατικές επιδοτήσεις,επιδόματα κακοκαιρίας και καταστροφής σοδειάς που προφανώς είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη σοδειά τους κλπ κλπ.
Θα το χρυσώσει λίγο καλύτερα, θα δωροδοκήσει, θα εκβιάσει, θα σκοτώσει αν χρειαστεί και θα το ξαναφέρει.Γι'αυτό και την πήρε πίσω αρον-αρον η χαζό Ούρσουλα.
Θα φέρει λέει πιο ώριμες προτάσεις. Γιατί αυτές που είχαν ψηφίσει ήταν η επιτομή της μαλακίας.
Γι αυτό δεν θα πρέπει να δέχεστε τις επιχορηγήσεις, είναι σχεδιασμένες να δημιουργήσουν εξάρτηση και να σας εξοντώσουν τελικά, σαν τυράκια στη φάκα.Η περιβόητη ΚΑΠ που ξεσήκωσε το χορό των διαδηλώσεων ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, έχεις ιδέα τι προβλέπει;
Μείωση των φυτοφαρμάκων στο 50%, μείωση των λιπασμάτων και υποχρεωτική αγρανάπαυση του 10%.
Δηλαδή το 10% των χωραφιών δε θα επιτρέπεται να καλλιεργείται.
Ο Μωυσής θα έκανε κάτι εγκαίνια την επόμενη του μοιραίου συμβάντος..Απλά δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις να βγάλει στην φορά πόσο χάλια ήταν η κατάσταση, παρά μόνο μετά το μοιραίο συμβάν
Το κάνουν αλλά δεν απασχολεί τον πολύ κόσμο.Σα να μου πει εμένα δε θα αξιοποιείς όλο το στόλο των αυτοκινήτων, του βιοτέχνη δε θα απασχολεις όλες τις μηχανές παραγωγής, του ξενοδόχου δε θα νοικιάζεις όλα τα δωμάτια.
Τυπε ξερεις γιατι γινεται αυτο?Το κάνουν αλλά δεν απασχολεί τον πολύ κόσμο.
Και ευρωπαικές οδηγίες έρχονται που αλλάζουν κατά πολύ τα κόστη παραγωγής, και διαχείριση αποβλήτων που αυξάνει το κόστος και αποσύρει προϊόντα, και ξαφνικές υπουργικές αποφάσεις που γαμάνε τον ανταγωνισμό και δίνουν πάτημα σε συγκεκριμένους που τα έχουν καλά με αυτή την κυβέρνηση....
απλά οι βιοτέχνες δεν έχουν την δύναμη να κατέβουν και να κλείσουν τους δρόμους γιατί δεν επηρεάζουν άμεσα το φαγητό του κόσμου.
όλα τα χρόνια από το 2009 μέχρι τώρα βλέπω τους αγρότες να κλαίγονται (δικαίως) και να παίρνουν αρκετά από αυτά που ζητάνε...τα οποία είναι πάνω στις επιδοτήσεις, τις απαλλαγές και τις αποζημιώσεις τους.
Σε εμάς τους υπόλοιπους το κράτος όχι να ακούσει τις ανάγκες μας αλλά να μας γαμήσει όπως μπορεί για να μας σταγγίξει...και σου λένε αν δεν σου αρέσει να κλείσεις. Στον αγρότη δεν τολμά να πει αν δεν σου αρέσει άσε τα χωράφια και γίνε εργάτης στον σκλαβενίτη.
Πολλά ξέρω λίγα λέωΤυπε ξερεις γιατι γινεται αυτο?
Ξέρεις εσύ πρόβατα που να μην τρώνε το χορτάρι που τα ταίζουν επειδή τους έσφαξαν τα αρνιά το Πάσχα;Είναι απίστευτο πραγματικά που ό,τι και αν συμβεί το κομματικό σύστημα δεν αλλάζει στην Ελλάδα. Τι να πρωτοπιάσεις να πεις για όσα έχουν γίνει τα τελευταία 15 χρόνια και παρόλα αυτά δεν είναι μόνο τα ίδια κόμματα που κυβερνούν αλλά και τα ίδια πρόσωπα. Εδώ πλημμύρισε η Θεσσαλία και δύο βδομάδες μετά στις περιφερειακές ο Αγοραστός είχε φτάσει οριακά από το να ξαναβγεί. Σιγα μη θυμόντουσαν οι Σερραίοι τα Τέμπη 4 μήνες μετά. Καραμανλή δαγκωτό, ούτως ή άλλως δεν είχε Σερραίους στο τραίνο.
Στο λέει φίλε μου άλλο τρόπο.Όταν σου λέει αντικατάσταση του στόλου των αμαξιών σου με diesel euro 4 και σε λίγο υποχρεωτικά με euro 5.Ψηφιακούς ταχογράφους για να σταματάς ανα 4 ώρες και να κάνεις υποχρεωτικό 45λεπτο διάλειμμα ξεκούρασης.Αβέρτα πιστοποιήσεις που για να τις τηρείς πρέπει να αυξήσεις τις τιμές σου πολλάς μετά η δεν πουλάς και πολλά άλλα.Έχει από τη μία τα ευρωπαϊκά πιστοποιημένα υλικά και από την άλλη στη ίδια αγορά τα κινέζικα.Προστατεύεις την παραγωγή σου;Οι άνθρωποι είναι Πανευρωπαϊκώς ηλίθιοι και δεν έχουν επαφή με την καθημερινότητα.Κρίνουν και κυβερνούν βάση στατιστικών στοιχείων και υποθέσεων.Και είναι προφανές.Αυτό που λες ότι είπαν δεν είναι λάθως καθώς έχει ανάγκη το έδαφος να ξεκουραστεί και πολλά άλλα,από την άλλη όμως πρέπει να αναλογιστούν και τις συνέπειες που θα φέρει αυτό.Μείωση της παραγωγής αύξηση των τιμών και πολλά άλλα.Θέλει τεράστια ευρεία σκέψη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην επίλυση τέτοιων θεμάτων και όλοι αυτοί δεν έχουν την ικανότητα,γιατί στην πράξη όλοι αυτοί κοιτάνε την προσωπική τους πολιτική επαγγελματική ανέλιξη οπότε σκέφτομαι σε ατομικό επίπεδο και όχι σε συλλογικό για να μπουν στη σοβαρή διαδικασία επίλυσης.Δεν είναι τυχαίο ότι κανένα θέμα δεν έχει επιλυθεί ποτέ με διάλογο αλλά πάντα φτάνουν σε συγκρούσεις και μετά και καλά κάνουν "διάλογο" για να τα λύσουν που στην πραγματικότητα απλά κάνουν μια ανακωχή της κόντρας με το να να δώσουν 2-3 πράγματα να ησυχάσει το πράγμα μέχρι την επόμενη φασαρία.Πασαλείμματα στην πραγματικότητα.Για το κλείσιμο των δρόμων δε συμφωνώ ούτε εγώ. Για τα υπόλοιπα όμως αγνοείς βασικά πράγματα.
Είμαστε μέλη της ΕΕ που επιβάλλει πολιτικές σε όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας.
Το κόστος παραγωγής στην ΕΕ έχει εκτοξευθεί στο θεό και επιτρέπονται εισαγωγές από τρίτες χώρες πχ Ουκρανία, χωρίς δασμούς. Που δεν έχουν πολιτικές ή περιορισμούς και πουλάνε φθηνά. Πως να ανταγωνιστείς χώρες όπως αυτή ή της Mercosur;
Οι Πολωνοί αγρότες φρικαραν και σφράγισαν τα σύνορα με Ουκρανία. Γιατί και κερατάδες και δαρμενοι πάει πολύ.
Η περιβόητη ΚΑΠ που ξεσήκωσε το χορό των διαδηλώσεων ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, έχεις ιδέα τι προβλέπει;
Μείωση των φυτοφαρμάκων στο 50%, μείωση των λιπασμάτων και υποχρεωτική αγρανάπαυση του 10%.
Δηλαδή το 10% των χωραφιών δε θα επιτρέπεται να καλλιεργείται.
Έχεις ιδέα για τι μέγεθος μιλάμε πανευρωπαϊκά;
Έχεις ιδέα για τι μαλακία απόφαση μιλάμε; Πως θα παράξουν αυτοί αν πλακώσει καμία αρρώστια; Τη μια θα ψεκάζουν τα μονά, την άλλη τα ζυγά φυτά;
Σα να μου πει εμένα δε θα αξιοποιείς όλο το στόλο των αυτοκινήτων, του βιοτέχνη δε θα απασχολεις όλες τις μηχανές παραγωγής, του ξενοδόχου δε θα νοικιάζεις όλα τα δωμάτια.
Γι'αυτό και την πήρε πίσω αρον-αρον η χαζό Ούρσουλα.
Θα φέρει λέει πιο ώριμες προτάσεις. Γιατί αυτές που είχαν ψηφίσει ήταν η επιτομή της μαλακίας.
Άμα δεν υπήρχαν αυτές θα πλήρωνες τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πικρή αλήθεια.Γι αυτό δεν θα πρέπει να δέχεστε τις επιχορηγήσεις, είναι σχεδιασμένες να δημιουργήσουν εξάρτηση και να σας εξοντώσουν τελικά, σαν τυράκια στη φάκα.
Κοίτα πρέπει να τους επιχορηγούν καθώς είναι στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί την τροφή για το ανθρώπινο είδος και πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση σε φθηνή τροφή.Απο και πέρα χαλάει το πράγμα.έχουν χάρη που η χώρα εξαρτάται από αυτούς....
έχεις ξανά ακούσει εσύ σε κανέναν άλλο κλάδο να τους επιχορηγούν για να υπάρχουν?
είναι λέει ακριβό το πετρέλαιο και τα λιπάσματα και τα εργατικά...και το θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει το κράτος να τους τα πληρώσει για να συνεχίσουν να έχουν το κέρδος που θέλουν.
Σοβαρά δηλαδή έχεις δει ποτέ να πηγαίνουν οι βιοτεχνίες και να λένε είναι ακριβό το πετρέλαιο και τα εργατικά θα κλείσω τους δρόμους μέχρι να μου πληρώσει το κράτος τις ζημιές? Θα γελάει ο κόσμος....
εσύ για ρητορική μίσουςΦυλακή θα μπει κανείς ?
Άκου εκεί να τιμωρούνται;Νομίζω όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις. Μαγκιά του λοιπόν του Καραμανλή και του κάθε Καραμανλή αφού τους παίρνει να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να μην τιμωρούνται.