Ρε οι μαλακες, πήραν απόφαση κατάργησης των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Χωρίς να έχουν λύσεις για όλα τα οχήματα. Φαντάζεσαι νταλίκα να ψάχνει πρίζες να φορτίζει στη διαδρομή; Τρεις μέρες παραπάνω το ταξίδι. Το κόστος στον πελάτη και μετά στον καταναλωτή. Αλλά μάλλον θα τη γλιτώσουμε κι αυτή τη μαλακία. Μουλαρωσαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και κάνει πίσω η Κομισιόν.Σε εμάς τους υπόλοιπους το κράτος όχι να ακούσει τις ανάγκες μας αλλά να μας γαμήσει όπως μπορεί για να μας σταγγίξει...και σου λένε αν δεν σου αρέσει να κλείσεις. Στον αγρότη δεν τολμά να πει αν δεν σου αρέσει άσε τα χωράφια και γίνε εργάτης στον σκλαβενίτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 414K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
Και για μένα η δουλειά μου είναι πρωτογενής τομέας και χωρίς αυτή θα ψοφήσω από την πείνα αλλά δεν ήρθε κανένας να μου επιδοτήσει το ντίζελ που μέσα σε 3 χρόνια από 1.30 έχει πάει 1.80 και 2.00 ούτε το ρεύμα που η κιλοβατώρα έφτασε και 1 ευρώ.Κοίτα πρέπει να τους επιχορηγούν καθώς είναι στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί την τροφή για το ανθρώπινο είδος και πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση σε φθηνή τροφή.Απο και πέρα χαλάει το πράγμα.
Ούτε με ρώτησαν αν μπορώ απορροφήσω τις αυξήσεις του πληθωρισμού ούτε τίποτα. Αντί αυτού μου είπαν ότι είμαι κλέφτης και πρέπει να μου βάλουν τεκμήριο.
Υποτίθεται θα γίνει φθηνότερο το ρεύμα όσο περνάει ο καιρός.Αλλά ναι ας φτιάξουν πρώτα τις υποδομές και την τεχνολογία με τις μπαταρίες και βλέπουμε.Γιατι αν πρέπει κάθε 200-300 χιλιόμετρα η νταλίκα να κάθεται να φορτίζει 30-50 λεπτά άντε γεια.Ρε οι μαλακες, πήραν απόφαση κατάργησης των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Χωρίς να έχουν λύσεις για όλα τα οχήματα. Φαντάζεσαι νταλίκα να ψάχνει πρίζες να φορτίζει στη διαδρομή; Τρεις μέρες παραπάνω το ταξίδι. Το κόστος στον πελάτη και μετά στον καταναλωτή. Αλλά μάλλον θα τη γλιτώσουμε κι αυτή τη μαλακία. Μουλαρωσαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και κάνει πίσω η Κομισιόν.
Συμφωνώ φίλε μου δεν διαφώνω.Σπασμωδικές κινήσεις κάνουν.Και για μένα η δουλειά μου είναι πρωτογενής τομέας και χωρίς αυτή θα ψοφήσω από την πείνα αλλά δεν ήρθε κανένας να μου επιδοτήσει το ντίζελ που μέσα σε 3 χρόνια από 1.30 έχει πάει 1.80 και 2.00 ούτε το ρεύμα που η κιλοβατώρα έφτασε και 1 ευρώ.
Ούτε με ρώτησαν αν μπορώ απορροφήσω τις αυξήσεις του πληθωρισμού ούτε τίποτα. Αντί αυτού μου είπαν ότι είμαι κλέφτης και πρέπει να μου βάλουν τεκμήριο.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
Εδώ δεν έχουν λύσεις ούτε για τα επιβατικά....όχι για τα επαγγελματικά....Ρε οι μαλακες, πήραν απόφαση κατάργησης των κινητήρων εσωτερικής καύσης. Χωρίς να έχουν λύσεις για όλα τα οχήματα. Φαντάζεσαι νταλίκα να ψάχνει πρίζες να φορτίζει στη διαδρομή; Τρεις μέρες παραπάνω το ταξίδι. Το κόστος στον πελάτη και μετά στον καταναλωτή. Αλλά μάλλον θα τη γλιτώσουμε κι αυτή τη μαλακία. Μουλαρωσαν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και κάνει πίσω η Κομισιόν.
Ούτε και έχουν αποφασίσει αν τελικά οι μπαταρίες για τα ηλεκτρικά μολύνουν περισσότερο το περιβάλλον...
βέβαια όλοι αυτοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες στις συναντήσεις για την πράσινη πολιτική πηγαίνουν με ιδιωτικά τζετ και αυτοκίνητα που καίνε τον κώλο τους παράγωγα του πετρελαίου.....
και τι να λέμε εδώ στην χωριατοΕλλάδα κάψανε τα δάση για να βάλουν πιο φτηνά της ανεμογεννήτριες των πράσινων μεγιστάνων.....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
σπασμωδικές μαλακίες κάνουν....Συμφωνώ φίλε μου δεν διαφώνω.Σπασμωδικές κινήσεις κάνουν.
δεν ξέρει κανένας τι κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις.....λένε κάτι μετά το παίρνουν πίσω...βγαίνουν επιστήμονες λένε έχουμε φτάσει στο όριο άλλοι λένε ότι και να κάνουμε η θερμοκρασία θα ανεβαίνει....
από τη μία η ευρώπη δεν έχει χρήμα από την άλλη χρηματοδοτεί τον πόλεμο της ουκρανίας...από τη μία στη μέση και από την άλλη το πουτανάκι του νάτο και ότι πει ο ανκλ σαμ....
εγώ τείνω να πιστέψω ότι είναι στον πούτσο τους γιατί αυτοί θα ζουν άρχοντες μέχρι να πεθάνουν και απλά δικαιολογούν τις μίζες και τις εντολές που παίρνουν....
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Αφού ο ίδιος λες ότι δεν μπορεί ο αγρότης να ανταγωνιστεί προιόντα από το εξωτερικό. Εμένα πιο φτηνά θα μου ερχόταν. Θα γλίτωνα και από το 41% του Μητσοτάκη αν κοβόταν οι επιδοτήσεις στους αγρότες.Άμα δεν υπήρχαν αυτές θα πλήρωνες τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πικρή αλήθεια.
Τόσα χρόνια που οι αγρότες βοηθιώνταν από το κράτος επειδή δεν είναι ανταγωνιστικοί θα έπρεπε να οργανωθούν ώστε να γίνουν. Κάποιοι ελάχιστοι συνεταιρισμοί με προιόντα ΠΟΠ και αγορές στο εξωτερικό τα κατάφεραν. Οι υπόλοιποι ψηφίζουν κόμματα μέσα στο συνεταιρισμό
Εσένα το ίδιο ακριβώς θα σου ερχόταν.Εμένα πιο φτηνά θα μου ερχόταν.
Όπως σου έρχεται τόσα χρόνια, ασχέτως χώρας προέλευσης.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
έχουν χάρη που η χώρα εξαρτάται από αυτούς....
έχεις ξανά ακούσει εσύ σε κανέναν άλλο κλάδο να τους επιχορηγούν για να υπάρχουν?
είναι λέει ακριβό το πετρέλαιο και τα λιπάσματα και τα εργατικά...και το θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει το κράτος να τους τα πληρώσει για να συνεχίσουν να έχουν το κέρδος που θέλουν.
Σοβαρά δηλαδή έχεις δει ποτέ να πηγαίνουν οι βιοτεχνίες και να λένε είναι ακριβό το πετρέλαιο και τα εργατικά θα κλείσω τους δρόμους μέχρι να μου πληρώσει το κράτος τις ζημιές? Θα γελάει ο κόσμος....
Eσύ
Κουφός είσαι ?
Δεν έχεις ακούσει πόσα χρωστάει η Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ ?
Παίρνουν και κρατική επιδότηση αν δεν το ξέρεις παρά τα χρέη
ΥΓ
Είναι όλοι τους φτωχούληδες.
Την χρειάζονται την επιδότηση
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
δεν θεωρώ τους πολιτικούς αυτούς κλάδο αλλά οργανωμένη μαφίαEσύ
Κουφός είσαι ?
Δεν έχεις ακούσει πόσα χρωστάει η Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ ?
