Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τύπε μου, εδω λιγο παρακατω εχει ενα χωριουδακι, και σε μια διασταυρωση δυο χωματοδρομων, που περναει αυτοκινητο καθε τρεις ωρες, εγινε ενα θανατηφορο τροχαιο ατυχημα. Οι συγγενείς ξέρεις τι λεγανε? Ότι επρεπε να υπαρχει φανάρι στο σημειο. Κατι τετοιο μου θυμιζει ολο αυτο. Τηλεδιοίκηση ΔΕΝ εχουμε απο το 1821. Αλλά η γραμμή ειναι η ιδια. Δεν ειδα να σκοτωνεται κοσμος καθε χρονο επειδη δεν εχουμε τηλεδιοικηση. Ανθρωπινο λαθος ειναι, πώς να το κανουμε. Αν αυριο μεθαυριο ξανασυμβει κατι ΜΕ τηλεδιοικηση, τι θα λεμε? Οτι ηταν αμαρτωλη η συμβαση? Και?
επειδή ατυχήματα γίνονται και με τα φανάρια ,ακόμη και όταν τηρείται το όριο ταχύτητας ,
να τα καταργήσουμε όλα , φανάρια-τροχαία-διαζώματα τα πάντα όλα
Και να επιτρέπουμε τα επιβατικά με καύσιμες ύλες να γκαζώνουν παντού ,μαζί με τις νταλίκες
αφού ατυχήματα συμβαίνουν και με τα σάξο και τα παπάκια
Ή να γυρίσουμε στο 1821 με τα κάρα ... πως δεν τα σκέφτηκαν αυτοί που εκσυγχρονίζουν τα συστήματα ασφαλείας ρε γαμώτο ? :dunno:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οκ μπρό....

αφού ένας δικηγόρος μας λέει ότι αν σε συμπαθεί ο κόσμος δεν έισαι εγκληματίας και πρέπει να μπεις στη βουλή με ασυλία τότε είμαστε οκ.

Τι έχει σειρά μετά? Να ψηφίσουμε κανέναν αντεροβγάλτη ή κανέναν βιαστή???
Οχι ρε φιλε, δεν λεω αυτο. Αλλά αν ούτε η δικαιοσυνη, ούτε ο κοσμος αποδιδει ευθύνη στο πολιτικο προσωπικο, ποιος θα την αποδώσει; Τα 300 προφιλ των εξαλλων του τουιτερ και του ινσταγκραμ; Αυτο λεω.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Οκ μπρό....

αφού ένας δικηγόρος μας λέει ότι αν σε συμπαθεί ο κόσμος δεν έισαι εγκληματίας και πρέπει να μπεις στη βουλή με ασυλία τότε είμαστε οκ.

Τι έχει σειρά μετά? Να ψηφίσουμε κανέναν αντεροβγάλτη ή κανέναν βιαστή???
Μην σκας έχουμε πατριώτες εφοπλιστές το ίδιο είναι...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Ξαναμπαινεις στη Βουλη επειδη καποιοι σε ψηφισαν. Αρα προφανως η αποψη περί "ενοχής" του πολιτικου προσωπικου μαλλον δεν ειναι η κρατούσα στον κοσμο. Κάτι που φανηκε και στις εκλογες γενικώς δυο μηνες μετα. Στην Θεσσαλία που προφανως υπηρχαν ευθυνες του πολιτικου προσωπικου για την καταστροφη, εκεί αποδόθηκε η ευθυνη και στην καλπη.
όχι, ο αγοραστός έχασε μάλλον λόγω των πλημμυρών
και επειδή κατέβηκε μια αντάρτισα ονόματι τζανακούλη,
ειδάλλως θα κέρδιζε στην α΄ κυριακή,
μεταξύ των δύο κυριακών το κλίμα άλλαξε, όπως πχ και στην αθήνα-θεσσαλονίκη-τύρναβο,
και έχασε 50.000 ψηφοδέλτια,
κάτι ήξερε ο ζαν και έλεγε ότι το σωστό εκλογικό σύστημα των δημοτικών πρέπει να εφαρμοστεί και στις βουλευτικές

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Και αδαής να ειμαι, ας μου εξηγησετε πού κανω λαθος.
Κατι ποσταρισματα για εμετούς και γραφικούς και για "αν ηταν το παιδι σου" διαβασα. Ουσία μόνο εσυ προσπαθεις να συμβαλλεις
Η ουσία είναι μία αφού την ψάχνεις :

Επειδή εμείς μπροστά στην Ευρώπη ήμασταν και είμαστε πρωτόγονοι δεν σημαίνει ότι οι μαλακίες που πιστεύουμε είναι σωστές.

Η ασφάλεια είναι μια επιστήμη που εξελίσσεται τεχνολογικά και στις πρακτικές του κόσμου.

Μας πλήρωσαν για συστήματα ασφαλείας και εμείς βάλαμε τους ολιγάρχες να τα φάνε και φτιάξαμε ρυθμιστικές αρχές για να υπογράφουν ότι όλα είναι καλά.

Αυτά ακούγονται στην εξεταστική που εσύ χλευάζεις. Μιλάμε για τις διαδικασίες που είναι μέρος της ασφάλειας και ήταν για γέλια. Μιλάμε για τα συστήματα που έπρεπε να μπουν και δεν μπήκαν ποτέ. Εσύ αυτά τα προσπερνάς.

Η ουσία είναι ότι σε αυτό το θέμα είσαι όσο πιο λάθος γίνεται και το επιβεβαιώνεις με κάθε ποστ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι, ο αγοραστός έχασε μάλλον λόγω των πλημμυρών
και επειδή κατέβηκε μια αντάρτισα ονόματι τζανακούλη,
ειδάλλως θα κέρδιζε στην α΄ κυριακή,
μεταξύ των δύο κυριακών το κλίμα άλλαξε, όπως πχ και στην αθήνα-θεσσαλονίκη-τύρναβο,
και έχασε 50.000 ψηφοδέλτια,
κάτι ήξερε ο ζαν και έλεγε ότι το σωστό εκλογικό σύστημα των δημοτικών πρέπει να εφαρμοστεί και στις βουλευτικές
Ναι σωστα, ελεγε οτι στις "δευτερες" εκλογες επρεπε να ειναι μονο τα δυο πρωτα κομματα. Και αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Οχι ρε φιλε, δεν λεω αυτο. Αλλά αν ούτε η δικαιοσυνη, ούτε ο κοσμος αποδιδει ευθύνη στο πολιτικο προσωπικο, ποιος θα την αποδώσει; Τα 300 προφιλ των εξαλλων του τουιτερ και του ινσταγκραμ; Αυτο λεω.
Πότε να προλάβει η δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες όταν υπάρχει βουλευτική ασυλία και στην εξεταστική επιτροπή έχει την πλειοψηφία ο ηθικός αυτουργός?

Είσαι καθόλου με τα καλά σου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η ουσία είναι μία αφού την ψάχνεις :

Επειδή εμείς μπροστά στην Ευρώπη ήμασταν και είμαστε πρωτόγονοι δεν σημαίνει ότι οι μαλακίες που πιστεύουμε είναι σωστές.

Η ασφάλεια είναι μια επιστήμη που εξελίσσεται τεχνολογικά και στις πρακτικές του κόσμου.

Μας πλήρωσαν για συστήματα ασφαλείας και εμείς βάλαμε τους ολιγάρχες να τα φάνε και φτιάξαμε ρυθμιστικές αρχές για να υπογράφουν ότι όλα είναι καλά.

Αυτά ακούγονται στην εξεταστική που εσύ χλευάζεις. Μιλάμε για τις διαδικασίες που είναι μέρος της ασφάλειας και ήταν για γέλια. Μιλάμε για τα συστήματα που έπρεπε να μπουν και δεν μπήκαν ποτέ. Εσύ αυτά τα προσπερνάς.

Η ουσία είναι ότι σε αυτό το θέμα είσαι όσο πιο λάθος γίνεται και το επιβεβαιώνεις με κάθε ποστ.
Πού χλευασα την εξεταστικη; Αλλοι την χλευαζουν. Ωραια, τι θελεις να πω? Οτι φταιει η κυβερνηση του 2023 επειδη επι 50 χρονια δεν μπηκε η τηλεδιοικηση που θα εμποδιζε τα τρενα να μπουν στην ιδια γραμμη ; Και αφου δεν μπηκε ειναι δολοφονοι οι τελευταιοι; Ωραια, να το πω για να ικανοποιηθουν διαφοροι ακομη κι αν δεν το πιστευω, αλλά πρεπει να το πει και καποιος πιο αρμοδιος απο μενα και σενα. Και δεν βλεπω να το λεει κανενας. Το επομενο επεισοδιο πιο ειναι; Οτι ο κοσμος ειναι χαζός και η δικαιοσυνη πουλημενη; Ωραια, να το πω κι αυτο. Ενταξει ειμαστε τωρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πότε να προλάβει η δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες όταν υπάρχει βουλευτική ασυλία και στην εξεταστική επιτροπή έχει την πλειοψηφία ο ηθικός αυτουργός?

Είσαι καθόλου με τα καλά σου?
Εντελώς με τα καλα μου. Αν η δικαιοσυνη βρει ενδειξεις ευθυνης πολιτικου προσωπου, ζητα την αρση ασυλιας. Δεν εμποδιζεται να ερευνησει λογω της ασυλιας. Η εξεταστική τι σχεση εχει; Μπας και νομιζεις οτι η δικαιοσυνη ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο τι τι θα πει η εξεταστικη για να ερευνησει ευθυνες πολιτικων προσωπων; Σοβαρα τωρα; Τοση αγνοια εχεις; Και ειμαι ΕΓΩ ο αδαης;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Πού χλευασα την εξεταστικη; Αλλοι την χλευαζουν. Ωραια, τι θελεις να πω? Οτι φταιει η κυβερνηση του 2023 επειδη επι 50 χρονια δεν μπηκε η τηλεδιοικηση που θα εμποδιζε τα τρενα να μπουν στην ιδια γραμμη ; Και αφου δεν μπηκε ειναι δολοφονοι οι τελευταιοι; Ωραια, να το πω για να ικανοποιηθουν διαφοροι ακομη κι αν δεν το πιστευω, αλλά πρεπει να το πει και καποιος πιο αρμοδιος απο μενα και σενα. Και δεν βλεπω να το λεει κανενας. Το επομενο επεισοδιο πιο ειναι; Οτι ο κοσμος ειναι χαζός και η δικαιοσυνη πουλημενη; Ωραια, να το πω κι αυτο. Ενταξει ειμαστε τωρα;
Αν δεν κάνω λάθος είπες οτι η εξεταστική δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλά είναι μόνο για να βγάλει το άχτι της η μάνα που έχασε την κόρη της. Διόρθωσε με αν δε θυμάμαι καλά.

Δεν ευθύνεται 100% η κυβέρνηση του 2023 για το ότι δεν υπήρχαν όλα τα συστήματα ασφαλείας. Ευθύνεται όμως για αρχή ο υπουργός και κατ επέκταση ο πρωθυπουργός επειδή (και αυτό στο καλό σενάριο ότι και καλά δεν γνώριζαν για το φαγοπότι των προηγούμενων ετών...).......για το ότι είδαν την κατάσταση και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν είναι κυβέρνηση του 2023 είναι κυβέρνηση από το 2019. Οπότε όταν ο μπουμπούκος λέει ευθαρσώς ότι ο υπουργός γνώριζε αλλά δεν μίλαγε για να μην σταματήσουν να κόβονται εισιτήρια τι ακριβώς υπονοείς? Ότι δεν είναι συνένοχος?

Ναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι διεφθαρμένη (ντογιάκος :confused:) δεν ακούς κάτι νέο. Ναι οι Βουλευτές έχουν ασυλία και γνωριμίες και για το θέμα αυτό έχει πέσει η συγκάληψη της αρκούδας.

Αν είχες λογική στην σκέψη σου θα έλεγα ότι το πιστεύεις...αλλά επειδή μέχρι τώρα δεν έχεις κάνει ούτε ένα λογικό ''άλμα" πέραν του να δηλώσεις τα γεγονότα (που εμπεριέχουν την διαφθορά) δεν δίνεις καμία δόση αλήθειας στις απόψεις σου.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Αν δεν κάνω λάθος είπες οτι η εξεταστική δεν έχει λόγο ύπαρξης αλλά είναι μόνο για να βγάλει το άχτι της η μάνα που έχασε την κόρη της. Διόρθωσε με αν δε θυμάμαι καλά.

"η μάνα έβγαλε το άχτι της"

μόνον αυτό αρκεί να καταλάβουμε τι κουμάσια υπάρχουν γύρω μας , ντρέπεται και η ντροπή

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Εν το μεταξύ μιλάμε για δικαιοσύνη και πήγαν και μπάζωσαν τον τόπο του εγκλήματος πριν γίνουν οι έρευνες, ο ίδιος ο ΠΘ της χώρας βγήκε σε πανελλήνια μετάδοση και έδωσε στεγνά ως υπεύθυνο τον σταθμάρχη πριν καν γίνει η οποιαδήποτε έρευνα...που αν τελικά έβγαινε αθώος έπρεπε να του γαμήσει και τα 132 σπίτια που έχει στην Ελλάδα....

Έβγαιναν τα βουλευτικά τομάρια και έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ ON CAMERA ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση....

Βγήκε ο Άδωνης και παραδέχτηκε ότι ο υπουργός ήξερε....

Αλλά υπάρχει δικαιοσύνη που τα βλέπει αυτά όλα και δεν τα θεωρεί μεμπτά.....ευτυχώς

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να τους ερευνήσει η δικαιοσύνη? Να τους έχουν σε βίντεο να χαλάνε τις ράγες με τα ίδια τους τα χέρια?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και κατι αλλο ακομη
Εχω βαρεθει εδω μεσα, να "μεταφερει" καποιος οτι ειπα κατι που δεν ειπα, και μετα να ερχονται αλλοι δεκα να με κραζουν γι αυτο που δεν ειπα.
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μιλησα για "αχτι της μανας". Ελεος δηλαδη.
Εσυ πετας μια μαλακια τωρα και θα ερθουν αλλοι εκατο να κραζουν γι αυτο.
Οχι, δεν θα σε διορθωσω. Να ψαξεις να το βρεις και να το διορθωσεις εσυ. Και αλλη φορα να εισαι βεβαιος για κατι που μου αποδιδεις, γιατι δεν εχω ορεξη να λαβω πενηντα παραθεσεις για κατι που δεν ειπα. Ενταξει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν το μεταξύ μιλάμε για δικαιοσύνη και πήγαν και μπάζωσαν τον τόπο του εγκλήματος πριν γίνουν οι έρευνες, ο ίδιος ο ΠΘ της χώρας βγήκε σε πανελλήνια μετάδοση και έδωσε στεγνά ως υπεύθυνο τον σταθμάρχη πριν καν γίνει η οποιαδήποτε έρευνα...που αν τελικά έβγαινε αθώος έπρεπε να του γαμήσει και τα 132 σπίτια που έχει στην Ελλάδα....

Έβγαιναν τα βουλευτικά τομάρια και έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ ON CAMERA ότι υπάρχει τηλεδιοίκηση....

Βγήκε ο Άδωνης και παραδέχτηκε ότι ο υπουργός ήξερε....

Αλλά υπάρχει δικαιοσύνη που τα βλέπει αυτά όλα και δεν τα θεωρεί μεμπτά.....ευτυχώς

Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να τους ερευνήσει η δικαιοσύνη? Να τους έχουν σε βίντεο να χαλάνε τις ράγες με τα ίδια τους τα χέρια?????
Γίνε δικαστης και κλεισε τους μεσα τύπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Η συμμετοχη μου σε αυτο το νημα ληγει εδω. Ό,τι ειχα να πω το ειπα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Οχι, δεν θα σε διορθωσω. Να ψαξεις να το βρεις και να το διορθωσεις εσυ. Και αλλη φορα να εισαι βεβαιος για κατι που μου αποδιδεις, γιατι δεν εχω ορεξη να λαβω πενηντα παραθεσεις για κατι που δεν ειπα. Ενταξει
alex71 έγραψε:

Τι ερωτηση να της κάνουν δηλαδη?
Τι μπορεί να συνεισφέρει επί της ουσιας?
Να εκτονωθει ηθελε η γυναικα, πηγε, μιλησε, με ποια ιδιοτητα και γνωσεις να απαντησει σε ερωτηματα επι της ουσιας?

Νομίζω ότι έχει ξανά γίνει αυτή η φάση και την τελευταία φορά πάλι την ίδια κατάληξη είχαμε.....παρεξηγησιάρη :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
"η μάνα έβγαλε το άχτι της"

μόνον αυτό αρκεί να καταλάβουμε τι κουμάσια υπάρχουν γύρω μας , ντρέπεται και η ντροπή
Ε πως κάνει έτσι ρε τύπε? Το παιδί της σκότωσαν δεν είχε και είχε και καμιά πολιτική αντιπαράθεση στα κανάλια για να βγει να κράξει τους πολιτικούς αντιπάλους με σοβαρότητα όπως κάνουν οι βουλευτές όταν θίγονται :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
alex71 έγραψε:

Τι ερωτηση να της κάνουν δηλαδη?
Τι μπορεί να συνεισφέρει επί της ουσιας?
Να εκτονωθει ηθελε η γυναικα, πηγε, μιλησε, με ποια ιδιοτητα και γνωσεις να απαντησει σε ερωτηματα επι της ουσιας?

Νομίζω ότι έχει ξανά γίνει αυτή η φάση και την τελευταία φορά πάλι την ίδια κατάληξη είχαμε.....παρεξηγησιάρη :2funny:
Α μπραβο, καμία αναφορά σε "επιτροπη χωρις λογο υπαρξης που απλως βγαζει το αχτι της η μανα".
Εντελως διαφορετικο το "τι ερωτησεις να κανεις στη μανα του θυματος επι της ουσίας του ατυχηματος, εκτος απο το να εκτονωθει για τον πονο της".
Και αναφερθηκα αναλογως και σε συγγενεις θυματων τροχαιου.
Ευχαριστω.
Βεβαια καποιοι θα πουν οτι ειναι το ιδιο, καποιοι θα πουν "πωωωω ξεβρακωμα" και διαφορα άλλα αυτιστικά, αλλά δεν πειραζει. Τα εχω συνηθισει αυτα.
Καλημέρες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομίζω ότι δεν ήσουν πολύ μεταδοτικός :rockon:
Πιθανον αν προσπαθησω να εξηγησω με λεπτομερεια τι ειναι ποινικο δικαιο και Συνταγμα στην καφετιέρα που εχω στην κουζίνα, δεν θα καταλαβει, αλλά αυτο δεν εχει να κανει προφανως με την μεταδοτικοτητα μου, όποιος θελει και μπορει καταλαβαινει.
Καλημερες και παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom