sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
Η απάντηση μουΠούστικος γάμος στο Cali ?
Σκατένιο αντί για ματωμένο σεντόνι
Πατρίς θρησκεία οικογένεια
Η απάντηση μουΠούστικος γάμος στο Cali ?
Σκατένιο αντί για ματωμένο σεντόνι
Αρα θα ψηφισεις κασιδιάρη ή Μπογδάνο ?Η απάντηση μου
Δεν είναι τυφλό κομματοσκυλο ο μπατζανακης μου αλλά τυφλά ερωτευμένοςΚαι τι είναι ο αλεξ που θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά την άποψη του εκτός από ένα τυφλό κομματόσκυλο?
Εδώ ... εκεί είναι Κόκα πουτάνες και άγιος ο θεόςΗ απάντηση μου
Κασιδιάρης;;;;; Πιο θρησκευόμενος είναι ο Κουτσούμπας από αυτούς που ειπεςΑρα θα ψηφισεις κασιδιάρη ή Μπογδάνο ?
Τη ΝΔ την αλλαζω. Την κολομπιανα μου με τιποταΔεν είναι τυφλό κομματοσκυλο ο μπατζανακης μου αλλά τυφλά ερωτευμένος
Αν θελεις τη γνωμη μου, περιέργως ναι, έχει αποτελεσμα, πολυ καλυτερο απο ό,τι περιμενα κι εγω ο ιδιος.Το έχουν κάνει λίγο λύσσα το επικοινωνιακό, αν και φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.
Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος σαν δικηγόρος σε δίκη ,με αντίπαλο συνήγορο τον Αλέξη Κούγια?Τη ΝΔ την αλλαζω. Την κολομπιανα μου με τιποτα
ΝαιΈχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος σαν δικηγόρος σε δίκη ,με αντίπαλο συνήγορο τον Αλέξη Κούγια?
Και τι είναι ο αλεξ που θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά την άποψη του εκτός από ένα τυφλό κομματόσκυλο?
Τύπε αφού ο ηγέτης είχε δηλώσει στο WEF ότι με αυτοδυναμία θα βγει ... τις κρατάει τις υποσχέσεις τουΤο έχουν κάνει λίγο λύσσα το επικοινωνιακό, αν και φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.
Κέρδισες ή έχασες τη δίκη?
Δοτικες γυναίκες με μπρίο κ νάζιΤη ΝΔ την αλλαζω. Την κολομπιανα μου με τιποτα
Σου χει τύχει πριν το άνοιγμα της αγόρευσης σου να σε σφίξει η κοιλιά και να πας στο wc ?
Τη ΝΔ την αλλαζω. Την κολομπιανα μου με τιποτα
Δεν εχει παραλία κοντα το Καλι τύπε. Μονο σε τιποτα ποταμια, ή στην Τούρα.Δοτικες γυναίκες με μπρίο κ νάζι
Που πηγαίνουν για παραλία εκεί;;;
Αν θελεις τη γνωμη μου, περιέργως ναι, έχει αποτελεσμα, πολυ καλυτερο απο ό,τι περιμενα κι εγω ο ιδιος.
Εννοειται. Και ζητησα μια μικρη διακοπή γιατι "ενιωσα μια αδιαθεσια"Σου χει τύχει πριν το άνοιγμα της αγόρευσης σου να σε σφίξει η κοιλιά και να πας στο wc ?
τυπε σαν να εχουμε λιγοστεψει μου φαινεται...ουτε την ψηφο του δεν θα βρει ο κουλης ετσι οπως το παει...
εγω και εσυ θα τον ψηφισουμε....και αμα παρει το πρωταθλημα ο βαζελος, ουτε εγω...μονο εσυ...
Εγω στις πρωτες θα ψηφισω ΠΑΣΟΚ τύπετυπε σαν να εχουμε λιγοστεψει μου φαινεται...ουτε την ψηφο του δεν θα βρει ο κουλης ετσι οπως το παει...
εγω και εσυ θα τον ψηφισουμε....και αμα παρει το πρωταθλημα ο βαζελος, ουτε εγω...μονο εσυ...
Τώρα απάντα του αλλουνού αν κέρδισες ή έχασες μετά το ξαλάφρωμαΕννοειται. Και ζητησα μια μικρη διακοπή γιατι "ενιωσα μια αδιαθεσια"