Παίρνουν και κρατική επιδότηση αν δεν το ξέρεις παρά τα χρέη
και δεν τους κατατάσσω στους εργαζόμενους αλλά στα παράσιτα και τις κατσαρίδες
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Και τι έγινε ?δεν θεωρώ τους πολιτικούς αυτούς κλάδο αλλά οργανωμένη μαφία
και δεν τους κατατάσσω στους εργαζόμενους αλλά στα παράσιτα και τις κατσαρίδες
Οι κατσαρίδες έχουν το ταμείο και την αστυνομία .
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σε εκδηλωση που οργανωσε ο Συριζα και ο Αρβανιτης?alex και στα δικά σου
Στο ευρωκοινοβούλιο ..
Ενταξει
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Έχεις απολυτο δικιοέχουν χάρη που η χώρα εξαρτάται από αυτούς....
έχεις ξανά ακούσει εσύ σε κανέναν άλλο κλάδο να τους επιχορηγούν για να υπάρχουν?
είναι λέει ακριβό το πετρέλαιο και τα λιπάσματα και τα εργατικά...και το θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει το κράτος να τους τα πληρώσει για να συνεχίσουν να έχουν το κέρδος που θέλουν.
Σοβαρά δηλαδή έχεις δει ποτέ να πηγαίνουν οι βιοτεχνίες και να λένε είναι ακριβό το πετρέλαιο και τα εργατικά θα κλείσω τους δρόμους μέχρι να μου πληρώσει το κράτος τις ζημιές? Θα γελάει ο κόσμος....
Η πλεον ευνοημενη κοινωνικη ομαδα, παριστανει τον επαναστατη
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
Ε πάνω κάτω όλες οι δικτατορίες με αυτά πήγαν μπροστάΚαι τι έγινε ?
Οι κατσαρίδες έχουν το ταμείο και την αστυνομία .
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σε μια χωρα που εχει υποφερει απο δικτατοριες, καλο ειναι να μην πεταμε τέτοιες σαχλαμαριτσες με τοση ευκολια, επειδη δεν γουσταρουμε την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση.Ε πάνω κάτω όλες οι δικτατορίες με αυτά πήγαν μπροστά
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Σπατάλη χρήματος. Θα μπορούσαν με τα ίδια λεφτά να επιχορηγήσουν τον καταναλωτή απ'ευθείας να αγοράσει προιόν από το εξωτερικό, πιο οικονομικά θα τους έρθει χωρίς την συντήρηση του ντόπιου αγρότη. Αλλά ο αγροτικός τομέας πρέπει να υπάρχει για λόγους εθνικής ασφάλειας.Κοίτα πρέπει να τους επιχορηγούν καθώς είναι στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί την τροφή για το ανθρώπινο είδος και πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση σε φθηνή τροφή.Απο και πέρα χαλάει το πράγμα.
Επίσης οι αγρότες είναι και πολύ φτηνοί ως κομματική βάση.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
Αργά το θυμήθηκαν...όταν μασαμπούκωναν τις επιδοτήσεις και πιστόλιαζαν τα δάνεια ήταν καλά...Έχεις απολυτο δικιο
Η πλεον ευνοημενη κοινωνικη ομαδα, παριστανει τον επαναστατη
τότε έβγαιναν οι τσιφλικάδες και διαπραγματεύονταν τις επιδοτήσεις για ψήφους και όλοι ευχαριστημένοι....
δεν έχουν θέμα να εξάγουν τα προιόντα τους για τα εισάγουμε πάλι πίσω και να τα πληρώσουμε πιο ακριβά τελικά...
τώρα που έσφιξαν οι κώλοι θυμήθηκαν να ζητήσουν κατανόηση από όλη την Ελλάδα....
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.926
- Πόντοι
- 3.656
Το πολίτευμα που έχουμε είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.Σε μια χωρα που εχει υποφερει απο δικτατοριες, καλο ειναι να μην πεταμε τέτοιες σαχλαμαριτσες με τοση ευκολια, επειδη δεν γουσταρουμε την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση.
Η εφαρμογή της θυμίζει λίγο από γκέμπελς, λίγο από στάλιν και λίγο από κόζα νόστρα.
Αυτό που ζούμε σήμερα μπορεί να είναι ελευθεριακό αλλά δεν είναι ούτε Δημοκρατία ούτε πραγματική ελευθερία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις