geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.825
- Πόντοι
- 6.515
το να το θαψεις μεσα σε μια χυτρα ταχύτητας είναι το ευκολο.
Η χυτρα ταχυτητος τι ιδιοτητες εχει;
υποτίθεται δεν περναει αερας, υγρασία :S
το να το θαψεις μεσα σε μια χυτρα ταχύτητας είναι το ευκολο.
Η χυτρα ταχυτητος τι ιδιοτητες εχει;
αγορασε ενα ταφοποσο να κανει? 500-1200ευρο πανω κατω εκει παιζουν...βαλε το πραμμα σε ενα μικρο χρηματοκιβωτιο μετα σε ενα οστεοφυλάκιο και μπαζωσε το με τσιμεντο...γραψε το στην διαθηκη σου η το λες σε καποιον....ετσι σου μενει και το σπιτακι για το τελος.....
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω.ποσα gb ειναι αυτο που θες να αποθηκευσεις;
οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....Τι ειναι το οστεοφυλακιο; Επισης για να θαψω κατι σε ταφο πρεπει να γινει κηδεια.
οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.οστεοφυλακιο ειναι ενα μεταλλικο κουτι που βαζουν τα κοκκαλα του προηγουμενου για να εχει χωρο ο επομενος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.
συνηθως το κλειδωνουν την νυχτα (τον χωρο)
στην 5 ετια σε ξεχωνουν για να αδειασει το μερος κ να παρει σειρα ο επομενος
αν ειχα λεφτα θα ανοιγα αποτεφρωτηρα για να καιω αβερτα τις σωρους κ να μην πανε τα φραγκα στους γυφτους τους Βουλγαρους.αν εχεις λεφτα αλιως χωνευτυρι![]()
αν ειχα λεφτα θα ανοιγα αποτεφρωτηρα για να καιω αβερτα τις σωρους κ να μην πανε τα φραγκα στους γυφτους τους Βουλγαρους.
Τι ειναι το οστεοφυλακιο; Επισης για να θαψω κατι σε ταφο πρεπει να γινει κηδεια.
σωστος...οστεοθηκη ηθελα να πω...αλλα αν το ταφουλακι ειναι δικο σου μενεις για παντα μεσα....οστεοφυλακιο ειναι ο χωρος που φυλανε τα κουτια τα μεταλλικα,τα οποια κλειδωνουν με λουκετο.
συνηθως το κλειδωνουν την νυχτα (τον χωρο)
στην 5 ετια σε ξεχωνουν για να αδειασει το μερος κ να παρει σειρα ο επομενος
ναι εννοειται.σωστος...οστεοθηκη ηθελα να πω...αλλα αν το ταφουλακι ειναι δικο σου μενεις για παντα μεσα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι εννοειται.![]()
το πατρικο μου ηταν διπλα σε νεκροταφειο,εκει επαιζα μικρος.![]()
οχι τιποτα
ακουγες τους ψιθυρους των νεκρων??
σαν το χαρι κιο(νεκροσκοπος)![]()
τι μου θυμησες...μια γιαγια ειχε παει απογευμα να θυμιασει ενα ταφο και ειχαμε κρυφτει 3 καλοπαιδα πισω απο αλλο ταφο και κρατουσαμε νεκροκεφαλες σε σκουποξυλα....την τρομαξαμε λυποθυμησε και εξαφανιστηκαμε....ναι εννοειται.![]()
το πατρικο μου ηταν διπλα σε νεκροταφειο,εκει επαιζα μικρος.![]()
τι μου θυμησες...μια γιαγια ειχε παει απογευμα να θυμιασει ενα ταφο και ειχαμε κρυφτει 3 καλοπαιδα πισω απο αλλο ταφο και κρατουσαμε νεκροκεφαλες σε σκουποξυλα....την τρομαξαμε λυποθυμησε και εξαφανιστηκαμε....