sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.433
- Πόντοι
- 26.141
Στην Ελλάδα δε χρειαζόμανται πυρηνικά για να μας εξαφανίσουν αλλά με μαλακες πολιτικούς αυτοκαταστρεφομαστε κ μόνοι μας
Εισαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ με λοφίοΓερμανία - Σύγκρουση τρένων: Πώς ο σταθμάρχης που έπαιζε με κινητό έφερε την καταστροφή
Η εκπαίδευση στη Γερμανία είναι συνήθως τριετής, με θεωρητικό και πρακτικό σκέλος. Βαρύνουσα σημασία έχει το ψυχολογικό τεστ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν μεγάλη ευθύνηwww.skai.gr
Οπως βλέπετε τα συστήματα ασφαλείας δεν ειναι πανάκεια απο την στιγμη που την τελικη απόφαση τη παίρνει ο άνθρωπος.
Εδω ο καραγκιόζης Γερμανος παρολα που το σύστημα του έδειξε οτι εχει κανει λάθος το έγραψε στα αρχιδια του και το παράκαμψε χειροκίνητα.
Δεν πα να εχεις 132 συστήματα, αμα εχεις εναν ανίκανο να πατάει τα κουμπιά την εχεις κάτσει την βαρκα.
Καλα εσυ νομιζεις στα σοβαρα οτι το να βγαινεις στο δρομο και να βγαζεις φωτογραφιες με "παρε οταν φτασεις" κλπ προσφερει κατι.αφου δεν βγαινωι εγω και εσυ να ζητησεις ασφαλη τρενα να ζητησεις ασφαλη πλοια ασφαλη αυτοκινητα ασφαλη σχολεια απο σεισμο, φτανουμε σε σημειο να λοιδωρουμε τα παιδια τους νεους και οποιος βγαινει στον δρομο......
Κατσε εσυ και εγω και αστα ολα στον αυτοματο. η θα καεις απο πυρκαγια η θα πεθανεις απο ηλεκτροπληξια ή θα πνιγεις αλλα μη διαμαρτυρεσαι σε κανενα κατσε και λουφαξε και πληκτρολογησε μαλακιες στο bou.
Δεν το λεω σε εσενα. σε εμενα το λέω να το ακουσεις και εσυ.......
το σκατο που τρωω εγώ θα το φαμε ολοι μαζι ομως. ξεφτιλισμένοι, με το κεφαλι κάτω ξεβρακωμενοι χωρις καν να εχουμε καταλαβει τι φταιει, μη ξανακορροιδεψεις ινδους πακιστανους αλβανους τουρκους, χειροτεροι απο αυτους ειμαστε. αναξιοι να εχουμε τρενα.
Γερμανία - Σύγκρουση τρένων: Πώς ο σταθμάρχης που έπαιζε με κινητό έφερε την καταστροφή
Η εκπαίδευση στη Γερμανία είναι συνήθως τριετής, με θεωρητικό και πρακτικό σκέλος. Βαρύνουσα σημασία έχει το ψυχολογικό τεστ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν μεγάλη ευθύνηwww.skai.gr
Οπως βλέπετε τα συστήματα ασφαλείας δεν ειναι πανάκεια απο την στιγμη που την τελικη απόφαση τη παίρνει ο άνθρωπος.
Εδω ο καραγκιόζης Γερμανος παρολα που το σύστημα του έδειξε οτι εχει κανει λάθος το έγραψε στα αρχιδια του και το παράκαμψε χειροκίνητα.
Δεν πα να εχεις 132 συστήματα, αμα εχεις εναν ανίκανο να πατάει τα κουμπιά την εχεις κάτσει την βαρκα.
Καλα εσυ νομιζεις στα σοβαρα οτι το να βγαινεις στο δρομο και να βγαζεις φωτογραφιες με "παρε οταν φτασεις" κλπ προσφερει κατι.
Εκει τελειωνει η κουβεντα μας σε νοιαζει πεςρισσοτερο το φαινεσθαι παρα το αποτελεσμα.
Υποκρινονται οτι κατι κανουν χωρις να βλεπουν τη μουρη τους στο καθρεπτη οτι ολη η κοινωνια ειναι σε ερασιτεχνικο επιπεδο.
Και υπο την εννοια αυτα και μονο η πραξη της διαμαρτυριας δηλωνει συνενοχη ολων.
Το γαμησι ειναι γαμησι.
Το διαμαρτυρομενο γαμησι το τρως λιγοτερο? Η μηπως σου αρεσει λιγοτερο?
