You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 443K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.539
- Πόντοι
- 3.936
Ε αυτό βολεύε. Για το Μάτι έφταιγε ο Τσι και η Δούρου πολιτικά πρόσωπα που δεν ξέρω κατά πόσο είχαν ευθύνη στο οτιδήποτε. Για τα Τέμπη φταίει ένας σταθμάρχης μόνοΣτα Τεμπη,δωδεκα μηνες μετα θα βγει το πορισμα εμπειρογνωμονων,στο Ματι το επομενο δευτερολεπτο,αχρηστοι καταληψιες,καψατε τον κοσμο,ανικανοι χωρις πλανο
Πάντως υπόψιν ότι οι μηχανικοί του προαστιακού σιδηροδρόμου είπαν ότι οι ρόδες των βαγονιών είναι φριχτά διαβρωμενες πιθανά για να αποσείσουν τις ευθύνες από πάνω τους αν συμβεί κάτι σοβαρό και δεν κουνήθηκε φύλλο.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Δεν έχει μείνει και τίποτα ανεξάρτητο πλέον. Όσοι δεν τα "παίρνουν" τους σκοτώνουνε.Ξέρω, ΕΦΣΥΝ ο σύνδεσμος, αλλά το δημοσιεύω.
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Λάδι σιλικόνης είχε η μηχανή και οι εμπειρογνώμονες λέγανε ότι αυτό έκανε την έκρηξη. Που όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν καίγεται με τίποτα.
Α ρε αγρότες τσιφλικάδες δολοφόνοι του καποδίστρια. Θα την φάτε από αυτόν που ψηφίζετε.
Α ρε αγρότες τσιφλικάδες δολοφόνοι του καποδίστρια. Θα την φάτε από αυτόν που ψηφίζετε.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Exεις link ?Μόλις 280 χιλ έχουν υπογράψει την καταγγελία της μητέρας για την μη ευθυνη Υπουργών στην τραγωδία
Μας γλεντάει ο Κουλης
Εψαξα και δεν το βρήκα.
Να υπογράψω θέλω.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.771
- Πόντοι
- 6.515
γκουγκλαρε, θα το βρεις, θα δω αν το εχω ακομαExεις link ?
Εψαξα και δεν το βρήκα.
Να υπογράψω θέλω.
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
Αντιστασιακοι των καναπεδων! Οι υπογραφοντες τσιριζαιοι, απεχοντες απο εκλογες οπως κ.α φρουταΜόλις 280 χιλ έχουν υπογράψει την καταγγελία της μητέρας για την μη ευθυνη Υπουργών στην τραγωδία
Μας γλεντάει ο Κουλης
Λιγους μηνες μετα το δυστιχημα, στις εκλγες το κομμα που εβαλε τον ανοητο σε θεση ευθυνης πηρε 41%. Ο υπουργος στο Ν.Σερρων ηρθε πρωτος
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Κι o Χίτλερ πρώτος βγήκεΑντιστασιακοι των καναπεδων! Οι υπογραφοντες τσιριζαιοι, απεχοντες απο εκλογες οπως κ.α φρουτα
Λιγους μηνες μετα το δυστιχημα, στις εκλγες το κομμα που εβαλε τον ανοητο σε θεση ευθυνης πηρε 41%. Ο υπουργος στο Ν.Σερρων ηρθε πρωτος
Ηλίθιε της μαζας
Ούτε λαχανικά δεν θάστελνα ..
ΥΓ
Αν πεθαίνανε όλοι, θα πέρνατε 100%, μπορεί και 120%
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
Εαν ομως τα λαχανικα ψηφισαν;Κι o Χίτλερ πρώτος βγήκε
Ηλίθιε της μαζας
Ούτε λαχανικά δεν θάστελνα ..
ΥΓ
Αν πεθαίνανε όλοι, θα πέρνατε 100%, μπορεί και 120%
ΥΓ εχεις προβλημα με τη δημοκρατια; σε ενοχλει,ε;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.193
- Πόντοι
- 7.046
Exεις link ?
Εψαξα και δεν το βρήκα.
Να υπογράψω θέλω.
![www.change.org](https://assets.change.org/photos/7/qq/kn/XYQqknxbdBQxPxk-1600x900-noPad.jpg?1679574250)
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Tρομερό.Εαν ομως τα λαχανικα ψηφισαν;
ΥΓ εχεις προβλημα με τη δημοκρατια; σε ενοχλει,ε;
Ιδίως όταν πληρώνεις με τα λεφτά μου, κανάλια, εφημερίδες και site να σε γλύφουν και να προσπαθούν να με μάθουν "δημοκρατία"
ΥΓ
Κανά συγγενή είχες στο "τραίνο" ?
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.136
- Πόντοι
- 206
Ευχαριστώ![]()
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
οχι, αλλα θα μπορουσα να ειχα, οπως και ο καθενας. Δεν φταινε οι πολιτικοι μαςTρομερό.
Ιδίως όταν πληρώνεις με τα λεφτά μου, κανάλια, εφημερίδες και site να σε γλύφουν και να προσπαθούν να με μάθουν "δημοκρατία"
ΥΓ
Κανά συγγενή είχες στο "τραίνο" ?
Ολοι θα πληρωσουμε της κουλοεπιλογες μας, ειτε αμεσα ειτε εμμεσα . Ο καθενας μας ξεχωριστα !
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.539
- Πόντοι
- 3.936
250 άτομα προσλήφθηκαν με μπλοκακι δλδ εκτός ΑΣΕΠ και η πλειοψηφία μάντεψε από ποιο νομό ήταν....Αντιστασιακοι των καναπεδων! Οι υπογραφοντες τσιριζαιοι, απεχοντες απο εκλογες οπως κ.α φρουτα
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.663
- Πόντοι
- 506
οπως μου ειπε φιλος απο τα σερρας, η ικανοτητα του φελου να διατηρηται με μεγαλο ποσοστο, δεν οφειλεται στον ιδιο. οπως κ με τον μηχαλακι τον βαρβιτσιοτη , ετσι και εδω, οφειλεται στον πατηρ του, η ιστορια για γελιο και για κλαματα σαν την νεοτερη ιστορια της Ελλαδας250 άτομα προσλήφθηκαν με μπλοκακι δλδ εκτός ΑΣΕΠ και η πλειοψηφία μάντεψε από ποιο νομό ήταν....
Πραγματικά δεν υπάρχει σχόλιο250 άτομα προσλήφθηκαν με μπλοκακι δλδ εκτός ΑΣΕΠ και η πλειοψηφία μάντεψε από ποιο νομό ήταν....
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.539
- Πόντοι
- 3.936
Πραγματικά δεν υπάρχει σχόλιο
Για να μην αναρωτιούνται μερικοί πως βγήκε πρώτος στις Σέρρες