Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
"H TELEGRAPH ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΕΡΙ... ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...!!!! ΚΡΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ BBC...
"
:2funny:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και κατι κοπλα καποτε εκανε και ο μεγας ο αλεξανδρος γιατρε μην τα ξεχναμε και αυτα
τύπε εάν δεν έκανε ότι έκανε κάθε τρεις και λίγο που μας την έπεφταν οι πέρσες, μας είχαν βρει τα πουτανάκια τους νόμιζαν, θα συνέχιζαν τις επιθέσεις. τους έκοψε το βήχα για να λέμε μαλακιούλες σήμερα και εμείς εδώ ωραία και καλά. γιατί αυτή η χώρα φτιάχτηκε σιγά σιγά από τόοοοτε. σα το παλιό καλό κρασί.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
τύπε εάν δεν έκανε ότι έκανε κάθε τρεις και λίγο που μας την έπεφταν οι πέρσες, μας είχαν βρει τα πουτανάκια τους νόμιζαν, θα συνέχιζαν τις επιθέσεις. τους έκοψε το βήχα για να λέμε μαλακιούλες σήμερα και εμείς εδώ ωραία και καλά. γιατί αυτή η χώρα φτιάχτηκε σιγά σιγά από τόοοοτε. σα το παλιό καλό κρασί.
δεν κατακρινω γιατρε αυτο που εκανε καλα εκανε και το εκανε
αλλα νομιζω τα κινητρα τοτε ηταν αλλα και οχι αυτα που θελουμε να πιστευουμε εμεις
τωρα για αν δεν θα μιλουσαμε ελληνικα σημερα και θα μιλουσαμε βαρβαρικα αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε απλως κανουμε εικασιες ως εθνος

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αλλα νομιζω τα κινητρα τοτε ηταν αλλα και οχι αυτα που θελουμε να πιστευουμε εμεις
τωρα για αν δεν θα μιλουσαμε ελληνικα σημερα και θα μιλουσαμε βαρβαρικα αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε απλως κανουμε εικασιες ως εθνος
έχεις δίκιο τύπε. αλλά το γεγονός ότι τόσα χρόνια κάνουνε ότι κάνουν για να εξαφανίσουν τους έλληνες και όχι κάποια άλλη φυλή, μου λέει ότι τελικά αυτή η σκατόρατσα κάτι ακόμη αξίζει και είμαι ευγνώμων για τους προγόνους μου και τους αγώνες τους. και το δέχομαι έτσι χωρίς να ψάχνω παραπέρα μόνο και μόνο από τον πόλεμο που κάνουν οι ξένοι στη χώρα και τον πολιτισμό ή τουλάχιστον ότι έμεινε.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Όχι τύπε. Η νίκη του Μεγαλέξανδρου απέναντι στα πουτανάκια του αρχαίου Ιράν αξιολογείται από όλους τους σύγχρονους ιστορικούς και μελετητές ως η σημαντικότερη στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού αφού η ιστορία της ανθρωπότητας θα ήταν τελείως διαφορετική χωρίς ελληνιστικά χρόνια και ρωμαική αυτοκρατορία.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
έχεις δίκιο τύπε. αλλά το γεγονός ότι τόσα χρόνια κάνουνε ότι κάνουν για να εξαφανίσουν τους έλληνες και όχι κάποια άλλη φυλή, μου λέει ότι τελικά αυτή η σκατόρατσα κάτι ακόμη αξίζει και είμαι ευγνώμων για τους προγόνους μου και τους αγώνες τους. και το δέχομαι έτσι χωρίς να ψάχνω παραπέρα μόνο και μόνο από τον πόλεμο που κάνουν οι ξένοι στη χώρα και τον πολιτισμό ή τουλάχιστον ότι έμεινε.
δεν εχεις αδικο αλλα νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες εμεις απο μονοι μας προσπαθουμε να καταστραφουμε με τι βοηθεια φυσικα των αλλων

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
Όχι τύπε. Η νίκη του Μεγαλέξανδρου απέναντι στα πουτανάκια του αρχαίου Ιράν αξιολογείται από όλους τους σύγχρονους ιστορικούς και μελετητές ως η σημαντικότερη στην ιστορία του δυτικού πολιτισμού αφού η ιστορία της ανθρωπότητας θα ήταν τελείως διαφορετική χωρίς ελληνιστικά χρόνια και ρωμαική αυτοκρατορία.
δεν διαφωνω πανω σ αυτο απλως λεω οτι τα κινητρα του αλεξανδρου τοτε ηταν αλλα κατα την γνωμη πολλων και εμου φυσικα οχι τοσο αγνα οσο θελουμε να τα βλεπουμε εμεις

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δεν εχεις αδικο αλλα νομιζω οτι τις περισσοτερες φορες εμεις απο μονοι μας προσπαθουμε να καταστραφουμε με τι βοηθεια φυσικα των αλλων
το ξέρουν οι εχθροί και πόνταραν τόσα χρόνια στο να μεγαλώσουν τις ανισότητες και να γαμήσουν την παιδεία και τον πολιτισμό μας για να σκοτωθούμε μεταξύ μας. φύτεψαν και μερικά εκατομμύρια λάθρο-ορκ θα δέσει το γλυκό τους... νομίζουν.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
το ξέρουν οι εχθροί και πόνταραν τόσα χρόνια στο να μεγαλώσουν τις ανισότητες και να γαμήσουν την παιδεία και τον πολιτισμό μας για να σκοτωθούμε μεταξύ μας. φύτεψαν και μερικά εκατομμύρια λάθρο-ορκ θα δέσει το γλυκό τους... νομίζουν.
για ολα αυτα που λες καταληγουμε παλι στο εξης
φταιμε εγω και εσυ μ αυτα που ψηφιζουμε τοσο χρονια κανεις αλλος

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δεν διαφωνω πανω σ αυτο απλως λεω οτι τα κινητρα του αλεξανδρου τοτε ηταν αλλα κατα την γνωμη πολλων και εμου φυσικα οχι τοσο αγνα οσο θελουμε να τα βλεπουμε εμεις
ότι ήταν και άλλα τα κίνητρα είναι γνωστό. αλλά μη φανταστείς κάτι κακό. το έργο του αναφέρεται εμμέσως ακόμη και από αγίους. Άγιος Ανδρέας ο σαλός πχ.

Επισκέπτης
η γνωμη ειναι σαν την κωλοτριπιδα τυπε ο καθενας εχει απο μια...
Η ουσια ειναι οτι ο Αλεξανδρος αγαπηθηκε οσο κανενας αλλος κατακτητης και αυτο λεει πολλα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
για ολα αυτα που λες καταληγουμε παλι στο εξης
φταιμε εγω και εσυ μ αυτα που ψηφιζουμε τοσο χρονια κανεις αλλος
τύπε δεν ψηφίζω κανέναν τους. Ρίχνω σε άσχετους για να μην πάει χαμένη η ψήφος μου και μόνο. Είμαι Χριστιανός Έλληνας εθνικιστής και μέχρι σήμερα δεν έχω πολιτική εκπροσώπηση.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
η γνωμη ειναι σαν την κωλοτριπιδα τυπε ο καθενας εχει απο μια...
Η ουσια ειναι οτι ο Αλεξανδρος αγαπηθηκε οσο κανενας αλλος κατακτητης και αυτο λεει πολλα
+1 και μέχρι σήμερα ακόμη υπάρχει η μνήμη του.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
ότι ήταν και άλλα τα κίνητρα είναι γνωστό. αλλά μη φανταστείς κάτι κακό. το έργο του αναφέρεται εμμέσως ακόμη και από αγίους. Άγιος Ανδρέας ο σαλός πχ.
δεν διαφωνω απλως λεω οτι τα κινητρα του τα πραγματικα ηταν ομοια μ αυτα τον αμερικων σημερα η των αγγλων η των ρωμαιων παλαιοτερα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
373
Πόντοι
36
τύπε δεν ψηφίζω κανέναν τους. Ρίχνω σε άσχετους για να μην πάει χαμένη η ψήφος μου και μόνο. Είμαι Χριστιανός Έλληνας εθνικιστής και μέχρι σήμερα δεν έχω πολιτική εκπροσώπηση.
εσυ ναι μπορει τα αλλα 10 εκατομμυρια?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δεν διαφωνω απλως λεω οτι τα κινητρα του τα πραγματικα ηταν ομοια μ αυτα τον αμερικων σημερα η των αγγλων η των ρωμαιων παλαιοτερα
δυστυχώς θα επιμείνω ότι είναι άλλοι οι λόγοι. αλλά δε θα σου δώσω τη λύση έτοιμη. απλά ψάξε Μέγας Αλέξανδρος και Άγιος Ανδρέας ο κατά Χριστόν σαλός

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
νομιζα οτι ο στοχος ηταν η καλυτερευση της ζωης των καταπιεσμενων ντοπιων :grin:

στρατιωτικα λεει οτι οι αμερικανικες δυναμεις επικρατησαν στο πεδιο της μαχης. Αλλο τι εγινε πολιτικα μετα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και οσο θα ημαστε εν ζωη κατα τα φαινομενα το ιδιο θα γινεται γιατρε
υπάρχει ελπίδα. μέσα μας αλλά ακόμα λέμε να ψωλάρουμε μέχρι να πάμε πιο χαμηλά. για την ώρα αρεσκόμαστε να ασχολούμαστε με τους γύρω μας μιας και είμαστε αρχιδάτη χώρα με καλή οικονομία που μπορούμε να σταθούμε ως γνήσιος βράχος στην περιοχή. έτσι δε μας λένε οι μαλάκες που μας κουμαντάρουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom