geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.100
- Πόντοι
- 6.515
το να το θαψεις μεσα σε μια χυτρα ταχύτητας είναι το ευκολο.
Η χυτρα ταχυτητος τι ιδιοτητες εχει;
υποτίθεται δεν περναει αερας, υγρασία :S
το να το θαψεις μεσα σε μια χυτρα ταχύτητας είναι το ευκολο.
Η χυτρα ταχυτητος τι ιδιοτητες εχει;
αγορασε ενα ταφο ποσο να κανει? 500-1200ευρο πανω κατω εκει παιζουν...βαλε το πραμμα σε ενα μικρο χρηματοκιβωτιο μετα σε ενα οστεοφυλάκιο και μπαζωσε το με τσιμεντο...γραψε το στην διαθηκη σου η το λες σε καποιον....ετσι σου μενει και το σπιτακι για το τελος.....
Δεν ξερω.ποσα gb ειναι αυτο που θες να αποθηκευσεις;
οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....Τι ειναι το οστεοφυλακιο; Επισης για να θαψω κατι σε ταφο πρεπει να γινει κηδεια.
οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....
οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....
οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.
συνηθως το κλειδωνουν την νυχτα (τον χωρο)
στην 5 ετια σε ξεχωνουν για να αδειασει το μερος κ να παρει σειρα ο επομενος
αν ειχα λεφτα θα ανοιγα αποτεφρωτηρα για να καιω αβερτα τις σωρους κ να μην πανε τα φραγκα στους γυφτους τους Βουλγαρους.αν εχεις λεφτα αλιως χωνευτυρι
αν ειχα λεφτα θα ανοιγα αποτεφρωτηρα για να καιω αβερτα τις σωρους κ να μην πανε τα φραγκα στους γυφτους τους Βουλγαρους.
Τι ειναι το οστεοφυλακιο; Επισης για να θαψω κατι σε ταφο πρεπει να γινει κηδεια.
σωστος...οστεοθηκη ηθελα να πω...αλλα αν το ταφουλακι ειναι δικο σου μενεις για παντα μεσα....οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.
συνηθως το κλειδωνουν την νυχτα (τον χωρο)
στην 5 ετια σε ξεχωνουν για να αδειασει το μερος κ να παρει σειρα ο επομενος
ναι εννοειται.σωστος...οστεοθηκη ηθελα να πω...αλλα αν το ταφουλακι ειναι δικο σου μενεις για παντα μεσα....
ναι εννοειται.
το πατρικο μου ηταν διπλα σε νεκροταφειο,εκει επαιζα μικρος.
οχι τιποτα
ακουγες τους ψιθυρους των νεκρων??
σαν το χαρι κιο(νεκροσκοπος)
τι μου θυμησες...μια γιαγια ειχε παει απογευμα να θυμιασει ενα ταφο και ειχαμε κρυφτει 3 καλοπαιδα πισω απο αλλο ταφο και κρατουσαμε νεκροκεφαλες σε σκουποξυλα....την τρομαξαμε λυποθυμησε και εξαφανιστηκαμε....ναι εννοειται.
το πατρικο μου ηταν διπλα σε νεκροταφειο,εκει επαιζα μικρος.
χαχατι μου θυμησες...μια γιαγια ειχε παει απογευμα να θυμιασει ενα ταφο και ειχαμε κρυφτει 3 καλοπαιδα πισω απο αλλο ταφο και κρατουσαμε νεκροκεφαλες σε σκουποξυλα....την τρομαξαμε λυποθυμησε και εξαφανιστηκαμε....