Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ασπρομαυρε που να ιδρωνεις τωρα αστο φταιει ο σπιρτζης και ο καραμανλης.

Κοκακολιτσα με κοφτο μακαρονι πεφτει βαρυ.

Μη σε κουραζουμε και πολυ και παθεις καμια υπερφορτωση.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Ασπρομαυρε που να ιδρωνεις τωρα αστο φταιει ο σπιρτζης και ο καραμανλης.

Κοκακολιτσα με κοφτο μακαρονι πεφτει βαρυ.

Μη σε κουραζουμε και πολυ και παθεις καμια υπερφορτωση.

Μόνο ο σταθμάρχης φταίει, απεφάνθη η κυβέρνηση. Τελείωσε η ιστορία οπότε δεν θα χαλάς και το σάλιο σου να βάλεις στον ίσιο δρόμο τον απλό λαουτζίκο πολυσχιδή αμπελοφιλόσοφε μου εσύ !

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μόνο ο σταθμάρχης φταίει, απεφάνθη η κυβέρνηση. Τελείωσε η ιστορία οπότε δεν θα χαλάς και το σάλιο σου να βάλεις στον ίσιο δρόμο τον απλό λαουτζίκο πολυσχιδή αμπελοφιλόσοφε μου εσύ !
Ο σταθμαρχης ειναι ο τελευταιος που φταιει. Η κυβερνηση λεει πιπες οπως παντα. Δεν εχω παρει ποτε τρενο. 3/3

Για αυτο εισαι μακαρονας, τι να κανουμε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ερευναται συμμετοχη σταθμαρχη στο σεισμο Τουρκια:confused::confused::confused:

99c380694899bc8fd67e638addd30caf_L.jpg

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Ο σταθμαρχης ειναι ο τελευταιος που φταιει. Η κυβερνηση λεει πιπες οπως παντα. Δεν εχω παρει ποτε τρενο. 3/3

Για αυτο εισαι μακαρονας, τι να κανουμε.

Μακαρόνι το μακαρόνι κολοσσός η ΗΤ ... σας έβαλε τα γυαλιά ο Capotorto

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Αμεροληπτη σιγουρα η επιτροπη διευρευνησης,πως δεν εβαλε μελος τον ιδιο τον σταθμαρχη ο Μητσοτακης περιεργο:confused::confused::confused:

Ίδια φάση έπαιξε μπαλίτσα σε πιο χάι λέβελ με τύπο Ζηλιασκόπουλο :confused:

και ολοκλήρωσε με Πασόκο τζοβενέ καθηγητή και φυσικά επίτιμο νομικό για το κύρος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.995
Πόντοι
9.297
Σε περιπλοκα ερωτηματα που αφορουν πολυπλευρο ανθρωπο και περιπου 5000 παραμετρους θελεις απλες γρηγορες απαντησεις του ποδαριου. Τοσο υπεθυνος.

Βαλε μπαχαρι στον κυμα.
Kαι μπούκοβο....

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.191
Πόντοι
3.466
οι εργαζομενοι δεν ειναι ειδικοι στη δουλεια τους?ελα μουνι στον τοπο σου...μαλλον ακομα χαλασμενο ειναι το κινητο σου...λεει δηλαδη ο μηχανοδηγος στην εταιρεια πως δεν υπαρχει συστημα ασφαλειας σε περιπτωση στραβης ,πως πανε στα τυφλα με 160+ χωρις να ξερουν τι εχουν απεναντι ,αλλα αυτος δεν ξερει και ξερει ο σικελος που μιλαει με το υπουργειο και τα βρισκουν να μην γινει απεργια για να μην χαθουν εσοδα και απο το υπουργειο λενε μη μασας εχουμε τον καλυτερο σταθμαρχη (υποθετικοι διαλογοι) ...ρε σεις πατε καλα????
ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΗΤ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΕΝΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .....ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!ΙΣΩΣ.....Αν η εταιρεια ειχε τονισει τα κενα και ζητουσε να καλυφθουν και το υπουργειο την αναγκαζε στα δρομολογια ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ.....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ +ΗΤ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ -ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.....
ΝΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
Ποιος εισαγγελεας? Δεν πηρε εντολη απο τον εντολεα του. Δυστυχως δεν ειμαστε Βελγιο?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
παικτη επειδη φαινεσαι εξυπνος ανθρωπος θα σου απαντησω τα εξής:

Παλιοτερα, εως το τελος 2020 υπηρχε Κεντρο Παρακολουθησης πανελλαδικα που απετρεπε τετοια συμβαντα. - γιατί δεν υπάρχει πια κέντρο παρακολούθησης; Δεν έχουν δοθεί λεφτά στον ΕΡΓΟΣΕ για να το συντηρεί; Γιατι για να το ειχαμε το χρειαζομασταν. Άρα χωρίς αυτό εχουμε προβλημα.

Στο εν λογω δυστυχημα η απειρια του σταθμαρχη επαιξε μεγαλο ρολο, οπως και να το κανουμε. - πολύ σωστός. Γιατί δεν υπάρχουν πια 2 στη βάρδια; Ποιος το απεφάσισε και γιατί; Δεν ήταν απόφαση της διοίκησης του ΟΣΕ; Δεν το ενέκρινε το Υπουργειο; Και ο έμπειρος σταθμάρχης ξεκίνησε απο άπειρος. Με τα σωστους ομως αυτοματισμους και τη σωστη εκπαιδευση και τις σωστες εξατασεις για να παρει αδεια, μειωνεται στο ελαχιστο η πιθανοτητα λαθους.

Θα στο πω με ενα παραδειγμα: Εχουμε μια διασταυρωση και χαλανε τα φαναρια. Επειδη οι τεχνικοι βαριουνται, δεν εχει υπογραφει συμβσης, δεν υπαρχουν λεφτα ,δεν τα φτιαχνει κανεις. Οι οδηγοι τωρα οφειλουν να ειναι 2 φορες πιο προσεκτικοι. Ερχεται ομως με φορα ενας οδηγος απο αλλη πολη που δε γνωριζε, που ειναι νεος , που τα φρενα του δεν πιανουν, που τα λαστιχα του δεν τα αλλάζει γιατι δεν εχει λεφτα, στουκαρει και σκοτωνονται 3-4 ατομα.
Ο οδηγος φταιει που δεν προσεχε. Σε αυτον θα κανουν μηνυση. Αν ομως κανεις δε φτιαξει τα φαναρια δυστυχημα θα ξαναγινει.
Μέχρι τότε όμως έχεις έναν και τον πληρώνεις 3500 μικτά για να κάνει σωστά τη δουλειά.Οπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ δεν πήγε σε αυτή τη θέση τυχαία.3.500.μικτα 60 χρόνων ώστε σε 2 χρονακια να τσιμπήσει γερή σύνταξη.Και αποτι γράψανε και η κόρη του σε κάποιο πολιτικό γραφείο είναι.Εγω πάντως με τα μισά λεφτά αυτού του τυπα δουλεύω 12 ώρες τη μέρα και Σαββατοκύριακα πολλές φορές και έχω πάρα πολλές ευθύνες και είμαι μονιμα στο άγχος.Αυτος δηλαδή τι είναι golden boy σταθμάρχης;εγώ ξέρω στην πιάτσα έξω παίρνεις καλά λεφτά γιατί μπορείς κάθε μέρα και αντιμετωπίζεις πρόβλημα και φέρνεις εις πέρας τις εργασίες με ότι σου προκύψει.Και έτσι και κανείς ζημιά που θα κοστίσει στη εταιρεία που δουλεύεις προφανώς και σου χρεώνουν την ευθύνη και απολύεσαι.Αυτος εδω δηλαδή δεν φταίει σε τίποτα;κομπάρσος των 3.500 χιλιάδων;συνείδηση δεν είχε όταν τα έπαιρνε να πει ρε μαλάκα γιατί μου τα δίνουν;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Κανένας δε καταλαβαίνει ότι στη πραγματικότητα φταίει ξεκάθαρα ο πανίβλακας σταθμάρχης και οι αρμόδιοι των τελευταίων 20-25 ετών. Αλλά οι αρμόδιοι δεν είναι πανίβλακες. Είναι απλά λαμόγια. Περιμένω το σταθμάρχη να βάλει τέλος στη μίζερη ζωή του. Του δίνω 3-4 μέρες ακόμη. Να μείνει λίγο μόνος. Άχρηστος μπάσταρδος γαμώ το σπίτι του.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Καλα εσυ νομιζεις στα σοβαρα οτι το να βγαινεις στο δρομο και να βγαζεις φωτογραφιες με "παρε οταν φτασεις" κλπ προσφερει κατι.
Εκει τελειωνει η κουβεντα μας σε νοιαζει πεςρισσοτερο το φαινεσθαι παρα το αποτελεσμα.

Υποκρινονται οτι κατι κανουν χωρις να βλεπουν τη μουρη τους στο καθρεπτη οτι ολη η κοινωνια ειναι σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
Και υπο την εννοια αυτα και μονο η πραξη της διαμαρτυριας δηλωνει συνενοχη ολων.

Οτι αλλαξει αλλαξει με βια και με ομαδες πιεσης που θα εχουν κοστος για τη καθε κυβερνηση.

Το γαμησι ειναι γαμησι.
Το διαμαρτυρομενο γαμησι το τρως λιγοτερο? Η μηπως σου αρεσει λιγοτερο?
Η απλα θες να βγαλεις τα εσωψυχα σου και το θυμο σου και αυτο το μεταφραζεις οτι κατι κανεις.
Τιποτα δε κανεις.

Ναι ξερω αμα διαμαρτυρηθουμε και βγουμε ολοι στους δρομους κατι θα αλλαξει. :2funny::2funny:
"Απο το να μη κανουμε τιποτα καλυτερα να βγουμε στους δρομους " :cheesy::cheesy:

Σε κανεναν αριστερο αυτα τα ψευτικα και τα ηθικοπλαστικα, δε με αγγιζουν μενα.
Τα εχω ακουσει χρονια, τα εχω επεξεργαστει απο το καθε εναν που τα λεει και εχω κανει αναλυτικο ψυχογραφημα. Μονο ανθρωποι με καταγεγραμενο ιστορικο αλλαγης και ευθυνης της ζωης τους εχουν δικαιωμα να πουν κατι και να ειναι μπροσταρηδες, τα ευκολα βολικα και ανεξοδα συνθηματα και οι θυμοι εκ των υστερων ειναι για λαικη καταναλωση προσφερουν μηδενικη αξια για αλλαγη και τα γραφω στα παπαρια μου.
Έχεις και εσύ τα δίκια σου,
Εγώ όπως ξέρεις με κωλομπαρα ασχολούμαι, κάθε άνθρωπο πρέπει να τον σέβεσαι και να τον ακούς δεν σημαίνει επειδη είναι αμόρφωτος ή έχει κολλήματα ή δεν στροφαρει για όλους ξημερώνει ο ήλιος.

Niikoss

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
Ρε μαγκες δεν φταιει ο σταθμαρχης και δεν φταιει ο σταθμαρχης...
Νταξει καπου ωπα... Τοσα χρονια αυτο το μπουρδελοτραινο κινιοταν χωρις τετοια φονικα ατυχηματα...
Και βρεθηκε ενας π. γιος ο οποιος κουβαλουσε τσαντες (διορισμος επι πασοκαρας) μετα πηγε στο υπουργειο παιδειας (γιατι λογικα θα πηρε και κανα 2-3 πτυχια) και μετα σταθμαρχης γαμω τα παντα ολα (επι μητσοτακαρας αυτο, επιτελικο κρατος)...
Ο τυπακος δηλαδη ηθελε την συνταξη του σταθμαρχη! Στα @@ του ολα... Νομιζε ειχε στριψει το κλειδι!!!!
Για τον θερμοσιφωνα κοιτας 100 φορες να δεις αν τον εχεις κλεισει... Και αυτος νομιζε οτι ειχε στριψει το κλειδι... Αν αληθευει οτι εγινε και παρτυ πριν!!!
Αλλα, αυτος ο φαυλος φουστης θελω να μην μπει φυλακη... Και ας ζησει με αυτο... Ας ζησει με το να τον δειχνουν στο δρομο και να λενε ο σταθμαρχης που σκοτωσε τοσους ανθρωπους...
Αλλα, οποιος εκανε την μεταταξη (βουλευτης ΝΔ λενε) οποιος τον εβαλε μονο του στο ποστο (υπευθυνος βαρδιων κτλ) και οποιος θεωρουσε οκ ενας τετοιος τυπος να γινεται σταθμαρχης στα 60 με εξι μηνες εκπαιδευση... Ισοβιο σαπισμα κορυδαλλό...
υγ. δεν αναφερω συστηματα παρακολουθησης κτλ... εκει δεν θα βγει ακρη... προσφυγες, δικαστηρια, φακελος στο αρχειο

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
ΝΔ - Κεφαλογιάννης τελευταία απόφαση

Η καημένη εταιρεία δε φταίει σε τίποτα