Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Screenshot_17.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.338
Πόντοι
22.266
τυπε σαν να εχουμε λιγοστεψει μου φαινεται...ουτε την ψηφο του δεν θα βρει ο κουλης ετσι οπως το παει...
εγω και εσυ θα τον ψηφισουμε....και αμα παρει το πρωταθλημα ο βαζελος, ουτε εγω...μονο εσυ...
:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
Εδώ δεν θα τον ψηφίσει ούτε ο Βαγγέλης κ περιμένεις από Άλεξ;;;:confused:

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Εννοειται. Και ζητησα μια μικρη διακοπή γιατι "ενιωσα μια αδιαθεσια"
Ποιόν από τους τρεις θεωρείς καλύτερο Ποινικολόγο? Κούγια ,Λυκουρέζο ή τον αείμνηστο Κατσαντώνη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιόν από τους τρεις θεωρείς καλύτερο Ποινικολόγο? Κούγια ,Λυκουρέζο ή τον αείμνηστο Κατσαντώνη?
Σου απαντησα και χθες σε αυτο το ερωτημα, αλλά δεν το ειδες. Φυσικα τον Κατσαντωνη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Τώρα το είδα...Από τους άλλους δύο ποιός είναι καλύτερος?
εχεις κανα ποινικο και ρωτας που θα πας τυπε ; τον Αλεξ παρε , αφου σου λεει κερδισε και τον Κουγια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τώρα το είδα...Από τους άλλους δύο ποιός είναι καλύτερος?
Εγω για προσωπικη μου υποθεση δεν θα επαιρνα τον Κούγια ποτέ. Τον Λυκουρέζο θα τον επαιρνα. Ειναι θεμα αισθητικης περισσοτερο.

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
Εγω για προσωπικη μου υποθεση δεν θα επαιρνα τον Κούγια ποτέ. Τον Λυκουρέζο θα τον επαιρνα. Ειναι θεμα αισθητικης περισσοτερο.
Διακρίνω κάποια συναδελφική αντιπάθεια στον Αλέξη ή κάνω λάθος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

asmodar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Like
1.959
Πόντοι
216
εχεις κανα ποινικο και ρωτας που θα πας τυπε ; τον Αλεξ παρε , αφου σου λεει κερδισε και τον Κουγια
Δεν έχω.Απλά επειδή είναι στο χώρο έχει άποψη για τις ικανότητές τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μου αρεσουν καποιες τακτικές και ειδικότερα η εμμονη με την δημοσιοτητα.
Οπώς τότε στο Αλτερ με την κυρία Βατίδου?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Εγω στις πρωτες θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ τύπε
τι εγινε, εγκαταλειπουμε το καραβι τωρα που βουλιαζει;

εδω που τα λεμε μονο κατι γεροι και κατι αριστεροι του 0,5% ειναι κολλημενοι με το κομμα.

Αρα τα ρουσφετια θα παιξουν σημαντικο ρολο. Η αποχη θα αυξηθει.
Τις εκλογες θα τις κρινουν οι αναποφασιστοι. Παντως η πατροπαραδοτη συσπειρωση της δεξιας πηγε περιπατο. Αν υπηρχε ΧΑ ή ΛΑΟΣ θα περνουσε το 15%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν έχω.Απλά επειδή είναι στο χώρο έχει άποψη για τις ικανότητές τους...
Γενικά παντως ειμαι εναντιον να παιρνεις "διασημο" δικηγορο, κοινως "τηλεδικηγορο" αν εχεις καποια σοβαρη προσωπικη υποθεση. Ο δικηγορος πρεπει να δικηγορεί για σενα και οχι για τον εαυτο του.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Το έχουν κάνει λίγο λύσσα το επικοινωνιακό, αν και φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.

Χειρότερα τα πάει η αντιπολίτευση. Το θέμα θα πάει γρήγορα "κουβά", ακριβώς επειδή προσπάθησαν πάρα πολύ άτσαλα να εκμεταλλευθούν το θάνατο 57 αθώων ανθρώπων.

Σε οποιοδήποτε Οργανισμό, Εταιρεία, Κράτος, συμβαίνει ένα απρόβλεπτο και τραγικό ατύχημα, το πρώτο που κάνουν οι αρμόδιοι είναι να εντοπίσουν "τι πήγε στραβά". Ένα τόσο τραγικό δυστύχημα είναι πολυπαραμετρικό και ποτέ δεν ευθύνεται απλά ένας σταθμάρχης, ένας Υπουργός ή ένας Πρωθυπουργός.

Όμως, η κακιά λύσσα των ζαίων να πετάξουν τις ευθύνες φύρδην-μίγδην στην αυλή της Κυβέρνησης, αφήνει τόσες τρύπες ώστε να περάσει από μέσα τραίνο με τον Σπίρτζη καβάλα και τα γιουσουφάκια της ΡΑΣ να ανεμίζουν σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάνα μήνα θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα οι ρεμούλες του προσωπικού του ΟΣΕ (70 εκατομμύρια το χρόνο έβγαζαν με ιδιωτική εταιρεία που είχαν στήσει έξω από τον ΟΣΕ), οι κλοπές των οργανωμένων συμμοριών των Ρομά και η κάλυψη που παρείχε σε όλα αυτά ο Αλεκάρας του οποίου οι τσέπες ξεχειλίζουν από λύσεις, πριν καν εκφωνηθούν τα προβλήματα.

Βέβαια, δεν κάνω καθόλου τον κόπο να μιλήσω για τους κακομοιριασμένους του ΚΚΕ και του ΜεΡα25, που θεωρούν το εταιρικό Κέρδος ως την αιτία όλων των κακών (το κέρδος των συμμοριών είναι, βλέπετε, λαϊκό), λες και όλα λειτουργούσαν ρολόι στους πάλαι ποτέ σοσιαλιστικούς παραδείσους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom