Νέα

Πολεμικές Τέχνες - Tae Kwon Do

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Μακρια απο πυγμαχια,kick boxing κτλπ
Εχω φιλο που ειναι αστερι αλλα εχει γινει κεκες...για δειτε και τον Ζαμπιδη που εχει χαζεψει εντελως απο τα χτυπηματα

ΑΜα θελετε να κανετε κατι για γυμναστικη παντου καντε mma

αμα θελετε πραγματικα να γαμησετε τον αλλον με μια κινηση καντε krav maga  η wing chun

εγω εχω κανει πυγμαχια,muay thai και wing chun

τα δυο πρωτα ειναι με γαντια και ειναι αθληματα..wing chun ειναι επιβιωση με ενα χτυπημα πχ στο λαιμο εχεις σκοτωσει τον αλλον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχω φιλο που ειναι αστερι αλλα εχει γινει κεκες...για δειτε και τον Ζαμπιδη που εχει χαζεψει εντελως απο τα χτυπηματα

αμα θελετε πραγματικα να γαμησετε τον αλλον με μια κινηση καντε krav maga  η wing chun

τα δυο πρωτα ειναι με γαντια και ειναι αθληματα..wing chun ειναι επιβιωση με ενα χτυπημα πχ στο λαιμο εχεις σκοτωσει τον αλλον
τυπε τι γνωμη εχεις για τον σιφου γιαννη αλεξιου?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το ITF Taekwondo ομως ...ειναι για ολα και για τον δρομο εξω.......αυτο που παιζει σε taekwondo στην ελλαδα πολυ ειναι το WTF...το ολυμπιακο αθλημα το οποιο εχει κανονες αγωνιστικους και για εξω δεν κανει ....τουλαχιστον απεναντι σε καποιον γνωστη καποια πολεμικης τεχνης αλλης !! Εξαλλου στην Ελλαδα και τα δυο στυλ ,οπως και παγκοσμια,ανηκουν στην ιδια ομοσπονδια .....συνιστω το ITF ομως.....
για εξηγησε μου τι σημαινουν itf, wtf;;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καθαρο απ τσακι στο 2ο βιντεο... αν και δεν ανοιξε τελειως το ποδι  :P

αλλα αδερφη ο καρατεκας... εφοσον εχει πεσει κατω συνεχιζει και τον κτυπαει.
αμα ξερεις και το απ τσαγκι ποιος σε πιανει!!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Eννοειται ειναι αυτο που ελεγα το απογευμα και μου ελεγαν οτι κανω προπαγανδα. Εγω? οι γιατροι τα λενε...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
γενικα ξερω για τον δασκαλο μου μονο γιατι ηταν σχετικα μικρος και γιναμε φιλοι

εκει καταλαβα τι σημαινει wing chun

δεν λεω οτι πυγμαχια η muay thai δεν μετρανε,αμα κανεις χρονια ολα καλα ειναι:)
αλλα αμα ο αλλος σε εχει απο κοντα η σου πιασει χερι την γαμησες
βασιζεται ουσιαστικα μονο σε low kich η direct

ειμαι εγω με τον δασκαλο και φιλο μου σε bar..γινεται μαλακια με κατι γκομενες φωναζει ενα φουσκα δικο της και πανω που ερχεται να το παιξει ιστορια(με χερια κατω ο φουσκας) λεει μαλακιες και τρωει αστραπιαια μια κινηση με αναποδη παλαμι στο λαιμο στην καρωτιδα

εβγαζε αιμα απο το στομα αφου νομιζα οτι τον σκοτωσε..εμεις φυγαμε γτ εγινε πανικος

αυτη την κινηση πραγματικα το λεω δεν θελετε ουτε να τη δειτε ουτε να τη ζησετε

εγω που το ειδα να φανταστειτε ετρεμα μετα...

εκει καταλαβεις αλλο πολεμικα αθληματα και αλλο τετοιες τεχνες που σκοτωνουν

εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που φυλανε τα μεγαλυτερα ονοματα ξερουν krav maga η wing chun κατα  βαση..
εχετε δει πχ πυγμαχο να φυλαει σημαντικο προσωπο?ισως το 80

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
για εξηγησε μου τι σημαινουν itf, wtf;;;;

ITF= international taekwondo federation
WTF= world taekwondo federation

το ITF ειναι το παραδοσιακο taekwondo το οποιο επιτρεπονται κανονικα οι γροθιες στο κεφαλι και δεν εχουν θωρακες και κασκες στο κεφαλι ,ειναι "γυμνο" σε αντιθεση με το WTF το οποιο ειναι το Ολυμπιακο αθλημα που ξερουμε.....με ολη την πανοπλια και χτυπηματα πανω απο την μεση και χερια μονο στο στηθος επιτρεπονται.......το ITF ειναι πολυ ποιο Brutal και ειναι καθαρα πολεμικη τεχνη παρα αθλημα !!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που φυλανε τα μεγαλυτερα ονοματα ξερουν krav maga η wing chun κατα  βαση..
εχετε δει πχ πυγμαχο να φυλαει σημαντικο προσωπο?ισως το 80

να και το βραδυνο καλαμπουρι.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον περιστασιακα εχω προπονηθει σε ninjutsu, shaolin gong fu και 2-3 προπονησεις σε μουαι ται(ετσι για να παρω μια γευση).στα δυο πρωτα λιγο καιρο επισης.και στα 3 δηλωνω τα σεβη μου.στο δευτερο δεν μπορω να εκφερω ως προς την μαχητικοτητα γιατι για να περασεις σε τσι κουνγκ παλη(αν θυμαμαι καλα) επρεπε πρωτα να αποκτησεις φυσικη κατασταση και σκληρυνση σε ολο το σωμα.τεραστια τεχνη που θελει πολλα χρονια εξασκησης οπως και το ninjutsu που ηθελε υπομονη και πολυ εξασκηση.το μουαι ται με κερδισε με την ενταση του και τη αμεσοτητα του.για καποιον που θελει πιο γρηγορα αποτελεσματα αυτο θα ηταν η επιλογη μου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ITF= international taekwondo federation
WTF= world taekwondo federation

το ITF ειναι το παραδοσιακο taekwondo το οποιο επιτρεπονται κανονικα οι γροθιες στο κεφαλι και εχουν θωρακες και κασκες στο κεφαλι ,ειναι "γυμνο" σε αντιθεση με το WTF το οποιο ειναι το Ολυμπιακο αθλημα που ξερουμε.....με ολη την πανοπλια και χτυπηματα πανω απο την μεση και χερια μονο στο στηθος επιτρεπονται.......το ITF ειναι πολυ ποιο Brutal και ειναι καθαρα πολεμικη τεχνη παρα αθλημα !!!!!
μηπως μπερδευεις κατι;;;; οι αθλητες του itf δεν εχουν διακαιωμα συμμετοχης σε ολυμπιακους αγωνες;;;; μηπως το itf και wtf πρηλθαν μετα την διασπαση της κορεας;; μηπως το το πρωτο ειναι της βορειας και το δευτερο της νοτιας;; στο itf εχεις μονο γαντια και προστατευτικα στα ποδια, προκειται για την ιδια πολεμικη τεχνη με ελαχιστες διαφορες οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι και την ορολογια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον περιστασιακα εχω προπονηθει σε ninjutsu, shaolin gong fu και 2-3 προπονησεις σε μουαι ται(ετσι για να παρω μια γευση).στα δυο πρωτα λιγο καιρο επισης.και στα 3 δηλωνω τα σεβη μου.στο δευτερο δεν μπορω να εκφερω ως προς την μαχητικοτητα γιατι για να περασεις σε τσι κουνγκ παλη(αν θυμαμαι καλα) επρεπε πρωτα να αποκτησεις φυσικη κατασταση και σκληρυνση σε ολο το σωμα.τεραστια τεχνη που θελει πολλα χρονια εξασκησης οπως και το ninjutsu που ηθελε υπομονη και πολυ εξασκηση.το μουαι ται με κερδισε με την ενταση του και τη αμεσοτητα του.για καποιον που θελει πιο γρηγορα αποτελεσματα αυτο θα ηταν η επιλογη μου.
τυπε στο ninjutsu ντυνοσασταν και νιντζα? :grin:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πολλοι αιμοβόροι τυποι μαζευτηκανε  :s&m_2:

Stories

Νέο!