Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έμαθες τώρα ποια τέχνη θα πας να εξασκήσεις για να γίνεις ο αριστερός τιμωρός;
Έτσι σε θέλω μάχιμο,τα φασιστάκια της χρυσαυγής έχουν ξεφύγει ήρθε η ώρα να σώσεις τους Πάκηδες.

Επισκέπτης
Ότι δεν έχεις ιδέα περί πυγμαχίας (γι αυτό γελάει κι ο λόπεζ). :grin:
Η πυγμαχία είναι πολύ τεχνικό κι εγκεφαλικό άθλημα.
Κι όχι,δε χρειάζεται να είσαι 2 μέτρα πυγμάχος.
ειπα εξ αρχης οτι η πυγμαχια ειναι οτι πιο κοντινο σε συνθηκες δρομου, ειναι ενα δυνατο αθλημα αλλα ειναι μετριμενα κουκια, αν ο αντιπαλος ξερει οτι εισαι πυγμαχος και εχετε ιδιο επιπεδο σε γνωσεις θα σε ξαπλωσει. Απλα εχεις συνηθισει να ριχνεις μια και τελος... που ειναι και λογικο με το αθλημα σου αλλα δεν τελειωνει παντα εκει

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
εντάξει πέρα από την πλακίτσα κάθε τέχνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχει νόημα της όποιας σύγκρισης μεταξύ τους.
ούτε μπορεί να κριθεί κάποιος ανώτερος η κατώτερος "μαχητής" στο δρόμο από το ποια πολεμική τέχνη γνωρίζει.
και στον δρόμο γενικά, κανένας σώφρον άνθρωπος που γνωρίζει καλά κάποια τέχνη δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο...

υκ
εκτός από κάτι βλαμμένα που καταλήγουν στη στενή συνήθως....
το έχω δει και αυτό.
σωστος ο πακιστανος,το κακο ειναι οτι τα βλαμμενα δεν τελειωνουν ποτε

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Αληθεια τωρα τυπε πιστευεις οτι η μονη ικανοτητα που χρειαζεσαι για να γινεις μπραβος ειναι να ξερεις μια σκληρη τεχνη?τυπε δεν ξερεις τις γνωσεις και το επιπεδο του καθενως ουτε τι αλλο ξερει και μια που μιλαμε για δρομο και οχι για ρινκ καλο ειναι να προσεχεις
Τυπε μου εχεις δικιο για τον δρομο,αν και ξερουμε ολοι οτι παιζουν απειροι παραγοντες και θα χαθουμε στο τελος... Εγω μιλησα καθαρα για τον εαυτο μου.Το πως σκληρινα δηλαδη μεταξυ του TKD και τησ πυγμαχιας.Αν δεν καταλαβα καλα την ερωτηση απο την αρχη τοτε δικο μου το λαθος.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε μου εχεις δικιο για τον δρομο,αν και ξερουμε ολοι οτι παιζουν απειροι παραγοντες και θα χαθουμε στο τελος... Εγω μιλησα καθαρα για τον εαυτο μου.Το πως σκληρινα δηλαδη μεταξυ του TKD και τησ πυγμαχιας.Αν δεν καταλαβα καλα την ερωτηση απο την αρχη τοτε δικο μου το λαθος.

ρε φιλε να σε ρωτησω ομως κατι? με τα κτυπηματα στο κεφαλι στην πυγμαχια τι γινεται? δεν τρωτε αρκετα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τρελε συγκρινεις ασχετα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι οι πυγμαχοι ειναι πιο σκληροι αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μετραει το δικο μας αθλημα και οτι αν γινει μαλακια θα μας δειρουν.διαφορετικες φιλοσοφιας αθληματα

παιχτουρι ποσα χρονια μετρας στο TKD? αν εγω μετραω περισσοτερα τοτε ειναι πιο 'δικο' μου αθλημα απο δικο σου. και εχω κερδισει ολο το δικαιωμα και τη γνωση να κρινω και να συγκρινω.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
για τον sifu τι γνώμη έχετε τύποι  ?  :grin:

Επισκέπτης
παιχτουρι ποσα χρονια μετρας στο TKD? αν εγω μετραω περισσοτερα τοτε ειναι πιο 'δικο' μου αθλημα απο δικο σου. και εχω κερδισει ολο το δικαιωμα και τη γνωση να κρινω και να συγκρινω.
τυπε το οτι η εμπειρια σου και στα 2 σου δινει πλεονεκτημα στον δρομο το σκευτηκες?? η δεν εχεις δει πυγμαχους να ξαπλωνουν με ενα σουτ?

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε να σε ρωτησω ομως κατι? με τα κτυπηματα στο κεφαλι στην πυγμαχια τι γινεται? δεν τρωτε αρκετα?

Ρε φιλε ουτε προπαγανδα κατα του box να χες ανοιξει. Ελεος! 5 σελιδες αυτο λες. Τρωνε σιγουρα περισσοτερα απο οτι στο ΤΚD γιατι τα ποδια εχουν αλλη εκταση, αλλη ταχυτητα και αλλη δυναμη. Αυτο δεν σημαινει οτι πανε με τα χερια στη μεση και κουτουλανε ο ενας τον αλλον μεχρι να πεσει καποιος. Οπως και στα υπολοιπα, προβαλεις αγκωνες, κανεις εκτροπες και αποφυγες και κινησε. Κανεις λες και στο kick boxing, muay thai, jeet kun do δεν βαρανε κεφαλια. Τα χουν ρεσερβε οι πυγμαχοι...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ναι,εχεις δικιο αλλα ειναι ενας ακομη λογος που διαλεξα την πυγμαχια γιατι ειναι σημαντικο να αντεχεις το πονο, οπως ξερουμε ειναι σημαντικο αυτο στον δρομο..Γιατι καποια στιγμη θα τις φασ κιολας και πολυ αγρια.Ειναι οτι πιο κοντινο στον δρομο οπως και το Muay Thai πο προειπα..Ενω στο TKD δεν το ειχα αυτο.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
παιχταρα μου ποιος ειμαι εγω που θα σου πω οτι δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις,απλα οι χαρακτηρισμοι φλωροι,γκομενες κτλ δεν ειναι σωστοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παιχταρα μου ποιος ειμαι εγω που θα σου πω οτι δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις,απλα οι χαρακτηρισμοι φλωροι,γκομενες κτλ δεν ειναι σωστοι.

με το συμπαθειο τυπε μου για τις εκφρασεις. εφυγα μαγκες.

Επισκέπτης
Ναι,εχεις δικιο αλλα ειναι ενας ακομη λογος που διαλεξα την πυγμαχια γιατι ειναι σημαντικο να αντεχεις το πονο, οπως ξερουμε ειναι σημαντικο αυτο στον δρομο..Γιατι καποια στιγμη θα τις φασ κιολας και πολυ αγρια.Ειναι οτι πιο κοντινο στον δρομο οπως και το Muay Thai πο προειπα..Ενω στο TKD δεν το ειχα αυτο.
και εσυ δικιο εχεις ρε φιλε αλλα μην νομιζει κανενας οτι επειδη μπορει να ριξει 2,3-5 καλες μπουνιες οτι ειναι θεος γιατι θα παει στο κατ σε χρονο ντε τε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom