Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
υποτιμημενο απο ποιους??? το τζουντο εχει πολυ δυνατα ατομα στη πιατσα και σπαει κοκαλα. σεβαστοτατο ειναι.
ξερω γω οταν λεω σε κανα δυο οτι εκανα τζουντο ποιο μικρος λενε δεν χρησιμευει σε καπου, κλασικα τωρα ξερεις, ο νεολληνας ο ξερολας.. σκεφτομαι να το ξαναρχησω , ταιριαζει απολυτα στον σωματοτυπο μου..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όσο τρελό και να σας φανεί το ποιο σκληρό άθλημα απ όλα, που βγάζεις νοκ αουτ τους πάντες είναι η ελεύθερη πάλη.
έχει πολλά "κρυφά" highlights (μη επιτρεπτά στους αγώνες βέβαια) ..  ;)

Επισκέπτης
η τεχνη που ειναι πιο κοντα στον δρομο αν και κατ εμε δεν ειναι τεχνη ειναι το μποχ

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καθαρο απ τσακι στο 2ο βιντεο... αν και δεν ανοιξε τελειως το ποδι  :P

αλλα αδερφη ο καρατεκας... εφοσον εχει πεσει κατω συνεχιζει και τον κτυπαει.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
όσο τρελό και να σας φανεί το ποιο σκληρό άθλημα απ όλα, που βγάζεις νοκ αουτ τους πάντες είναι η ελεύθερη πάλη.

Καθε τεχνη εχει τα δικα της .... και αυτο που λες το θεμα ειναι να με πιασει αν με πιασει την γαμησα ...

αν οχι ... την γαμησε γιατι 2-3 κλοτσιες στο κεφαλι θα πεσει κατω. Το TKD εχει πολυ κλοτσιδι και στο κεφαλι.

Καλα μην σε πιασει και λαιμο βεβαια... γιατι αμα σε πιασει κλοτσια στο λαιμο ή στον θωρακα την γαμησες... εμενα ειχε παει να μου κοπει η αναπνοη παλιοτερα. Και ετρεξε γρηγορα ο δασκαλος μου πεταξε το θωρακα και με εβαλε ανασκελα... λεει τι εγινε λεω μετα που συνηλθα ειπα στον χαζο να μη βαραει με τοση δυναμη  :2funny: :2funny:

ακομη και με το θωρακα δηλαδη και με απλες κλοτσιες πχ τολιο τσακι μου κοψε την αναπνοη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν ειναι τρελο ειναι δυνατη και η παλη και επιλεγεται απο σκληρα ατομα. ειναι αρκετες οι δυνατες τεχνες, γιατι χαρακτηριζονται αμφιδρομα με τους αθλητες τους. καποιες τεχνες προσελκυουν σκληροτραχηλα ατομα και τουμπαλιν, καποιες οχι. το ταε κβον ντο ειναι αρεστο σε φλωρους και γκομενιτσες. πως να το κανουμε τωρα ειναι μια πραγματικοτητα. φυσικα εξαιρεση ειναι ο μπολντης  :grin:

Επισκέπτης
Καθε τεχνη εχει τα δικα της .... και αυτο που λες το θεμα ειναι να με πιασει αν με πιασει την γαμησα ...

αν οχι ... την γαμησε γιατι 2-3 κλοτσιες στο κεφαλι θα πεσει κατω. Το TKD εχει πολυ κλοτσιδι και στο κεφαλι.

Καλα μην σε πιασει και λαιμο βεβαια... γιατι αμα σε πιασει κλοτσια στο λαιμο ή στον θωρακα την γαμησες... εμενα ειχε παει να μου κοπει η αναπνοη παλιοτερα. Και ετρεξε γρηγορα ο δασκαλος μου πεταξε το θωρακα και με εβαλε ανασκελα... λεει τι εγινε λεω μετα που συνηλθα ειπα στον χαζο να μη βαραει με τοση δυναμη  :2funny: :2funny:

ακομη και με το θωρακα δηλαδη και με απλες κλοτσιες πχ τολιο τσακι μου κοψε την αναπνοη.
δοκιμασε εσυ να κανεις τολιο στο κεφαλι στη πιατσα ...
πιρφορος? :jerking:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν ειναι τρελο ειναι δυνατη και η παλη και επιλεγεται απο σκληρα ατομα. ειναι αρκετες οι δυνατες τεχνες, γιατι χαρακτηριζονται αμφιδρομα με τους αθλητες τους. καποιες τεχνες προσελκυουν σκληροτραχηλα ατομα και τουμπαλιν, καποιες οχι. το ταε κβον ντο ειναι αρεστο σε φλωρους και γκομενιτσες. πως να το κανουμε τωρα ειναι μια πραγματικοτητα. φυσικα εξαιρεση ειναι ο μπολντης  :grin:

Κοιτα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του. Δεν εχω προβλημα ειναι δικο σου θεμα τι θεωρεις τον αλλον και μαγκια σου αν εχεις πέσει μέσα στην θεωρηση. Αλλα για μενα αμα θες να εισαι εντιμος θα πρεπει πριν προτεινεις την πυγμαχια σε κάποιον νέο να του πεις οτι κινδυνευει απο σοβαρες παθησεις οπως το Παρκινσον αν θυμαμαι καλα ... τα κτυπηματα στο κεφαλι ειναι δυνατα και χωρις προφυλαξη .... αυτο δεν το σχολιασες  

Και δεν κερδιζει παντα ο σκληροτραχηλος... κερδιζει ο έξυπνος.

Ο σιννερμαν ρωτησε πριν τι ειναι πολεμικη τεχνη  για μενα ειναι αυτοαμυνα. Πχ αμα τυχει κατι στο δρομο αν ο αλλος δεν εχει οπλο και απειλει και δεν εχω αλλη επιλογη θα μπώ στον καυγά. Εχω κανει προπονησεις αρκετες και για μαχαιρια και για μαδέρια. Μην ανησυχουν μερικοι αντεροβγαλτες τα χουμε κανει τα κουμαντα μας τοσα χρονια.  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοιτα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του. Δεν εχω προβλημα ειναι δικο σου θεμα τι θεωρεις τον αλλον και μαγκια σου αν εχεις πέσει μέσα στην θεωρηση. Αλλα για μενα αμα θες να εισαι εντιμος θα πρεπει πριν προτεινεις την πυγμαχια σε κάποιον νέο να του πεις οτι κινδυνευει απο σοβαρες παθησεις οπως το Παρκινσον αν θυμαμαι καλα ... τα κτυπηματα στο κεφαλι ειναι δυνατα και χωρις προφυλαξη .... αυτο δεν το σχολιασες  

Και δεν κερδιζει παντα ο σκληροτραχηλος... κερδιζει ο έξυπνος.

Ο σιννερμαν ρωτησε πριν τι ειναι πολεμικη τεχνη  για μενα ειναι αυτοαμυνα. Πχ αμα τυχει κατι στο δρομο αν ο αλλος δεν εχει οπλο και απειλει και δεν εχω αλλη επιλογη θα μπώ στον καυγά. Εχω κανει προπονησεις αρκετες και για μαχαιρια και για μαδέρια. Μην ανησυχουν μερικοι αντεροβγαλτες τα χουμε κανει τα κουμαντα μας τοσα χρονια.  :P

εγω δεν προτεινω τιποτα και σε κανεναν. καθενας διαλεγει αυτο που του ταιριαζει και του αρεσει. δες βιντεακια τωρα να κανεις προπονηση και ασε την παρλαπιπα με κουρασες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
εγω δεν προτεινω τιποτα και σε κανεναν. καθενας διαλεγει αυτο που του ταιριαζει και του αρεσει. δες βιντεακια τωρα να κανεις προπονηση και ασε την παρλαπιπα με κουρασες.
ΜΜΑ τύποι.....τέλος!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• MixedMartialArts_big.jpg
    MixedMartialArts_big.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
TKD Πηρα μαυρη ζωνη στην πρωτη γυμνασιου,μια μαλακια ειναι δεν μου αρεσε ποτε...Μετα εκανα πυγμαχια απο τριτη γυμνασιου (τωρα ειμαι 26).πολυ δυνατο βεβαια ειναι και το Muay Thai εκανα 6 μηνες στο υπογειο στα εξαρχεια.Συμφωνω απολυτα με το λοπεζ...Καλο το TKD αλλα για παιδακια...

Επισκέπτης
το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom