Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα

Αστους μωρε τωρα και εσυ... ασε να ειμαστε εμεις οι γυναικουλες και οι φλώροι.   :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ρε μπολντη σοβαρα τωρα,ξερεις η απλα γραφεις για χαβαλε.προς τους υπολοιπους αν θελετε να γινετε μπραβοι μακρια απο το tkd δεν κανει για τα σκληρα αγορια.απο περιεργεια ποσους ταεκβοντιστες εχετε δειρει

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
το πιο μεγαλο λαθος ειναι να υποτιμας τον αντιπαλο, συνηθως μετα βρισκεσαι στο πατωμα
Υποτιμας κατι συνηθως αν δεν ξερεις πολλα πραγματα για αυτο...εγω εχω υπαρξει και στα 2 τα στρατοπεδα για αυτο και μιλαω..χρονια πολλα κιολας σε ολουσ..

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπολντη σοβαρα τωρα,ξερεις η απλα γραφεις για χαβαλε.προς τους υπολοιπους αν θελετε να γινετε μπραβοι μακρια απο το tkd δεν κανει για τα σκληρα αγορια.απο περιεργεια ποσους ταεκβοντιστες εχετε δειρει

Κοιτα αμα δεν εχεις μαθει να καλυπτεσαι και σου σκασει καλος του TKD θα χεις σοβαρο προβλημα.

Οι πυγμαχοι παιζουν σαν χελωνες.... κρατανε τα χερια κοντα στο κεφαλι ... εβαλα βιντεο πιο πανω απο πυγμαχο ο οποιος δεν καλυπτοταν σωστα και μολις βρηκε ευκαιρια ο αλλος τον ξαπλωσε.

Επισκέπτης
Αληθεια τωρα τυπε πιστευεις οτι η μονη ικανοτητα που χρειαζεσαι για να γινεις μπραβος ειναι να ξερεις μια σκληρη τεχνη?
Υποτιμας κατι συνηθως αν δεν ξερεις πολλα πραγματα για αυτο...εγω εχω υπαρξει και στα 2 τα στρατοπεδα για αυτο και μιλαω..χρονια πολλα κιολας σε ολουσ..
τυπε δεν ξερεις τις γνωσεις και το επιπεδο του καθενως ουτε τι αλλο ξερει και μια που μιλαμε για δρομο και οχι για ρινκ καλο ειναι να προσεχεις

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να σου πω εγω πως θα σε κερδισει ο πυγμαχος... θα κραταει καλη αμυνα και θα ειναι σκληροτραχηλος οπως σωστα ειπε πριν ο λοπεζ οποτε δεν θα του κανουν και πολλα μερικες κλοτσιες ή μπουνιες σου... οποτε θα κουραστεις και εσυ και μολις βρει ευκαιρια θα σε βουτηξει... εκει παιζει να σε λιωσει αλλα γενικα πιστευω ειναι λαθος να λεμε το TKD ειναι για φλωρους ενω η πυγμαχια για μαγκες..

εγω σε αυτο δεν συμφωνω ειναι αναλογα με ποιον παιζεις. Απλα στο TKD δεν πας για να γινεις σακος του μποξ... δεν πας για να σκοτωθεις... θα βγεις σωος... για πυγμαχια δεν παιρνω και ορκο και ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να αποκτησεις παθηση απο τα πολλα κτυπηματα να το ξερουν και αυτο τα ζορικα αντρακια του θρεντ  :P

πανω απο ολα η υγεια.

Επισκέπτης
Να σου πω εγω πως θα σε κερδισει ο πυγμαχος... θα κραταει καλη αμυνα και θα ειναι σκληροτραχηλος οπως σωστα ειπε πριν ο λοπεζ οποτε δεν θα του κανουν και πολλα μερικες κλοτσιες ή μπουνιες σου... οποτε θα κουραστεις και εσυ και μολις βρει ευκαιρια θα σε βουτηξει... εκει παιζει να σε λιωσει αλλα γενικα πιστευω ειναι λαθος να λεμε το TKD ειναι για φλωρους ενω η πυγμαχια για μαγκες..

εγω σε αυτο δεν συμφωνω ειναι αναλογα με ποιον παιζεις.
τυπε αθλημα με 3 χτυπηματα ολα και ολα ειναι... αν παιζετε στο ιδιο επιπεδο τον εχεις, τωρα αν ο ενας ειναι ο ταισον και ο αλλος εσυ θα σε λιωσει. Απλα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Κοιτα αμα δεν εχεις μαθει να καλυπτεσαι και σου σκασει καλος του TKD θα χεις σοβαρο προβλημα.

Οι πυγμαχοι παιζουν σαν χελωνες.... κρατανε τα χερια κοντα στο κεφαλι ... εβαλα βιντεο πιο πανω απο πυγμαχο ο οποιος δεν καλυπτοταν σωστα και μολις βρηκε ευκαιρια ο αλλος τον ξαπλωσε.
ρε τρελε συγκρινεις ασχετα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι οι πυγμαχοι ειναι πιο σκληροι αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μετραει το δικο μας αθλημα και οτι αν γινει μαλακια θα μας δειρουν.διαφορετικες φιλοσοφιας αθληματα

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αθλημα με 3 χτυπηματα ολα και ολα ειναι... αν παιζετε στο ιδιο επιπεδο τον εχεις, τωρα αν ο ενας ειναι ο ταισον και ο αλλος εσυ θα σε λιωσει. Απλα

Κοιτα δεν ειναι σιγουρο γιατι αυτοι τρωνε πολυ ξυλο και εχουν συνηθισει στο ξαφνιασμα οχι στις παθησεις παθηση μπορει να παθεις ειτε στην 2η μπουνια ειτε στην 10002η  εγω εκει που παω ξυλο δεν τρωω με θωρακες παιζουμε... εκτος και αμα θελουμε να τους βγαλουμε και να φορεσουμε γαντια που γινεται και αυτο.

Και στην τελικη δεν πηγα στο TKD για να βγαινω εξω να δερνω κοσμο... αυτοαμυνα μονο σε περιπτωση που κινδυνευεις... αυτοαμυνα ειναι αφοπλιζω τον αλλον και ζηταω να ερθει η αστυνομια να τον μαζεψει ή σηκωνομαι γρηγορα και φευγω.  

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Αληθεια τωρα τυπε πιστευεις οτι η μονη ικανοτητα που χρειαζεσαι για να γινεις μπραβος ειναι να ξερεις μια σκληρη τεχνη?τυπε δεν ξερεις τις γνωσεις και το επιπεδο του καθενως ουτε τι αλλο ξερει και μια που μιλαμε για δρομο και οχι για ρινκ καλο ειναι να προσεχεις
οχι χρειαζεται και ενα καλο γκανι :grin:

Επισκέπτης
Κοιτα δεν ειναι σιγουρο γιατι αυτοι τρωνε πολυ ξυλο και εχουν συνηθισει στο ξαφνιασμα οχι στις παθησεις παθηση μπορει να παθεις ειτε στην 2η μπουνια ειτε στην 10002η  εγω εκει που παω ξυλο δεν τρωω με θωρακες παιζουμε... εκτος και αμα θελουμε να τους βγαλουμε και να φορεσουμε γαντια που γινεται και αυτο.

Και στην τελικη δεν πηγα στο TKD για να βγαινω εξω να δερνω κοσμο... αυτοαμυνα μονο σε περιπτωση που κινδυνευεις... αυτοαμυνα ειναι αφοπλιζω τον αλλον και ζηταω να ερθει η αστυνομια να τον μαζεψει ή σηκωνομαι γρηγορα και φευγω.  
τυπε το να τρως ξυλο καθε μερα για να μην τις φας μια φορα μου φαινεται ψιλομαλακια :grin:
οχι χρειαζεται και ενα καλο γκανι :grin:
και @@ για να το χρησιμοποιησεις ;)

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε τρελε συγκρινεις ασχετα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι οι πυγμαχοι ειναι πιο σκληροι αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μετραει το δικο μας αθλημα και οτι αν γινει μαλακια θα μας δειρουν.διαφορετικες φιλοσοφιας αθληματα

Αυτοι ειπανε οτι πανε τα παιδακια και οι φλωροι. Τα παιδακια πανε βεβαια γιατι ειναι λιγοτερο βιαιο
απο αυτη την εννοια έχουν δικιο. (για τα παιδακια)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εντάξει πέρα από την πλακίτσα κάθε τέχνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχει νόημα της όποιας σύγκρισης μεταξύ τους.
ούτε μπορεί να κριθεί κάποιος ανώτερος η κατώτερος "μαχητής" στο δρόμο από το ποια πολεμική τέχνη γνωρίζει.
και στον δρόμο γενικά, κανένας σώφρον άνθρωπος που γνωρίζει καλά κάποια τέχνη δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο...

υκ
εκτός από κάτι βλαμμένα που καταλήγουν στη στενή συνήθως....
το έχω δει και αυτό.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εντάξει πέρα από την πλακίτσα κάθε τέχνη είναι διαφορετική και δεν υπάρχει νόημα της όποιας σύγκρισης μεταξύ τους.
ούτε μπορεί να κριθεί κάποιος ανώτερος η κατώτερος "μαχητής" στο δρόμο από το ποια πολεμική τέχνη γνωρίζει.
και στον δρόμο γενικά, κανένας σώφρον άνθρωπος που γνωρίζει καλά κάποια τέχνη δεν υπάρχει περίπτωση να απλώσει χέρι σε άλλον άνθρωπο...

υκ
το έχω δει και αυτό.

Εννοειται αυτο. Παντως μια φορα πρεπει να μου την ειχε πεσει ενας πυγμαχος γιατι ειχα κανει μαλακια με το αμαξι...
αλλα ουτε εβρισε ουτε τιποτα απλα κατεβηκε απο το αμαξι και ηρθε να μου ζητησει εξηγησεις... του πα οτι εκανα μαλακια και σηκωθηκε και εφυγε. Πρεπει να ηταν πυγμαχος αυτος φαινοταν απο το σωμα του

Επισκέπτης
τυπε αν εισαι 2 μετρα πυγμαχος και τα βαζεις με αχαχουχες σου φαινεται αστειο αυτο που λεω, αλλα δεν ειναι...

υκ
το έχω δει και αυτό.
νομος 1 δεν ξεκινας μια μαχη που ξερεις το αποτελεσμα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom