pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.302
- Πόντοι
- 3.556
Αυτή για Cali καλή είναιΜπατζανακη είναι τέτοια η cami????από cali αυτη
Η Cami είναι camiσέτα
Αυτή για Cali καλή είναιΜπατζανακη είναι τέτοια η cami????από cali αυτη
ε ναι ρε μαν , σε αυτα οι χωρες εχουν σημασία .. αν και μου εβαλες ιδέαΑπο διαφορετικες χωρες υποθετω
Παίζει να ειναι αυτη, ναι. Και αν δεν ειναι, της μοιαζει πολυ. Πού το βρηκες αυτο?Μπατζανακη είναι τέτοια η cami????από cali αυτη
Με ποια αρμοδιοτητα?Ναι θα του πεσει ο κωλος
Από Καρταχένα αλλά ήταν calioτισσαΠαίζει να ειναι αυτη, ναι. Και αν δεν ειναι, της μοιαζει πολυ. Πού το βρηκες αυτο?
το ειπαν και οι αλλοι τυπε , το ακουσα αρκετες φορες απο διαφορες πηγεςΔεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά, αλλά με προβληματίζει (σε καμμία περίπτωση δεν αναλύω θεωρία συνομωσίας εδώ) αλλά:
Tις πρώτες ημέρες του δυστυχήματος, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ,
"Ένας πατέρας θύματος ήταν φυλακισμένος στην Τουρκία και είχε ζητήσει άδεια από τις Τουρκικές αρχές να παρευρεθεί στην κηδεία του παιδιού του"
Σε ένα από τα ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, ο φυλακισμένος στην Τουρκία πατέρας "ήταν ο πατέρας του μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου".
Το είπαν μία φορά, δεν το είπαν ξανά. Την επόμενη φορά που αναφέρθηκε ο φυλακισμένος πατέρας, ήταν απλά "πατέρας θύματος".
Πώς κρίνεις την επιστολή του Πρωθυπουργού στον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου?Δεν συνιστά αυτό παρέμβαση και υπόδειξη στο έργο της Δικαιοσύνης ?Ο Εισαγγελεας του Αρειου Παγου θα καλεσει για καταθεσεις?
Ιταλό καλοντυμένο μπον βιβέρ το Σασόλι ξέρω ...για Panos δεν ξέρωΜεσα στην μοδα ειναι ο τυπος , Ιταλος μπον βιβερ ειχε ντυθει
ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΙ ΛΕΣ ?
Απολύτως. Ηταν απαραδεκτο. Αντιλαμβανομαι οτι εγινε για επικοινωνιακους λογους αλλά ηταν εντελώς απαραδεκτο.Πώς κρίνεις την επιστολή του Πρωθυπουργού στον κύριο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου?Δεν συνιστά αυτό παρέμβαση και υπόδειξη στο έργο της Δικαιοσύνης ?
Ανταλλάζεις ? Το χω διπλόεγω εχω και τα 3 ετοιμα , φρεσκοθεωρημενα με 10ετια το καθενα
Ναι, το εχω μελετησει κι εγω, η δικια μου ομως δεν θελει γαμο.Από Καρταχένα αλλά ήταν calioτισσα
Λες να παντρευτούμε στο άγαλμα του Χριστού στο cali?? Το μελέτησα κ είδα ότι ορθόδοξος με καθολικό παντρεύονται κανονικότατα
τι εννοεις τυπε ; δεν ειναι μέλος ο εισαγγελέας στο μπου;Τύπε θέλεις να σου απαντήσει εδώ ή θα δώσεις κάποιο email για καλύτερη επικοινωνία;
Χαίρομαι που το λες είσαι αντικειμενικός. Αυτό οι τηλεεισαγγελείς τη χώρας που διαθέτουμε δεν το είπαν...Απολύτως. Ηταν απαραδεκτο. Αντιλαμβανομαι οτι εγινε για επικοινωνιακους λογους αλλά ηταν εντελώς απαραδεκτο.
η κοτα γεννησε το αυγο ή το αυγο την κοτα....καλο βραδυΜε ποια αρμοδιοτητα?
Πούστικος γάμος στο Cali ?Από Καρταχένα αλλά ήταν calioτισσα
Λες να παντρευτούμε στο άγαλμα του Χριστού στο cali?? Το μελέτησα κ είδα ότι ορθόδοξος με καθολικό παντρεύονται κανονικότατα
Σαχλαμάρες ή είμαστε δεξιοί ή κάνουμε πλάκαΝαι, το εχω μελετησει κι εγω, η δικια μου ομως δεν θελει γαμο.
Και τι είναι ο αλεξ που θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά την άποψη του εκτός από ένα τυφλό κομματόσκυλο?Έχει απαντήσει ο Alex αναλυτικά στις σαχλαμάρες αυτές που γράφεις, οπότε δεν θα σχολιάσω.
τι εννοεις τυπε ; δεν ειναι μέλος ο εισαγγελέας στο μπου;