You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 416K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
ΚερδισαΚέρδισες ή έχασες τη δίκη?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
Εδώ δεν θα τον ψηφίσει ούτε ο Βαγγέλης κ περιμένεις από Άλεξ;;;τυπε σαν να εχουμε λιγοστεψει μου φαινεται...ουτε την ψηφο του δεν θα βρει ο κουλης ετσι οπως το παει...
εγω και εσυ θα τον ψηφισουμε....και αμα παρει το πρωταθλημα ο βαζελος, ουτε εγω...μονο εσυ...
Ποιόν από τους τρεις θεωρείς καλύτερο Ποινικολόγο? Κούγια ,Λυκουρέζο ή τον αείμνηστο Κατσαντώνη?Εννοειται. Και ζητησα μια μικρη διακοπή γιατι "ενιωσα μια αδιαθεσια"
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Έχουν καλύτερες παραλίες από Κουρούτα τύπε ?Δοτικες γυναίκες με μπρίο κ νάζι
Που πηγαίνουν για παραλία εκεί;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σου απαντησα και χθες σε αυτο το ερωτημα, αλλά δεν το ειδες. Φυσικα τον ΚατσαντωνηΠοιόν από τους τρεις θεωρείς καλύτερο Ποινικολόγο? Κούγια ,Λυκουρέζο ή τον αείμνηστο Κατσαντώνη?
Τώρα το είδα...Από τους άλλους δύο ποιός είναι καλύτερος?Σου απαντησα και χθες σε αυτο το ερωτημα, αλλά δεν το ειδες. Φυσικα τον Κατσαντωνη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
Τύπε από βουτυξεις εκεί ,τα κύματα θα σε ξεβρασουν στις ΦιλιππίνεςΈχουν καλύτερες παραλίες από Κουρούτα τύπε ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
εχεις κανα ποινικο και ρωτας που θα πας τυπε ; τον Αλεξ παρε , αφου σου λεει κερδισε και τον ΚουγιαΤώρα το είδα...Από τους άλλους δύο ποιός είναι καλύτερος?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω για προσωπικη μου υποθεση δεν θα επαιρνα τον Κούγια ποτέ. Τον Λυκουρέζο θα τον επαιρνα. Ειναι θεμα αισθητικης περισσοτερο.Τώρα το είδα...Από τους άλλους δύο ποιός είναι καλύτερος?
Διακρίνω κάποια συναδελφική αντιπάθεια στον Αλέξη ή κάνω λάθος?Εγω για προσωπικη μου υποθεση δεν θα επαιρνα τον Κούγια ποτέ. Τον Λυκουρέζο θα τον επαιρνα. Ειναι θεμα αισθητικης περισσοτερο.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
τον ξεκωλιασε και του κραταει μουτρα ο Αλεξ , ακου εμεναΔιακρίνω κάποια συναδελφική αντιπάθεια στον Αλέξη ή κάνω λάθος?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν μου αρεσουν καποιες τακτικές και ειδικότερα η εμμονη με την δημοσιοτητα.Διακρίνω κάποια συναδελφική αντιπάθεια στον Αλέξη ή κάνω λάθος?
Δεν έχω.Απλά επειδή είναι στο χώρο έχει άποψη για τις ικανότητές τους...εχεις κανα ποινικο και ρωτας που θα πας τυπε ; τον Αλεξ παρε , αφου σου λεει κερδισε και τον Κουγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπώς τότε στο Αλτερ με την κυρία Βατίδου?Δεν μου αρεσουν καποιες τακτικές και ειδικότερα η εμμονη με την δημοσιοτητα.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.236
- Πόντοι
- 3.846
τι εγινε, εγκαταλειπουμε το καραβι τωρα που βουλιαζει;Εγω στις πρωτες θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ τύπε
εδω που τα λεμε μονο κατι γεροι και κατι αριστεροι του 0,5% ειναι κολλημενοι με το κομμα.
Αρα τα ρουσφετια θα παιξουν σημαντικο ρολο. Η αποχη θα αυξηθει.
Τις εκλογες θα τις κρινουν οι αναποφασιστοι. Παντως η πατροπαραδοτη συσπειρωση της δεξιας πηγε περιπατο. Αν υπηρχε ΧΑ ή ΛΑΟΣ θα περνουσε το 15%.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Γενικά παντως ειμαι εναντιον να παιρνεις "διασημο" δικηγορο, κοινως "τηλεδικηγορο" αν εχεις καποια σοβαρη προσωπικη υποθεση. Ο δικηγορος πρεπει να δικηγορεί για σενα και οχι για τον εαυτο του.Δεν έχω.Απλά επειδή είναι στο χώρο έχει άποψη για τις ικανότητές τους...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
Από διοικητικό δίκαιο ποιους θεωρείς τρεις κορυφαίους;Δεν μου αρεσουν καποιες τακτικές και ειδικότερα η εμμονη με την δημοσιοτητα.
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Το έχουν κάνει λίγο λύσσα το επικοινωνιακό, αν και φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.
Χειρότερα τα πάει η αντιπολίτευση. Το θέμα θα πάει γρήγορα "κουβά", ακριβώς επειδή προσπάθησαν πάρα πολύ άτσαλα να εκμεταλλευθούν το θάνατο 57 αθώων ανθρώπων.
Σε οποιοδήποτε Οργανισμό, Εταιρεία, Κράτος, συμβαίνει ένα απρόβλεπτο και τραγικό ατύχημα, το πρώτο που κάνουν οι αρμόδιοι είναι να εντοπίσουν "τι πήγε στραβά". Ένα τόσο τραγικό δυστύχημα είναι πολυπαραμετρικό και ποτέ δεν ευθύνεται απλά ένας σταθμάρχης, ένας Υπουργός ή ένας Πρωθυπουργός.
Όμως, η κακιά λύσσα των ζαίων να πετάξουν τις ευθύνες φύρδην-μίγδην στην αυλή της Κυβέρνησης, αφήνει τόσες τρύπες ώστε να περάσει από μέσα τραίνο με τον Σπίρτζη καβάλα και τα γιουσουφάκια της ΡΑΣ να ανεμίζουν σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κάνα μήνα θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα οι ρεμούλες του προσωπικού του ΟΣΕ (70 εκατομμύρια το χρόνο έβγαζαν με ιδιωτική εταιρεία που είχαν στήσει έξω από τον ΟΣΕ), οι κλοπές των οργανωμένων συμμοριών των Ρομά και η κάλυψη που παρείχε σε όλα αυτά ο Αλεκάρας του οποίου οι τσέπες ξεχειλίζουν από λύσεις, πριν καν εκφωνηθούν τα προβλήματα.
Βέβαια, δεν κάνω καθόλου τον κόπο να μιλήσω για τους κακομοιριασμένους του ΚΚΕ και του ΜεΡα25, που θεωρούν το εταιρικό Κέρδος ως την αιτία όλων των κακών (το κέρδος των συμμοριών είναι, βλέπετε, λαϊκό), λες και όλα λειτουργούσαν ρολόι στους πάλαι ποτέ σοσιαλιστικούς παραδείσους τους.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πολυ βιαζεσαι τύπεΠαντως η πατροπαραδοτη συσπειρωση της δεξιας πηγε περιπατο. Αν υπηρχε ΧΑ ή ΛΑΟΣ θα περνουσε το 15%.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 260
- Εμφανίσεις