Η απλα θες να βγαλεις τα εσωψυχα σου και το θυμο σου και αυτο το μεταφραζεις οτι κατι κανεις.
Τιποτα δε κανεις.
Ναι ξερω αμα διαμαρτυρηθουμε και βγουμε ολοι στους δρομους κατι θα αλλαξει.
"Απο το να μη κανουμε τιποτα καλυτερα να βγουμε στους δρομους "
Σε κανεναν αριστερο αυτα τα ψευτικα και τα ηθικοπλαστικα, δε με αγγιζουν μενα. Τα εχω ακουσει χρονια τα εχω επεξεργαστει απο το καθε εναν που τα λεει και εχω κανει αναλυτικο ψυχογραφημα. Μονο ανθρωποι με καταγεγραμενο ιστορικο αλλαγης και ευθυνης της ζωης τους εχουν δικαιωμα να πουν κατι και να ειναι μπροσταρηδες, τα ευκολα βολικα και ανεξοδα συνθηματα και οι θυμοι εκ των υστερων ειναι για λαικη καταναλωση προσφερουν μηδενικη αξια για αλλαγη και τα γραφω στα παπαρια μου.
Τύπε πες μας τι να κάνουμε ?
Να κάνουμε μακαρόνια με κιμά ?
Αυτο ειναι το θεμα δε μπορεις να κανεις τιποτα, ειναι εξω απο εσενα πλεον, το dna και η ψυχοσυνθεση του μεσου ελληνα εχει αλλαξει με το ρεμπελισμο και την ευκολη ανευθυνη ζωη.
Ξερεις πολλους που δρουν σε οτι καταπιανονται με επαγγελματισμο χωρις ανεθυνοτητα και ωχαδερφισμο? Λιγοι.
Αφου δε μπορεις να κανεις τιποτα και να αλλαξεις τη κοινωνια ας βγεις στους δρομους να διαμαρτυρηθεις. Ας κανεις το ευκολο. Ας υποκριθεις οτι ειναι θεμα προσωπων και αν ηταν ο φουφουτος θα τα εκανε αλλιως (30 χρονια με κλειδακι και ασυρματο). Ας νιωσεις οτι κατι κανεις και εσυ. Μη σε πουν και τελειως προβατο.
Αυτο εχεις αυτο κανεις.
Όχι όχι μην μου το φιλοσοφείς, χέσε τους δρόμους ... το δύσκολο πες μου να κάνω και θα το κάνω ... τι να κάνω όμως δεν λες ???!!!!!!
Να κλεισεις το στομα σου, να εχεις περισκεψη. Και να εχεις τo σθενος να πεις τι κανω εγω λαθος. Αυτο ειναι το δυσκολο. Οτι κανουν οι νοημονες πολιτες αυτες τις μερες που ξερω.
Και να φροντισεις στη ζωη σου να εισαι επαγγελματιας σε οτι κανεις.
Και να μαθεις τα παιδια σου να ειναι επαγγελματιες και να περνουν ευθυνες.
Οτι κανει ο Γερμανος πολιτης.
Και ισως σε 2 γενιες να επιστρεψει εκει που ηταν πριν γαμηθει πριν 2 γενιες
Ισως.
Αλλιως θα περιμενεις τη καταστροφη και θα ψαχνεις να βρεις το προσωπο να τον δειξεις με το δακτυλο. (30 χρονια περασαν 15 προσωπα)
Λες και αν ησουν εσυ στη θεση του θα τα εκανες αλλιως με αυτη τη δομη και αυτο το συστημα.
Και θα επιστρεφεις στη ζωη σου χωρις να εχει αλλαξει τιποτα.
Εδω θελεις το πατερουλη κρατος να ειναι σωστο αλλα εσυ να εισαι ανευθυνος κακομοιρης που δε ξερεις τι σου γινεται και θελεις εκπαιδευση απο πανω.
Με δυο λογια φτιαξε μακαρονια με κυμα εσυ.
Και επαγγελματίας σωστός είμαι και υπεύθυνος χωρίς ωχαδερφισμό, αλλά δε βλέπω να φτάνει ούτε να γίνεται κάτι.
Μάλλον αμπελοφιλοσοφίες μας λες τύπε για 2 γενιε΄ς και ιστορίες ... από που τα ξεσηκώνεις αυτά ? Από την κυβέρνηση ? Δε μας φτάνει μια 4ετια δώστε μας κι α΄λλη να τα φτιάξουμε όλα ?
Κάτσε να κάνουμε μακαρόνια με κιμά, γιατί με γεμάτο στομάχι αντέχονται οι αερολογίες
Είχε πολλά, ο κακός ήταν ο Παπαδόπουλος και αυτός ήταν ο εθναρχης, ο χρόνος αποκαλύπτει σιγά σιγά τι έγινε τότε ...Η Ντίνα λές?
παικτη επειδη φαινεσαι εξυπνος ανθρωπος θα σου απαντησω τα εξής:Δεν ηταν παντα ετσι. Παλιοτερα, εως το τελος 2020 υπηρχε Κεντρο Παρακολουθησης πανελλαδικα που απετρεπε τετοια συμβαντα. Επισης υπηρχαν διπλοι σταθμαρχες, οι μηχανοδηγοι που εμπαιναν σε αντιθετη γραμμη ζητουσαν το οκ απο τον επομενο σταθμο, και πολλα αλλα. Επισης ενας εμπειρος σταθμαρχης δουλευει ρολοι με πολυ μικροτερες πιθανοτητες λαθους. Σκεψου μονο πως υπαρχουν οδηγοι λεωφορειων που κουβαλανε 50 ψυχες επι ωρες καθε μερα και που με ενα λαθος μπορει να προκαλεσουν κατι παρομοιο. Αλλα οι περισσοτεροι το κανουν χρονια αλανθαστα. Ετσι και με εναν εμπειρο σταθμαρχη. Η αισθηση της τεραστιας ευθυνης μαζι με την εμπειρια τους κραταει παντα σε εκγρηγορση σα να οδηγανε λεωφορειο. Οταν κανεις μια δουλεια για χρονια, αποκτας καποιες συνηθειες-αυτοματισμους. Πχ καποτε δουλευα ταμιας καπου. Οταν εδινα λεφτα τα μετρουσα ΠΑΝΤΑ 2 φορες. αν εκανα 50.000 συναλλαγες πχ, τα μετρησα και τις 50.000 απο 2 φορες χωρις καμια εξαιρεση.
Ετσι και εδω. Ενας εμπειρος σταθμαρχης πχ μπορει να ειχε τη συνηθεια αμεσως μολις φευγει το τραινο, να πηγαινει στον πινακα για ενα δευτερο τσεκ, ο κοσμος να χαλασει. Η πχ να αναφερουν ΠΑΝΤΑ στον μηχανοδηγο τη ραγα που τους βαζουν. Δηλαδη "πας Νεους Πορους, κλπ απο ανοδο"
Οι εμπειροι ξερουν καλα τους κινδυνους και για τους μεγαλους κινδυνους οπως ειναι ο κινδυνος μετωπικης συγκρουσης σιγουρα εχουν τετοιους αυτοματισμους στη ρουτινα τους. Στο εν λογω δυστυχημα η απειρια του σταθμαρχη επαιξε μεγαλο ρολο, οπως και να το κανουμε.
Οπως ξερουμε ολοι, οι νεοι οδηγοι συχνα κολλανε αυτοκολλητο στο οχημα τους, για να ξερουν οι αλλοι οτι ειναι νεοι και επιρρεπης σε λαθη. Δεν ειναι τυχαιο. Μπορει να πηραν διπλωμα αλλα δεν μπορουν να οδηγησουν οπως ενας οδηγος με 200.000 χλμ στην πλατη. Εδω ουσιαστικα ανεθεσαν σε εναν "νεο οδηγο" να κουμανταρει εναν δυσκολο σταθμο μονος. Εγκλημα
Εισαι ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ με λοφίο
Σε περιπλοκα ερωτηματα που αφορουν πολυπλευρο ανθρωπο και περιπου 5000 παραμετρους θελεις απλες γρηγορες απαντησεις του ποδαριου. Τοσο υπεθυνος.
Βαλε μπαχαρι στον κυμα.
Τύπε μας διαβάζουν και απλοί άνθρωποι που θέλουν απλές απαντήσεις για να συνεισφέρουν στην βελτίωση της κενωνίας.
Αν δεν μπορείς να δώσεις έστω μια να αφυπνίσεις τα πλήθη, γάμα το. Με αμπελοφιλοσοφίες δε γάμησε ούτε ο Μαρξ, ευτυχώς του τις έστελνε το Κόμμα.
Τσολια μου γρηγορα δωσε μου μια απαντηση τι να κανω τωρα να προλαβω να παω σπιτι να φτιαξω μακαρονι.